|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 14:06:51 GMT 2
"Nii et kolidki siis LA'sse," lausus Colin, "tead ka juba, millal täpselt ära lähed?" Eks Tree Hill hakkab neiule väikseks jääma. Ongi vaja mõnes suuremas linnas elama hakata. Seal on tal ju suuremad võimalused. Colin sai sellest täiesti aru. Tema ise imelikul kombel kolis just suurlinnast ära väiksemasse kohta, et enda unistusi täita.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 20, 2013 14:16:20 GMT 2
"Jah, ehk ongi nii parem," vastas Helena vaiksel häälel, kuigi see "ehk ongi nii parem" lipsas tüdrukul üle huulte veel enne, kui ta seda ise märkas. "Ei tea veel," sõnas näitsik, kuid lootis, et saab võimalikult kiiresti ära minna. See võimalikult kiiresti oleks heal juhul pärast jõule, sest näitsikul on veel Tree Hillis ja selle linnakese lähedal üht-teist teha ning jõulud tahtis ta kindlasti perega veeta.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 20, 2013 14:23:14 GMT 2
"Doktor Dolittle?" turtsatas Hunter, "mul ei ole erilisi oskusi kassidega, aga ega nende puhul väga muu ei aita, kui kogu aeg karistamine, kui nad midagi valesti teevad. Kuigi ma tean, et tänapäeval müüakse loomapoodides mingeid spray'sid, mida sa võid tapeedile ja muudele asjadele lasta, mida kass hävitada üritab. See jätab asjadele kassi jaoks ebameeldiva lõhna ja ta peaks sealt siis eemale hoidma." Poiss oli rohkem teadlik koertest, aga eks ta ole siin-seal ka kassidega tegelenud. "On tõesti," noogutas Hunter. "No sa tead ju loomadest hästi palju ja ravid haigeid loomi," muigas Simona. Tegelikult oli see isegi armas, et Hunterile nii väga loomad meeldisid ja ta haigeid loomi mõnikord terveks tegi. "Kassid on nii isepäised ju, ma kahtlen, kas nad pärast karistamist ka õpivad," muigas ta. Õnneks vedas tal nii paljugi, et Felix käis vähemalt liivakastis, mitte ei siristanud tuppa. Kassipissi hais on ju üks jube hais ja jääb veel pikaks ajaks külgegi. "Tegelikult see spray mõte on päris hea. Oskad sa öelda, palju need maksta võivad?" uuris Simona. Tal oleks just ühte sellist vaja, et Felix kõike ei kraabiks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 14:31:45 GMT 2
Mnjah, tõsi see ju oli, aga Hunter ei tõstnud seda tavaliselt ise endas esile. Ta oli alati tagasihoidlik olnud ja mitte väga esiplaanile tahtnud kipuda. "Kui sa ikka pidevalt teda sama asja eest karistad, siis saab ka kassist asja," oli Hunter enam kui kindel. Simona küsimuse peale kehitas nooruk õlgu. "Ma tõesti ei oska arvata, aga see väga odav ilmselt ei ole," arvas poiss, sest kõik sellised imevidinad olid tavaliselt üsna krõbeda hinnaga.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 20, 2013 16:30:40 GMT 2
"Arvad?" küsis Simona, kuigi uskus Hunterit. Järgmine kord, kui Simona jälle Felixi tapeeti närimast tabab, üritab tüdruk seda karistamist igatahes proovida ja loomakese vastu natukene karmim olla, kuigi pilk kiisu armsates silmades võib panna teda meelt muutma. Kuidas ta saabki nii pisikese ja armsa kassikese peale kuri olla? "Aga sa võid ikka minuga mingi päev kaasa tulla, sest ehk oskad sa siis midagi soovitada," arvas Simona, kuigi ei teadnud veel, millal ta loomapoodi minekuks veel aega leiab. Kunagi ehk ikka.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 17:22:14 GMT 2
Kuigi Camden tõi päris palju juua, ei kavatsenudki Phoebe kõiki kahtteist pudelit üksi tühjendada. Võib-olla vanem vend siiski leebub, kui õeraas osa pudelitest talle ka annab. Neid pudeleid oli ju täpselt nii palju, et kellegagi jagada. Saanud Camdenilt kallistuse, vastas Phoebe sellele ning avas kaardi. "Ma pole juba ammu ühelegi kontserdile jõudnud, sest kool ja töö röövivad nii palju aega," lausus Aurora pileteid silmitsedes. "Aga kuna ma tõenäoliselt kedagi teist kaasa ei saa, siis oleksid nõus tulema?" küsis ta Camdenilt. See oleks justkui väike boonus tätoveeringu eest, mille Phoebe varsti niikuinii saama pidi, ehkki ta polnud veel mitte kellelegi rääkinud, et tätoveeringu teeb. Nüüd ei olnud tal ju tätoveeringu saamiseks täisealise inimese lubagi vaja, ehkki seda poleks vist vaja olnud, kuna Aurora oli tätoveerijaga tuttav. Tal oli mõnes mõttes käpp sees juba. Camden oli pakkumisest üllatunud. "No kui tõesti sa mõnda lähedasemat inimest ei taha kaasa kutsuda, siis olen küll tulemas," vastas noormees siira naeratusega. Tal oli Tree Hillis vähe sõpru, Uni ja Kitty olid küll ühed parimad sõbrannad, aga aeg-ajalt tekkis soov kellegi teisega ka rääkida. Noormees vaatas ringi ja ei teadnud, kuidas ta peaks teistega vestlust alustada, kõik tundusid parajad sotsiaalsed pingviinid olevat, Camden ise üks nendest. "Keda veel oodatakse?" uuris Timothy Phoebe käest ja mõtles siis, et võiks ju muusikat panna.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 20, 2013 17:35:53 GMT 2
"Defineeri sõna "lähedane"," muigas Phoebe, kes ilmselt kõige lähedasemaks inimeseks võis tõesti oma venda nimetada. Sellel poleks jällegi aega neiuga kontserdile tulla, kuid valikus järgmine oleks olnud Peter. Võib-olla kutsuks temagi, kuid siis oleks ehk kolmandat piletit ka vaja, kui noormees üldse tahab rokk-kontserdile minna. Ta ei paistnud just sellist muusikat kuulavat. "No ma ei tea, kas Lizandra ja Sierra ka tulevad, sest nemad ei olnud nii kindlad, aga ma arvan, et sina," lausus Phoebe ja vaatas korraks ka teiste külaliste poole, "ja teised karvased-sulelised ka, kes te siia täna kõik tulnud olete, võite süüa võtta ja tundke end üldse täiesti vabalt," lõpetas tüdruk oma lause. Nii et kui Timothy tahtis, võis ta vabalt muusika mängima panna.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 18:51:20 GMT 2
Colin noogutas vaikselt, silmitsedes neidu. Hetkeks mõtles ta küsida, miks nii parem on, aga otsutas siis parem enda keelt hammaste taga hoida. Pole vaja liiga uudishimulik ka olla. Pealegi kutsus Phoebe kõiki sööma. Mees ise eriti näljane ei olnud, aga teised võibolla küll. Kuna Colini mobiil hakkas helisema, siis jalutas ta kööki, et seal rahulikult rääkida saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 18:55:19 GMT 2
"Mhm," noogutas Hunter ja silitas veel kord musta kassi, enne kui ennast jälle sirgu ajas, et Simonaga paremini rääkida saaks. "Olgu. Anna teada kuna sul mind vaja on," oli poiss nõus sõpra aitama. Tal on endal muidugi ka töö pärast kooli mõnel päeval, aga kuskile ikka pigistab selle kiire loomapoes käigu. Kuulnud Phoebe sõnu, vaatas Hunter ruumis ringi. Neid väga palju ei olnud, aga siiski piisavalt, et üks rahulik istumine läbi viia.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 20, 2013 18:56:51 GMT 2
Nüüd jäi ka Helena vaikseks, vaadates pigem enda ette maha. Hea, et Colin midagi ei küsinud, sest Helena olekski talle äärepealt rääkinud, mis teda tegelikult vaevab. Noh, tal poleks vist midagi kaotada, kui ta ka räägiks, sest osake temast isegi tahtis, et Colin teaks, et neiul tema vastu endiselt tunded on ja nii otsustaski, et räägib mehele kõik ära, kuid enne seda, kui ta suu uuesti lahtigi jõudis teha, kadus noormees kööki. Helena jalutas aga laua juurde ja valas endale klaasikese vett, et end koguda, kuni Colin telefoniga räägib. Kui mees lõpetab, oli Helenal plaanis ta üles otsida ja kõik ikkagi ära rääkida.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 20, 2013 19:14:58 GMT 2
Kuna Meganil oli täna vaba päev, arvas ta, et ju olekski hea hakata vabandama kõigi ees, kellele ta kunagi halba on teinud ja ta leidis, et oleks tore alustada siis Hollowaydest. Tal polnud õrna aimugi, et nooremal Hollowayl muidugi sünnipäev oli, ent oma sammud seadis ta siiski Westside'ile, leides peagi üles tuttava pisikese maja. Ta oli seal korra käinud natuke vähem kui aasta eest ja seega polnud Caroline'il eriti probleeme õige koha leidmisega. Jõudnud kohale, koputas ta uksele, ehkki ootas juba seda, et pigem lüüakse uks tema nina all kinni. Ta kandis punast sviitrit, pihal peenikest musta vööd, jalas olid tal mustad teksad ja pika säärega saapad. Peal oli Meganil must jakk ja kaelas must sall. Outfit
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 21, 2013 19:05:35 GMT 2
Kuna Phoebe jäi ise mõneks ajaks Camdeniga juttu rääkima, ei hakanud ta ise ka midagi süüa võtma, ehkki leidis, et mõne aja pärast võiks midagi magusat küll suhu pista. Koogi lõikab ta niikuinii alles hiljem lahti. "Tundub, et keegi neist vist jõudiski kohale," lausus Phoebe, kui kuulis uksel koputust. Siis sammus ta ukse juurde ja tegi selle lahti. "Mida sa siit otsid?" küsis ta ukse taga olijat nähes. Ta oli iga hetk valmis ust naise nina ees kinni lööma ja ta sealt minema kihutama.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Oct 21, 2013 19:32:41 GMT 2
Megan passis mõnda aega ukse taga, kuni avama tuli väike Holloway isiklikult. Naine juba ootaski seda, et tüdruk sõimab tal näo täis ja virutab ukse nina ees kinni, selle asemel et ta ehk sisse lasta ja ära kuulata, aga neiu küsimus andis väikese lootuse. See polnud küll kõige sõbralikumal toonil küsitud küsimus, aga Caroline sai Phoebest aru. Tal oli täielik õigus naise vastu jäme olla. "Ma tulin vabandama," lausus Megan täiesti rahulikul hääletoonil. "Äkki sa lased mind sisse ja kuulad, mis mul öelda on, sest see ei puuduta ainult sind, vaid ka sinu suurt venda," lisas ta, kuigi ei lootnud eriti, et Phoebe teda üldse kuulda võtab.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Oct 21, 2013 19:46:28 GMT 2
"Kindlasti," lubas Simona, kuigi ta ei pidanud Hunteriga tingimata loomapoodi minekuks kokku saama. Ta võis temaga ka muul ajal kokku saada ja lihtsalt midagi teha. "Ma läheks võtaks küll süüa," ütles rumeenlanna Phoebe sõnu kuuldes ja vaatas siis Hunterile otsa. "Sa ei taha midagi?" küsis ta, kui juba niigi laua juurde suundumas oli. Ühel hetkel kõlas aga koputus ja Phoebe läks ust avama, kusjuures Simona üllatuseks ei olnudki see vastuvõtt kuigi sõbralik. Soovimatu külaline?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 21, 2013 19:56:57 GMT 2
Vabandama? Päriselt? Neid sõnu kuuldes ei suutnud Phoebe üldse naeruturtsatust tagasi hoida. "Wow, see on küll parim nali, mida ma kunagi kuulnud olen," irvitas Aurora Meganile näkku. On see tõesti näitemäng või mõtleb naine seda tõsiselt. "Äkki lasen su sisse? Äkki tuli püksi," sisistas tüdruk läbi hammaste, olles valmis ust juba naise ees kinni lööma, kuni talle meenus, et Peter on ka seal ja võib-olla astub ta niikuinii oma õe kaitseks välja. Hinganud hetkeks sügavalt välja, astus Aurora ukse eest ära. "Ütle, mis iganes sul öelda on ja kao," sõnas ta vaiksel häälel.
|
|