18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 26, 2013 17:32:12 GMT 2
"Sa ei ole järelevaataja, sa oled mu vend, ja see on mulle väga oluline, et sa täna siin oleksid," lausus Phoebe ning patsutas õrnalt venna õlale. "Ega sina mu peale pahane pole? Tead küll... Megani pärast?" küsis ta veidi vaiksemal häälel. Peteri lähedale ta ei julgeks vist hetkel minnagi, kui arvestada seda, millise pilguga noormees Phoebet viimati vaatas. "Ma näriks ka midagi," teatas Phoebs ja tõusis samuti püsti, et enda taldrikule midagi tõsta. "Mis sa arvad, kas võiks juba tordi lahti lõigata?" küsis ta vennalt. Kõik olid ju kohal ja ära polnud veel keegi kutsututest läinud. Võiks nagu isegi vist lõigata.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2013 18:36:23 GMT 2
"Tore teada, et ma kellelegi oluline olen," sõnas Colin, vaadates naeratades õele otsa ning asetas enda käe ümber tema õlgade. "Mina ja pahane? Ei. Eks me igaüks võtame seda erinevalt, mis just juhtus. Sa ütlesid, mis sa mõtlesid ja selle pärast ei saa küll pahane olle, et keegi on tema ise," lausus noormees, kes sai täiesti aru, miks Phoebe nii reageeris. Ta uskus, et osati oli see seotud temaga. Õde lihtsalt kaitses teda nagu tema alati Phoebet. Nad olid lähedased. Seda ei saanud keegi eitada. "Sina oled sünnipäevalaps. See on täiesti sinu otsustada," lausus kutt lõbusamalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 26, 2013 18:50:36 GMT 2
"Tegi see su tuju nüüd paremaks?" küsis Phoebe muiates, sest enne oli noormees sarnaselt kitarri näppivale Helenale üsna morn tundunud. Selle põhjal, mis Phoebe nende jutust kuulis, oletas neiu, et nad mõlemad on parajas segaduses, kuid ei hakanud neid torkima. Pealegi teadis ta, et Helena ei tahtnudki tegelikult enam seal olla, kuid jäi ainult seetõttu, et Colin palus tal jääda. "Noh, Peterile ma igatahes lähedale minna hetkel ei julge, sest tema arvab ehk teisiti. Aga ma saan temast aru - ta ainult kaitseb oma õde," rääkis neiu veidi vaiksemalt, sest ei teadnud ise ka, mida hetkel teha. Ta ei arvanud, et see oli selline asi, mille pärast ta nüüd vabandama peaks, ja veel vähem seetõttu, et ta ei olnudki kunagi esimene, kes millegi pärast vabandas. "Aga jah, ma arvan, et ma lõikan koogi lahti, nii et ema võib küünlad põlema panna ja selle siia tuua. Saangi veel oma soovile mõelda, sest ma ei oskagi hetkel midagi soovida," noogutas Phoebe ning vaatas hetkeks kõiki ruumisolijaid.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2013 19:40:29 GMT 2
"Natuke," lausus Colin samuti muiates. Jutuajamine Helenaga lihtsalt tuletas talle meelde, milline tõbras ta oli. Seda oli raske endale teadvustada, kui sa oled alati naisi hoidnud ja leidnud, et petmine on kõige hullem asi, mida üks tüüp naisele teha võib. "Ma arvan, et ta saab aru. Võibolla mitte kohe, aga ühel päeval kindlasti," sõnas poiss, "ta lihtsalt näeb Meganit enda õena ja inimesena, kes on talle tähtis. Kui sina oleksid Megani asemel, siis ei lubaks ma ka mitte kellelgi sinu kohta midagi halba öelda." Colin sai poisist aru ja leidis, et kuna ta jäi siia, siis sisimas saab ta ilmselt ka Phoebet aru. "Ma võin seda ise ka teha," muigas noormees ning ajas ennast püsti, et mõneks ajaks kööki kaduda. Ta võttis tordi karbist välja, pani küünlad peale ning süütas need siis põlema. Kandik tordiga käes, jalutas ta elutuppa tagasi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 26, 2013 19:48:44 GMT 2
"Hea, et natukenegi," naeratas Phoebe, kes leidis, et tegelikult on päris hea tunne kellegi tuju paremaks teha. Võib-olla peakski ta oma lähedastele rohkem ütlema, kui palju ta neist hoolib, ehkki seda tegema tüdruk eriti ei kippunud. Ta kuulas oma venda ja noogutas kaasa. "Sa ei lubagi ju," turtsatas Phoebe, sest Colin alati astus tema kaitseks välja, kui keegi tüdrukule liiga üritas teha, ehkki neidis oskas ise ka enda eest seista. Kui Colin kööki torti tooma kadus, ajas ka Phoebe end püsti, katsudes endiselt veel soovi valmis mõelda. "Kes torti tahab, võib nüüd siia kobida," ütles ta ka teistele külalistele, kui Colin tagasi tuli. Tegelikult võiks keegi nüüd pilte ka ehk teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 26, 2013 19:57:13 GMT 2
Helena jändas tükk aega kitarriga, üritades seda häälde saada. See oli küllaltki raske, kui pill oli nii häälest ära kui olla sai ja polnud hetkel häälestuspulti ka kuskilt võtta. Pidi kuulmise järgi selle häälde panema. Lõpuks sai neiu pilli aga häälde ja mängis mõnda aega ühte suvalist ilusa kõlaga meloodiat, pilk hetkeks Phoebele ja Colinile rändamas. Colin käitus küll temaga nagu tõbras, aga vähemalt oli ta hea vend ja nende nägemine pani Helena ka oma venda igatsema, kes hetkel New Yorgis oli. Samamoodi andis nähtu Helenale inspiratsiooni kirjutadagi nende kahe kui õe ja venna auks üks laul ja see neile pühendada, niisiis sai tüdruk enda kõrval olevale paberile kirja panna ainult uue laulu pealkirja, kui Phoebe teatas, et torti saab. Ta pani kitarri käest ja ajas end püsti, jättes paberilehe diivanile, enne kui sünnipäevalapse juurde läks. Esialgu mõtleski ta tordi ära oodata ja siis minna, aga nüüd tahtis Marie oma laulu loomist jätkata.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 26, 2013 20:02:13 GMT 2
"Hea, et tal nüüd vähemalt parem on," lausus Simona ega puudutanud rohkem seda teemat, sest see polnud väga tema asi. Pealegi ei tundnudki ta Peteri õde ega teadnudki täpsemalt, mis tal Colini ja Helenaga juhtus. Ta ei hakanud rohkem küsima ka, vaid pistis suhu ühe soolase suupiste, kuni Peteri vastust kuulis ja noogutas. "Aga lähme ka tordile?" küsis ta, vaadates küsivalt otsa nii Peterile kui ka Hunterile, kui ühel hetkel teatati, et torti saab.
|
|