18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 11, 2013 20:48:13 GMT 2
"Hea plaan, sest näiteks mina küll ei arva, et sa millekski selliseks võimeline oled," muigas Phoebs. Keegi vist ei ootaks Hunterilt midagi sellist, kuna ta jättis alati sellise vaiksema ja tagasihoidlikuma mulje, mis pani isegi Phoebe arvama, et see kutt ei tee kärbsele ka liiga. "Jah, ma olen ka päris palju selliseid näinud, aga need Hollywoodi õudukad ajavad küll rohkem naerma kui kartma," rääkis näitsik ja võttis taskust välja zippo, millega ta lihtsalt mängima hakkas. Kuna suitsetaja ta enam polnud, siis ei olnud seda nii tihti vajagi, ehkki see oli asi, mis Phoebe jaoks oli must have. Ta kandis seda alati taskus.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2013 16:02:06 GMT 2
"No näed, keegi ei arvaks seda ilmselt. Sellepärast olekski täiuslik mõrv," lausus poiss, kuigi ta teadis väga hästi, et täiuslikku kuritegu pole olemas. Alati leitakse midagi, mis süüdlase tõestab. "Mõned inimesed räägivad, et need vanaaegsed õudukad on palju paremad... nagu need mustvalged. Näiteks Hitchcock," rääkis poiss ning suunas enda silmad tüdruku käes oleva tulemasina otsast tulevale leegile, mis õrnalt tuules võbeles.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 12, 2013 16:07:40 GMT 2
"Kuni praeguseni, kui sa oma plaanid ikkagi välja lobisesid," muigas Phoebe. Poleks Hunter sedagi öelnud, ei oskakski keegi poissi milleski kahtlustada. Samas polnud mingi mõrva planeerimine või kuritegevus üldse eriti Hunteri moodi. "Oled sa mõnda vanaaegset ise ka näinud?" esitas Phoebe Hunterile küsimuse. "Või meeldivad sulle üldse õudukad?" tuli kohe uus küsimus otsa. Kui ei, siis tunneb Phoebs end küll ainsa inimesena, kes õudukaid armasta.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2013 16:13:23 GMT 2
"Sa ei saa aru," muigas Hunter, "see on ka osa plaanist." Nüüd läks kogu see teema juba ikka väga segaseks, aga vähemalt oli neil nüüd mingi jututeema olemas. Toonud kuuldavale ühe turtsatuse, vaatas poiss korraks kaugemale metsa poole. "Midagi kindlasti... "Linnud" ja "Psühho" näiteks," lausus poiss, "samas ega ma nägin neid väga ammu ja midagi väga erilist ma ei mäleta neist." Saanud otsa kohe veel ühe küsimuse, kehitas ta õlgu, kuid noogutas samal ajal, mis tähendas ilmselt, et ega tal õudukate vastu midagi ei ole, aga samas mingi suur fänn ka mitte. "Ma ei veeda eriti palju aega teleka ees või üldse toas," lisas Hunter.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2013 16:17:16 GMT 2
Kuigi Peter istus vaikselt ja jälgis tuld, kuulas ta Phoebe ja Hunteri vahelist vestlust, millele ta tugevalt kaasa mõtles. Ta võis tunduda üsna osavõtmatu, aga kui teised näeksid tema pähe, siis seal käib tõsine jutuvada. "Vanad filmid on muideks palju paremad kui Hollywoodi filmid. Need on palju asjalikumad ja puudub see tüüpiline Hollywoodi chit-chat," avas Peter enda suu, kui jutt läks must-valgetele filmidele. Neid oli poiss kõvasti vaadanud ja mitte ainult õudukaid, vaid ka draamat ja romantikat. Talle meeldisid need.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 12, 2013 16:26:28 GMT 2
Hunteri sõnu kuuldes ei suutnud Phoebe rohkem tõsiseks naerda. "Tjah, vaevalt sa oma väiksele õele nii teeksid," turtsatas tüdruk. Noh, lolli juttu ajada oli ju alati tore, tuli koduski seda ette. "Ma ei veeda ka palju aega teleka ees või toas, aga kui ma vaatan filme, siis arvutist," seletas näitsik ning kuulas Peterit, kes äkki rääkima hakkas. Phoebe juba mõtleski, et kutt jäi ikka magama. "Hollywood on väga mööda ikka mõnikord," noogutas tüdruk ning silmitses mõlemat poissi, kellega ta lõkke äärde oli jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2013 20:23:49 GMT 2
"Tõsi," noogutas Hunter, sest Rosie'le ta ilmselt tõesti midagi sellist ei teeks. Psh, ta ei teeks kellelegi midagi sellist. "Telekas on ju palju suurem ekraan ja palju mõnusam," lausus noormees, kes igal võimalikul juhul vaatab filme pigem elutoa suurelt ekraanilt, kuigi seda luksust saab ta endale ainult siis lubada, kui teisi Sommerseid kodus pole. "Mõnikord tõesti," noogutas poiss kaasa, jättes kõrvale selle, et tema enda vanem vend on Hollywoodi näitleja.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 12, 2013 20:44:11 GMT 2
Phoebe naeratas rahulolevalt, sest tundus, et seekord oli tal ikkagi õigus, kuigi nad Hunteriga ei vaielnudki millegi üle, vaid ajasid lihtsalt lolli juttu. "No mul on selle telekaga selline lugu, et maja peale on üks ja mõnikord vaatab ema sealt seebikaid või siis tahab Colin mingit enda asja vaadata," rääkis Phoebs. Noh, kui muud vaadata ei ole, vaatab temagi koos emaga seebikaid, aga need juhtusid tavaliselt liiga jaburad olema ja kõlbasidki vaatamiseks ainult siis, kui midagi paremat kuskilt ei tule. Coliniga andis kuidagi veel kokkuleppeid teha ja filme vaatasidki nad tihti koos. "Ja noh, õhtuti on nii, et mul ei ole endal aega telekat vaadata. Ma olen siis kas tööl või kellegagi väljas, aga puudust ka ei tunne," lisas tüdruk. "Ma kujutan ette, et sul on tõesti telekale veel raskem ligi pääseda, sest teid on nii palju," tuli Aurora teema juurde tagasi.
|
|