18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 27, 2013 19:00:17 GMT 2
Phoebe hakkas ise ka naerma ja raputas pead. "Ma ei suudaks üldse seda ette kujutada, kui mind oleks näiteks tüdrukutekooli pandud," muigas näitsik. Seal vist olekski ainult draama draama otsa, sest tüdrukud kipuvad ikka väga õelad olema mõnikord. Samas oleks ehk Phoebe siis ka hästikasvatatud daam valmis, selle asemel et vahetevahel meelega jälle mõne reegli vastu eksida ja ropendada. "Ma ei öelnudki, et nad on andetud, aga... mida iganes," lõi Phoebe lõpuks käega, sest ei viitsinud seda teemat rohkem arutada. "Ja võib-olla suudan mina Colini käest mõne õnge saada, kuigi ta pole just suurem asi kalamees," lausus tüdruk kerge muige saatel.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2013 19:53:48 GMT 2
"Kui sa oleksid seal algusest peale olnud, siis sa ei mõtleks üldse nii," lausus Peter, "tegelikult ei saa ma öelda, et mulle ei oleks mu erakool meeldinud, kus ainult poisid olid. Meil oli seal täitsa normaalne õhkkond tegelikult. Võibolla kui ma ise oleksin osavõtlikum olnud, oleks mul sealt koolist päris lahedaid mälestusi." Tagant järgi on ju kõik targad valmis. Ilmselgelt on igal koolitüübil plussid ja miinused. Näiteks võibolla ei oleks Peter tüdrukutega nii tagasihoidlik, kui ta oleks segakoolis käinud. "Vaata, kas saad, kuigi ma olen kindel, et me saaks ühega ka hakkama," oli nooruk kindel.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 27, 2013 20:00:08 GMT 2
"Ma arvan ka, et seal polnud ehk kõige hullem, aga tüdrukud on ju mõnikord õelad ja vaevalt mõnest tüdrukutekoolistki draamad puuduvad," arvas Phoebe, kuigi ta ei teadnud, kuidas seal olukord tegelikult on. Nagu mainitud, polnud ta tüdrukutekoolis olnud ja vanemad ei pidanud teda vajalikuks ka sinna panna. "Kui ikka üks õng, siis vaata, et sa ahnitsema ei kuku ja mul ka lased proovida," sõnas näitsik, kui oli juba kunstiklassi ukse taha jõudnud. Osa õpilasi oli juba sees, aga kui neiu juba Peteriga jutu peale sai, tuli ju need jutud kuidagi ära rääkida või pärast tundi uuesti kokku saada ja jätkata.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2013 20:05:16 GMT 2
"Seda küll. Öeldakse ju, et poisid on omavahel rohkem semud kui tüdrukud omavahel," lausus Peter, "te olete lihtsalt õelad." Huvitav, et see looduses niimoodi on juhtunud. Kindlasti on sellel mingi kindel põhjendus ka olemas. "Kindlasti lasen. Ma tahan näha, mitu kala sa kinni püüad, kuigi ma ei ole kindel, mis me nendega pärast teema," muigas noormees, sest köögis ei ole ta just kõige osavam. Võibolla isegi oleks, kui ta seal midagi teha üritaks. Põhiliste lihtsate asjadega probleeme ei peaks tulema, aga erilisemaid asju ta ei oska. "Ja me jõudsimegi kohale. Ma loodan, et ma füüsika klassi ka üles leian," muigas Peter, sest ta ei tahaks tundi hiljaks jääda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 27, 2013 20:17:30 GMT 2
"Aitäh," turtsatas Phoebe, kui Peter ütles, et tüdrukud on lihtsalt õelad. Sellele ei saanudki vastu vaielda, sest Phoebe ise oli ka mõnikord ikka paras õelusekott ja eriti vastik oli ta veel nende vastu, keda ta silmaotsaski ei sallinud. "Aga mis ma saan, kui ma püüan rohkem kalu kui sina?" küsis tüdruk muiates. "Ja ma ei tea... puhastaks ära ja viskaks praeahju? Mul ei ole õrna aimugi. Ma ei ole suurem asi kokk," pakkus ta variante, mida nende kaladega pärast teha. Samas ehk saaks need ära paneerida ja pannile visata, sest see polnud eriti raske ja paneeritud kala oli väga maitsev. "Füüsika klass on korrus allpool, sa kindlasti leiad selle üles," oli Phoebe kindel, sest silte ustel oskab ju igaüks lugeda ning Peter ei saa sellest lihtsalt mööda kõndida.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2013 20:34:26 GMT 2
"Pole tänu väärt," turtsatas ka Peter, "tõde ongi valus kuulda." Kohendanud kergelt kotti enda õlal, kiikas noormees korraks kunstiklassi sisse. Tundus, et seal oli päris kirju seltskond. "Eee... rohkem kalu?" hakkas noormees naerma, "mina ei tea, mis sa siis saad" Mingid kihlvedu ta küll sõlmima ei hakka. Ja välja teha võib ta neiule niisama ka kui vaja. Selles suhtes on tema väga halva fantaasiaga, kui keegi midagi sellist küsib. "Noh, siis otsime mõne retsepti ja üritame sellega hakkama saada," kehitas Peter õlgu. Võibolla tema vanaonu oskab neile midagi soovitada. Tal oli ju mitu aastat tuntud mereandide restoran rannas. "Ma arvan, et leian," noogutas tüüp, "palju veel aega on tunnini?"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 27, 2013 20:46:32 GMT 2
"Sa kohe pead?" lausus Phoebs, kallutades pea kergelt küljele. Ta oli juba nagu Colin, kes Phoebe kallal nii või teisiti noris. "Tead, sul veab, sest mul pole ka midagi välja pakkuda," hakkas Phoebe naerma. Sünnipäevaks mõtles ta endale küll tätoveeringu lasta teha ja siis Peteri ehk julgustuseks kaasa kutsuda, aga hetkel ei tulnud näitsik tõesti millegi peale, sest paluda tal endale välja teha oleks natuke liiga kohatud. Samuti oli veel tüdruku sünnipäevani aega. "Ma võin ema käest midagi küsida, kuigi tema teeb rohkem pirukaid ja saiakesi. Äkki teab ta mõnda head kalaretsepti ka," arvas tüdruk ja vaatas kella, kui Peter küsis, palju tunnini aega on. "Kolm minutit," vastas ta, kulm kergelt kortsus, sest oleks tahtnud veel noormehega edasi rääkida, kuid nüüd oli kell täpselt nii palju, et nad kumbki klassi hakkaks astuma.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 27, 2013 20:56:17 GMT 2
"Vabandust, ma ei ole enam selline," sõnas Peter õrnalt muiates, kuid siis ennast tõsisemaks sundides. Tavaliselt ei ole ta üldse nii norvi ja vaba enda sõnadega, aga hetkel kukkus küll kuidagi nii välja. See näitab ainult seda, et poiss tunneb ennast Phoebe seltskonnas vabalt. "Küsi, ma uurin enda vanaonu käest," noogutas poiss. Midagi peaksid nad ikka saama. Loodetavasti õnnestub neil muidugi mõni kala ka kinni püüda. Oleks tore. "Oijah, siis ma peaks liikuma hakkama," ohkas nooruk ning vaatas neiule hetkeks otsa. "Aga äkki veel trehvab koduteel või koolis... tsau," viipas poiss sõbrannale ning keeras siis otsa ringi, et füüsika klassi minna.
OT: Lõpp?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 27, 2013 21:09:23 GMT 2
"Nagu ütled," naeris Phoebe ja raputas pead. Hetkel mõtles ta küll, et isegi need pikad söögivahetunnid jäävad lõpuks ikkagi üsna lühikeseks, sest Peteriga oli päris lõbus. Ta võis ju jätta endast vaikse ja tagasihoidliku poisi mulje, aga kui teda lähemalt tundma õppida, oli Peter täitsa lahe noormees. "Ja ma annan sulle teada, kui ma emalt mingi retsepti saan," lubas Phoebe. Natuke kalaõnne kuluks pühapäevaks ära küll. "Ma ei tea, palju sul tunde on, aga kui sul on sama palju tunde kui mul, tuled minuga koos koju," sõnas tüdruk lõbusalt ja viipas poisile vastu, et seejärel ise kunstiklassi minna ja end aknapoolse rea tagumisse pinki istuma sättida.
OT: Läbi jap
|
|