|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 11:03:06 GMT 2
"Võimalik," sõnas Theodore kergelt muiates. Üldjuhul ta siiski oskas end kontrollida, aga vahel veidi ülemeelikus tujus olles võis ta ka meelega üle piiri minna ja vaadata, mis saama hakkab. Hetkel tal selleks siiski tahtmist ei olnud, sest õhtu oli ilus ja polnud vaja seda mingite rumalustega rikkuma hakata. Pealegi oli vaikus ka praegusel hetkel päris mõnus, eriti kui muusika mängis ja kõik saalisviibijad niigi omavahel vestlesid, tekitades korraliku jutusumina. Kui Regina nõustus tema plaaniga veidike jalutada, juhtis Theo neiu esmalt ühe laua juurde, kust mõlemad endale šampuseklaasid võtsid. Seejärel suundusid mõlemad avatud rõduuste poole, et veidike värsket õhku hingata.
|
|
20-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Bruno V. Henderson on Feb 18, 2014 16:33:39 GMT 2
Nii palju kui Izzy ka ei tahtnud täna hoopis Jimiga ballile tulla, pidi ta ikka enda vennaga leppima, kuid vähemalt ei jäänud ta üksi. Jim isegi ei kutsunud Izzyt ja neiu oli kindel, et noormees pole temast huvitatud nii nagu Izzy temast, ja see tegi Izzyt natukene kurvaks. Nüüd ta ilmselt teab, mis tunne on olla friendzone'is ja ta ei soovitaks seda kellelegi. Avavalss tantsitud, jäi Izzy Brunoga veel tantsima. "Bruno, kas ma võin sinult midagi küsida?" pöördus Izzy äkki venna poole. OutfitBruno pruunid silmad silmitsesid kohalolijaid, püüdes leida nende hulgast noori, keda ta võiks reaalselt ka teada. Vaevalt ta läheks mõne juurde niisama juttu ajama, kuna tal oli siiski pisikene Izzie kõrval, keda oli vaja rõõmsana hoida. Pööranud enda pilgu tüdrukule, ilmus suure venna suule pisikene naeratus. "Millal olen suutnud sul suud kinni hoida, Isabelle," muigas Vincete lõbusalt, hoides enda pilku õekesel.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Feb 18, 2014 16:55:59 GMT 2
Izzy piilus mõtlikult üle Bruno üle õla saalisviibijaid ja neiu oli isegi teadlik sviidipeost, kuid tal polnud erilist soovi sinna minna või üldse väga kauaks ballile jääda. "Kuidas poiss saab aru, kui ta tüdrukule meeldib?" esitas Izzy Brunole küsimuse. Võib-olla oskab Bruno öelda, kuna ta on ise ka poiss ja Izzy arvates ei jõua tema signaalid lihtsalt Jimile kohale, ent neidis just tahtis, et jõuaks. Ta tõesti pidi ise rääkima?
|
|
18-aastane; Westside
Junior
Good things come of tragedy.
|
|
|
Post by Riley Cooper on Feb 18, 2014 17:50:38 GMT 2
Ka Riley muigas kergelt noormehe sõnade peale. Olgem ausad, see polnud just kõige õigem teema, mille üle nalja teha, aga need sõnad olid lihtsalt kuidagi absurdselt kõlanud ja seepärast neiu huultele muige toonud. "Vähemalt oli sinu viimane tants hea, ma oletan? Võiks ju arvata, et inimesed, kes vabatahtlikult ballile tulevad, oskavad tantsida ka. Aga tuleb välja, et mitte kõik. Nagu näiteks minu tantsupartner," lausus Coop. Ilmselt oli neidis lihtsalt juhuslikult kellegi tantsuoskamatu otsa sattunud, aga see selleks. "Esialgu tulin ma siia lihtsalt vaadet nautima ja värsket õhku hingama," vastas Riles lõpuks ka küsimusele ning viis oma pilgu korraks taas vaatele. Imeline. "Nii et sina oled Tree Hilli endise saksa keele õpetaja poeg?" lausus neidis järgmisel hetkel küsivalt ning pöördus uuesti noormehe poole vaatama. Ta oli kindel, et oli kutti varem näinud, kuid mask suutis inimese näo üsna hästi ära varjata ning seepärast ei olnud Riley kutti enne ära tundnud. Pealegi oli väljas pime ning tegelikult polnud Coop ja Stefan varem just suhelnud ka.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 18:18:59 GMT 2
"Sa pead tunnistama, et lugudes on sarnasused sees," jäi Colin enda arvamusele kindlaks. Ta vaatas korraks Helenale küsivalt otsa justkui ootaks, et neiu teda nüüd toetaks. Tegelikult oli see kõik aga muidugi naljaga. "Magedad võivad nad olla, aga ma olen kindel, et neid chick-flicki momente on kõikidel tüdrukutel.... ja võibolla ka poistel enda elus ette tulnud," muigas mees. Pealegi Colin küll ei arva, et kõik chick-flickid halvad on. Nad ju isegi vaatasid kunagi Helenaga koos Ugly Truthi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 18:26:06 GMT 2
"Võibolla annab neid kuidagi... täiendada või lisad juurde panna," pakkus Sayer, sest ta ei leidnud, et seda viga raske parandada oleks. Võimalik oleks ju panna lisa piire ja see isegi näiteks kenasti lillede või millegagi ära kaunistada. Peaks päris kena jääma. "Noh, pikalt ette arvestades on see suhteliselt raske, aga vaata tavaliselt on kalendrites ja Internetis isegi ette antud, mis kell päike mingil kindlal päeval loojuma hakkab," seletas noormees. Päikeseloojangul pilte teha oleks muidugi eriti kena.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 18:30:02 GMT 2
"Need maskid on päris ägedad, aga õhtu lõpuks hakkavad suhteliselt tüütuks muutuma, sest maski alt hakkab kiiresti higistama," muigas Hunter, sest ta oli siiski perekonnas paljudelt seda kuulnud. Pealegi tundub poisile vaade kuidagi piiratud. "Minu teada see maskiball sõbrapäeval ongi sellest Tree Hilli tulnud, et mask ei näita sulle inimese nägu ja tema nii-öelda välimist ilu. Seega saad sa näha ainult inimese silmi ja need pidid olema ju hinge peegliks," seletas poiss, kuigi ta ei olnud kindel, et selle kõik õigesti paika sai, aga midagi sellist ta kunagi kuulis kuskilt. Äkki enda papsilt?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 18:50:43 GMT 2
"Tore, kui sulle meeldib," lausus Brittany, aga temagi kohta ei saanud öelda, et talle poleks see üritus meeldinud. Vaeva oli ju ometi nähtud ning tal oli täna tore kaaslane ka. "Väga võimalik, kuigi ma pean ausalt tunnistama, et ma vist ei tea ise ka, mida ma tahan," turtsatas Brit. Hetkel oli ta igatahes üsna kindel, et Luke ikkagi meeldis talle. Kas ta kahetses? Ei. Kas tal olid liblikad kõhus? Võib-olla. "Ei, mul ei ole kõht tühi," vastas Brittany kindlalt. Kui ta midagi tahtis, siis ilmselt juua. "Ma arvan, et oleks õige aeg välja mõelda, mida sa tahad," lausus Luke pisut tõredalt. Brittany oli talle aastaid tagasi korvi andnud ja nüüd äkki tahab Luke'i? Või siis ei taha? Mehel on neiu vastu tunded ning Brit teab seda väga hästi, kuid sellised mängimised tüütavad ära ja teevad lõppkokkuvõttes vaid Luke'le haiget. Noormees vaid noogutas selle peale ning haaras endale mööduva kandiku pealt mingi võileivalaadse snäki ja peale lühiajalist uurimist pistis selle suhu. "Päris hea, peaks ütlema," kommenteeris Luke suupistet. Peale lonksas ta šampust. "Oled midagi tarka ka teinud peale meie bowlingumängu?" üritas ta juttu teha.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 18, 2014 19:06:05 GMT 2
"Davai, mina olen nõus," sõnas Sierra, olles kohe valmis Josephiga õhtul natuke tõsisemalt ka pidutsema. Muidugi ei ole tüdrukul midagi ka selle imeliselt luksusliku balli vastu midagi, aga õhtu võiks lõpetada vähe tänapäevasemalt. "Selline plaan mulle meeldib, kuigi jätame ruumi ka spontaansusele, sest kunagi ei või teada, kuhu õhtu välja jõuab. Kui täna burksi sööma ei jõua, siis homme millalgi kindlasti," seletas tüdruk ning tühjendas sõbra eeskujul ka enda klaasi ära, asetades selle sujuva liigutusega ühe mööduva kelneri kandikule. "Meeleldi," noogutas Melody säraval naeratusel ning ulatas Joele enda käe, et tantsupõrandale liikuda. "Diil," sõnas Joe naeratusega. "Ära muretse, kui selgub, et kell on seitse hommikul, ja leiame end... Alaskalt, siis ma ei nuta, kui ma enda burksi kätte ei saa," kinnitas Joseph noogutusega. Ta võttis neiu käe ja juhtus Sierra tantsupõrandale, kus sai tants alata. "Ma ei ole nii ammu ballitantse tantsinud," mainis Joe. Valssi isegi oli, aga muid küll mitte. NY-s ei olnud töötamise kõrvalt eriti aegagi. Talle siiski meeldis selline elu, ei osanud ta küll vinguda millegi üle. "Aga kas sa oled siis välja mõelnud, mis peale ülikooli teed?" meenus mehele üks nende teemasid, mis jäi New Yorgis kuidagi poolikuks.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 18, 2014 19:15:57 GMT 2
Joshia ja Abigaili suhted polnud õppeaasta just kõige soojemad ja sõbralikumad, aga vaikselt hakkasid nad enda erimeelsustest üle saama. Paar nädalat tagasi said nad juhuslikult kooli keldris olevas ujulas kokku, kui noormees trenni tegi, et hooaja viimasteks võistlusteks enda tippvormis olla, kuna tulemusest sõltus tema puhul palju. Kui Lewisel õnnestub end ületada, on tal võimalus tsunimalt saada stipendiumit ehk noormehel on võimalik rohkem keskenduda õpingutele ja ujumisele ning vähem tööle. Pärast nende kohtumist ujulas, otsustas Joshua end natukene rohkem Abbyle avada ja kutsus tüdruku enda juurde. Ta pidi ju kuidagi põhjendama, miks ta tookord näitsikuga ballile ei läinud, kuna pidi enda isa eest hoolitsema, sest hooldaja, kes nende palgal on, jäi raskelt haigeks ning kuna Joshua on isa jaoks ainukene pere, siis pidi ta tema eest hoolitsema. Kuigi Lewise isa nägemine oli esmalt Abby jaoks natukene šokeeriv, mõistis ta poissi. Sõbrapäeva ballile tuli Lewis koos neidisega, kes nõustus olema tema kaaslane ja sõber. Viimast oli Joshual vaja isegi rohkem. Nad jõudsid avavalsiks, millest võtsid osa pigem tantsuplatsi ääres, et mitte neile, kes päriselt tantsida oskavad, ette jääda. Noormehel oli seljas must ülikond ja silme ees lihtne must mask, mis meenutas talle pigem seda maski, mida Zorro kandis. Abigail polnud Josiah'ga mõnda aega eriti suhelnud, kuna tüüp oskas teda ikka ja jälle välja vihastada. Kui selgus, et noormees vastupidiselt oma varasemale lubadusele ka jõuluballi üle lasi, sai Abby mõõt lõplikult täis. Ta isegi ei vaevunud uurima, mis kutti sel viisil käituma sundis. Tõde kuulis neidis alles mõne nädala eest, pärast mida üritas ta noormeest paremini mõista ning pidi endale tunnistama, et oli varem liiga kiire ennatlikke järeldusi tegema. Igal juhul kavatses Abigail edaspidi Lewise jaoks olemas olla, kui viimane peaks teda vajama. Kutse ballile oli vaatamata Abby ja Josiah paranenud läbisaamisele ikkagi tüdruku jaoks ootamatu ning enne nõusoleku andmist võttis Abigail endale mõtlemiseks piisavalt aega, kuid siin ta nüüd on. Abigail lootis vaid, et teised ei hakka neid pärast seda balli automaatselt paari panema, nagu paljudel ikka kombeks on, kui vastassoost inimesi kuskil koos näevad. Kui läks tantsimiseks, selgus, et Josiah oma oskustega just ei hiilanud, aga mingisuguseks puujalaks tüüpi samuti pidada ei saanud - leidus siin tunduvalt hullemaid. Vähemalt esialgu tundus, et tänasest kujuneb nende jaoks üle pika aja üks lõbus õhtu, mida ka aastate pärast veel mäletada.Outfit
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 18, 2014 19:18:38 GMT 2
"Midagi annab kindlasti teha," oli Jessica kindel. Küll miskit välja mõtlevad. Kui mitte nemad ise, siis leiavad kellegi, kes selle asja välja mõtlevad. "Just, kalendrites on ju kirjas," tõdes Jes, et on ise ka seda märganud. Tavaliselt on tseremoonia ikka keskpäevasel ajal, mil päike veel kõrgel, aga noh, tavaliselt inimesed ei plaani seda katusel ka teha. Eks mõni mõtleb raudselt, et Jes ja Say on natuke napakad, aga see on nende pulm ja nemad teevad selle nii nagu neile meeldib. Jessica astus Sayerile natuke lähemale ja toetas oma pea vastu noormehe õlga õlga, hoides samal ajal sellest kahe käega ümber kinni ning vaatas ning vaatas kaugusesse. No on ilus vaade.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 19:33:00 GMT 2
Sierra hakkas Joe sõnade peale lõbusalt naerma, sest sellist vastust ei osanud ta küll oodata. "Ära muretse ma sulle hindeid ei pane iga tantsu eest," lubas tüdruk muiates, "pealegi tantsisin ma isegi üsna ammu selliseid tantse." Jõuluballil sellel aastal sellist muusikat ju ei lastud ja ega neid üritusi nii sageli ka nüüd ei ole. Vabal ajal näitsik aga selliste tantsudega ei tegele. "Mitte eriti," raputas Sierra pead, "kui mulle selleks ajaks mingeid pakkumisi tulnud ei ole, siis ilmselt käin veel kaks aastat magistrit ka ära. Vastasel juhul olen mõelnud New Yorgi või LA peale, sest need ilmselt kaks kõige paremat kohta, kus muusikaga tegeleda." Melodyl ei olnud ikka õrna aimugi. Ta kinnitas muidugi endale, et aega on ka selle asjaga, aga eks ta sisimas ikka tahtis selgust saada juba. Tundus, nagu neiu käiks koolis, aga tal ei oleks kindlat suunda ega eesmärki.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 19:36:28 GMT 2
Napakad või mitte, aga see pulm tuleb vähemalt meeldejääv ja huvitav nagu nende suhe alati olnud on. Pealegi polegi Jessica ja Sayer alati just kõige tavalisemaid radu pidi käinud. "Tuleb siis natuke kalendreid uurida," leidis mees. Tavaliselt võis tseremoonia ju keskpäeval olla, aga nende oma peaks ilmselt kuskil neli kuni viis tundi edasi liikuma, kui mitte rohkem. Kui Jessie Rufusele lähemale nihkus, asetas mees sujuva liigutusega enda käe ümber kihlatu.
|
|
22-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Stefan Kusterbeck on Feb 18, 2014 20:33:32 GMT 2
"Me võime alla minna ja saad ise otsustada, kui hea tantsija ma olen," lausus Stefan. Eks see oli nüüd omamoodi kutse tantsule. Ta ongi seal katusel juba hea tükk aega olnud, olekski ehk parem sooja ära minna. Aga tõsi - värske õhu ja ilusa vaate saab siit küll. Tree Hillis teist nii hea vaatega kohta vist ei olegi. Mõni muidugi naudit vaadet merele rohkem kui linnatulesid. Maitse asi. Stefanile näiteks meeldib tähistaevas kõige rohkem. "See ma olen," kinnitas Steff. Ta polnudki päris täpselt aru saanud, miks ta ema õpetajatööst loobus.
|
|
20-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Bruno V. Henderson on Feb 18, 2014 20:48:26 GMT 2
Bruno kergitas Izzie küsimuse peale kulme, vaadates natukene üllatunult enda õele otsa. "Noh," maigutas noormees hetkeks suud. See oli tema jaoks sama, nagu isade jaoks rääkimine teemast, kust tulevad lapsed. "Kuna ma pole tõesti kõige õigem inimene selleks, siis vabandan juba ette, aga ma arvan, et kõnealuse tüdruku signaalidest, mis võiksid olla suht ilmselgelt, kuna poisid on selle koha peal suht juhmid, eriti veel juhul kui nad pole välja näidanud, et tüdruk neile meeldib. Kõige ilmselgem on tüdruku käitumine olukorras, kus kõnealune noormees pöörab liiga palju tähelepanu teistele tüdrukutele," köhatas Vincete enda hääle puhtamaks, viies enda silmad, mis vahepeal läksid uuesti rahvale rändama, tagasi Isabellele.
|
|