|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:05:14 GMT 2
"Oleneb komöödiast, aga üldjuhul on need täitsa vaadatavad," sõnas Natalie kerge õlakehitusega. Mõned olid, jah, natuke labased, aga need, mida neiu ise näinud oli, neil polnud väga miskit viga. Naerda sai korralikult ja igavaks ka ei läinud see olemine. "Multikatest? Ega ma neid väga palju ei vaata, aga kui vahel nägema satun, on ikka hea lapsepõlve meenutada," muigas Nat. Nüüd olid muidugi kõiksugu uued multikad, aga tüdruk mäletas ikka veel veidike neid, mida tema nooremana telekast vaadanud oli.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Feb 9, 2014 22:34:34 GMT 2
Christian oli lõpetanud meekoogi söömise ja nüüd oli järgi vaid kohv, mida oli umbes pool tassi, ära juua. "Seega, sa ei vaatagi väga komöödiaid?" küsis Christian. Komöödiad olid siiski tema lemmikud, labased või mitte, ta vaatas kõiki meeleldi. Komöödiaid eelistas ta alati igasugustele märulitele ja muudele žanritele. "Hea kuulda, et sa pole tihe vaataja. Naljakas on, kui vahel avastan õe teleka eest, kui töölt koju jõuan, ja mingi multikas sealt vastu jookseb," lausus Christian. See pole mõeldud õe halvustamisega ega midagi, lihtsalt tuletas meelde lapsepõlve, mis oli kõike muud, kui roosiline.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 18:05:35 GMT 2
"Vaatan-vaatan, aga mitte nii palju kui teistest žanridest pärit filme," selgitas Natalie. Komöödiad meeldisid talle küll, aga millegipärast läksid näiteks muusikafilmid rohkem peale. Nat nautis head muusikat, kuid samas pidi vaadates ka veidi põnevust olema, seetõttu siis ka õudusfilmid ja märulid. "Miks see hea on?" küsis neiu muigega. Vahel oli ju tore multikaid vahtida, aga üldjuhul oli ta neist siiski juba välja kasvanud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Feb 13, 2014 22:25:49 GMT 2
"Sest ma pole suur multikate fänn," turtsatas Chris. Selle all mõtles ta pigem seda, et kuna tema õde neid alatihti vaatama juhtub, siis oli tema tutvusringkonnas ka inimesi, kes neid väga ei vaadanud. Kohv oli tal otsas, meekook juba ammu ning väsimus võttis vaikselt üle juba. Ta ilmselt nägi ka päris uimane välja juba. "Ma arvan, et ma lähen nüüd. Töö ning vähene uni on mind nii väsitanud juba. Aga ma helistan sulle ja räägime siis kino asjus," lausus Chris, mis oli kui hüvastijätu lause, enne kui ta mantli tagasi selga pani ning oli valmis kohvikust lahkuma. "Näeme," lisas noormees veel muigega ja lahkus kohvikust.
|
|