20-aastane; Westside
Citizen
all it takes is an imagination
|
|
|
Post by Josiah Lewis Morgan on Feb 19, 2014 20:49:33 GMT 2
Abigail polnud Josiah'ga mõnda aega eriti suhelnud, kuna tüüp oskas teda ikka ja jälle välja vihastada. Kui selgus, et noormees vastupidiselt oma varasemale lubadusele ka jõuluballi üle lasi, sai Abby mõõt lõplikult täis. Ta isegi ei vaevunud uurima, mis kutti sel viisil käituma sundis. Tõde kuulis neidis alles mõne nädala eest, pärast mida üritas ta noormeest paremini mõista ning pidi endale tunnistama, et oli varem liiga kiire ennatlikke järeldusi tegema. Igal juhul kavatses Abigail edaspidi Lewise jaoks olemas olla, kui viimane peaks teda vajama. Kutse ballile oli vaatamata Abby ja Josiah paranenud läbisaamisele ikkagi tüdruku jaoks ootamatu ning enne nõusoleku andmist võttis Abigail endale mõtlemiseks piisavalt aega, kuid siin ta nüüd on. Abigail lootis vaid, et teised ei hakka neid pärast seda balli automaatselt paari panema, nagu paljudel ikka kombeks on, kui vastassoost inimesi kuskil koos näevad. Kui läks tantsimiseks, selgus, et Josiah oma oskustega just ei hiilanud, aga mingisuguseks puujalaks tüüpi samuti pidada ei saanud - leidus siin tunduvalt hullemaid. Vähemalt esialgu tundus, et tänasest kujuneb nende jaoks üle pika aja üks lõbus õhtu, mida ka aastate pärast veel mäletada.Outfit Joshua polnud tõesti mingi puujalg, aga kuna tema viimasest tantsutunnist oli tõesti palju möödas, siis ta alustas pigem tasa ja targu, et meenutada endale sammud ja õige rütmi. Iga tantsuga muutus noormees julgemaks ja osavamaks ning pärast paari tantsi liikusid nad juba graatsilisemalt mööda tantsupõrandat. Lewise tumedad silmad püsisid kindlalt Abbyl, kes nägi lihtsalt imeliselt kena välja. Sinine sobis talle suurepäraselt ja see kleit oli justkui tema jaoks tehtud. Mitte kuskil polnud enam märki tüdrukust, keda Josh teadis aastaid tagasi. Tema ees oli hoopis keegi teine, vanem ja kogenum ning kordades kenam. Lõpetanud tantsu keerutusega, viis noormees enda pilgu hetkeks kõrvale, kuid peagi oli see uuesti näitsikul. "Soovid äkki midagi juua?" küsis Lewis natukene valjemal toonil, et tema sõnad neidise kõrvu jõuaksid. Sumin ja uue laulu algus olid suht valjud.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 19, 2014 20:57:27 GMT 2
Kuna Lyddiel polnud kaaslast, ei tahtnud temagi päris üksi ballile minna. Isegi tema sõbrannadel olid ju kaaslased olemas, aga Lyddiel endal mitte. Kurb küll. Lyddie sõbrapäevaõhtu mööduski kodus arvuti taga Supernaturali ja Pretty Little Liarsi uute osade seltsis, kuni ühel hetkel oli ta Skype'i vestluse tõttu sunnitud Supernaturali pausi peale panema, et Toriga rääkida. See vestlus viis Lyddie lõpuks meelemuutuseni ning tüdruk lubas end kohe kiiresti valmis panna, kui Supernaturali hetkel pooleli oleva osa lõpuni vaatab. Sarja polnudki enam kauaks ja siis otsis Lyddie riidekapist välja ühe violetse kleidi, mida neiu kordagi polnud kandnud, sest oli selle jõuluballiks ostnud ja siis oli jõuluballi teema hoopis Cowboy Christmas, mis tähendas seda, et too kleit tuli muuks ajaks hoida ja endale uus outfit muretseda. Soenguga ka Lyddie palju vaeva ei näinud, vaid lasi oma pikad tumedad juuksed waterfalli punuda ning keeras otsad õrnalt lokki. Meik veel peale ja valmis ta oligi. Vestibüüli jõudes pani enda maski ette ka Lydia, kuigi väga naljakas oli sellega olla ja veel naljakamad olid Tori sõnad. "Äkki leiame enda Zorrod täna," turtsatas Lyddie. "Kuigi ma ei tunne ennastki selle maskiga ära. Ma olen nüüd miss Mysterious."
Outfit
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 19, 2014 21:21:28 GMT 2
Iga järgmise tantsuga hakkasid noorte liigutused muutuma sujuvamaks ning nüüd võisid nad juba nii mõnelegi teisele tantsupaarile silmad ette teha. Vastupidine ei tulnud kõne allagi, sest Abigailil oli kisakoorikaptenina siiski mingi maine, mida hoida. Mitte et ta praegu sellele mõelnud oleks, kuna põhiline oli tänasest õhtust viimase võtmine. Näitsik pidi ju selle ikkagi tasa tegema, et ta jõuluballil ei käinud. Mis puutus konkreetsesse kutti, kellega koos Abby oli ballile ilmunud, ei saanud tüdruk kuidagi öelda, et Josh ta külmaks jätaks. Võis isegi väita, et tüüp pakkus Abbyle mingil määral huvi, kuigi Abigail seda endale (ja veel vähem kellelegi teisele) tunnistama ei kippunud. "Jah, üks jook kuluks mulle praegu ära küll," vastas Abigail noormehe küsimusele, näol kerge naeratus. Ta oli ikkagi juba tükk aega kõrgetel kontsadel tantsinud ning jalad hakkasid ennast tunda andma. Väike paus kuskil laua taga ei teeks paha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 21:46:12 GMT 2
"Kui ma sulle juba närvidele hakkam käima, siis ma võin rohkem vait ka olla," muigas Hunter, "või vähem tarka juttu ajada." Poiss ise muidugi ei arvanud üldse, et tema suust midagi nii väga tarka kogu aeg välja tuleks. Natuke sügavaks neil see vestlus kiskus, aga Hunterile meeldis, et nad said Monaga ka sellistel teemadel rääkima. Mõni noormees peab tunde kuulama seda, kuidas tüdruk räägib talle enda küünelakkidest ja sõbrannadest. Jumal tänatud, et Simona selline pole.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
all it takes is an imagination
|
|
|
Post by Josiah Lewis Morgan on Feb 19, 2014 21:47:06 GMT 2
Joshua noogutas õrnal naeratusel, pakkudes Abigailile enda käevangu, et kõndida näitsikuga tantsupõrandalt jookide juurde ja seejärel midagi juua võtta. Siiamaani on suutnud noormees käituda viisakalt ja oli isegi natukene liiga vaikne enda tavalise mina kohta. Eks ta püüdis siis hoiduda jerkina käitumisest, mis vihastaks Abby kindlasti välja. On seda ju varemgi juhtunud. "Mida sa sooviksid?" küsis poiss, pöörates enda pruunid silmad tüdrukule enda kõrval. Joogilett pakkus küll päris suurt valikut, kuid äkki soovis Abigaili midagi muud. Midagi alkohoolset ei hakka Lewis muidugi neidisele ostma, kuna tegu oli siiski alaealisega ning Joshua arust näitsik ei joonud ka. Vähemalt pole ta neidist purjukil näinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 21:51:04 GMT 2
Saanud maski ette, pööras Tori ennast sõbranna või siis õigemine tänaõhtuse kaaslase poole. "Häh, me pole ballil veel paari minutitki olnud ja juba sa mõtled sellele, et endale tüüp leida, et mind siis üle lasta," sõnas tüdruk teeseldes solvumist, mis oli üsna ilmne, kuna tema huultel laiutas suur muie. Loomulikult ei oleks Yolal midagi selle vastu, kui Lyddie endale mõne toreda kaaslase leiab. "Uuuu, salapärane ongi hea," teatas Tori, "mõtle sa võid kellelegi enda kohta terve uue eluloo täna välja mõelda ja ta ei pruugi kunagi teada saada, et see olid sina... kuigi mnjah... Tree Hill on nii väike, et siin ei pruugi see toimida." Oodanud sõbranna ära, liikudis nad koos saali, mis oli üllatus-üllatus tulvil paarikesi.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 19, 2014 22:29:32 GMT 2
"Mhm," lausus Colin teeseldud tõsidusega, sest tegelikult ta lihtsalt tegi Phoebsi järgi, kes oleks võinud tegelikult ju mehe poole pöörduda ja hoopis teda tantsule nõuda. See oleks tegelikult isegi rohkem temalik. "Olgu," noogutas mees ning vajutas Helenale suule ühe põgusa musi, enne kui Phoebele enda käevangu pakkus. Ta naeratas õele ning jalutas tantsupõrandale, kus ta peagi korraliku tantsuvõtte sisse võttis ja Phoebsiga mööda saali tantsima hakkas. Täitsa saali keskele nad ei roninud, aga ei saanud öelda, et nad ka kuskil servas koperdanud oleksid. Phoebs muigas selle üle, kui huvitavaks nende vestlus venna ja tema tüdrukuga kujunes, enne kui Colin talle enda käevangu pakkus ning tüdruku tantsuplatsile viis. Seekord Aurora vähemalt ei muretsenud, et tallub venna varvastel, kuid talle meenus eelmise aasta jõuluball, kus neiu oli kartnud, et tallub Stepheni varvastel. Kahju küll, et neil Stephiga midagi välja ei tulnud, aga Phoebs poissi enam taga ka ei nutnud. "Kauaks te Helenaga üldse jääda plaanite? Sviidipeole lähete?" uuris näitsik, sest sai alles nüüd vennaga rohkem rääkida. Äkki on jälle lootus, et nad pakuvad neiule pärast küüti, kui koju lähevad, sest Phoebs ise küll kauaks jääda ei viitsinud.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 19, 2014 23:03:45 GMT 2
"Ei, sa ei käi mulle sellega närvidele," lausus Simona kergelt naerdes. Talle endale meeldis ka Hunteriga natukene sügavamatel ning filosoofilisematel teemadel rääkida, kuid üldiselt said nad kõigest omavahel rääkida. Mona ei kujutaks ettegi seda, kui poiss talle ainult autodest ja muust sellisest räägiks, sest siis ei viitsiks tüdruk tõesti kuulata, aga õnneks polnud Hunter üks neist poistest. "Tegelikult mulle just meeldib see, et sinuga saab kõigest rääkida ja sa ei räägi 99,9% ajast sellest, mis näiteks...," tunnistas Mona, kuid ei suutnud lauset lõpetada, sest tal oli jälle see hetk, kui ta mingit sõna inglise keeles ei mäletanud. "...garaj...appikene, garaažis toimub," lõpetas tüdruk naerdes oma lause, sest tema emakeelne sõna sarnanes häälduselt selle ingliskeelse sünonüümiga.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 19, 2014 23:14:49 GMT 2
Abigailile ei jäänud märkamatuks, et Josiah oli täna kuidagi vaiksem kui muidu, aga ta ei hakanud noormehele selle kohta mingeid küsimusi esitama. Ehk on tüübil mingid isiklikud mõtted, millest ei pea vajalikuks Abbyle rääkida - kusjuures tüdruk mõistaks teda täielikult. Ükski inimene ei saagi 24/7 lobisemismeeleolus olla. Kui Abby ning Lewis mõne hetke pärast joogileti juures peatusid, läks näitsikul natuke aega, et erinevaid valikuid kaaluda. Midagi alkohoolset tüdruk ei soovinudki, kuna ta pole harjunud jooma. Ka väiksem kogus üldse mitte kanget alkoholi võiks Abigailil kergesti jalad alt niita. Ei tundnud just kõige parema mõttena. "Ma arvan, et võtaksin ühe viinamarjamahla," tegi näitsik enda valiku, pilk uuesti kutile liikunud.
|
|
33-aastane; Psühholoog
School Worker
|
Post by Hazel Clarke on Feb 19, 2014 23:22:08 GMT 2
Hazel ei saanud aru, kas tänane õhtu viis ta sellisesse meeleollu või oligi Evani inglise aktsent nii neetult seksikas. Kuidas naine seda küll varem polnud märganud? "Külvad mu veel komplimentidega üle," muigas Hazel, kuid tundis end sellegipoolest meelitatuna. "Usu mind, kui ma tööl niimoodi riides käiks, siis võibki vist arvata, et mul on iga päev pidu," lisas naine lõbusalt ning võttis lonksu ka enda šampusest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 23:29:47 GMT 2
Colinile täitsa meeldis enda õekesega tantsida. Üldse oli tore, et nende suhted sellised olid, et nad koos tantsida tahtsid. Palju on ju ka sellised õdesid ja vendi, kes avalikult peaaegu et teineteist väldivad. "Sviidipeole me ei lähe, aga otseselt me ei tea, kui kauaks jääme. Ilmselt kuni ära väsime või igavaks läheb," lausus Colin õlgu kehitades, "tahad küüti saada?" Noormehel ei oleks midagi selle vastu, et Phoebs koju ära visata ja vaevalt ka Helenal midagi selle vastu oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 23:33:56 GMT 2
"Tore, ma juba kartsin," muigas Hunter, vaadates kavalal ilmel näitsikule otsa. Ta kuulas rahulikult enda tüdruku juttu ning hakkas kergelt naerma, kui Simonale ei tulnud meelde sõna, mis vist peaaegu et igas keeles sarnasena kõlab, aga ikka juhtub. "Ma jätan need garaaži jutud parem Jackile, sest ta saaks ikka aru ka, mida ma räägin," lausus poiss. Tuleb ikka jälgida, kellega millest rääkida.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Feb 19, 2014 23:38:22 GMT 2
"Armastus on keeruline... ja nõme," lausus Isabelle tusaselt. Natuke kurb lugu, kui sulle meeldib keegi, aga sina võib-olla sellele kellelegi mitte sellel moel. Ühe sõnaga istud siis friendzone'is või mõnes muus tsoonis. "Selles ma ei kahtlegi," turtsatas tüdruk. Pigem oleks vist tema see, kes siis näost punaseks tõmbub ja võimalikult kiiresti minema lippab. "Sa võid teda teada, aga iseasi, palju sa oma klassikaaslastega suhtled. Ta on sinu klassis," vastas Izzy.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 19, 2014 23:46:14 GMT 2
"Ma nii ülelaskja ka ei ole," turtsatas Lydia ning kohendas veel natuke oma maski. Nii, nüüd peaks küll kõik kenasti olema ja võib ehk saali varsti minna. "See mul plaanis ongi, aga ilmselt on see Gossip Corneri tegija ka jälle igal pool ja siis olen ma kohe järgmises GC-s paljastatud," turtsatas Lyddie Toriga saali jalutades. Siiani polnudki Lyddiest GC-s väga juttu, aga küll tuleb see aeg ka, kui ühel hetkel temastki mingi nupuke peaks ilmuma.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 19, 2014 23:51:01 GMT 2
Phoebelgi midagi Coliniga tantsimise vastu polnud ja ta arvas, et tal oli ikka vennaga väga vedanud, teades seda, milline tropp tema sõbranna Gayla vend on. Hea, et Colin selline polnud. "Ma mõtlesin ka, et väga kauaks ei jää, sest ma ei viitsi üksi küll siin passida. Mu härra Salapärane kadus ka ära," rääkis Phoebs. "Aga mul ei ole jah midagi selle vastu, kui te mu jälle koju sõidutate." mainis tüdruk. Siis ei pea ta taksot tellima ega üksi mööda pimedaid Westside'i tänavaid jalutama, kuigi Phoebe oleks vajadusel võimeline end kaitsma küll.
|
|