21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Sept 19, 2013 22:00:27 GMT 2
"Midagi. Kas mul peab kohe midagi alati plaanis olema, kui ma küsin oma kallimalt, kaua ta tööl on?" uuris Nathaniel. "Kõik ei ole alati negatiivne, kallis. Ära muretse," rääkis noormees naeratusega, võttes võileivast ampsu. "Maalimisest ma tõesti ei teadnud. Ju ei tulnud jutuks," lausus Nate. Midugi oli olemas võimalus, et Ky oli sellest talle kunagi rääkinud, kuid noormees oli sellel hetkel olnud täis või lihtsalt ära unustanud. "Igatahes tore, et ma sellest nüüdki teada sain," lausus noormees naeratusega ning libistas käega läbi oma juuste. Kuulnud Kylie edasist juttu, puhkes Nathaniel naerma. "Usalda mind, kallis. See on piisavalt lühike. Ma tean, kuidas keskkooli noormehed mõtlevad," rääkis Nathaniel muigega. Polnud sellest ajast ju kaua möödas ning kisakoori tüdrukud olid alati pilkupüüdvamad kui ükskõik missugused teised tüdrukud. "Rannas sa ei kepsle ega höörita ka," tõi Nate vastuväite kerge turtsatusega, võttes viimase ampsu võileivast.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Sept 19, 2013 22:18:25 GMT 2
"Sa ei küsi tavaliselt nii pikalt ette," ei osanud kylie midagi asjalikumat kosta. Vahet pole, eks elu näitab, miks Nate seda uuris. Ta ei hakka Nathanielt lühikese keti otsas hoidma. Las teeb, mida õigeks peab ja Ky üldse ei hakka närvi minemagi. Kui tuleb midagi negatiivset välja, siis Nate teab tagajärgi. Ise teab, mida tähtsaks peab. "Aga kust sa tead, mida ma rannas teen või ei tee?" küsis Kylie. Pole nemad kaks kunagi koos rannas käinud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Sept 19, 2013 22:31:43 GMT 2
"Jummel.. Rahu. Ma ei küsinud mida sa teed kuu aja pärast, ma küsisin ainult homset," lausus Nathaniel ning oli Ky käitumisest pisut segaduses. Viimase küsimuse peale kortsutas noormees kulme ning vaatas neidisele otsa. "Mis sul nüüd hakkas? On kõik korras?" Nathaniel oli praegu vägagi segaduses. Kas ta ütles või tegi midagi, mis Mirthi niiviisi käituma pani? See muutus oli võrdlemisi järsk ning mehel polnud vähimatki aimu, millest see tingitud oli. "Tahad sa mulle öelda, mida sa seal rannas siis nii väga teed, et see peaks olema hullem kui sadade ees poolalasti tantsimine?" küsis Nathaniel neidiselt, pruunide silmade küsiv pilk neidisel olemas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Sept 19, 2013 22:42:20 GMT 2
"Ma olen täiesti rahulik, sina paanitsed siin asjatult," lausus Kylie ja viskas pilgu kellale, mis näitas, et võib papusid jalga panema minna. "Hakkame minema parem," ütles Ky. Ta tõusis laua tagant püsti, võttis oma tassi ja tühja võileivataldriku ning asetas need nõudepesumasinasse. "Vaatan surfipoisse surfamas ja seda mitte nende väljanägemise vaid oskuste pärast. Aga Tree Hillis sellist vaatepilti ilmselt ei näe, niiet ma kahtlen, et ma siin üldse rannas käima hakkan," ütles Mirth ja liikus siis esikusse, kus jalanõusid jalga panema hakkas. Üldse ei viitsi tööle minna, aga noh, peab. Õnneks pole enam palju jäänud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Sept 19, 2013 22:52:12 GMT 2
Kylie's oli mingi vägagi järsk muutus olnud ning noormees ei saanud aru, mis selle tinginud oli. "Me ei lähe enne kuhugi, kui sa ei ütle mulle, mis sul hakkas," lausus Nathaniel tõsisel häälel ning pani Ky endale otsa vaatama. "Ära jookse ära palun," lisas Nate tõsiselt ning vaatas Mirthile otsa. "Sa tead, et ma armastan sind. Milles see probleem siis on?" tahtis noormees siiski aru saada. Nate teadis, et ta ei sa muidu päeval tööle keskenduda, kui Mirth siin niiviisi lambist tujutsema hakkas. Noormees vajas vastuseid ning Ky põgenemistehnika ei aidanud kahjuks kedagi. Visanud kiire pilgu kellale, nägi Nate, et neil oli veel vähemalt veidi aega ning polnud ka maailma lõpp, kui Ky tööle tsipa hiljaks jääks. "Seega ma kuulan sind nüüd.."
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Sept 19, 2013 23:03:00 GMT 2
Äõüöüöäöüöä. Kylie sidus jalanõude paelad kinni ja tõusis siis püsti, viies pilgi Nathanieliga. Ta turtsatas korra, astus siis sammu noormehele lähemale ning kallistas teda tugevalt. "Mingit probleemi ei ole, kõik on hästi," kinnitas Kylie. Ta vajutas ühe musi Nate'i huultele ning lasi siis temast lahti, et nagist tagi võtta ning see selga panna. Ta võttis maast oma koti ning oli valmis tööle minema. Ta vaatas uuesti Nathanielile otsa ja muigas siis:"Lähme nüüd. Ma ei taha üldse tööle minna, aga hiljaks jääda ka ei taha."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Sept 19, 2013 23:21:29 GMT 2
Nathaniel oli valmis kuulma mingit pikka loengut jumal teab millest. Selle asemel Ky hoopis kallistas teda, kinnitas, et kõik on korras ja vajutas mehe huultele kerge musi. "Oled sa kindel? Sa ikka tead, et mul ei ole üleloomulikke mõtete lugemise võimeid?" uuris Nate kerge muigega ning libistas käed ümber oma kaunitari, vajutades naise huulile võrdlemisi pika suudluse. "Igatahes kui mingi probleem on, siis palun räägi sellest mulle eksole," lisas Nathaniel naeratusega. Jalanõud jalga pannud, tegi noormees ukse lahti, et neidis enda ees ukset välja lasta. "Aga lähme siis. Viimased tööpäevad õnneks," lausus noormees naeratusega, kui koos neidisega autosse liikus ja siis sõitu Mirthi töökoha poole alustas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Sept 21, 2013 13:47:39 GMT 2
Kylie pööritas vaid silmi. Kui midagi halvasti oleks, oleks ta juba ammu Nate'i näo täis sõimanud. Kui tal mingi probleem oleks, siis Nate oleks esimene, kes teada saab. "Tjah, mõned päevad veel," kordas Mirth. Koorumus sellest ei vähene - tööl peab ta küll rohkem füüsiliselt pingutama, aga see vaimne terror, mis koolis toimuma hakkab, on palju hullem. Lisaks veel kodutööd. Tööga vähemalt on nii, et kui oled kodus, siis on see sinu aeg, mitte ei pea lisaks veel tööasjadega tegelema. Kylie istus autosse ja kinnitas turvavöö. Eesolev sõit on lühike.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Sept 22, 2013 16:53:21 GMT 2
Nathaniel turtsatas kergelt, kui Ky silmi pööritas. Nate'l kooli vastu väga midagi polnud, talle isegi meeldis seal. Muidugi mitte õppimise ega tundide tõttu, kuna seal ta niikuinii just väga ei käinud. Aga koolis oli omamoodi lõbus - korvpallitrennid, kisakooritüdrukud.. Õppimine oli kõige kõrvalisem asi. Seda ei hakanud Nathaniel oma neiule aga muidugi mainimagi. Peagi jõudis Nate autoga Ky töökoha ette ning jäi seisma. "Õhtul näeme," lausus noormees naeratusega ning vajutas neidise huultele kerge musi. Oodanud kuni Ky autost väljub, saatis Nate teda silmadega mõne hetke ning sõitis seejärel oma töökoha juurde, kus tal oli vaja ka mõningaid asjaajamisi ajada.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Sept 22, 2013 16:59:36 GMT 2
Milline tuim autosõit, seda polnud juba ammu olnud. Nate tõesti arvab, et Kylie on tema peale pahane või midagi? On põhjust? "Tsau," lausus Mirth pärast kerget musi ning väljus autost. Tuleb üks pikk ja väsitav päev. See teadmine, et nagunii seal varsti enam töötama ei pea, on tekitanud mingisuguse vastumeelsuse sinna minna. Ei tea, aga nagu öeldud, õnneks saab see kõik varsti läbi. Kylie jalutas uksest sisse ning läks töötajatele mõeldud ruumi, kus ta kolleege tervitas, riided vahetas ning siis tööle asus.
OT: Läbi.
|
|