20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 18, 2014 20:52:39 GMT 2
"Minu arust on see ka kuidagi väga filmilik, kuidas sa mingi salapärase tüübiga kohtusid ja ta hiljem ära kadusid. Mine tea... võib-olla avastad sa pärast, et ta on su koolikaaslane, sest maskiga ei pruugigi sa teda ehk ära tunda, eriti kui sa alles esimest korda temaga rääkisid," rääkis Helena, lisades veel mõnuga juttu juurde. Colin võib nüüd rahul olla, et Marie näitas, et on mehe poolel. "On sul ka mõni ette tulnud?" uuris Marie Colinilt, kui too ütles, et kõigil võib chick flicki hetki tulla. Kui Marie mõnda Colini sellist hetke teadiski, ei tulnud talle hetkel see lihtsalt meelde või ei osanud ta lihtsalt otsi kokku viia.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 18, 2014 21:07:12 GMT 2
"Need maskid on päris ägedad, aga õhtu lõpuks hakkavad suhteliselt tüütuks muutuma, sest maski alt hakkab kiiresti higistama," muigas Hunter, sest ta oli siiski perekonnas paljudelt seda kuulnud. Pealegi tundub poisile vaade kuidagi piiratud. "Minu teada see maskiball sõbrapäeval ongi sellest Tree Hilli tulnud, et mask ei näita sulle inimese nägu ja tema nii-öelda välimist ilu. Seega saad sa näha ainult inimese silmi ja need pidid olema ju hinge peegliks," seletas poiss, kuigi ta ei olnud kindel, et selle kõik õigesti paika sai, aga midagi sellist ta kunagi kuulis kuskilt. Äkki enda papsilt? "Mul on vist õhuke mask, sest ma ei tunne veel, et nägu kuidagi niiskeks kisub,," muigas Simona. Sellisel juhul oleks tal ilmselt puuder ka näos laiali, aga hetkel püsis meik täitsa ilusti peal, kui arvestada seda, et see on üks neist tõesti harvadest kordadest, kui tüdrukul rohkem meiki peal on. Niisama iga päev sobib lihtsalt natuke ripsmetušši ja huulepalsam ning rohkem polegi vaja. "Samas vahepeal on küll kiusatus seda natukene kergitada või üldse mõneks ajaks ära võtta," lisas Mona ning jäi huviga enda poissi kuulama, kui too rääkis, kust see Tree Hilli maskiballi traditsioon tema arvates tulnud on. Need sõnad olid sügavamõttelised, kuid paistsid loogilised. "See on väga huvitav teooria," pidi tüdruk tõdema, kuid vaatas siis Hunterile sügavalt silma, justkui üritaks tüdruk neist midagi välja lugeda.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
Good things come of tragedy.
|
|
|
Post by Riley Cooper on Feb 18, 2014 21:18:48 GMT 2
Riley oli loomu poolest üsna kärsitu inimene, seepärast oli tal varsti vaate imetlemisest juba küllalt saanud. Olgugi, et see oli imeilus. Aga väljas oli siiski päris jahe ning kui sul on seljas lühike kleit, siis on üsna tõenäoline, et kaua sa seal katusel olla ei suuda. Ei kujutagi ette, kuidas Stefan seal nii kaua olla sai. Igatahes oli noormehe ettepanek tagasi alla minna neiu jaoks igati teretulnud. "Kutsud mind tantsima?" küsis Coop veidi kulmu kergitades. Riley armastas tantsida, seega loomulikult ei kavatsenud ta anda kutile võimalust oma sõnu korrata või hoopiski tagasi võtta, seepärast neiu hoopis naeratas ja suundus minekule. "Tuled?" pöördus ta veel ümber, et noormeest järele oodata.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Feb 18, 2014 21:20:41 GMT 2
Seda Izzy arvaski, et Bruno ei oska sellele küsimusele vastata, aga kui ta küsiks sama Jimilt, tabaks noormees võib-olla asja kohe ära ja siis tahaks Isabelle maa alla vajuda. Tüdruk jäi oma venda kuulama, kuid kortsutas kulmu, sest see jutt oli tõesti väga segaselt sõnastatud. "Ma ei saanud hetkel mitte midagi aru," teatas Isabelle ning hakkas naerma. "Okei, minule meeldib keegi, aga ma ei julge talle öelda. Call me chicken now," tunnistas tüdruk, sest leidis, et oma vennale ikka võib selliseid asju usaldada.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Feb 18, 2014 21:29:31 GMT 2
"Põhimõtteliselt küll," muigas Stefan. Tal polnud tantsimise vastu midagi, sest ta teadis, et saab sellega hästi hakkama. Kui ta millegi muuda neidudele silma ei jää, siis tantsuoskusega küll. Eriti, kui asi puudutab peotantsu. "Tulen," kinnitas Steff ja liikus siis katuselt väljapääsu poole, tervitades vahepeal möödaminnes Jessicat ja Sayerit ka. Hea meelega oleks kylie kohta pärinud, aga tundus natuke vale aeg. Teinekord. Stefan avas Riley'le ukse, mille kaudu nad katuselt välja pääsesid ning vajutas siis liftinuppu, sest kes neid treppe mööda ikka trampida viitsib.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 18, 2014 21:29:37 GMT 2
Sierra hakkas Joe sõnade peale lõbusalt naerma, sest sellist vastust ei osanud ta küll oodata. "Ära muretse ma sulle hindeid ei pane iga tantsu eest," lubas tüdruk muiates, "pealegi tantsisin ma isegi üsna ammu selliseid tantse." Jõuluballile Sierra siia ei tulnud ju ja ega neid üritusi nii sageli ka nüüd ei ole. Vabal ajal näitsik aga selliste tantsudega ei tegele. "Mitte eriti," raputas Sierra pead, "kui mulle selleks ajaks mingeid pakkumisi tulnud ei ole, siis ilmselt käin veel kaks aastat magistrit ka ära. Vastasel juhul olen mõelnud New Yorgi või LA peale, sest need ilmselt kaks kõige paremat kohta, kus muusikaga tegeleda." Melodyl ei olnud ikka õrna aimugi. Ta kinnitas muidugi endale, et aega on ka selle asjaga, aga eks ta sisimas ikka tahtis selgust saada juba. Tundus, nagu neiu käiks koolis, aga tal ei oleks kindlat suunda ega eesmärki. "Pärast raudselt tulevad kolm tüüpi siltidega, kus numbrid peal," vastas mees muigega. See oleks omapärane. "Valssi ma isegi olen tantsinud," lisas Joseph. Ta hoidis roosapäise neiuga silmsidet, kelle erk juuksevärv tõmbas tähelepanu. "Pakkumisi... Mine suurlinna ja hakka end lihtsalt läbi suruma. Mul läks ka ühel hetkel natuke aeglasemaks ajakava, aga näed, nüüd jälle pidevalt midagi teha," rääkis mees. "Ma mõtlesin ka LA peale isegi, aga praegu on New Yorgis piisavalt tööd-tegemist," vastas Joseph ning keerutas tüdrukut enda käe all.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Feb 18, 2014 21:47:42 GMT 2
Liftiga alla sõitmine tundus parema ideena jah. Mugavam ja kiirem võimalus alla jõuda. Lifti ei tulnud kaua oodata ka ning uste avanedes astus Riles lifti. Kuna nupud, mis tähistasid korruseid, jäid Riley poole, siis veendunud, et ka noormees oli lifti sisenenud, vajutas neidis õiget korrust tähistavat nuppu, misjärel lift uksed sulges ning liikuma hakkas. Üsna varsti see taas peatus ning uste avanedes oli juba kosta ballisaalist tulenevat muusikat. Riley väljus liftist, lükates korraks käega läbi oma lahtiste juuste, sest äkki olid need katusel tuule käes sassi läinud? "Sa oled ballil päriselt ükis või on võimalus, et kuskilt ilmub välja mõni armukade tüdruk, kes nõuab oma õigust sinuga tantsida?" küsis Riley hetke pärast muiates. "Mitte, et sellel erilist tähtsust oleks, ma lihtsalt küsin," lisas ta õlgu kehitades juurde.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Feb 18, 2014 21:56:22 GMT 2
Kui nad liftist välja astusid, pakkus Steff neiule oma käevangu, et ikka eriti esinduslikult kristallsaali uksest sisse astuda ja tantsupõrandale maanduda. Küsimuse peale Stefan muigas. "Kõlab tõesti nii uskumatult, et ma siin päriselt ka üksi olen?" küsis Stefan. Jah, varasematel aastatel pole ta siin üksi olnud, aga seekord ta mõtles, et ei hakka kedagi kaaslaseks paluma, sest ta teadis, et kui tal peaks tulema tuju tantsida, siis mõni neiu ikka leidub, keda tantsule paluda.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Feb 18, 2014 22:04:34 GMT 2
Riley oli isegi veidi üllatunud, et noormees talle oma käevangu pakkus, aga meeldivalt üllatunud. Loomulikult asetaski neiu oma käe kuti käevangu, suundudes nii saali poole. Klassikalise küsimusele küsimusega vastamise peale neidis muigas. "Päris ausalt? Jah," vastas ta kerge noogutuse saatel. "Aga ma arvan, et sul peab selleks hea põhjus olema. Sest sa ei tundu nagu kutt, kelle kutsele paljud tüdrukud 'ei' ütleks," lisas Riles. Otsekohene nagu ta oli. Midagi otseselt pärima ta ei hakanud, sest Coop oli ikkagi võõras ning see polnud tema asi, tegelikult.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Feb 18, 2014 22:17:46 GMT 2
"Kusjuures on tegu esimese balliga, kuhu ma üksinda tulin," rääkis Stefan, "siin on igal aastal olnud neidusid, kes on üksi ja kuna mul tüdrukut ei ole, siis selle asemel, et keegi kaasa kutsuda, mõtlesin sel aastal tantsida nendega, kel kellegagi tantsida ei ole." Sätivad neiud end ilusaks ja tantsida ei saagi, kole lugu ju. Iseenesest meeldiv kuulda, et neiud teda endiselt atraktiivseks peavad.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Feb 18, 2014 22:29:59 GMT 2
Riley noogutas kuti jutu peale. Poisi sõnad kõlasid päris mõistlikult. Kuigi Riles oli taaskord veidi üllatunud. Polnud kunagi selle peale tulnud, et mõni poiss võiks reaalselt nii heatahtliku eesmärgiga ballile tulla. "See on sinust kena," muigas neidis. "Ma pole viimase aasta jooksul eriti seltskondlikest üritustest osa võtnud. Eriti nendest, mis kogu linnale on suunatud," lausus siis neiu midagi enda poolt ka. "Ma isegi ei tea, miks ma täna siia tulin," lisas ta. "Aga vähemalt saan ma korra õhtu jooksul normaalselt tantsida," märkis Riles oma õhtu positiivse poole osas.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Feb 18, 2014 22:35:08 GMT 2
"Miks nii?" küsis Stefan? Miks neidis seltskondlikest üritustest osa ei võta? Sellised massiüritused on Stefani meelest väga toredad. Palju ilusaid inimesi koos rõõmu tundmas sellisest lihtsast asjast nagu tantsimisest. Ja hea on ühe õhtu jooksul ära näha kõik linnas elavad tuttavad näod. "Tähendab, sa hindad mu tantsuoskuse normaalseks," muigas Stefan lõbustatult. Vähemalt normaalne pole kehv.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 22:39:12 GMT 2
Täitsa tantsud tähtedega sarja nad veel astunud ei ole, aga kes teab... Tree Hillis võib igasuguseid veidrusi toimuda. "Kus sa siis seda tantsisid ja kes oli see õnnelik neiu?" uuris Sierra huvitatult, sest viimastel aastatel on nende vahele tekkinud palju sellist, mida nad teineteise kohta ei tea. Kunagi varem oli nii, et nad teadsid kõike. "Jah, ka see oleks võimalik," lausus tüdruk. Tal oli häält ja tal oli laule. Vähemalt kõik ütlesid seda, aga millegi pärast ei tulnud keegi ühegi pakkumisega. Suvel pärast Burning Boat Festivalil esinemist Red Bedroom Records isegi rääkis temaga, aga siis ütlesid nad, et võtavad hiljem ühendust... jah, nii nad siis võtsidki. "Kui me kumbki ütleme.... kahe aasta pärast New Yorgis läbi ei löö, siis pakime enda asjad ja lendame LA'sse?" pakkus Sierra lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 22:45:30 GMT 2
"Me ei ole veel ballil nii kaua olnud ka," lausus Hunter, "aga eks siis saab vahel saalist välja minna ja mõneks ajaks maski ära võtta." See ei olnud probleemiks. Mõni inimene võis küll pidada seda traditsiooni ja ei tea mille veel rikkumiseks, aga Hunter leidis, et kui ikka midagi on ebameeldiv, siis võib selle ka eemaldada. "On tõesti... ma ei mäleta ainult, kust ma seda kuulsin," teatas Sommers, üritades seda samal ajal meelde tuletada. Tundnud korraga seda, et Mona teda tõsiselt vaatab, ilmus noormehe huultele kerge naertus. "Noh, oled juba kõik mu hinge sügavamad saladused välja puurinud?" uuris ta lõbusal ilmel.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Feb 18, 2014 22:49:49 GMT 2
"See on hea küsimus," mainis Riley. Kui ta ise vaid oleks sellele vastust teadnud. "Ütleme nii, et mul pole viimasel ajal kõige paremini läinud... Ja üksi mööda pidulikke üritusi käia ei ole ka alati kõige ahvatlevam," võttis Riles lühidalt kokku selle, mida ta mõtles. Kuigi see polnud kõige täpsem vastus. Aga see selleks. Kas nad olid juba tantsima hakanud? "Kas ma ütlesin nii?" küsis Riley, sest sellisel juhul ei olnud see kõige parem kompliment noormehe tantsuoskusele. "Mul ei ole sind just paljudega võrrelda, sest see on üle pika aja esimene ball, kus ma käinud olen, aga mu eelmisest tantsupartnerist oled sa tunduvalt parem," lausus Coop, jättes mainimata selle, et eelmine tantsupartner oli suures osas tema varvastel tallunud ning seda Stefan ju ometi ei teinud, eks.
|
|