|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 22:50:32 GMT 2
"Aitäh kallis," lausus Colin Helenale naeratades, "no näed, kui sa mind ei usu, siis usu Helenat." Mehele täitsa meeldis see huvitav vestlust enda õega. Iseenesest oleks ju tore, kui Phoebs endale ka lõpuks ühe kena noormehe leiaks. "Kindlasti, mul ei tule lihtsalt kohe meelde," muigas mees kavalalt, vaadates ühelt neiult teisele.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 18, 2014 22:54:44 GMT 2
"See kõlab nagu hea mõte," oli Mona Hunteriga päri. Eks siis järgmise pausi ajal, kui noored tantsimisest jälle väsima peaks või vahepeal palavast saalist värsket õhku hingama tahavad minna. "Ma igatahes usun, et see peab paika," sõnas näitsik ja turtsatas, kui Hunteri küsimust kuulis. "Ei," vastas tüdruk naerdes ning raputas kergelt pead. "Kõik, mis ma näen, on lihtsalt see soe ja armastav pilk, mis mulle nii väga meeldib," rääkis neidis. "Aga äkki on sul rohkem edu sellega, et minu hinge sügavamad saladused välja puurida?" oletas Mona, huulil mänglemas lõbus muie.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 18, 2014 23:00:38 GMT 2
"See küll aus ei ole," protestis Phoebs, kuid hakkas siis naerma. "Sa oled temast enda parema käe teinud ja nüüd polegi kedagi, kes minu arvamusega nõustuks." Phoebe üksi terve maailma vastu, või mis? See vestlus vennaga oli tõesti huvitav, kuigi Phoebe ikka ei saanud aru, miks äkki Colin tahtis, et ta õde ka endale nüüd kellegi leiaks."Helena, ma võin nüüd mõneks tantsuks sinu meest laenata?" pöördus Phoebs hoopis enda venna tüdruksõbra poole.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 18, 2014 23:16:07 GMT 2
Täitsa tantsud tähtedega sarja nad veel astunud ei ole, aga kes teab... Tree Hillis võib igasuguseid veidrusi toimuda. "Kus sa siis seda tantsisid ja kes oli see õnnelik neiu?" uuris Sierra huvitatult, sest viimastel aastatel on nende vahele tekkinud palju sellist, mida nad teineteise kohta ei tea. Kunagi varem oli nii, et nad teadsid kõike. "Jah, ka see oleks võimalik," lausus tüdruk. Tal oli häält ja tal oli laule. Vähemalt kõik ütlesid seda, aga millegi pärast ei tulnud keegi ühegi pakkumisega. Suvel pärast Burning Boat Festivalil esinemist Red Bedroom Records isegi rääkis temaga, aga siis ütlesid nad, et võtavad hiljem ühendust... jah, nii nad siis võtsidki. "Kui me kumbki ütleme.... kahe aasta pärast New Yorgis läbi ei löö, siis pakime enda asjad ja lendame LA'sse?" pakkus Sierra lõbusalt. Tree Hilli versiooni annaks ära korraldada küll, mingisuguseid staare leidis ikka. "Erinevatel jazzõhtutel. Mõnikord tantsisin sõbrannaga, teisel korral lihtsalt ühe iludusega baarist, tead küll, kuidas see käib," vastas Joseph muigega. Jah, millalgi teadsid nad täpselt, kus keegi oli ja mida ta tegi. Nüüd olid nad lihtsalt lahku kasvanud, kui sellist klišeed võis kasutada. "Lähed ja murrad uksed lahti," mainis mees. "We have a deal. Aga ma arvan, et kui ma veel paar aastat nii edasi rühin, siis... Tegelikult ma olen praeguse positsiooniga ka õnnelik. Esinemised, laulan tausta, sooloprojektid... Tule New Yorki," pakkus Joe välja. Sel korral oli ta tõsine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 23:22:47 GMT 2
"Tean-tean," noogutas tüdruk sooja naeratusega, "kusjuures jazzõhtu kõlab päris hästi." Sierra ei mäletanudki, millal ta viimati sellises kohas käis. Ta teadis, et Tree Hillis oli üks koht vähemalt, kus head jazzmuusikat lasti ja tõesti selline õige mõnus õhkkond oli. "Tore, siis on diil ka minu poolt," lausus Melody ja ta tõesti ei kavatsenud sellest siin ja praegu antud lubadusest taganeda. Kui ta läbi ei löö, siis läheb ja proovib LA's. "Sa mõtled nagu kohe praegu? Jätan kooli pooleli?" küsis tüdruk pisut mõistmatul ilmel, kergitades enda kulme.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 23:30:18 GMT 2
Kas tal on ka nüüd see armunutele omane soe ja armastv pilk nagu Chadil ja Annal? Hunter ei olnud sellele varem mõelnudki ja keegi polnud seda talle nagu maininud ka. Mnjah, kui mõni tema vendadest seda talle maininud oleks, siis oleks ta nad muidugi pikalt saatnud. Simona suust kõlas see aga väga siiralt ja armsalt. "Ma arvan, et mul ei ole su saladusi vaja välja puurida, sest küll iga asi omal ajal ilmsiks tuleb," lausus Hunter sooja naeratusega.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 19, 2014 0:23:28 GMT 2
Simona polnud ka varem mõelnud, kuidas ta Hunterit vaatab, aga erinevalt poisist oli tüdrukule seda ikka mainitud, et ikka natukene teistmoodi... kuidagi erilise pilguga. Oli temal siis see sama pilk, mida tüdruk Hunteri silmades näinud oli? "Ega mul polegi midagi varjata," lausus Mona kergelt turtsatades.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 18:28:15 GMT 2
"Pole ma Helenast mingit oma paremat kätt teinud. Ta ikka teeb ja mõtleb ise," muigas Colin, vaadates enda õele muiates otsa. See vestlust liikus tõesti väga veidraid radu pidi, aga vähemalt oli neil hetkel isegi huvitav. "Otsi endale siis keegi, kes nõustuks," turtsatas mees justkui oleks see ju väga lihtne. "Jah, Helena, kas ma võin enda õega nüüd tantsim minna?" esitas Jeff enda kallimale Phoebega sarnase küsimusi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 18:32:25 GMT 2
"Ma arvan, et igal inimesel on mingid saladused," lausus Hunter, vaadates Simonale otsa. Võibolla ei saa neid otseselt saladusteks nimetada, aga kõigil on jutte, mida nad teistega rääkida ei taha. Olgu nad siis liiga isiklikud või tõesti saladused. Sellepärast ei ole võimalik ka kunagi mitte kedagi täiesti lõpuni tunda. Inimesed suudavad ju ikka ja jälle teineteist üllatada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 19, 2014 18:50:08 GMT 2
Helena jaoks kiskus õe ja venna vaheline vestlus väga koomiliseks ja kuna ta midagi väga vahele öelda ei osanud, jäi ta lihtsalt neid kuulama ning muigas endamisi. "Sa päriselt küsid minult luba, et oma õega tantsida?" turtsatas Helena, andes sellega mõista, et õde ja vend võivad oma tantsu teha, kui nad tahavad. "Ma lähen istun ehk seni või midagi. Otsin võib-olla mõne tuttava üles," arvas tüdruk, viies oma silmad siis Colinile. "Otsi mind pärast lihtsalt üles," sõnas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 18:54:39 GMT 2
Sellel ajal kui suurem osa Tree Hilli elanikest Hiltoni hotelli rikkalikult kaunistatud kristallsaalis avavalssi tantsisid, lebas Tori enda toas voodis, kandes mugavat pidžaamat ning hoides enda tumedaid kiharaid rätikus, mis talle turbanina pähe olid keeratud. Näitsik oli veel hommikul balli osas üsna elevil olnud, kuid mingil hetkel toimus tema meeleolus lihtsalt niisama suur muutus ja ta leidis, et tahab parema meelega kodus passida. Näitsikule tundus kõik halb ja iga pisem asi ajas teda närvi. Ilmselt oli see päev Torile lihtsalt üks neist päevadest, kus kõik tundub nii mõttetu ja vihale ajav. Kuna kedagi eriti internetis ei olnud, siis alustas Tori kohe vestlust Lyddiega, kui tema nime ees olev väike täpike roheliseks muutus. Alguses uurisid nad mõlemad teineteiselt, miks teine ballil pole ning hakkasid siis teineteist keelitama minema, kuni lõpuks lõppes asi sellega, et tüdrukud otsustasid isegi koos minna. Ei tea, mis oli Tori meeleolu muutuseks, aga ühel hetkel läks läpparikaas kinni ning neiu hakkas kiirete liigutustega ennast korda sättima. Kleit oli tal olemas sest ta käis alates enda kümnendast eluaastast kogu aeg sõbrapäeva maskiballidel ja oli tavaks saanud, et Tori käib koos enda emaga korralikult ilusalongis, spaas ja kleidishopingul. Seega võib oletada, kui pettunud neiu ema oli, kui too teatas, et ei tahagi ballile minna. Jalga tõmbas tüdruk tavalised mustad baleriinad, sest ta ei tahtnud enda jalgu täna kontsadega vaevata. Kuivatanud ja kamminud enda juuksed ära ning pannud näole ka natuke meiki, liikus Tori juba alumisele korrusele, et mantel selga tõmmata ja Lydiale järele mina. Sõit Bateside maja juurde ei kestnud kaua ja ka sõbrannat ei olnud vaja kaua oodata. Kell oli kuskil pool kaheksa saamas, kui Tori ja Lydia lõbusalt omavahel naerdes Hiltoni hotelli vestibüüli astusid, mis oli juba täis ringi sagivaid maskidega ja ka ilma nendeta inimesi. Andnud enda mantli ära, liikus tüdruk suure peegli juurde, et enda must mask näole panna. "Tead, see sõbrapäeva maskiball tuletab mulle alati zorrot enda musta maskiga meelde," hakkas Tori naerma ja vaatas peegeldusest Lydiat, kes nägi väga kena välja. Kui mõelda sellele, kui kiiresti nad ennast valmis said, siis peaks keegi neile lausa auhinna andma, sest tavaliselt valmistuvad naised sellise balli jaoks ikka tükk aega.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 19:00:03 GMT 2
"Mhm," lausus Colin teeseldud tõsidusega, sest tegelikult ta lihtsalt tegi Phoebsi järgi, kes oleks võinud tegelikult ju mehe poole pöörduda ja hoopis teda tantsule nõuda. See oleks tegelikult isegi rohkem temalik. "Olgu," noogutas mees ning vajutas Helenale suule ühe põgusa musi, enne kui Phoebele enda käevangu pakkus. Ta naeratas õele ning jalutas tantsupõrandale, kus ta peagi korraliku tantsuvõtte sisse võttis ja Phoebsiga mööda saali tantsima hakkas. Täitsa saali keskele nad ei roninud, aga ei saanud öelda, et nad ka kuskil servas koperdanud oleksid.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 19, 2014 19:58:13 GMT 2
"Kindlasti on," nõustus Simona Hunteriga, kuigi ei mõelnud hetkel üldse asjadele, millest ta kellelegi võib-olla ei räägiks. Tüdrukul ei olnudki vist hetkel midagi sellist, kui välja arvata need saladused, mis talle endale on usaldatud. "Sa tuled ka kogu aeg nii tarkade sõnade peale," muigas tüdruk.
|
|
20-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Bruno V. Henderson on Feb 19, 2014 20:22:54 GMT 2
Seda Izzy arvaski, et Bruno ei oska sellele küsimusele vastata, aga kui ta küsiks sama Jimilt, tabaks noormees võib-olla asja kohe ära ja siis tahaks Isabelle maa alla vajuda. Tüdruk jäi oma venda kuulama, kuid kortsutas kulmu, sest see jutt oli tõesti väga segaselt sõnastatud. "Ma ei saanud hetkel mitte midagi aru," teatas Isabelle ning hakkas naerma. "Okei, minule meeldib keegi, aga ma ei julge talle öelda. Call me chicken now," tunnistas tüdruk, sest leidis, et oma vennale ikka võib selliseid asju usaldada. "Ega poistega ongi asi keerulisem," muigas Bruno lõbusalt, kui Isabelle tema püüdluse peale naerma hakkas. Ta reaalselt tundis ennast nagu üksikisa, kes peab enda teismelisele tütrele seletama mis asi on seks ja päevad. Rääkimata siis kolme-aastasest, kes tahab teada, kust ja kuidas lapsed tulevad. "Kui öelda poisile otse näkku, et ta meeldib sulle, võib juhtud selline pisikene asi, et ta jookseb sul kohe pärast lause lõppu minema," turtsatas Vincete valjult, keerutada hetkeks enda õde. "Ega ma juhuslikult tea teda," kergitas noormees küsivalt kulme.
|
|
34-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Evan Lee James on Feb 19, 2014 20:34:46 GMT 2
Kuna Hazel elas esimest aastat ise ka Tree Hillis, tundus see valentinipäev tallegi huvitav, aga naine ei mõelnud väga minemisele, kuni Evan teda ühel päeval endaga kutsus. Kokandusõhtu oli tore ja Hazel tundis, et on tõesti Evaniga veidi lähedasemaks saanud, kuid hetkel olid nad veel sõbrad. Head sõbrad. Mehe tantsuoskus üllatas naist, kuid seda ikka meeldival moel. Tüüp tõesti oskas tantsida. "Tead, Evan, ma ei saa mainimata jätta, et su tantsuoskus on lihtsalt muljetavaldav," lausus naine ning võttis mehe käest pokaali. Evan nägi ise ka väga šikk välja. Evan muigas lõbusalt Hazeli sõnade peale, pöörates enda silmad tantsivalt massilt naisele. "Ma tänan, vähemalt ma saan nüüd enda ema rõõmustada, et tema aastatepikkune pingutus tasus end ära," lausus mees kerge inglise aktsendiga, mida mees suudab tahtmise korral ära kaotada või hoopis rohkem esile tuua. "Ning ma ei väsi täna ütlemast, et sa näed lihtsalt jumalik välja. Sa võiksid nõnda tihedamini tööl riides käia," lisas Doc pisikesel muigel, võttes lonksu šampust.
|
|