|
Post by Deleted on Jan 11, 2014 1:18:00 GMT 2
"Kõik sinu juures - eriti meie esimene kohtumine, kui sa mu rattaga alla ajasid," vastas Alejandro turtsatuse saatel. Seda päeva ei unusta neist kumbki tõenäoliselt kunagi. Alati kui nad sellest juhtumist kellelegi rääkisid, said inimesed kõvasti naerda. "Ja Facebook ei tee kellestki modelli," ütles Alejandro Kitty sõnade peale. Inimesed võiksid tema arvates üldse tagasi tõmmata oma sotsiaalmeediaga, aga vaevalt see niipea juhtub. "Keegi ei keela sul kätt sirutada ja sööma hakata," muigas Alejandro, "lähevadki külmaks muidu."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2014 13:17:12 GMT 2
Kui Alejandro nende esimest kohtumist meenutas, hakkas Kitty kõvasti naerma. "Ju siis on see viis, millega mina mehi rajalt maha tõmban, kuigi see oli ikka sõna otseses mõttes," lausus näitsik naerdes. Veidi piinlik oli, aga nüüd juba naljakas meenutada. Peaks tõesti endale kiivri ja kaitsmed muretsema ja rattale signaalikella ka. Võib-olla ei aja siis enam kedagi alla. "Shoot all the ducks," lausus Kitty, kui Alejandro ütles, et Facebook ei tee kellestki modelli. Jajah, need pruntis huultega tibinad nägid ju tõesti lollakad välja. "Sa räägid juba nagu mu ema, et oi-oi, toit läheb külmaks," turtsatas näitsik, kuid võttis siis vaagnalt paar suupistet. "Need on head. Ise tegid?"
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 23:34:39 GMT 2
"Aga mul on hea meel, et tol korral sinu teele ette jäin," tunnistas Alejandro. Sellel väikesel äpardusel oli ju õnnelik lõpp, kuna kumbki neist eriti viga ei saanud, kui pisemad kriimud välja arvata. Ale oli kunagi sellele mõelnud, et Kittyle kiiver ja kaitsmed kinkida, aga jõuludeks tuli tal parem idee. Ilmselt jääb see kingitus mõneks teiseks tähtpäevaks. "Naeratus on kena, aga selline pardimokk küll mitte," nõustus Luis Kitty arvamusega. "Kas ma meenutan sulle tõesti sinu ema?" purskas tüüp naerma. Ei, see ei saanud ju võimalik olla. "Jah, otsast lõpuni ise. Ühtegi naisolevust mul ju kodus polnud, kes mind aitaks," vastas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 23:46:31 GMT 2
"See võib veidi sadistlikult kõlada, aga mul on hea meel, et ma su alla ajasin," lausus Erica naerdes. Ta ei mõelnud ju mehele tegelikult haiget teha või üldse talle otsa sõita, aga mõnikord võib temagi natuke ettevaamatu olla. Ju siis oli see ettevaatamatus tol korral midagi väärt ka, kui see neil Alejandroga teineteist leida aitas. "Ütle seda nendele tibinatele," muigas Kitty, kes ei saanud ka aru, mis selles pardimokas nii ilusat on. See näeb nii loll välja ju. "Ainult selle "söök jahtub ära" osas. Muidu... sa oled ikka minu kallike," vastas näitsik ning vajutas Alejandro huultele õrna musi. Tegelikult oli see ju armas, kui Alejandro niimoodi hoolimist välja näitas, et ei tahtnud Erical külma toitugi lasta süüa. "Su ema ja õed siis ei aidanud?" uuris Erica. Alejandro õdesid nägi tüdruk küll harva ja see pani teda mõnikord isegi imestama, kuidas tüdrukud omavahel kokku hoiavad ja Alejandro neist justkui eraldi on. Huvitav.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2014 21:54:38 GMT 2
Kitty sõnade peale hakkas Alejandro naerma. See oli täpselt tema mõte. Vastasel juhul poleks nad kas üldse kohtunud või oleks see toimunud kunagi hiljem. "Sadistlikult see küll ei kõla, ära muretse. Kusjuures mina olen sinuga täpselt sama meelt," teatas Alejandro. "Ei hakka mina neid kommenteerima. Las teevad end lolliks, kui tahavad," arvas Luis. Pealegi sellised vaevalt taolistest märkustest välja teevad - pigem sõimavad näo täis, aga sel juhul oleks Alejandrol veel rohkem nalja. "Kui sa nii väidad," muigas Ale, kui Erica teda oma kallikeseks nimetas. Võtnud oma musi auga vastu, kinnitas Luis pilgu uuesti Kittyle. "Ei, neil kõigil on täna oma tegemised," lausus tüüp vastuseks. Ja eks naised olegi rohkem omaette, kuid see ei tähenda, et nad kõik omavahel läbi ei saaks.
|
|