18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 27, 2013 15:12:27 GMT 2
Nüüd sai Simona mõnda aega rahulikult istuda ja teisi inimesi silmitseda, kuigi neiu enda silmad olid ka rohkem Hunteril. Nad võisid kõigi ees ju oma õrnustega üsna tagasihoidlikud olla, aga nendevahelised pilgud ütlesid kõik. "Tegelikult ei tundu hetkel ka pealtvaatajaks olemine kõige hullem," muigas Mona, ehkki nad Hunteritga olid tantsuplatsil seda arutanud, kas üldse need pealtvaatajad ka kunagi tantsima jõuavad. Noh, muidugi ei saanud nad enam kaua kahekesi olla, sest äkki pidi välja ilmuma Phoebe. "Hei," tervitas ta tüdrukut. "Sa näed väga lahe välja," pidi Mona viimasele kohe komplimendi tegema, sest kantriga miksitud gootistiil oli kindlasti midagi väga omapärast. Tuleks kohe eraldi auhind anda. "Kuhu sa siis Peteri panid?" uuris neiu.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 27, 2013 15:17:35 GMT 2
"Ma tänan," sõnas Phoebe, kui Mona talle komplimendi tegi. Endagi üllatuseks oli ka Phoebs täna päris palju komplimente saanud enda riietuse kohta. "Sina meenutad jällegi nukukest, kuigi kerge kantrihõng on ka juures. Hunter võiks sulle enda kaabu anda, siis oledki üks kantrinukuke," rääkis Phoebs muigega, sest Simona nägi tõesti armas välja, kuigi ka Hunter talle alla ei jäänud. "Hunter, sul on ka päris hea kostüümivalik. Poleks arvanudki, et kauboistiil sulle nii hästi sobib," ei jätnud neiu komplimendita ka Mona poissi. "Peter lõi araks," vastas Phoebs õlgu kehitades, kuigi tegelikult ei saanud noormeest ju süüdistada, sest keegi ei sundinud teda tulema. "Ma ei saa üldse aru, miks kõik arvavad, et ma peaks Peteriga kogu aeg ninapidi koos olema, kui ta on lihtsalt mu hea sõber?" esitas Phoebs seekord küsimuse rohkem endale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2013 15:50:36 GMT 2
"Tervist," lausus Hunter tüdrukule meelega eriti viisakalt, kui too nende juurde ilmus. Sellest tuvikeste kommentaarist ei teinud ta suurt midagi välja, sest tema vennad olid ta juba immuunseks muutnud selle vastu. Kuna neiud juba hakkasid teineteisele komplimente laduma, siis jäi Hunter alguses vaikseks. "Ma tänan. Sa oled ka kogu asja päris kenasti välja mänginud," sõnas poiss ning turtstas kergelt, kui Phoebe teatas, et Peter lõi araks. Nii palju kui ta teda teadis, siis midagi sellist võis ju täitsa juhtuda jah. "Ilmselt samal põhjusel, miks mina ja Simona kõigi arvates kogu aeg koos peaksid olema," muigas Hunter kavalalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 27, 2013 17:53:16 GMT 2
"Oota, miks nii ametlik tervitus?" muigas Phoebs, kui Hunter teda eriti viisakalt tervitas. Tüüp teebki seda meelega või? "Tuli üritada jah ning nüüd ma pean ikka lõpuni jääma... või vähemalt seni, kuni loosi tulemused teatavaks tehakse, kuigi ma alguses plaanisin küll nii ruttu minema tõmmata kui võimalik," rääkis näitsik. See teda ausalt öeldes ei koti, kellest balli kuningas ja kuninganna saavad, olulisemad olid ikka loosi tulemused. Niikuinii kroonitakse kuningaks mingi populaarne tüüp ja kuningannaks mingi blond eriti ülbe ja vastik võltstissidega krohvitud bitch. "Come on, teie sobitegi hästi kokku, aga... nagu... tõsiselt... ma isegi ei käi Peteriga," lausus Phoebs ning võttis eemalt ühe vaba pingi lähemale, et ise ka natukeseks istuda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2013 18:23:09 GMT 2
"Niisama," sõnas Hunter turtsatusega. Kas siis poisid ei tohi enam tüdrukuid viisakalt tervitada? "Jääd lõpuni koos meiega, siis ma võin su lõpuks isegi koju ära visata... või lähed sa enda vennaga?" küsis poiss, sest tüdrukud elasid ju samas kandis ja seega miks mitte Phoebs ka auto peale võtta. Üks sõit kõik. "Tree Hillis käid sa kohe inimsega, kellega sa kauemaks rääkima jääd ja teil tõesti lõbus on või kui sa kedagi korraks kallistad või raskel ajal käe toetavalt ümber paned," lausus Hunter Phoebe sõnade peale, sest nii kippus see enamasti olema. Nii kui kuskil poissi ja tüdrukut koos nähti, siis tembeldati nad paariks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 27, 2013 19:05:34 GMT 2
OT: Nii ilus 555 "Nii palju kui mulle ka ei meeldiks teiega tulla, pean teid siiski kurvastama, sest ma lähen oma vennaga," vastas Phoebe, sest oli Colinile juba alguses öelnud, et vend ta ise koju viiks. Ta tahtis Hunterile ja Simonale ikkagi natukene omaette aega ka anda, kuigi oli kindel, et seda said noored niigi. "Oh sa püha püss, siis on mul küll juba päris palju poisse, kui su jutt tõesti lihtsalt mingi jama ei ole," turtsatas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2013 19:47:45 GMT 2
"Okei," sõnas Hunter, sest mis seal muud ikka öelda oli. Vähemalt ei pea tüdruk koju jalutama. "Ma ei tea, no mulle lihtsalt on jäänud selline mulje," lausus noormees. Raudselt kui ta veedaks mingi laheda pärastlõuna mõne muu tüdrukuga kui Mona, siis tuleksid kohe uudised sellest, kuidas tal juba keegi teine peas on või midagi. "Noh, kui su võimalikest poistest rääkida, siis tundub, et üks neist jõudis ikkagi lõpuks kohale," muigas Hunter ja viipas käega ukse poole, kust Peter just sisse astus ja silmadega üle saali vaatas. Ilmselt otsis tuttavaid nägusid.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2013 19:56:53 GMT 2
Peter oli pärast Phoebe viimast norimist talle endiselt ära öelnud, kuid kuna ta kodus mitte millessegi süveneda ei suutnud ja sees jäi ikka midagi kripeldama, siis otsustas ta täpselt kell seitse, et peaks ikkagi kohale minema. Phoebe on ju talle kogu aeg toeks olnud ja nüüd kui sõbranna teda ballile kutsub, siis ütleb tema ära. Nii ikka ei saa. Kuna tal kostüümi jaoks ilmselgelt palju aega ei olnud, siis tõmbas ta selga lihtsalt teksad ja ühe ruudulise flanellsärgi. Tema vanaonu suutis talle isegi mingid vanad natuke kauboisaapaid meenutavad jalanõud leida ja nii oligi ta ikkagi valmis tulema. Peter tuli kohale taksoga, sest jalutamisele oleks veel rohkem aega kulunud. Jõudnud kooli juurde, astus poiss sõidukist välja ning maksis enda sõidu eest, enne kui võimlasse kõndis. Ta andis enda üleriided ära ning jalutas siis edasi saali. Rahvast oli päris palju ja nagu näha, siis kantri oli tõesti teemas. Ta ei näinud vist ühtegi inimest, kes ei oleks teemaga kuidagi arvestanud. Lasnud silmadega üle saali, leidis ta Phoebsi lõpuks eemalt Hunteri ja Monaga rääkimas. Hinganud sügavalt välja, jalutas ta nende juurde. "Parem hilja, kui mitte kunagi, eh?" sõnas Peter käsi laiutades, vaadates enda sõbrannale otsa. Talle ei meeldinud sellised peod, sest siin oli palju rahvast ja lõpuks läheb siin lihtsalt nii umbseks, et poisil võib lihtsalt halb hakata. Siiski oli ta Phoebe jaoks kohale tulnud. "Tere teile," pöördus ta siis ka Hunteri ja Simona poole. "Sa ilmselt oled juba tantsinud, aga äkki annad mulle ka ühe võimaluse?" pakkus Peter tüdrukule, kelle ballikutseid ta ikka hulgi tagasi oli lükanud. Peter
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 27, 2013 20:04:34 GMT 2
Kuna Mona ei osanud väga midagi Hunteri ja Phoebe jutule vahele öelda, siis tüdruk lihtsalt kuulas, lubades enda suule vahepeal ühe muige, sest mõnikord ei suutnud neiu jutu peale tõesti väga tõsiseks jääda. Tüdruk muidugi leidis, et see, mida Hunter ütles, peab ikka paika küll, kuna teda pandi Hunteriga juba paari enne, kui nad päriselt käima hakkasid. "Kus hundist räägid," tegi näitsik lõpuks suu lahti, kui Peter ikkagi tuli. Alles Phoebe ju kurtis, et poiss lõi araks, aga ometi oli ta kohale jõudnud. "Teeme meie ka jälle mõne tantsu?" pöördus neiu oma poisi poole, kui Peter Phoebe tantsima palus.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 27, 2013 20:09:20 GMT 2
"No nüüd on see bitch GC ka jälle tagasi ja see paneb kohe hullult palju juurde. Ausalt öeldes teab ta asju, mida sa ise enda kohta varem ei teadnudki," rääkis Phoebe, kellel ka jälle GC vaatevälja õnnestus sattuda. Mõnel on vist ikka väga palju vaba aega üle, mida mitte kuidagi kasutada ei osata. "Me oleme sõbrad," rõhutas Phoebs, kui Hunter vihjas Peterile kui ühele tema võimalikest poistest, ehkki teadis, et poiss lihtsalt norib. "Oh, see on küll lausa ilmaime," sõnas Phoebe ja kallistas tugevalt Peterit, kui too ikkagi kohale oli otsustanud end vedada. Vähemalt ei peagi ta terve ülejäänud õhtu mingi loner olema. "Jah, üllata mind," vastas Aurora Peteri tantsukutsele ning andis kutile oma käe.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2013 21:20:58 GMT 2
Tundus, et tüdruku pahane ei ole, sest poiss teenis endale välja lausa kallistuse. Peter embas neidu muidugi vastu, sest veider oleks ju niisama seista seal, kui Phoebs teda kallistab. "Ma olen siiski poistekoolist tulnud, kus meist kasvatati tulevasi džentelmene," sõnas noormees, hoides Phoebe käest kinni, et ta tantsupõrandale viia. Kuna ruumi isegi leidus, siis said nad mugava koha. Peter asetas enda ühe käe neiu pihale ja teise kätte võtis näitsiku käe. Kui uus lugu pihta hakkas, hakkasid noored ka liikuma. "Sa näed hea välja, kuigi su käsitlus kantrist on päris... omapärane," muigas Peter, sest ta oli neiu sõber mitte poiss ja seega oli norimine nende vahel juba üsna tavaliseks muutunud. Üldse oli Phoebs üks vähestest, kelle juures noormees rohkem kui paar sõna suust välja sai.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2013 21:25:28 GMT 2
"Tõsi," lausus Hunter, "nüüd ei tasu seal kohe üldse enam midagi uskuda ja kui usud, siis tasub pooles ikka kahelda." Phoebe sõnade peale, mis puudutasid teda ja Peterit nooruk ainult muigas, tõstes samal ajal kaks kätt allaandmismärgiks üles. Noogutanud kohale ilmunud Peterile, viis Sommers enda silmad Simonale. "Miks mitte," sõnas Hunter ning tõusis pingilt püsti, ulatades järgmisel hetkel Monale enda käe, et ta tagasi tantsima viia.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 27, 2013 21:44:44 GMT 2
Muidugi ei olnud Phoebe pahane, ta lihtsalt noris nagu alati. "Ja Colin just soovis mulle edu, et ma oma printsi leiaks, kuid su jutust võib järeldada, et neid kasvatataksegi poistekoolis," muigas Phoebs, mõtlemata esialgu selle peale, kui mitmemõtteline tema märkus võis olla. Selles mõttes olid lisaks tumedatele juustele ja sinistele silmadele ka tema ja venna iseloomud veidi sarnased - ütlesid vahel asju, millest võis mitut moodi aru saada, kuigi võib-olla nad ei mõelnudki päris seda. Kui Hunter enda käed üles tõstis, lubas Phoebs endale kerge turtsatuse veel enne, kui Peteriga juba tantsuplatsile kadus. "I think that happens when Taylor Swift goes dark," lausus Phoebs vastuseks Peteri kommentaarile. "Kahju küll, et siin parima kostüümi või mis iganes asja eest auhinda ei saa, kuid seda on ka väga lahe, et kõik poisid näevad täna välja nagu nooremad ja vähem karvasemad versioonid Chuck Norrisest, kui välja arvata mu vend, kes enda habet just ajada ei viitsi," muigas Phoebs. "Aga sa näed ka hea välja," ei olnud ka Aurora just väikse komplimendiga kitsi.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 27, 2013 21:52:04 GMT 2
"Mõnel inimesel on lihtsalt väga palju aega, mida ta targalt kasutada ei oska ning need õelad kommentaarid on lihtsalt nõmedad. Parem sellest üldse mitte välja teha," rääkis Simona, kui noortel uus GC jututeemaks äkki tuli, ent paistab, et pikalt noored seda arutada ei tahtnudki, kuna oli jälle tantsuplatsile minek. Jõudnud Hunteriga tantsuplatsile, andis Mona ühe oma käe poisile ning teise asetas ta noormehe õlale, hakates end muusika saatel liigutama. "Esimese balli kohta on mul täna siin päris lõbus isegi olnud," lausus näitsik.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 28, 2013 0:24:26 GMT 2
"Ma tean," muigas Sierra, kui Jason irooniliselt teatas, et tüdruk on vaimukas. Tüdruk vaatas kohal olevat rahvast just selle pilguga, et leida nende endiseid klassikaaslasi või kedagi, kellega nad kooli ajal suhtlesid. "Milline see Texas siis on, millega sina hrajunud oled? Rohelised poisid ja palju õpikuid?" turtsatas Melody lõbusalt. Ei tea, miks ta täna nii noriv ja lõbus oli. Vähemalt oli tal peotuju. Eks näeb, mida õhtu kaasa toob. Jason muigas kergelt, kui Sierra nõustus temaga. Ka noormehe pilk libises rahvale, püüdes leida tuttavaid nägusi. Paar õpetajat jäi talle küll silma ja mõni tuttavam noorema klassi oma, aga põhiliselt olid siin kohal siiski päris noored ja tundmatud näod. Vähemalt Tommie jaoks. "Rohelised poisid - seda küll. Eriti veel poole kuuesed äratused ja kella kuuene jooksuring, mis kestab peaaegu tunnike. Kusjuures õpikuid meil polegi nii palju. Pigem on neid vähe ja nad kaaluvad sama palju kui sina," turtsatas Jas lõbusalt, pöörates enda rohelised silmad tagasi Melodyle. Tüdruku suule õrna suudluse vajutanud, kutsus noormees tüdruku tantsule, kui Tracey lavale astus ja pärast lühikest kõne balli avavalsiga avas.
|
|