|
Post by Deleted on Nov 17, 2013 21:18:59 GMT 2
"Ma lähen," sõnas Shawn vaikselt Dianalt kõrva, kui uksekell uuesti helises. Naine hoidis last ja seega pole vaja, et ta ennast uuesti pästi ajab. Pealegi on ukse juures jahedam. Mees tõusis püsti ning jalutas esikusse. Ta avas ukse ning lasi Alejandro ja ilmselt tema tüdruksõbra korterisse. "Tervist," lausus ta neile, "kui valmis olete, siis rahvas on elutoas." Shawn ootas noored ära ja jalutas siis koos nendega tagasi teiste juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2013 21:40:07 GMT 2
"Jah, Shawn, ma oskan vahepeal viisakas ka olla," lausus Daniela lõbusalt. Ei saa öelda, et ta alguses mehega eriti hästi läbi oleks saanud, aga viimasel ajal võtab tüdruk teda juba nagu enda uut vanemat venda. Kuulates samal ajal teiste juttu, tegi tüdruk kaks teed valmis ja lisas ühte neist rohkem suhkrut. Seganud selle korralikult läbi, nihutas ta ühe tassi Helena juurde. Samal hetkel oli toas kuulda telefonihelinat, mis tüdrukule vägagi tuttav oli kuna viimasel ajal võis Dani seda päris tihti kuulda. Ta tõstis enda pilgu Mattile, kes teiste juurest eemale kööki kadus. Dani võttis lonksu enda teest ning saatis enda õde pilguga, kui too koos Rafaga ära läks. "Hola," tervitas Daniela enda venda ja tema tüdrukut, keda ta esimest korda nägi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2013 0:23:07 GMT 2
Kitty ja Alejandro võisid tõepoolest oma titeasjadega meenutada noorpaari, kes ostab neid enda beebi jaoks, kuid niipea Ale küll isaks saada ei plaaninud. Pealegi tuleb Kittyl veel koolis käia ja arvatavasti tahab ta pärast seda veel edasigi õppida, seega ei mingit last nende puhul lähimate aastate jooksul. Kui Shawn noortele ukse avas, vahetati tervitused, pärast mida astusid Alejandro ning Kitty majja, liitudes peagi ülejäänud seltskonnaga, kes oli elutoas. "Hola," tervitas noormees reipalt Danielat vastu ning viipas korraks ka Helenale. "Ja kus siis meie päevakangelane on?" uuris Luis, pidades sellega loomulikult pisipõnni silmas. Ta otsustas oma tüdruksõbra tutvustamisega natuke aega oodata, kuni kogu rahvas ühte ruumi koguneb.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2013 21:10:37 GMT 2
"Diana läks temaga natuke mässama," vastas Shawn Alejandro küsimusele kerge muigega. Seda, kui palju naisel aega läheb mees küll öelda ei osanud. Kõik oleneb siiski sellest, kui palju pisike enda emmega koostööd teeb. "Aga te võite julgelt istet võtta ja laualt midagi võtta nii kaua, kuni nad tagasi tulevad," sõnas mees enda naise vennale ja tema tüdrukule.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 18, 2013 22:29:03 GMT 2
Matthew tuli köögist tagasi elutuppa, soe naeratus näol. Ta tervitas uusi külalisi ning võttis istet Daniela kõrval. "Millest ma ilma jäin?" küsis Matt, vaadates ringi. Diana oli kadunud, ilmselt tahtis imik oma aja just nüüd sisse nõuda. Mees ootas seda aega, kui ta saab pisikesega tegeleda, ometi oli tal uus aasta graafiku poolest päris tihe. Oli vaja osaleda järjekordses Marveli suurprojektis ning lüüa kaasa veel mõnes pisemas filmis.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Nov 18, 2013 23:36:22 GMT 2
Ja nüüd imik oma aja sisse nõudiski. Nagu Diana oli arvanud, pidigi ta lapsel kõigepealt mähkme ära vahetama ja siis oli poiss veel näljane ka, kuigi ta kuulis, et tema vend on lõpuks kohal ja nüüd pole vist rohkem kedagi tulemas. Samas jäi aga Rafa uuesti magama, kui tal kõht täis oli. Kõht täis, uni hea. Niisiis asetaski Diana lapse õrnalt voodisse ja läks teiste külaliste juurde. "Võtke vähe vaiksemalt nüüd," ütles ta külalistele, kuid tervitas siis oma venda ja tema tüdruksõpra, istudes seejärel diivanile.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2013 23:44:01 GMT 2
Kui köögi poolt liikumist oli näha, viis Daniela enda pilgu Mattile, hoides seda mehel, kuni ta neiu kõrvale diivanile jõudis. Jälle oli tema näol see naeratus ja taaskord oli see seotud telefonikõnega. Dani küll sisendas endale, et see ei tähenda midagi, aga pisike kahtlus oli tema sisse tekkinud juba girllipeo aegu. "Kui sa enda mobiili mõneks tunnikski välja lülitaksid, siis sa ei jääkski millestki ilma," sõnas Daniela, vaadates Mattile küll naeratades otsa, kuid tema pilk oli see, mis näitas, mida ta tegelikult mõtles, "noh, Ale jõudis koos enda tüdrukuga kohale ja Diana läks Rafaga tegelema... mtte midagi väga erilist. Räägi parem, mida huvitavat su sõbranna sulle rääkis." Daniela raputas vaikselt enda pead ning tõstis teetassi uuesti enda huultele. Parjal ajal jõudis tagasi ka Diana, kes oli kahjuks õhtu kangelase voodisse jätnud. Noh, kes hiljaks jääb...
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 18:11:27 GMT 2
Kui Diana uuesti elutuppa tuli, aga seekord ilma lapseta, viis Shawn enda pilgu Alejandrole. Ta saab pisikest siis pildilt näha või peab lihtsalt magamistuppa minema või ootama kuni Rafa uuesti üles ärkab. "Oi, Diana, viisid lapse täpselt enda venna nina alt ära," muigas Shawn, kui mehe abikaasa uuesti diivanile istus. Automaatse liigutusega asetas ta enda käe ümber naise. "Ega siis vist muud üle ei jää, kui natuke süüa ja seltskonda nautida. Rääkides seltskonnast, Alejandro, ma arvan, et sa tahad meile kedagi tutvustada," vihjas Shawn, sest ega tüdrukul endal ka ilmselt seal tore seista ei olnud, kui ta kedagi ei tunne.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 18:35:32 GMT 2
"Ma võin oma väikese õepojaga ju hiljem ka tutvust teha. Pole mul kiiret kuskile," arvas Alejandro, heites korraks pilgu ka Kittyle, lootes, et näitsikul midagi selle vastu ei ole. Shawni sõnad tuletasid Alejandrole meelde, miks ta oma tüdruku üldse täna endaga kaasa tõi. "Jah, õige küll. Tema siin on Erica, minu tüdruksõber, kellest küll palju rääkinud olen, kuid kelle tutvustamiseks mul siiani sobivat võimalust ei ole tekkinud," hakkas noormees rääkima, pilk Ericale kinnitunud. Seejärel kordas ta üle kõikide ruumis viibijate nimed, et need näitsikule meelde jääksid.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 18:45:06 GMT 2
Kui Kitty koos Alejandroga korterisse sisenes, võttis ta ära üleriided ja läks siis oma kutiga edasi elutuppa, jäädes kõiki seal olijaid vaatama. Mehe õdesid oli ta siiani ainult piltidelt näinud, kuid nüüd pidi ta tõdema, et nad nägid tõesti väga kenad välja. Alejandro nooremat õde oli ta eelmisel aastal veel kooliski näinud, kuid nüüd mitte enam, sest tüdruk lõpetas. "Tere," ütles Erica naeratades kõigile, kui Alejandro teda tutvustas. "Ma ei anna üldse pead, kas need nimed kõik mulle meelde jäävad, aga ma püüan," muigas ta, kuigi seda ütles Erica rohkem Alejandrole kui teistele.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 21, 2013 21:50:10 GMT 2
"Sa ju tead, et Tree Hillis on mobiili väljalülitamine põhimõtteliselt keelatud," vastas Sommers naljatledes, kuid näinud Dani pilku, jäi ta vait. Mis siis nüüd lahti oli? "Ta rääkis Victoria Secreti show'st. Ta kuulsus on hetkel ilusasti kasvamas, nüüd peale seda üritust on ta kindlasti üle maailma tuntud," arvas Matthew. "Me lihtsalt teame üksteist New Yorgist saati, mõlemad olime üsna rohelised ja siis aitasime pidevalt üksteist ja tore on kuulda, et talle on ka lõpuks väljateenitud edu kohale jõudnud," selgitas mees. Ta ei saanud aru, miks Daniela alati selliseks muutus, Matt ei teadnud ka enam, mida ta tegema peaks. Ale saabudes tervitas Sommers Dani venda ja viimase pruuti.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 23:28:37 GMT 2
Kuigi tüdruku pilk rändas teistel külalistel, kuulas ta rahulikult Matti, viies korraga enda pilgu mehele. Kui ta sõbranna juba suurel Victoria Secreti showl osales, siis võib temast tõesti suuri tegusid ilmselt oodata ja ega see kuulsuski kaugele jää. "Kuidas temal siis sellega nii kaua läks ja sinul üsna kiiresti?" küsis Daniela tõesti huvitatult. Ta toetas enda selja vastu diivanit, hoides tassi enda kahe käe vahel. Kuigi ta ootas mehe vastust, kuulas ta ka ümber ringi toimuvat ja tõi seega kuuldavale kerge turtsatuse, kui Ale justkui 'unustas' enda tüdruksõpra teistele tutvustada. Kombed, vennas, kombed... "Hei," tervitas Dani Ericat, keda ta isegi keskast natuke mäletas. Ei tea, kas see oli lihtsalt koridori pealt või olid neil mõned tunnid koos.
|
|