|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 23:58:01 GMT 2
"Küll me seda siis näeme, kui mõni nägus poiss sinu vastu huvi hakkab tundma," muigas Tori, sest ta teadis küllaga inimesi, kes pärast tüüpidega käimist enda sõbrannad täielikult enda elust välja tõukavad ja see ei ole sugugi kena. Eriti kui pärast suhte lõppu roomatakse tagasi nagu midagi poleks juhtunudki. "Üsna tõenäoliselt see nii läheks jah," pidi tüdruk tunnistama, sest see GC jõudis tõesti igale poole. Nagu vahel tekkib tüdrukul lausa kerge paranoia, kui ta sellele mõtleb, et keegi võib iga tema liigutust kuskil jälgida. "Tead, ma kutsusksin su tantsima, aga siis oleksime me ilmselt järgmises GC's trumbatud kapist välja tulnud paariks," turtsatas Tori ja naeris kergelt, "seega lähme otsime endale hoopis süüa?"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 0:01:09 GMT 2
"Sina ja su Härra," muigas Colin ja raputas kergelt enda pead, kuna muusikas tuli just paras koht, siis keerutas noormees kergelt enda õde, püüdes ta siis jälle kindlalt enda kätevahele. Ta ei laseks ju Phoebsil ometi kukkuda. "Selge, kui me peaks veel laiali minema, siis me üritame se üles otsida, kui lahkuma hakkame," lubas Jeff kindla, kuid lühida noogutusega. Ega talle ei meeldiks ka väga, kui Phoebe üksinda jala koju hakkaks kõndima.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 0:06:20 GMT 2
Daisy-Sun oli vahepeal kõvasti tantsida saanud ja seda nii koolivendade, täiesti võõrastega kui ka niisama perekonna tuttavatega, kellest nii mõnigi neiust mitu-mitu korda vanem oli. Mõni neist tantsis suurepäraselt, mõni keskpäraselt ja mõni rohkem komberdas tantsupõrandal, kuid miski ei suutnud Sunny tuju alla viia. Tal oli lõbus. Eriti tore oli Daisy tants tema vanaisa parima sõbraga, kes vaatamata enda suurele vanusele täitsa muhe sell on. Neiu ei teagi nüüd, kas ta rohkem naeris mehe jutu üle või tantsis seal saalis. Saatnud vanamehe tagasi enda seltskonna juurde, võttis Sun endale natuke tavalist sidrunivett juua, enne kui vaikselt mööda saali serva liikuma hakkas. Tal oli tantsimisest juba täitsa palav olla. Ta otsustas just vestibüüli natukeseks puhkama minna, kui kahte tuttavat inimest märkas. "Heeei," lausus Sun lõbusalt ja kallistas kõigepealt õrnalt Lyddiet ja siis Torit, sest ta ei soovinud nende kleite ja soenguid sassi ajada. Neil võisid ju maskid ees olla, aga iga õige sõbranna tunneb enda sõbratarid ära. "Mida te siin teete? Ma sain aru, et te ei suvatse ennast täna majast välja ajada. Issand, kui hea meel mul teid näha on. Ma olen küll kõvasti erinevate inimesetega tantsupõrandat vallutanud, aga no sõbrataride vastu ei saa miski," seletas Daisy elavalt mõlemale tumedapäisele neiule.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 20, 2014 0:08:12 GMT 2
"Tore, ma juba kartsin," muigas Hunter, vaadates kavalal ilmel näitsikule otsa. Ta kuulas rahulikult enda tüdruku juttu ning hakkas kergelt naerma, kui Simonale ei tulnud meelde sõna, mis vist peaaegu et igas keeles sarnasena kõlab, aga ikka juhtub. "Ma jätan need garaaži jutud parem Jackile, sest ta saaks ikka aru ka, mida ma räägin," lausus poiss. Tuleb ikka jälgida, kellega millest rääkida. Hunteri kavalat pilku märgates kergitas Mona kergelt kulme, kuid siis kaardusid tüdruku huuled juba laiaks muigeks. "Tead, mulle ei olegi kerge närvidele käia," lausus tüdruk naerdes. Rääkides kellelegi närvidele käimisest. Monat polnud seni keegi vist isegi kurjana näinud, aga tüdrukul polnud mingit põhjust ka kuri olla. Pealegi oleksid paljud vist üllatunud, kui näeksidki Monat sellisena, sest ta oli tavaliselt nii rahulik, vaikne ja tagasihoidlik. "Ma arvan, et ma hakkan ise neist alles siis vähemalt natukenegi aru saama, kui kunagi lubade tegemiseni jõuan," muigas Simona. Tegelikult olekski vist juba sellekski aeg, aga kui Mona üldse lube tegema hakkab, siis arvatavasti sügisel, kuna osa oma palgast paneb tüdruk just selle jaoks iga kuu kõrvale.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Feb 20, 2014 10:00:50 GMT 2
Chad polnudki juba aasta aega oma abikaasaga ühelgi sarnasel üritusel käinud nagu tänane ball. Viimane kord toimus eelmise aasta 14. veebruaril, aga seegi ei kestnud neil kaua, kuna üks Chadi kuri eks otsustas neid terroriseerima hakata. Selle aasta jõuluball jäi neil samuti vahele, sest samal päeval oli Annal juhtumisi hirmus paha olla, mis neile isegi teatud kahtlusi tekitas, aga hiljem selgus siiski, et tegemist oli kõigest tavalise kõhugripi, mitte rasedusega. Täna aga ühtki jama vahele ei tulnud, mistõttu said nad rahulikult õhtut nautida. Riietuse valimine oli Chadi jaoks tunduvalt lihtsam ülesanne, sest kapis leidub tal mitmesuguseid ülikondi, mille seast mees lõpuks musta värvi kasuks otsustas. Mask oli tal varasemast ajast õnneks juba olemas - päris igaks aastaks pole ka mõtet uut osta. Kuna neil viimasel ajal tõesti eriliseks romantikaks pole aega jätkunud, siis täna tuli kõik tasa teha, alustades juba hommikust. Ka selleks ajaks, mil nad uuesti koju jõuavad, on Chadil üks kena plaanike valmis mõeldud, aga sinna on veel kõvasti aega. Papa Sommersi kõne ära kuulatud ja tänase õhtu esimene tants ka tehtud, otsustati endale mõneks ajaks väheke vaiksem koht otsida, kus polnud nii palju inimesi ringi siblimas. Võtnud väikese lonksu enda käes olevast šampusepokaalist, viis Chad pilgu uuesti enda naisele. "Kas sa oled ikka veel minu peale pahane, et ma koos Lucasega geibaaris käisin?" küsis mees naljaga muu jutu seas. Ta ei saanudki viimasel korral, kui nad sellest rääkisid, päris täpselt aru, kas Anna oli päriselt armukade või lihtsalt nokkis teda niisama. Anna rohelised silmad liikusid hetkeks Chadilt rahvale ja ta võttis lonksu pokaalist, õnneks jõudis ta suus oleva lonksu enne alla neelata, kui kõlas noormehe küsimus, mis pani Veronica kergelt turtsatama. Juhul kui tal oleks olnud jook endiselt suus, oleks ta selle kohe kindlasti endale kurku tõmmanud. Näitsiku pilk pöördus tagasi Kevinile ja naise suul mängles pisikene muie. "Sa tõesti arvad, et mul on sellise väikese asja pärast vaja pahane olla?" kergitas Anna hetkeks enda kulme. "Viimati kui me kahekesi olime õhtul, siis ei andnud sa küll ühtegi märki, nagu oleksid enda orientatsiooni vahetanud," lisas tütarlaps vaikselt naerma hakates. Tal polnud tõesti pisimatki põhjust olla pahane. Tookord Anna ainult nokkis Chadi kallal, kuna mees üldse tuli sellise mõtte peale geibaari minna, seda küll Lucase pärast, aga siiski.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 20, 2014 10:13:23 GMT 2
"Tean-tean," noogutas tüdruk sooja naeratusega, "kusjuures jazzõhtu kõlab päris hästi." Sierra ei mäletanudki, millal ta viimati sellises kohas käis. Ta teadis, et Tree Hillis oli üks koht vähemalt, kus head jazzmuusikat lasti ja tõesti selline õige mõnus õhkkond oli. "Tore, siis on diil ka minu poolt," lausus Melody ja ta tõesti ei kavatsenud sellest siin ja praegu antud lubadusest taganeda. Kui ta läbi ei löö, siis läheb ja proovib LA's. "Sa mõtled nagu kohe praegu? Jätan kooli pooleli?" küsis tüdruk pisut mõistmatul ilmel, kergitades enda kulme. "Ma osalen peaaegu iganädalaselt. Vahepeal külalisena, tihti aga taustana," rääkis noormees. Ta nautis sellistes kohtades töötamist. "Ei-ei. Ma ei mõtle kohe praegu. Kohe, kui baka saab läbi, siis NY-sse, et seal suvel sisse elada," vastas Joseph. Sierra võiks alguses elada Joe juures, kui ta tahab, kolmetoalises korteris oli üks tuba alati vaba. Siis on naisel kohe kindel elukoht ka olemas. Alguses pidi nooruk elama ühes üsna jamas ühetoalises kohas, kus oli pidev lärm garanteeritud, kui aga hakkas raha rohkem tulema, sai mees lubada endale ilusa üürikorteri,
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Feb 20, 2014 11:10:09 GMT 2
"Võibolla tõesti, aga meil mõlemal on aega, et see ka elus ära proovida," lausus Trey, sest kui ta juba kaamera taga on, siis kes teab, äkki ühel hetkel liigubki hoopis selle ette. Mingi näitleja võib ju temas pidus olla, aga hetkel arvas mees, et jätab selle ameti parem Ravenile. "Ja nüüd on sul võimalus mind veel tükk aega tundma õppida," lisas Trey. Lõpetanud selle pika ja magusa suudluse, vaatas mees hetkeks enda kihlatule otsa, enne kui lonksu enda klaasist võttis. "No eks ma võtan selle jututeema sinu ülemusega ette, kui ma uuesti stuudiosse pean minema," muigas näitsik lõbusalt, hoides enda pruunikaid silmi Trey'l. Momendil oli neil filmimises paarinädalane paus ja seda ka seoses Venemaal toimuvate olümpiamängudega. Nende kahevahelisest seosest, mis peaks mõjutama telesaate uue osa väljumist, Faye pole veel leidnud. Sarja suured fännid vaataksid seda nii kui nii. "Ning teades sind, on mul veel palju, mida õppida. Sa oled siiski pidevalt täis erinevaid suuremaid ja pisemaid üllatusi," sõnas Raven õrnal naeratusel, võttes samuti lonksu šampust. Kuigi näitsikule selline jook eriti ei meeldinud, oli selle joogiga väga hea valik tehtud.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 20, 2014 11:17:46 GMT 2
"Minu härra?" turtsatas Phoebs. "Ma ei öelnud, et ta minu on." Vähemalt ei mõelnud neiu seda niimoodi, sest ta ei tundnudki võib-olla seda kutti ja ilmselt ei näe ta teda enam kunagi... või kui näeb, siis äkki ei tunne ära. "Eks ma katsun ise ka mitte ära kaduda," muigas Phoebe lõbusalt, kui Colin lubas, et nad otsivad ta pärast üles.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 11:33:55 GMT 2
Luke'i tõredad sõnad panid Brittany ohkama. Naine ju ei mänginud temaga. Vähemalt mitte tahtlikult. "Kui sa ütled, et see on hea, siis peaks ilmselt proovima," sõnas Brittany ning võttis samuti kandikult ühe suupiste. Polnud väga vigagi. "Midagi tarka?" turtsatas Brittany ning raputas pead. "Ma ei tea... seda vist ei saa päris millekski targaks nimetada, sest ma ei teinudki eriti midagi," vastas naine. "Ja sa ise oled millegagi vahepeal hakkama saanud?" uuris ta.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 20, 2014 14:46:53 GMT 2
Võib-olla peaks Chad tõepoolest momente, mil ta midagi rääkida kavatseb, hoolikamalt valima. Praegu läks neil küll õnneks, kuid minevik on näidanud, et võib minna ka teisiti: näiteks tol päeval, kui Chad 2012. aasta suve lõpus ühe konkreetse ülestunnistusega lagedale tuli, mille peale Anna endale tee kurku tõmbas ja kuuma jooki riietelegi ajada suutis... "Ma ei saa kunagi sada protsenti kindel olla, sest naised võivad vahepeal vägagi ettearvamatult käituda. Sa tead seda ise ka," lausus mees kerge õlakehituse saatel. Neid näiteid oli tal aja jooksul juba päris palju kogunenud. "Äkki ma olen lihtsalt hea näitleja?" pakkus Chad naljaga. Võttis naise ka endale lihtsalt suitsukatteks ja puha. Aga ei, tegelikult oli ta täiesti kohutav näitleja. Kõik said alati aru, kui Chad midagi rääkimata jättis või tõde moonutada püüdis. Joonud oma pokaali tühjaks, otsustas mees, et see jääb talle tänasel õhtul viimaseks, sest ta peab ju siiski hiljem rooli taha istuma. Samas oli üks võimalus muidugi ka siia hotelli tuba võtta ja alles järgmisel hommikul lahkuda, aga ei saanud üldse kindel olla, et hetkel vabu tube enam leidub.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Feb 20, 2014 16:26:16 GMT 2
"Ehk naised võivad olla tõelised nõiad, kes püüavad meestele pidevalt käru keerata?" kergitas Anna muiates kulme, hoides enda rohelisi silmi Chadil. Ettearvamatus on lihtsalt naiste keskmine nimi, või vähemalt üks neist. Tegu on siiski kõige mitmepalgelisemate olenditega. "No seda ma juba kahtlen, aga kui see peaks tõsi olema, siis ei suuda isegi Matt sind minu kättemaksu eest kaitsta," püüdis näitsik võimalikult tõsine olla, et tema sõnad kõlaksid reaalse ähvardusena. Tema pisikene ettevõtmine isegi õnnestus, aga Chad teadis Veronicat liiga hästi, et jääda neid sõnu uskuma. Anna ei oska viha pidada ega kättemaksu nimel kasvõi maailmaotsa kõndida. Ka Anna ei soovinud alkoholiga üle pingutada, kuigi tema ei pea täna enam rooli istuma. Hommik ühe jubeda pohmakaga ei kõlanud üldse meeldivalt ja seda tahtis naine vältida. Aga selleks peaks ta ära jooma umbes kaks pudelit šampust, mida ikka annab teha. Vajadusel võivad nad alati takso ka võtta, kui alkoholi on hingel natukene rohkem kui lubatud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 17:00:10 GMT 2
Ühel päeval suudab Hunter kindlasti midagi sellist teha, et Mona pahaseks ajada, mitte et see tema eesmärgiks oleks. Tavaliselt öeldaksegi ju, et need vaiksed inimesed on kõige ohtlikumad, kui nad ükskord plahvatavad. "Ega sul enam palju oodata ju ei ole," lausus Hunter, sest tüdruk ei olnud nii noor enam, et ta lube teha ei saaks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 20, 2014 17:00:52 GMT 2
"Seda ma ei väitnud," turtsatas Chad Anna sõnade peale naerma. "Aga neile meeldib meeste sõnadest mingil põhjusel palju rohkem välja lugeda, mis ei pruugi üldse olla see, mida mees parajasti mõtles. Täpselt nagu sina just tegid," rääkis Chad lõbusal toonil edasi. Nende kahe puhul oli tavaline, et nad mõnikord teineteist ilma mingi põhjuseta lihtsalt natuke nokkisid, aga see muudabki ju elu lõbusamaks. "Kõlab kurjakuulutavalt," muigas Chad, kui Anna talle oma võimalikust kättemaksust rääkima hakkas. Täpselt sama "usutav" jutt nagu see, et Chad vahetas orientatsiooni. "Aga kui nüüd tõsisema jutu juurde tagasi minna, siis tunnistan, et oleksin küll puruloll, kui vahetaksin sinu kellegi teise vastu välja - olgu ta mis soost tahes," sõnas Kevin ning kummardus korraks ettepoole, et oma abikaasa huultele üks väike suudlus vajutada. Eks pisemaid arusaamatusi ikka mõnikord tekkis, aga see ei tähendanud, et Chad nende suhtega rahul ei ole. Ta ei oskagi end kellegi teisega koos ette kujutada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 17:07:54 GMT 2
"Lahe, kui ma uuesti millalgi New Yorki tulen, siis vii mind ka sinna," palus Sierra noormehelt. Eriti lahe oleks muidugi, kui noormees sellel samal õhtul esineks. "Sinna on veel terve üks aasta aega," lausus tüdruk, sest ega tal see baka nii ruttu ka läbi ei saa. Pealegi tuleb tal veel see lõputöö ka ära teha. Samas miks mitte pärast kolme aastat ülikoolis proovida hakata lihtsalt muusikamaailmas läbi rebima. "Ütleme nii, et ma ei välista seda mõttet, aga ma ei luba midagi kindlat," sõnas Melody, sest ta ei tahtnud hiljem enda sõnu süüa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 17:12:27 GMT 2
"Hah, edu sellega," lausus Trey lõbusalt, kui Raven lubas tema ülemusega rääkida. Tegelikult kui naine tahab, siis mees võib teda niisama ka kaamera taha lubada mõnikord, kui ta võtetele ilmub. "Ja sina ei ole?" küsis mees vastu ja juba tema hääle toon andis vastusele sellele küsimusele ära. Joonud enda šampuse klaasi tühjaks, milles olev jook tundus õnneks isegi kvaliteetne ja hea olevat, pöördus Trey enda kihlatu poole. "Kuidas oleks nüüd ühe tantsuga?" uuris ta Ravenilt.
|
|