9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Sept 3, 2013 19:12:17 GMT 2
Kui Rosie sai ülesande otsida välja magamiskotid ja padjad, täitis ta kohe venna korraldust ning otsis igast kotist magamiskotid välja. Padjad võttis ta enda väikestele õlgadele ning kaugelt võis vaadata, nagu upukski see pisike tüdruk patjadesse. Siiski leidis ta, et on oma ülesandega suurepäraselt hakkama saanud ning sammus vapralt telgi juurde, kus Hunter ja Simona veel madratsiga askeldasid. "Ma tõin teile patju ja magamiskotid on ka," teatas Rosemary tähtsal häälel. "Kuhu ma need panna võin?" küsis ta vennalt.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2013 22:04:03 GMT 2
"Kas just 'pannakse', aga ma olen ainsana see, kes veel üsna palju aega kodus veedab ja seega on loogiline, et Rosie on minuga, kui ta just ise endale tegevust ei leia," lausus Hunter, "eks teised viivad ka teda vahepeal päevaks kuskile lõbustusparki või kuhu iganes." Ei saanud öelda, et poiss ainuke oleks, kes tüdrukuga tegeleb. Kõik üritavad ikka tema jaoks aega leida. Siiski vist hoiab Rosie tõesti rohkem Hunteri poole. "Hea mõte," noogutas Hunter tüdruku sõnadele kaasa, kuid hakkas siis naerma, muutudes pisut tõsisemaks, kui Rosie kohale jalutas. Tegelikult nägi ta välja nagu liikuv padjakuhi. "Viska need telki," lausus poiss ning tegi luku lahti, visates ise ka paar eset magamisruumi, et pisikese koormat kergendada. Küll pärast kõik enda asjad sealt üles leiavad.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2013 22:08:03 GMT 2
"Nõus," noogutas Peter, jättes mainimata, et talv ei ole just tema lemmik aastaaeg. Tegelikult tal ei olegi sellist kindlat kuud või aastaaega, mida ta teisele eelistaks. Talle meeldib, et nad vahelduvad, aga kui mõni aastaaeg liiga pikale venib, siis viskab küll üle. Ükskõik, kas selleks on siis suvi, talv, kevad või sügis. "Vahukommid ongi hilisemaks magustoiduks. Ma võtsin banaani ja šokolaadi ka kaasa. Saab lõkkes šokolaadi-banaani teha," seletas poiss ning võttis samal ajal varda tüdruku käest vastu. Kuna Phoebe hakkas šašlõkki vardasse panema, siis Peter võttis vorstikesed.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 3, 2013 22:19:24 GMT 2
Aastaaegade vaheldumine oli tõesti tore ja tõesti hea oli elada kohas, kus poleks aasta ringi ainult suvi või talv. "Sa tõesti teed neid lõkkes?" oli Phoebe üllatunud, sest tema polnud kunagi varem lõkkes küpsetatud šokolaadi-banaani saanud, küll aga meeldis talle lõkkes küpsetatud kartul ning grillitud õuntelgi viga polnud. "On see sul mingi salaretsept või midagi, sest ma pole varem midagi sellist saanudki?" uuris tüdruk. Samas võis see päris hea olla, võib-olla isegi parem kui vahukommid, mida mõnikord kodus kaminaski sai grillida.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2013 22:23:55 GMT 2
"Päriselt, sa ei ole sellest kuulnud?" oli Peter samuti üllatunud, "põhimõtteliselt lõikad banaani sisse pika sälgu ja topid sealt šokolaaditükid sisse. Siis mässid banaani fooliumisse ja viskad söe peale. Ootad natuke ja voila." Tulemuseks on praktiliselt banaani nussa või midagi selle sarnast. Igatahes on see võrratu. "Kindlasti tuleb see ära teha, kui sa seda varem saanud ei ole," kinnitas poiss, kohendades veel natuke vorste, enne kui neid grillima hakkas.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Sept 3, 2013 22:33:05 GMT 2
"Ma just mõtlesin, et võiks ise ka temaga mõni päev mängima tulla," tegi Simona Hunterile ettepaneku. Tüdrukule täitsa meeldiks selle pisikesega tegeleda ja pealegi oli see tirts ikka kohutavalt armas, Simona nunnumeeter läks igatahes põhja. Märganud Rosiet, ei suutnud rumeenlanna aga naeruturtsatust tagasi hoida, sest pisike oli ikka tõesti endale hea padjakuhja kaela võtnud. "Oh, nüüd sa võtsid endale ikka väga palju asju," ütles Mona Rosiele ja aitas samuti pisikese koormat veelgi kergendada.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Sept 3, 2013 22:35:49 GMT 2
"Aga ma ei tahtnud kogu aeg ühest kohast teise joosta ja padjad ei olnud rasked. Ausõna," rääkis Rosie ning viskas ise ka mõned padjad ja magamiskotid telki, kuigi Hunter ja Simona olid aidanud tal koormat juba piisavalt kergitada. "Onju ma olin nüüd tubli ja võin lõkke juurde minna?" küsis Rosie, vaadates suurte silmadega Hunterile otsa. Tirts vähemalt ise arvas, et nüüd oli ta piisavalt palju teinud ja võiks Phoebelt küsida, et ta zippot näitaks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 3, 2013 22:43:11 GMT 2
Peteri küsimuse peale raputas Phoebe pead. "Ei ole ja ma imestan, kust sa üldse sellise nipi või retsepti said," vastas neiu ning jäi Peterit kuulama, kujutades ette, et kindlasti võib see päris maitsev olla, mis sealt lõpuks välja tuleb. "Eks ma proovin selle täna siis ära," lausus tüdruk, kui oli liha varda otsa saanud. Nüüd oli see valmis küpsetamiseks. "Ma oleks ise pidanud mõned õunad veel võtma, sest grillitud õunad on ka päris head," lausus Phoebe. Kahjuks ei tulnud ta kodust ära tulles õunte pealegi, sest kõik juhtus üsna viimasel hetkel.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2013 18:17:42 GMT 2
"Minu arvates sain ma selle retsepti ühe sügismatka ajal enda õpetajalt," lausus Peter, kuid jäi siiski veel hetkeks asja üle järele mõtlema. Seal sai ta seda kindlasti esimest korda maista, aga kas ta seal ka neid tegema õppis? Ilmselt. "Eks neid asju saab ju tegelikult soovi korral ka kaminas teha," muigas poiss. Kaminas tehtud vahukommid on vist kõigile tuttavad. Isegi küünlaga annab neid küpsetada.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2013 18:20:52 GMT 2
"Tal oleks kindlasti hea meel lõpuks ometi mõne tüdruku peal juuksurimängu mängida," naeris Hunter, "tegelikult uuri temalt. Ta kindlasti tahaks midagi sinuga koos teha." Pealegi pidi väiksemate lastega koos olemine aitama kiiremini keelt õppida. Kui Rosie enda koormast vabanes, vaatas poiss lõkke poole. Ilmselt saavad nad Simonaga ka kohe varsti lõkke juurde minna. "Jah, muidugi," lausus poiss ning jätkas madratsi pumpamist, mis pumbaga oli eriti kerge. Peaksid nad seda puhuma, siis läheks neil veel kaua.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Sept 4, 2013 18:57:12 GMT 2
Nüüd polnud Rosiel ka rohkem tegevust, aga ikka oli tal vaja midagi muud jälle teha. Kuulnud venna vastust, jooksiski pisike putukas lõkke äärde ning sättis end Phoebele sülle. "Oi, varsti saab vorsti," rõõmustas tirts, nähes varrast Peteri käes. Lihast laps nii vaimustuses polnud, sest vorstid meeldisid talle kõige rohkem, aga veel paremad olid vahukommid. "Ja millal vahukommi saab?" tuli tirtsult järgmine küsimus, sest ta ei jõudnud kuidagi neid magusamaid asju ära oodata.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Sept 4, 2013 19:14:27 GMT 2
"Ma arvan ka, et minu juuste peal oleks tal võib-olla parem katsetada, sest need on pikemad," muigas Simona ja võttis hetkeks ühe oma tumepruuni lokkis juuksesalgu sõrmede vahele. Seda oli päris naljakas ette kujutada, kuidas pisike Rosie oma vendade peal juuksurit mängib, neile ei saa ju patsigi eriti teha. Hetkeks heitis Simona pilgu lõkke poole, kus Phoebe ja Peter juba süüa üritasid teha, ja muigas, kui Rosie ka sinna läks ning Phoebe sülle maandus. Noh, leidis nüüd uued inimesed, keda küsimustega pommitada. "Ma unustasin sulle seda öelda, aga mul on üks hea uudis ka," teatas Simona. "Isa lubas mul kassi võtta, nii et sa võid mõni päev minuga varjupaika tulla, saab kiisu ära tuua," tegi tüdruk ettepaneku. Kassi valis ta juba eelmisel päeval välja, see oli ilus poolpika karvaga mustavalgekirju kõuts.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Sept 4, 2013 19:20:04 GMT 2
"Peaks vist rohkem matkadel käima, saab ka igasuguseid huvitavaid nippe, mida veel lõkkel teha," muigas Phoebe, kes tavaliselt eriline matkasõber ei olnud. Ta käis küll palju väljas, aga mitte looduses, vaid töllerdas niisama sõpradega kuskil. "Kamin on mul küll, nii et talvel kõlab see isegi nagu mõte," sõnas näitsik, kui üks pisike tegelane äkki tal süles maandus. "Hei, väike," ütles ta Rosiele ning muigas, kui too magusat juba küsis. "Tead, et enne tuleb soolast ka süüa," lausus ta ning vaatas Peteri poole.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2013 22:32:05 GMT 2
Matkadel on tore käia, kui sul on hea seltskond ja mõnus ilm. Hetkel tundus Peterile, et mõlemad on täidetud, kuigi inimestest teadis ta rohkem Phoebet. Kui pisike tüdruk näitsikule sülle ronis, keskendus poiss vorstikeste küpsetamisele. Kuna leegid olid veel aeg-ajalt üleval ja kuumus seega väga kõrge, said need üsna kiiresti endale õige jume. "Need vorstid on vist päris valmis, aga ma arvan, et need on kuumad. Phoebe, äkki sa leiad mõne taldriku, kahvli ja ketšup sobiks ka," lausus Peter, kes leidis, et see väike ju võiks endale paar vorstikest võtta.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2013 22:36:51 GMT 2
Rosiel oleks ilmselt nende juustega tükk tegemist. Ise asi, kuidas Simona need pärast lahti kammida saab. "Oh, see on ju täiega lahe. Ma tuleks kindlasti sinuga kaasa," lausus Hunter, kellele antud teema väga meeldis, "sul on siis mõni kindel juba välja valitud?" Esitanud selle küsimuse, eemaldas poiss pumba madratsi küljest ning sulges madratsiaugu korgiga. "Ära sa seda muidugi väga valjuhäälselt maini. Üks pisike on siin endale pikemat aega kassipoega soovinud," muigas Hunter. Ta tõmbas telgiluku korralikult kinni ning vaatas siis korraks Simonale otsa, enne kui lõkke juurde liikus. Nooruk maandus ühele vabale pingile ning jälgis teisi.
|
|