|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 20:55:00 GMT 2
"Küll me midagi välja mõtleme," arvas Hunter, kuigi tüdruku idee tundus päris hea. Samas ei tea, kas nad viitsivad kahte filmi järjest vaadata. "Väga lahe. Vaata kindlasti millalgi ära," sõnas poiss kerge naeratusega. Tüdrukule peaks see meeldima. Vähemalt Hunter on endiselt sellisel arvamusel.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 25, 2013 21:15:12 GMT 2
"Seda kindlasti," oli Simona kindel, sest polnudki ammu tegelikult Hunteriga koos mingit filmi vaadanud. Selle vastu poleks tal midagi, kui ta ühel õhtul filmi käima saab panna, Hunterile kaissu pugeda ja kuuma šokolaadi rüübata. "Nüüd kui vaheaeg hakkab, on seda küllalt aega vaadata," lausus näitsik. "Kusjuures mõned päevad tagasi proovisime isaga juba sellest magusaraamatust midagi teha," teatas ta. Noh, kõige hullem käkk ei tulnudki. Tegelikult nii enam-vähem, kuigi ei Simona ega tema isa polnud just erilised kokad ja nende puhul olid käkid üsna tõenäolised.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 23:14:24 GMT 2
"Õigus... issand vaheaeg hakkab ju. Mul ei ole üldse sellist tunnet," hakkas Hunter naerma. Ta ei peagi nüüd esmaspäeval ennast varakult üles ajama, et kooli minna. Tänavu aastal jõudsid jõulud ikka eriti kiiresti kohale. "Mis te siis tegite ja kuidas välja tuli?" tundis poiss huvi.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Dec 25, 2013 23:23:43 GMT 2
Kuna Kennedy nägi tõesti väga kaunis välja, võiks Brett ta üldse komplimentidega üle külvata, kuid eks tal jagub neid tänaseks õhtuks tüdrukule veelgi. Ei taha ju kohe mingit eriti libeda selli muljet jätta. "Ainult praegu," muigas noormees ja pakkus siis Kennedyle oma käevangu, et koos temaga saali minna. Nad jõudsid täiesti parajal ajal - ei liiga vara ega ka mitte liiga hilja. Piisavalt vara, et õppealajuhataja kõne ära kuulata. "Tuleksid sa minuga tantsima?" küsis noormees Kennedy käest, kui inimesed juba valsiks tantsuplatsile hakkasid minema. Tüdruk naeratas noormehele ja noogutas vaikselt. "Jah, suurima heameelega," vastas Kennedy ja läks kuti järel tantsupõrandale, kus üks avavalss maha pidada. Ta ei oleks uskunud, et peale eelmist suhet ta nii kiirelt uue inimese leiab, keda ta julgeb usaldada. Muidugi ei olnud Kay enda kahest kõige suuremast saladusest mehele rääkinud, selleks oli veel pisut liiga vara. Pealegi kartis tüdruk sisimas, et Brett ei taha enam temaga suhelda, kui saab teada tüdruku tumedast minevikust, mida Kay iga päevaga üha rohkem unustada püüab.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 25, 2013 23:37:25 GMT 2
"Me mõlemad veel ootasime seda ja nüüd on see juba sama hästi kui käega katsutav," naeris Simona, kui tema poiss alles nüüd taipas, et vaheaeg hakkab. Tervelt kaks nädalat puhkust. "Kas see pole mitte imeline, kui sa lähed pühapäeva õhtul magama ja tead, et sa ei pea järgmisel päeval eriti varaseks kellajaks äratust panema? Täpselt nagu oleks iga päev nädalavahetus," rääkis näitsik, sest isegi praegu tundusid need kaks imelist nädalat päris pikk aeg, kuigi võib-olla mööduvad need siiski kiiremini kui tüdruk arvab, umbes sama kiiresti kui see kuu aega ja natuke peale, mil ta Hunteriga nüüdseks koos oli olnud. "Me proovisime teha šokolaaditükkidega kaeraküpsiseid ja need tulid nii enam-vähem, sest vähemalt mina ajasin küll sõna otseses mõttes näpuga järge sealt raamatust. Natuke pehmed said ja magusamad oleks muidu võinud olla, aga esimese korra kohta... ma ütleks, et kaheksa kümnest," rääkis näitsik, kuid sellegipoolest võib vist tema üle uhke olla. Vähemalt ei lasknud ta köögis midagi õhku.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2013 23:55:05 GMT 2
Esimene poolaasta juba läbi. Varsti ongi jälle suvi. Okei, sinna on veel ikka päris korralikult aega, aga unistada ju võib. Koolis läks Hunteril isegi see aasta paremini. Eelmisel aastal pidi ta kõigega kohanema, sest keskkooli oli midagi uut, aga nüüd on see juba tuttav. "See on suurepärane," lausus Hunter, "isegi koduseid töid ei pea tegema. Kirjanduses tuleks kasuks ilmsels lugemine, aga see ei tundugi nii väga kohustus." Üldiselt Hunter ei ole suur lugeja, aga tal ei ole ka selle vastu midagi, kui teso huvitav on. "Ma olen kindel, et need olid suurepärased, kui sa näpuga järge ajasid. Sa lihtsalt kindlasti oled enda vastu liiga karm," leidis Hunter.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 26, 2013 0:16:48 GMT 2
Küll läheb see teine poolaasta ka ruttu ja siis on võib-olla Simona see, kes ei taipa, et suvevaheaeg alanud on ning neil on tervelt kolm kuud koolist vabadust. Ka neiu oli nüüdseks üllatavalt hästi kohaneda suutnud, kuigi ta tuli üle poole aasta pealt ja teisest riigist. Poleks ta kohe Hunteriga kohtunud ja temaga sõbruneda suutnud, poleks see kohanemine võib-olla nii lihtne olnud, sest siis oleks Mona inglise keel ka ilmselt ka veidi halvem. Hunteriga sai ta ju hea praktika, ehkki nüüdseks olid need kaks juba väga lähedaseks saanud ning käisid. "Ma mõtlen ka nüüd palju vabamalt võtta, kuigi mulle tuleks ka see lugemine kasuks, ehkki ma rohkem närin sellest kõigest end läbi. Aga jah, me oleme puhkuse ära küll teeninud," lausus näitsik. Küll jõuab neid koolitöid uuel aastal ka teha ja ilmselt jälle mõne projekti kallal ka koos Hunteriga töötada. See ajaloo referaadi koostamine oli ju poisiga päris lõbus ning nad said hea hinde ka. "Arvad?" küsis Mona, kui Hunter ütles, et tüdruk on enda vastu liiga karm. "Tegelikult oleks ma tahtnud sulle mõned kõrvale panna, et sa maitsta saaksid, aga me võime järgmise asja siis koos teha. Meil on terve vaheaeg," tuli neiule mõte.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 0:56:10 GMT 2
Kuna Lucien on kogu pühadeaja Tree Hillis, ilmus mees kohale ka ballile, mis toimus mõned päevad enne jõule. Isegi kui ta pole THH's kunagi õppinud, ei ajanud keegi Luce'i minema, kui mees ühel hetkel peopaika ilmus. Päris alguseks ta muidugi kohale ei jõudnud, kuid ürituse lõpuni oli samuti praegusel hetkel veel tublisti aega. Lucien teadis, et Tanya on siin ning esimese asjana otsis ta üles oma õe, kellega mõneks ajaks juttu rääkima jäi. Kaaslast aga kummalgi polnud, mis tähendas, et nad said täiesti vabalt omavahel mõne tantsu teha - seda aga hetkeni, mil Lucien märkas rahva seas kedagi, kelle pärast ta osaliselt linnas üldse viibis. Pomisenud õele kerge vabanduse ja lubanud ta millalgi hiljem uuesti üles otsida, seadis mees sammud Brittany poole, kes paistis end kuidagi üksikult tundvat. "Tere, Britt," alustas Lucien reipal häälel näitsikuga juttu, "mida sa arvaksid paarist tantsust?"Outfit Kuna avavalsiks Brittanyl esialgu partnerit polnud, oli naine lihtsalt suupistete laua juures ning pistis üht-teist endale suhu ka, enne kui tantsuplatsil keerlevaid paarikesi jäi silmitsema. See oli üsna kindel, et Brit küll lõpuni ei ole, kui ta niikuinii üksi on tulnud, ent pidi tõdema, et vaatamata kõigele muule on ball ju päris tore. Kuidagi omapärane, kuigi võib-olla just seetõttu, et võrreldes eelmiste aastatega on see vähem pidulikum. Nojah, päris pingviinide paraadi ikka ei meenuta. "Jälle sina," sõnas naine, kui märkas Lucieni lähenemas. Ta oli mehega New Yorgis kohtunud ning sellest ajast on tüüp tal küljes nagu mingisugune paha hais. Ta pommitas mingi aeg Brittanyt isegi kõnedega, kuigi nüüdseks on ta tagasi tõmmanud. Loodame, et ta nüüd midagi hullemat ei tee. "Parem üks tants," vastas Brit.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Dec 26, 2013 1:57:46 GMT 2
Lucien ei saanud aru, miks Brittany teda vältis. Ta oli enda arust küll neidisega viisakalt käitunud. Või oli äkki viimane aru saanud, et on noormehe jaoks kinnisideeks muutunud? Tõsi ta on, et kui Lucien endale midagi ühel hetkel pähe võtab, on väga raske sundida teda oma veendumustest loobuma. "Jah, mina. Tunnista parem üles, et sulle meeldib tegelikult raskesti kättesaadavat mängida ja sel põhjusel sa mind eemale tõrjudki," sõnas Lucien kuratliku naeratuse saatel. Vähemalt võttis näitsik tema kutse vastu, olgugi et ainult üheks tantsuks. Brittany sõnade peale võttis Luce neidisel käest kinni ning juhtis Briti tantsuplatsile, kus nad peagi valssi keerutama hakkasid. Kõikide oma vigade juures Lucien vähemalt tantsida oskas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 13:29:08 GMT 2
Rae polnud samuti kaugsuhete kohta eriti midagi head kuulnud, aga uskus sellegipoolest, et piisava tahtmise juures on kõik võimalik, kui mõlemad osapooled muidugi suhte toimimise nimel pingutavad. Muusiku elu on paraku selline, et ühel päeval viibib ta ühes kohas, aga nädala pärast äkki hoopis maailma teises otsas. "Jah, lähme muidugi," jäi Rae nõusse, sest tantsimise vastu pole tal kunagi midagi olnud. "Mul on sulle hiljem üks väike üllatus," teatas Raelyn kavalal naeratusel. Ainult et ta ei kavatsenudki sellest rääkida enne balli lõppu. Muidugi Connor teadis, mis riski ta võtab, kui Raelyniga käima hakkab, aga tundub, et see oli end ikka igati ära tasunud. Eks ta vahepeal kartis küll, et kui nad liiga kaua teineteisest eemal on, teeb kas Connor ise midagi rumalat või liigub Rae edasi ja leiab kellegi teise, aga vähemalt siiani olid nad hakkama saanud oma kaugsuhtega. Mees viis Rae tantsuplatsile ning asetas ühe oma käe tema pihale ja võttis neiu käe enda teise kätte. "Miks sa seda nüüd mainima pidid?" küsis mees kerge muige saatel. "Nüüd sa tekitad just põnevust."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Dec 26, 2013 13:52:09 GMT 2
Brett viis Kennedy tantsuplatsile ning võttis tantsuasendi, et siis tüdrukuga tantsida. Noormehe tumedad silmad püsisid Kennedy omadel ja ta oli üha enam veendunud, et tantsib kõige ilusama tüdrukuga, keda ta üldse kohanud on. Kay oma süütute silmadega meenutas Brettile inglit, kuid samas polnud tüdruk ainus, kellel saladused on. Kas Kennedy usaldaks noormeest enam, kui ta peaks teada saama, et Brett elab kaksikelu? "On sul vaheajaks juba plaanid tehtud?" uuris Brett nagu muuseas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 14:57:01 GMT 2
"Tõsi. Ei tasu koolile enne uut aastat enam mõelda," sõnas poiss ning viis pilgu Simonale. Nüüd on puhkus ja seega tuleks ka vastavalt käituda. "Ma ei tea," kehitas Hunter enda õlgu, "vahel jääb selline mulje." Ta tahab alati, et asjad õnnestuksid ja kui midagi läheb natuke nihu, siis ta muidugi leiab, et temas oli asi. "Ma arvan, et sul on piisavalt aega, et mind nende küpsetistega ära nuumata," arvas poiss muiates.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Dec 26, 2013 15:22:05 GMT 2
"Mulle sobib," naeratas Simona. Ta leidiski, et sügisvaheaeg oli natuke liiga lühike, aga tore, et need nädalad pärast sügisvaheaega vähemalt ruttu läksid. See oli küllaltki lühike aeg, kui mõelda sellele, millal järgmine vaheaeg ja millal suvevaheaeg üldse tuleb. Mingu see teine poolaasta tõesti sama ruttu kui esimene. "Eks ma üritan edaspidi natuke vähem karm siis endaga olla," arvas Simona, kuigi seda polnud kerge muuta, kui ta selline juba oli. Võib-olla mõni hea sõna kellegi, näiteks Hunteri poolt tuleks talle kasuks. "Kui ma sind nuumata tahaks, siis ma peaks sulle iga päev midagi küpsetama ja vaatama, et sa need ikka ära sööd," naeris Simona Hunteri kommentaari peale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2013 15:25:57 GMT 2
Helena ei hakanud samal ajal kuskile väga liikumagi, kuid lasi oma silmadel üle saali libiseda, et näha, kes üldse kohal on. Eemal oli Hunter oma tüdrukuga, kes tantsuplatsile hakkas liikuma ja siis kuskil oli veel Phoebe ka, aga rohkem tuttavaid nägusid Marie küll ei näinud. Daniela ei tulegi? Vennaga tantsupõrandale liikudes võttis neiu kohe tantsuasendi ja hakkas aeglaselt temaga muusika taktis liikuma. "Ma tantsisin viimati pool aastat tagasi Diana pulmas ega jää sulle üldse alla, puujalg," lausus Helena muiates, kuigi see puujalg oli lihtsalt norimiseks lõppu öeldud. Mees tantsis enda õega avavalssi, aga jätkas ka peale seda. Miks teha enda õega ainult üks tants, kui võib teha ka mitu? Niikuinii saavad nad harva kokku. "Ulme, kõik mu tuttavad kihluvad, abielluvad või saavad lapsi. Ma olen ainus, kes vist karjääri esikohale on seadnud," muigas mees. Eraelu oli medkooli pärast kannatada saanud, ometi ei arvanud Sam, et ta forever alone on, tuli aeg, kui ta ei pidanud enam nii palju töötama ja õppima, ka need mõned kuud TH-s, mis nüüd ees olid, olid palju parema ajakavaga kui NY tavalised päevad.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Dec 26, 2013 15:40:59 GMT 2
Paar tantsu võis ikka vennale hoida, kuna nad näevad tõepoolest üsna harva, ehkki nüüd pidi Sam veidi pikemaks Tree Hilli jääma. "On see sinu jaoks hea või halb asi?" küsis Marie, kui enda venda kuulas ja ta leidis, et kõik tema tuttavad kihluvad, abielluvad ja loovad juba pere. Muidugi arvati perekonnas, et ka Helena on see, kes läheb mehele ja loob oma pere veel enne, kui Samuel üldse naise leiab. Arstiks õpitakse ju ilgelt kaua ka ning noormees just paistis seda rohkem esikohale seadvat.
|
|