23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Sept 21, 2013 22:37:38 GMT 2
Lisa on 22 aasta jooksul, mil ta siin maakeral on eksisteerinud, käinud reaalselt ööklubis kahel korral - esimene oli keskkooli esimesel aastal ning teine viimasel aastal. Tegelikult piisas ka ainult esimesest korras, et tüdruk mõistaks, et tegu pole sellise kohaga, kus ta meelsasti õhtul aega veedaks. Nende kahe muusikamaitse ja loomulikult ka seltskonnavalik erinesid nii palju. Teine kord tõstis näitsik enda jala sellisesse asutusse ainult enda klassiõdede tungival palvel, kuna tookord oli tegu siiski nende lõpuõhtuga, mida tuli tähistada. Teada olevalt on kõige määravam kolmas kord, milleks oli siis tänane õhtu. Ainukene põhjus, mille Marion valjult ka välja ütleks, on üks vähetuntud bänd, keda tüdruk on aastaid kuulanud ja mingil määral ka fännab, otsustas anda ühe pisikese kontserdi, mis peaks promoma nende teist albumit, siin samas klubis. Pannud selga lühema kleidi ning valinud täiesti tavalised klassikalised mustad kontsad, telliski Lisa endale takso ning suundus TRIC'i. Lava ette hüppama, karjuma, tantsima ja kaasa laulma neidis kindlasti ei lähe ning sellepärast võttis ta klubisse sisenedes sammu kohe leti poole, tellides endale ühe joogi. Parema jala üle vasaku asetanud, libistas Marion käe läbi enda juuste, neid kergelt sasides, silmitsedes momendil veel tühja lava. Kui jook üsnagi kiirelt tema ette pandi, pööras näitsik enda pilgu baariletile ja selle taga seisvale baarmenile. Tuttavat nägu nähes näitsik naeratas õrnalt. OT: Kinni
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Sept 21, 2013 23:35:35 GMT 2
Léon oli eluga Tree Hillis juba harjunud. Eksiga läksid asjad 3-4 korda luhta, see selleks. Vähemalt oli ta täiesti uues keskkonnas. Aeg-ajalt käis mees veel Inglismaal, aga mitte siis endiste joomakaaslaste juures, vaid hoopis Londonis, kuhu üks väga hea sõber oli kohanud. Mõnikord leidis mees ka tee Pariisi, aga seal peatus ta tõesti harva. Theo mõtles, et paar aastat Tree Hillis olekssid päris head enda otsimiseks, juhtus aga nii, et sügisest käis ta ülikoolis ja varsti tasus hakata elamisluba taotlema. Järjekorde õhtu tööl, nüüdseks oli prantslane vähendanud tööpäevi küll kolmele õhtule, kuna kaugõpe võttis oma aja, aga ometi ei tahtnud ta enda pärandust mõttetult kulutada. Mees oli just šeikerist kallanud välja ühe kokteili ning oli valmis järgmise tellimuse jaoks, tema vastas oli hoopis Lisa. "Vaata, kes ka tee klubisse üles leidis," lausus mees muigega, hääles mänglemas kerge prantsuse aktsent, millest Léon ilmselt iialgi lahti ei saanud.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Sept 22, 2013 21:55:57 GMT 2
Lisa naeratas õrnalt, sinised silmad Leonil. "Ära parem hakka sellega pihta. Ma tulin siia ainult ühe konkreetse bändi pärast, kes peaks varsti seal," viipas tüdruk üle enda parema õla ajutise lava poole, mis momendil tühi oli," esinema hakkama," lisast ta, langetades käe tagasi letile. Mõlema käe sõrmed omavahel põiminud, toetas Marion küünarnukid lauale, asetades lõua sõrmseongule, vaadates noormehele otsa. Leoni prantsuse aktsent talle meeldis. Bändi etteasteni oli loetud minutid veel aega ning nii kaua lasti klubis nende vanu lugusid, millest mõned olid natukene remiksitud. Meil polnud Lisa silmis midagi viga, kuid päris ei meeldinud neidisele. "Väga kiire õhtu sul?" tundis Marion huvi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Sept 23, 2013 18:08:49 GMT 2
Noormees turtsatas, Lisa kallal oli tore aasida, ta paistis justkui piinlikkust tundvat, kui murdis mõnda enda tõekspidamist, nende alla kuulus klubide külastamine, õigemini mittekülastamine. "Ahjaa, ma rääkisin esinejatega enne, päris normaalsed tundusid olevat," noogutas Léon. Ta oli leti taga harva, pigem pidi mees tegelema majandusliku poolega, aga täna oli üks töötaja hilinenud ja seega oli mees ise leti taga. Kuulnud küsimust, raputas Theo pead. "See, keda ma asendan, peaks poole tunni pärast kohal olema ja siis olen ma tehniliselt vaba. Pean bändi lõpu ära ootama ja siis aitama neil asju kokku panna," rääkis mees.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Sept 23, 2013 21:47:00 GMT 2
Klubides ei käinud Lisa lihtsalt sellepärast, kuna siinne muusika ei ühtinud väga neidise muusikamaitsega ja ajas tal pea valutama ning samuti ei leidnud ta midagi külgetõmbavat üksteise vastu hõõruvates higistes kehades, läiges alkoholi ja parfüümi segus ning loomulikult ebaadekvaatsetes tasakaalutunnetuseta tüüpides, kes püüavad iga sekund tüdrukutele külge lüüa, püsides ise vaevu püsti. Seega ennekõike mõtleb Lisa turvalisusele, vältides klubisid. Kui Leon mainis, et tema tegevuseks täna õhtul on tegelikult bändiliikmete teenindamine, noogutas Marion õrnalt. "Seega oled sa täpselt see õige inimene, kelle kõrvale täna õhtul hoida," lausus näitsik muiates, sinised silmad tüüpi silmitsemas. "Aga seni kaua kavatsed sa veeta aega ainult selle rohkamakuse taga?" küsis Lisa ilmselgelt allmõttega.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Sept 24, 2013 19:10:07 GMT 2
Theo Viis pidevalt silmi Lisalt eemale, et vaadata, kas temast mõni meeter eemal töötav neiu saab kõigega hakkama või peab ka prantslane end liigutama hakkama. Hetkel hakkas tellimusi vähemaks jääma, sest bänd pidi varsti peale tulema ja paljud tahtsid võimalikult lava ette. "Võimalik," sõnas Léon. "Äkki saan sind ka pärast lava taha mõneks minutiks," pakkus mees naeratusega välja. "Jah, seni ma pean kahjuks. Töö tahab tegemist," vastas Theo kerge õlakehitusega. "Aga äkki tahad midagi juua? Siin läheb varsti päris palavaks, kui sa oled üks nendest, kes lava ees näppu viskab," arvas prantslane turtsatusega.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Sept 26, 2013 19:04:06 GMT 2
"See kõlab täitsa hästi," muigas Lisa õrnalt, kui Leon pakkus, et võiks tüdruku hiljem lava taha viia. Lükanud blondi juuksesalgu kõrva taha, viis näitsik paariks minutiks pilgu veel tühjale lavale, kuhu peagi peaks ilmuma bänd, kelle pärast ta siia täna üldse tuli. "Kas sa vajad abi?" küsis Marion, pöörates pilgu tagasi Leonile. Green Poision Baris on ta küll põhiliselt ettekandja, aga pooltel õhtutel teenindab ta kundesid baarileti tagant. Seega poleks see töö talle liiga keeruline. Saab hakkama küll. "Saan hakkama küll," lausus Lisa õrnal naeratusel, tõstes mõne sentimeetri kõrgusele klaasi enda ees. Ta on sealt vaid paar pisemat lonksu võtnud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Sept 27, 2013 19:49:51 GMT 2
"Ei, saan täitsa üksinda hakkama," vastas Theo pearaputusega, kuidas ta küsib enda sõbranna vabal õhtul tulla abiks leti taha. Viimasel ajal oli Léon pidanud seda tööd pisut rohkem tegema, töötajatest oli puudus, suvetöölised olid läinud ja nüüd kulusid tegelikult paar abikätt ära, millest mees ka koha omanikule üritas juttu teha. Mees pani tähele, et tuled laval muutusid, järelikult oli kõik kohe-kohe algamas. "Kui sa tahad head kohta, pead trügima hakkama," mainis prantslane muigega.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Oct 2, 2013 20:10:08 GMT 2
Juhul kui TRICsis on töötajatest puudus, siis Lisa saab harva GPBst kõne, et teda on õhtul tööle vaja. Äkki peaks poole kohaga siia tulema või hoopis sootuks üle tulema teisele poole linna tööle. "Sellisel juhul sean ma sulle ülesandeks mind seal pool letti lõbustada," muigas Marion lõbusalt. Parema jala vasakuga asendanud, hoidis näitsik enda siniseid silmi tüübil. Aeg-ajalt võttis ta lonksu ka enda joogist, mida ta on juba minuteid sõrmede vahel keerutanud. "Ma tulin siia muusikat nautima, mitte ilusaid pikki juukseid loopivaid lauljaid vaatama," hakkas Lisa endamisi naerma, viies momendiks pilgu üle õla lava poole, kuid peagi oli see tagasi Leonil.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Oct 6, 2013 20:41:01 GMT 2
Léon vaatas vilksamisi lavale ja keskendus jälle Lisale, kes enda lokkidega nägi välja palju suvisem kui ülejäänud pidulised. "Kuidas ma sind lõbustan, mõni kaarditrikk või?" uuris noormees õrna muigega, nõjatudes üle leti pisut tüdruku poole, kelle kenad silmad tekitasid Theos soovi midagi enamat arendada. "Kindel, et ei taha seal lava ees fangirl'da?" küsis prantslane ja ta pidi leti najalt end üles tõukama, et ühele kliendile viinakokteil valmis teha. Muusika mängis kõvasti ja prantslane oli kindel, et kui Lisa tahtis rääkida, pidi ta kas karjuma või siis lähemale tulema.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Oct 6, 2013 23:43:48 GMT 2
"Kaarditrikk kõlab huvitavalt, aga ma arvan, et lihtsalt üks tavaline vestlus, paar nalja ning natukene alkoholi annavad ka soovitud eesmärgi," hakkas Lisa Leoni sõnade peale kergelt naerma. Alkoholitaluvus oli sellel tüdrukul suht madal, seega ilmselt piirdub näitsik täna vaid ühe joogiga, muidu vastasel juhul ei pruugi ta tänast õhtut homme mäletadagi. "Fangirl'imine pole kunagi just minu teema olnud. Ma jätan selle pigem nondele 15-aastastele tüdrukutele, kes kiljuvad igakord kui enda lemmikuid näevad," raputas Marion Theo küsimuse peale pead, saates teda silmadega, kui tüüp läks järjekordset kundet teenindama. Mõnda aega valitsenud tühjus leti ääres leidis üllatavalt kiirelt ja täiesti ootamatult endale lõpu, mis pani Lisa lõbusalt turtsatama. Kummardanud üle leti, asetas ta enda koti selle alla. Pukilt põrandale astunud, hüppas ta kergusega letile, keeras ennast ümber, libistas maha ning hakkas järjekorras kundesid teenindama. Tundub, et Leonil ikka on täna natukene abi vaja ning tasuta tööjõust ei hakka keegi ära ütlema.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Oct 7, 2013 19:28:46 GMT 2
"Selge, täidan siis teie soovid," lausus mees ja tegi teatraalse kummarduse, justkui oleks ta tõesti mõni õlilambist välja hüpanud džinn. "Ei tahagi seal lava ees medikaid püüda? Mine sa tea, äkki saad hoopis mõne trummipulga enda valdusesse," naljatles noormees. Ta ei olnud iial fännanud ühtegi bändi nii palju, et igatseks mõnda eset endale saada. Kui Lisa järsku letile end istuma seadis, oli Theo valmis juba tüdrukut kinni hoidma, et ta seal sebides pikali ei libiseks, aga kiirelt oli Lisa leti taga. "Tuleta mulle meelde, et ma võlgnen sulle ühe õhtusöögi," teatas prantslane, kuna paar abikäsi tuli praegu kasuks. Ilmselt hindas Léon bändi kuulsust üle ja janused inimesed olid nõus ka baarileti äärest kuulama.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Oct 7, 2013 22:06:17 GMT 2
"Parem mitte. Pärast lähen veel mingi eriti pöörase fänniga kaklema ning üks medikas pole sinist silma küll väärt," hakkas Lisa kergelt naerma, viies enda sinised silmad viivuks üle õla, silmitsedes bändi, kes viimaks lavale astus. Loomulikult kuulus selle juurde ka vali kiljumine fännide poolt, kes ennast ilusti lava ette valmis sättinud olid. "Ühest suurest mitmekäigulisest õhtusöögist ei ütleks küll ära ning ma loodan, et see on ikka enda tehtud?" muigas Marion lõbusalt, viies enda pilgu momendiks Leonile, asetades seejärel tellimuse kliendi ette, kelleks osutus mingi noor kutt, kelle hingeõhu järgi võiks vabalt päris mitu jooki ülesse märkida ning kelle pilk püsis näljasena näitsikut, kes ei hakanud tüübi flirdile täna isegi vastama. Enda koti kindlalt leti alla pannud, et see kaotsi ei läheks, sasis Lisa momendiks enda juukseid, teenindades järgmise minuti jooksul kolm janust klienti, kes enda jookidega tagasi lava juurde liikusid. Õnneks rahvamass vähenes märgatavalt järgneva viie minuti jooksul ning Marionil õnnestus hetkeks hingetõmmata.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Oct 10, 2013 22:37:40 GMT 2
"Õige suhtumine," teatas prantslane naeratusega. Noormees võttis leti kohalt klaasirestilt õlleklaasi ning täitis selle ühest kraanist õllega ning pani joogi kliendi ette, kes läks teise töötaja juurde maksma. Üldiselt toimis see süsteem hästi, et üks teenindas ja teine passis kassas. "Ma ei viitsi eriti süüa teha, kui nüüd päris aus olla. Aga noh, tuleb siis kokaraamatud lahti lüüa ja midagi valmis teha," pakkus Theo välja. Mõni prantsuspärane roog näiteks. Viie minutiga jäi letiesine märgatavalt tühjemaks, kuna bänd hakkas juba särke jagama, free stuff! "Kuidas sul siis läinud on?" esitas mees küsimuse, mis oli nii kulunud, aga ometi hea jutujätk.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Oct 17, 2013 22:22:49 GMT 2
"Pigem nimetaksin ma seda ennetavaks nahapäästmiseks. Ning kuna ma kahtlen, kas selline fraas üldse eksisteerib, siis ma ei vastuta selle loogilisuses ning panen patendi ka lisaks peale," muigas Lisa lõbusalt, lükates vaba käega blondi laines juuksesalgu kõrva taha, kuivatades samal ajal ühte kokteiliklaasi, kuhu tegi kiirelt ühe Teckila Sunrise, mis paar minutit hiljem oli juba ühe punapea käes, kes selle tellinud oli. "Laiskus on meie kõigi pahe, aga ma tõesti loodan, et sa vähemalt oskad süüa teha, sest põhjakõrbenud toiduga sa mind ära ei osta, vaid tekitad ainult võlga juurde, kui ma tellin selle asemel pitsat," turtsatas Marion lõbusalt, pöörates enda sinised silmad Leonile. Sellise töö ja töökaaslasega võiks täitsa ära harjuda. Kuna klientide arv vähenes minutite möödudes märgatavalt, võis Lisa teenindamise korraks kõrvale jätta ning sättis ja korrastas alkoholiriiulit enda selja taga, kuna seal puudus igasugune kord ning piisas ainult pisikesest tuuletõmbest, et kogu kupatus maha lendaks. "Nii kiirelt kui ühel töötul kunstitudengil minna saab. Paar õhtut nädalas raban GPB's, mõnel üksikul korral naudin lapsehoidja elu, aga muidu vedelen korterirõdul ja püüan leida elumõtet," kehitas ta kergelt õlgu, viies enda pilgu tagasi Theo'le. "Ja sul?" tundis ta huvi.
|
|