21-aastane; Westside
Citizen
Truth be told, I'll never be yours
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 16, 2014 1:24:38 GMT 2
Või et õpetaja, mõtles Frederick naeratades tüdrukule otsa vaadates. See kõlas nagu poolte väikeste tüdrukute unistus, mis ei teinud seda sugugi halvemaks! "Lapsed on keerulised," sõnas noormees muigega. "Alusta näiteks minust?" lisas ta väljakutsuvalt, lasi tüdrukust lahti ja astus demonstratiivselt pool sammu tagasi. Fredile oli alati meeldinud naine, kes teadis, mis ta teeb ja üritas meest panna sama tegema. Enamikes naistes oli see kindlameelsus olemas, mis talle niiväga meeldis. See väike ülbus, mida nad nii hästi varjasid, mis tekitas meestes üleva tunde. Kui naine midagi hästi oskas ja sundis Fredi seda sama tegema... Yes, please!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 12:44:15 GMT 2
Seekord jõudis Brittany Tree Hilli ikka päris ruttu tagasi, aga sedagi ainult selleks, et ta saaks Luke'iga ballile minna. Pühapäeva õhtul peab naine ikka New Yorki tagasi lendama, kuid positiivne oli see, et ta teadis, et Luke oli ka mingi hetk sinna minemas ja nad võisid jälle kokku saada. Nüüdseks leppisid Luke ja Brittany aga kokku, et kohtuvadki Hiltoni hotellis ning lähevad siis koos ballisaali. Nagu kokku lepitud, nii ka tehti. Linnapea kõne oli huvitav, aga valsisammugi polnud Brit unustanud, pärast mida ta veel Luke'iga tantsima jäi. "Ma ei mäletagi, millal ma viimane kord siia sattusin, aga seekord on ikka kõvasti rohkem vaeva nähtud," mainis Brittany. Luke oli 14. veebruari hommikul maandunud taaskord Tree Hilli, kuid peab pühapäeval juba tagasi lendama, et esmaspäevaks tööl olla. Ballile ilmus ta mustas ülikonnas, mis on talle küll igapäevaseks saanud, kuid tolle ülikonna hoidis ta pidulikemaks sündmusteks. Nagu praegu. Enda kaaslaseks oli Luke palunud Brittany, kellega nad läksid peole sõpradena, mitte paarina, nagu paljud tollel peol. Nad kohtusid Hiltoni hotellis, kuulasid ära ka linnapea kõne ning jäid siis tantsupõrandale tantsima. "Ma olin vist eelmine aasta siin," ütles Luke, kuna ei mäletanudki väga hästi. Ilmselgelt läksid mingis sviidipeos asjad käest ära. "Jah, olin jah," meenus kutile nüüd. "Ma ütleks, et eelmine aasta oli samapalju vaeva nähtud," lisas Luke. Seejärel noormees tõmbas naist endale pisut lähemale, kaldudes Brittany poole nii, et tema huuled olid neiu kõrva ääres, ja sosistas: "Muide, sa näed lummavalt kaunis välja."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 13:07:22 GMT 2
"Kuidas eelmisel aastal pidu muidu ise oli?" uuris Brittany, sest tema ei hakanud siis küll Tree Hilli tagasi tulema. Milleks ikka üksinda ballile minna, eriti kui selleks pidi veel lendama ka. Saanud Luke'ilt komplimendi enda välimuse kohta, ilmus Brittany näole särav naeratus. "Ma mõtleks ka, kes see kuum maskis kutt, aga ma just tantsin selle kuuma kutiga," muigas Brittany, mõeldes, kas see oli Luke'ile tegelikult okei, et ta sõnad kergelt flirtiva alatooniga olid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 15:06:39 GMT 2
Polnud tõesti lihtne olla suhtes mehega, kes asub sõna otseses mõttes teisel pool maakera, aga õnneks eemaldunud nad teineteisest polnud. Pigem oli see tohutu igatsus ja ootus juba teineteist näha. "Sa võid veel eriti rõõmustada, sest ma olen praktiliselt terve nädala lõpuni siin ja siis saame need päevad koos olla," rääkis naine. "Hea meelega võtaks sinu muidugi mõneks ajaks endaga kaasa," lisas ta muiates, sest nii raske oli Ezrast kooli ajal eemal olla, aga Tess sai aru, et mehel oli ka töö ja ta ei saanud kohe niimoodi tulla. "Võib-olla ma saan kunagi oma tööandjalt väikese puhkuse välja meelitada. Tahaks küll näha kohta, kus sina suurema osa oma praegusest elust veedad," rääkis Ezra. Mees on muidugi teinud korralikku eeltööd ning Austraalia kohta üht-teist netist uurinud, aga hoopis teine tunne tekiks, kui ta oma silmaga riigi ära näeks. Ega varem polegi Ezra kuigi palju reisinud. Ehk saaks ta kevadel võimaluse Tree Hillist mõneks ajaks lahkuda? Samuti oli mehel kunagi plaan Teresat kunagi üllatada ja mitte midagi ütlemata lihtsalt kohale minna, kuid ta pole veel kindel, kas ja millal selle üldse täide viia saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 15:15:05 GMT 2
"Päris korralik. Hea šampus, head snäkid. Ma usun, et sel aastal on samaväärne," rääkis Luke seda, mida ta algusest mäletas, kuid arvatavasti pruukis eelmine aasta liiiga palju šampust, kuna ei mäletanud palju sellest peost. Seda ta teadis, et ta oli oma sõpradega koos tulnud ja ka läinud. Peale Brittany'le komplimendi ütlemist Luke püsis naisele lähedal, kuid vaatas oma siniste silmadega tema pruunidesse silmadesse ja sai vastuseks samamoodi meelituse. "Ma näen mitmelt poolt armukadedaid pilke, et saan sinusuguse kaunitariga tantsida. Ma oleks ise ka kade, kui oleksin üks neist," lausus Luke meela muigega. Endalegi märkamatult oli ka tema flirtivaks muutnud, kuid samas ei teadnud, kuhu see viia võis, kuna lootis, et Brittany talle valesignaale ei saada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 16:22:11 GMT 2
"Võiksid, aga tead, selle poliitilise jutu võime hilisemaks jätta," muigas Colin, liikudes koos Helenaga laudade juurde. Mees võttis endale klaasikese šampust, kuigi ta oli autoga, aga kui ta rohkem kui see üks klaasike ei joo, siis ei peaks see midagi tegema. "Sa tuled pärast balli minu juurde?" uuris noormees igaksjuhuks üle, sest nad ei olnud sellest enne rääkinud, kuigi Colin oletas, et Helena tuleb.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 16:43:58 GMT 2
"Mulle meeldib see, et ma sain sinuga tulla," tunnistas Brittany. Kuna ta oli Tree Hillis, oleks ta vist ikkagi üksinda tulnud, aga üksinda tulla oleks niikuinii palju masendavam ja ilmselt oleks naine siis juba ammu ballilt lahkunud. "Aga sa ei ole," lausus Brittany, minnes täielikult flirdiga kaasa. Naine isegi ei teadnud, kust see äkki tuli, aga talle meeldis see.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 17:09:47 GMT 2
"Miks me üldse poliitikat äkki arutama hakkasime?" turtsatas Helena ning hakkas naerma. Talle ei pakkunud poliitika tavaliselt eriti pinget, aga ometi suutsid nad Coliniga sellest kuidagi rääkima hakata. Nojah, Tree Hilli saatus läks neiule ikka natuke korda, sest see oli tema kodulinn ja mingit liitumist Marie küll ei tahtnud. Southport jäägu ikka omaette või liitugu mõne teise linnaga, aga Tree Hill jätku rahule. "Ma arvan küll," sõnas Helena, kes veetiski loftis juba rohkem aega kui kodus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:13:26 GMT 2
Natalie raputas kergelt pead. "Ei ütleks, et väga keerulised, kui neid mõista õnnestub," vaidles neiu vastu ja muigas. Nii palju kui ta lastega kokku puutunud oli, meeldis Natile nende asjalikkus ja aktiivsus, kuni see liialt tüütuks ei muutunud. "Ja kuidas sa seda täpselt ette kujutad?" küsis Louise end mehe käte vahel keerutades, et nende tantsu tavalisest veidike huvitavamaks muuta. Muidugi tahtis ta teada, mida Frederick üleüldse maailma asjadest arvas, sest see ütleb mehe kohta tavaliselt üsna palju.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 16, 2014 17:23:46 GMT 2
"Ei ole vist raske ette kujutada, et ma tantsida ei oska," ütles Frederick oma valget naeratust välgutades ja tüdrukule uuesti lähemale astudes. Miski tõmbas teda tagasi ja ta ei suutnud ega tahtnudki neiust kaugemal olla. Tundus täiesti loomulik tüdrukut enda käte vahel hoida ja temaga koos mööda tantsupõrandat tiirelda. Mitte, et nad meeletult palju tiirelnud oleks, sest ümberringi oli ka teisi tantsijaid ja kogu põrand ei kuulunud neile. Ja mingil määral mängis rolli ka see, et Frederick ei osanud nii hästi tantsida, et oleks võinud kõigist mööda tuhiseda. "Kuigi olgem ausad, ma olen igati imeline ja minuga tantsimine on su eluunistuse täitumine," ütles Fred kiitleva sarkasmiga ning naeris veidi enda üle.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:29:25 GMT 2
"Ma tuleks tagasi, kui kooli lõpetan," oli Teresa kindel. Need paar aastat veel kängurude juures ja siis kolib naine ilmselt Ezra juurde, kui nad siis veel kooski on. "Aga väikse ekskursiooni tahaks sulle küll teha, jah," lausus Tess. Siis näeb Ezra ka selle riigi ära, millest nii palju räägitakse ja mille kohta ta igalt poolt lugeda võib. Aussie aktsent kõlab ju ka päris vingelt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:36:33 GMT 2
Theodore seevastu ei pidanud tantsimist just enda lemmiktegevuseks, sest ta eelistas rohkem mehelikumaid spordialasid, nagu ta ise neid nimetas. Siiski, aeg-ajalt eriüritustel nagu täna polnud tal midagi selle vastu, et mõne kena neiu õhtu õnnelikuks teha ja talle korralikku meelelahutust pakkuda. Argipäevaelus oli niigi palju probleeme, vähemalt tänasel õhtul võis ju nende peale mitte mõelda? arvas Theo Reginat tantsupõrandal keerutades, nii et neiu blondid kiharad vabalt ringi lendlema pääsesid. "Ja on sul midagi komplimentide vastu?" küsis mees sõbrannalt. Nende osas ta tõesti kitsi ei olnud, senikaua kui oli põhjust neid jagada, sest ega ta ilusaid sõnu niisama ka ei pildunud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:41:32 GMT 2
Natalie naeris hetkeks. Siis peab Fredile vist tõesti natuke õpetust jagama. "See pole ju nii raske," arvas neiu siiski. Üldiselt olid paaristantsudel ainult mõned üksikud sammud, mille teadmisest piisab, et oma tegevust nautida. Praegu tundus küll, et Frederick nautis tema tantsupõrandal viibimist ja rütmis püsimine ning kõik muu tuli neil ka päris korralikult välja. Vähemalt polnud siiamaani kumbki kogemata teise varvastele astunud. "Küll on hea, et sa mu mõtteid lugeda oskad," otsustas Natalie kaasa mängida ja naeratas samuti hetkeks. Päris tõsi see muidugi ei olnud, aga vähemalt tänase õhtu soov sai tal täidetud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:42:12 GMT 2
Hunter turtsatas kergelt, sest no tegelikult ei lugenud ju keegi kellegi mõtteid. Nende mõtted on järelikult lihtsalt sarnased. "On," noogutas poiss, "täna on muu linn ka nii vaikne, sest suurem osa inimestest on siin." Praegu võiks vist tõesti nii juhtuda, et sa kõnnid mõnel Eastside'i tänaval ja keegi ei tule vastu. Hunter vaatas samuti kaugusesse, kuid ta tajus neiu rahulikku olemust enda kõrval.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 16, 2014 17:46:04 GMT 2
"Üks paljudest põhjustest, miks mind jäägitult armastada ja imetleda," jätkas Fred tögamisega. "Aga nüüd, kus me oleme jõudnud kokkuleppele, et mina olengi jumala maine kehastus, viiks jutu ehk jälle sinule üle?" pakkus noormees välja. Kuigi teda homme-ülehomme tõenäoliselt enam ei huvitanud, mis näiteks Natalie lemmikvärv on, tundus see talle täna oluline. Täna oli tal tarvis teada, miks tantsimine ja miks mitte näiteks raamatupidamine. "Tantsid juba ammu?" küsis Fred täpsustavalt jutu jätkuks.
|
|