20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 25, 2013 22:41:02 GMT 2
Kui Helena Danielaga juhtunust kuulis, oli ta oma sõbranna (ja natuke ka tema lapse pärast) mures, sest kummagagi ei olnud sel hetkel lood just kõige paremad ja Helena kartis parimast sõbrannast ilma jääda. Kui ta pärast photoshooti Colini juures korraks haiglasse läks, sai ta teada, et Dani juurde ei taheta veel kedagi lasta. Niisiis ei jäänud neiul muud üle, kui lahkuda ja loota parimat, ehkki kerge see ei olnud. Samuti pidi ta valmistuma juba järgmisel päeval toimuvaks esinemiseks Burning Boat Festivalil. Kui uudised Daniela seisundi paranemisest Helenani jõudsid, oleks ta tahtnud kohe esimesel võimalusel Tree Hilli tagasi lennata, et tema juurde minna, aga tal oli Los Angeleses veel peagi ilmuva plaadi kallal vaja tööd teha ning mõned lood uuesti lindistada. Samuti oli ta jälle mitu live kontserti andnud ja isegi autogramme jaganud, rääkimata neiu esimesest punase vaiba üritusest. See kõik oli küll tore, aga see ei tähendanud, et Helena oma parima sõbranna ära oleks unustanud - ta lausa ootas seda päeva, kui saab Tree Hilli tagasi lennata, et seejärel esimese asjana haiglas ära käia. Pealegi pidi Daniela sinna päris kauaks veel jääma. Kuigi esialgu pidanuks Helena tagasi tulema 21. augusti paiku, tuli midagi ootamatut vahele ja nii jõudis neiu koju hoopis 25. augusti öösel. Enda magamistuppa jõudes kukkus Helena sõna otseses mõttes voodisse, sest oli lihtsalt nii väsinud. Ta ei jõudnud isegi oma asju lahti pakkida, aga see võis oodata. Kui Marie lõpuks silmad avas, nägi ta, et seierid tema seinakellal olid kaheteistkümne ja kuue peal - pool üks. Helena ei mäletanud, et ta varem nii kaua maganud oleks, sest tavaliselt ärkas ta üheksa-poole kümne ajal. Igatahes ei saanud kauaks enam voodisse jääda ja nii käis Helena duši all ning pani selga musta varrukateta topi ja jalga tumesinised kitsad teksad, oma meekarva juuksed jättis neiu vabalt õlgadele langema. Pistnud veel kinni paar müslibatooni, pani Helena kossid jalga, viskas peale musta nahktagi ja läks kõigepealt Colini stuudiosse, et oma pildid kätte saada. Saanud sädeleva kitarrikujulise kaelaketi/mälupulga koos piltidega tagasi, vahetas Marie mehega veel mõned sõnad ja siis võttis ta ette retke poodi, et Danielale haiglasse nänni viia. Lapsele ostis Helena ühe pehme panda. Danile võttis ta kõike head paremat, alustades šokolaadi, nende mõlema lemmikute kommide ja puuviljadega ning lõpetades erinevate muusikaajakirjadega. Pärast poetiiru otsustas Helena minna läbi ka Jimenezte juurest, et Danile mõned raamatud ja CD-plaadid viia. Kuna ta teadis, et tüdrukule meeldis maniküüri teha, võttis Helena peale raamatute ja CD-plaatide veel mõned küünelakid, enda kodust olid Mariel kaasas meigivahendid ja läpakas. Olles veendunud, et nüüd on kõik vajalik olemas, seadis Helena sammud haigla poole. Kohale jõudes läks Helena läbi registratuurist, kust talle öeldi, et nüüd saab Daniela juurde minna. "Kuidas maailma kõige ilusamal värskel emmel läheb?" tervitas Marie palatisse astudes sõbrannat. "Ma loodan, et sa väga pahane pole, et ma alles nüüd tulin. Ma tunnen end niigi nagu maailma kõige halvem sõbranna, et kohe esimesel võimalusel Tree Hilli tagasi ei lennanud," muigas tüdruk neiu voodi juurde jalutades. "Aga ma tundsin sinust puudust," tunnistas Helena ja kallistas tugevalt Danielat. "Tõin sulle natuke kraami, et sul siin väga igav ei oleks," lausus ta, kui oli Danielast lahti lasknud, ja asetas neiu voodile kinkekoti. "Ja see on pisikesele," lisas Helena kotist välja piiluvale pandale osutades. "Ja veel üks asi - ma olen mõnda aega täiesti sinu päralt," teatas Marie, sest tegelikult ei tulnud ta Danielale ainult asju tooma, vaid ka teda lõbustama. Neiul oli meeles see kord, kui Daniela tema juures haiglas käis, nüüd oli just vastupidi - Helena kord oma sõbrannal olemist paremaks teha. OT: @daniela
|
|
|
Post by Deleted on Aug 26, 2013 19:56:58 GMT 2
Daniela oli nüüd juba üle kuu aja haiglas olnud ja seega oli ta haiglaeluga täiesti ära harjunud. Augusti algusest saati sai ta juba enda lapsega mingil määral tegeleda ja see muutis juba päevad huvitavamaks. Polnud vaja enam niisama istuda. Küllalt palju käis tal ka külalisi ning kuna Matthew tõi talle kodust hoolega asju, siis oli tal võimalik kõik enda hetked millegagi sisustada. Ka täna oli ta pärast hommikusööki korraks lapse juures käinud, kuid kuna arstid soovisid lapsele kõrge bilirubiini taseme tõttu verevahetust teha, pidi ta üsna pea pisikese mõneks ajaks üksinda jätma. Pärast seda tuli talle ema külla ja kui tema ära läks oli juba lõunaaeg. Dani sõi ilusti kõhu täis ning sättis ennast siis voodisse, sest ta kipus endiselt õhtuks väga kiiresti ära väsima. Õnneks ei pidanud ta enam kandma haigla ebamugavalt suurt öösärki, mis patseindi pooleldi paljaks jättis, vaid enda pehmet pidžaamat, mille Matt talle koos teisteasjadega toonud oli. Ta oli vaevalt kümme minutit voodis lebanud, kui kellegi väga tuttavat häält kuulis. Tüdruku suu kaardus enne suureks naeratuseks, ja alles siis vaatas ta ukse poole, kus seisis ei keegi muu kui Helena. Danielal oli ülihea meel lõpuks enda sõbrannat näha. Vastanud sõbranna kallistusele, sättis tüdruk ennast voodisse rätsepistessse istuma, sest nii mahtus ka Helena aseme jalutsisse ära. "Mul on hea meel, et sa üldse tulid," lausus tüdruk lõbusalt, "ma saan aru ju, et sul oli LA's nii palju tegemist. Ega ma sind ise ka just eriti olukorraga kursis ei hoidnud." Ta silmitses kõike seda kraami, mis tema voodisse ilmus. "Tundub, et te kõik lihtsalt nuumate mind siin ära. Pean pärast haiglast välja saamist trenni tegema, et enda riietesse veel ära mahtuda," muigas Daniela, sest lisaks Helenale olid ka paljud teised toonud igasugust head ja paremat. "Pisike Snow kindlasti tänab sind selle imearmas looma eest," sõnas Daniela, tõstes kaisukaru kotist välja ning libistads seejärel ennast voodist välja. Ta jalutas aknalaua juurde, kus olid veel paar mänguasja, mis Snowd ootasid, ja asetas ka panda sinna samma. "Aga kui vastata su esimesele küsimusele, siis minul läheb täitsa hästi. Paar näitajad ei ole veel täitsa nii nagu peaks ja sellepärast nad mind siis hoiavadki. Kui kõik korda saab, siis saan lõpuks koju. Kuigi kui aus olla, siis ega ma väga ei tahagi ära minna, enne kui Snow ka koju saab," sõnas tüdruk, jalutades tagasi voodi juurde, kus ta ennast endisesse asendisse istuma sättis. "Räägi mulle, mida huvitavat sa ise seal suurlinnas ära tegid," viis Daniela jutu mujale.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 26, 2013 20:35:38 GMT 2
Ka Helenal oli hea meel Danielat üle pika aja näha. Tüdruk oli talle justkui õe eest. Helena võttis tagi seljast ning asetas selle voodi kõrval olevale toolile. Kuuldes sõbranna sõnu, puhkes neiu naerma ja võttis jalutsis istet. "Kui sa selle pärast muretsed, siis tea, et sa võid endiselt minuga mõnel hommikul jooksma tulla. See pakkumine kehtib ikka veel," teatas Helena. "Snow?" oli neiu lapse nime kuuldes üllatunud, sest kuulis seda alles esimest korda. Ta tõesti polnud kõigega kursis. "See on väga armas ja omapärane nimi," naeratas tüdruk, kui Danielat kuulama jäi ning kaasa noogutas. Oleks Marie samas olukorras, ei tahaks temagi lapseta haiglast lahkuda. "Põhiliselt tegin plaadi kallal tööd, kuigi paar lugu tuli uuesti sisse laulda. Siis olid esinemised ja ühel päeval sain isegi autogramme jagada ja siis käisin veel oma esimesel punase vaiba üritusel. Ma kandsin roosat kleiti," rääkis Helena, kui Dani uuesti tema poole pöördus.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 26, 2013 21:03:17 GMT 2
"Jätan meelde," lubas Daniela lõbusalt naerdes. Kuigi ilmselt kui ta välja saab on ta enda laisa elustiiliga juba harjunud. "Mhm. Matt pakkuse selle nime välja ja minu arvates on see väga armas. Täies hiilguses kannab meie pisike nime Snow Micaela Sommers," sõnas tüdruk, kui taipas, et ega sõbranna ei teagi ju seda. "Huh, ma ei kujuta ettegi, mis mind seal stuudios ees ootab, kui ma sinna ükskord tagasi lähen. Nad ei lasegi mind sealt vist enam ära," muigas tüdruk, kuigi tegelikult oli see täitsa tõsine teema, sest tal oli leping tehtud, aga ta ei ole stuudiosse jõudnudki.Õnneks on inimesed siiani New Yorgis väga kannatlikud olnud. Loodetavasti ei taha nad Danit kohe näha, kui ta haiglast koju saab. "Punase vaiba üritused on alati toredad. Keda huvitavat sa seal siis kohtasid ja mis üritus see oli?" tundis Daniela siirast huvi. Tal oli Helena üle hea meel.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 26, 2013 21:49:18 GMT 2
Eks enne tulistamist oli ka Helena laisem, kuid endale haiglas antud lubadusi oli ta suutnud isegi kinni pidada. Kuigi ta mõtles, et võib-olla ei viitsigi hommikuti jooksma minna, läks ikka ja nüüd talle täitsa meeldib see. Hästi mõnus ja värskendav on see tegelikult. "Tõesti ilus nimi pisikesele printsessile," noogutas Helena. "Micaela tuli siis sinult?" uuris ta. Sõbranna sõnade peale ei suutnud neiu aga tõsiseks jääda, kuigi tegelikult ei olnud see eriti naljakas. Naljakas oli see, kuidas Dani paistis seda naljaga võtvat. "Kui praegu pole veel mingit jama tulnud, siis ehk saavad aru, kuigi nad võivad tõesti tahta, et sa kauemaks stuudiosse jääd," arvas Helena, jäädes enamasti ikka positiivseks. "Minu mänedžer tahab mul aidata Los Angelesse juba korterit valida, sest tema meelest on mul paremad võimalused, kui ma sinna kolingi. Ja ma ei tea, mida teha, sest ma arvan, et tal on õigus, aga mul on raske teid, kalleid inimesi maha jätta," rääkis ta ning võttis Daniela käe enda pihku. Nüüd tahtis tema sõbranna kätt hoida. "Aga kui sellest punase vaiba üritusest rääkida, siis oli see üks muusikaauhindade jagamine. Mina olin seal praktiliselt selle pärast, et ma olin lihtsalt esineja, kuid sain auhindade jagamist vaadata ja astusin pärast afterpartylt ka läbi," rääkis Helena, kui ta äkki kuidagi väga elevile läks. "Ma kohtasin Traini ja vahetasin nende kuttidega mõned sõnad. Nad on nii lahedad," hakkas tüdruk kiiremini seletama, sest see kohtumine tundus talle endalegi siiani ebareaalne. Polnud lihtsalt võimalik, et ta neid punasel vaibal näha sai, aga ometi see juhtus.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 26, 2013 22:50:56 GMT 2
"Jah. Me juba varem rääkisime Mattiga, et üks nimi võiks tal olla natuke hispaaniapärasem," vastas Daniela sõbranna küsimusele. Vähemalt ei saa vanavanemad nüüd väita, et laps on enda ema päritolust nii kauge. "Ega ma neile seda eriti ette ei saa heita," kehitas tüdruk enda õlgu. Kui peab, eks siis peab, kuigi alati on võimalik enda leping üles öelda, mis siis, et selle eest peab paraja summa välja käima. Daniela ei kavatse siiski enda karjääri perekonnast ette tõsta. "Ma saaksin sellest aru. Pealegi tänapäeval lendavad lennukid. Ega kui me ükskord Snowiga siit välja saame, siis lendame ka ilmselt New Yorki. Matt kibeleb juba ammu tagasi, mis siis, et ta seda mulle otseselt öelnud ei ole," lausus neiu ning hoidis Helena käest kinni. Põhiline, et nad aeg-ajalt ikka suhtleksid. Nad ei peagi iga jumala päev kokku saama, et parimad sõbrannad olla. Matti kõrvalt on ta näinud, kuidas mehel on sõpru, kellega ta saab kokku ainult teatud üritustel paar korda aastas, aga nad on ikka sõbrad. "Lahe," mainis Dani, "leidsid enda printsid valgel hobusel jah... või siis hoopis punasel vaibal." Tüdruk hakkas sõbranna elevuse peale lihtsalt naerma. See meenutas talle ühte hetke, kui and Mattiga kunagi New Yorgis väljas olid ja väike kamp tüdrukuid ligi tulid ja pilte ja autogramme küsisid. Danile tundus see toona nii naljakas, kui särasilmsed ja elevil nad olid.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 26, 2013 23:06:04 GMT 2
"See on päris hea kooslus ikka," noogutas Helena Danielat kuulates. "Noh, mul on ikka vaja selle üle natuke pikemat mõtlemisaega," kehitas Helena õlgu. "Kui New York juba teemaks tuli, siis Sam tervitab. Ta lendab täna tagasi ja nüüd ei näe teda ka ilmselt enne jõule," lisas tüdruk. Võib-olla satub Helena ka ise New Yorki, kas siis läheb vennale külla või lihtsalt mingi järgmise ürituse tõttu, kus ta ehk olema peab. Polnudki seal juba ammu käinud, aga vennast hakkab Marie puudust tundma. "Mida?" turtsastas Helena Daniela sõnade peale. "Ei, nad pole mu printsid punasel vaibal. Mulle lihtsalt meeldib nende muusika ja ma ei saanud siis võimalust käest lasta. Aga ma saaksin sulle sellest üritusest praegu pilte näidata, sest ma võtsin isegi arvuti kaasa," lisas tüdruk ning otsiski seejärel välja enda läpaka, mille ta sisse lülitas. "Ja ma sain just Colinilt ka photoshooti pildid," teatas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 26, 2013 23:37:51 GMT 2
Loomulikult tuleb sellise otsuse üle ikka pikalt mõelda. Ega Daniela ka just eriti kiiresti Matti korterisse New Yorki elama ei kiirustanud. Tuleb lihtsalt kõik head ja vead läbi mõelda ja siis otsus langetada. Muusiku karjääri puhul Helena nagunii vaevalt Tree Hilli elama jääb. "Oh, ma ei ole teda ikka nii ammu näinud. Võibolla peaks ta kunagi Suures Õunas üles otsima," jäi näitsik hetkeks mõtesse. Ta küll ei tundnud teda nii hästi kui Helenat, aga hea oleks ju seal suures linnas veel mõnda tuttavata omada. "Aga palun - näita!" lausus Daniela, sest ega tal muud teha ei olnud ju nagu nii. Seega miks mitte pilte vaadata. "Nii et sinu ja Colini vahel on siis nüüd kõik okei?" uuris tüdruk nii ääri-veeri.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 27, 2013 7:19:29 GMT 2
Sellise võimaluse Helena vaevalt käest laseks, kuigi tuli hakata jälle valikuid tegema. Mõnikord polegi see nii meeldiv, eriti kui see puudutas mingil määral ka talle lähedasi inimesi, aga oli vähemalt hea, et ta saaks hakata neil külas käima ning kindel oli ka see, et tüdruk katsuks nende jaoks ikka aega leida. "Kui tahad, võin sulle ta aadressi anda," pakkus Helena. "Saadki ehk tema korterisse crashida, kuigi ma loodan, et Matt väga armukadedaks siis ei saa," muigas tüdruk. Kui Daniela pilte tahtis näha, avas Helena kõigepealt kausta Pictures ja selle alt omakorda kausta LA, kus oli omakorda kaks kausta Spring ja Summer. Esimeses olid pildid sellest korrast, kui Helena kevade poole LAs käis ja teises pildid viimasest käimisest. Helena avaski viimase kausta ja sealgi olid pildid ära jaotatud kaustadesse nagu Stage, Autographs, Redcarpet ja Misc. Esimeses kaustas olid pildid esinemistest ja mõned üksikud stuudios tehtud pildid, järgmises autogrammide jagamisest, kolmandas olid punase vaiba ürituse pildid ja viimases need, mis kolme eelnevasse kategooriasse ei sobinud. Marie oligi need pildid kõik erinevatesse kaustadesse jaotanud just seetõttu, et siis ei pea neid läbisegi otsima hakkama, vaid kõik on kuhugi kindlalt ära paigutatud. "Ma neid kaustu avama ei hakanud, siis saad ise valida, mida vaadata tahad," lausus Helena ja ulatas arvuti Danielale. Kuulnud sõbranna küsimust, Marie noogutas ja tema huultele ilmus midagi naeratuse sarnast. Enda arust oli ta küll Danile rääkinud, et leppis juba haiglas Coliniga ära, aga ju siis tüdruk lihtsalt ei mäletanud. "Jah, me tegime rahu. Me oleme sõbrad," vastas ta. Muidugi ei mõistnud Sam, miks tema õde selle mehega ikka veel tegemist tegi. Igatahes oleks parem, kui Colin vähemalt Sami silma alla ei sattuks. "Aga noh, ma sellegipoolest ei usu, et oma järgmist sünnipäeva pidada tahan," lisas Helena kerge ohkega. Olgugi et juubel on tulemas, viimasel sünnipäeval juhtunu võttis vist pikemaks ajaks ära tahtmise järgmisi sünnipäevi üldse pidada.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 13:01:11 GMT 2
"Tore oleks," sõnas Daniela sõbranna pakkumise peale, "ma läheks talle lihtsalt külla, sest ööbimiseks sobib mulle Matti korter ka suurepäraselt. Mis puutub armukadedusse, siis ma arvan, et me oleme sellest osast juba üle saanud." Vähemalt neiule meeldiks nii mõelda. Pealegi kui kellelgi oleks alust armukade olla, siis oleks see pigem Dani. Tõstnud arvuti endale lähemale, hakkas näitsik kaustu algusest peale vaatama. Ta tahtis ikka kõik ära vaadata. "Me võime seda kahekesi ka pidada," muigas tüdruk.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 27, 2013 17:38:16 GMT 2
"Kui sul on kuskil pastakat ja tükike paberit, võiksin kohe ka selle aadressi kirjutada," lausus Helena, sest ta ise ei pidanud vajalikuks võtta kaasa märkmikku ja pastakat. Nii tegus päev tal ka täna polnud, tegelikult oli õhtu vaba. Kui Dani pakkus, et nad võiksid Helena juubelit kahekesi pidada, ilmus tüdruku näole muie. See ei tundunudki nii halb mõte, aga sinna oli aega. "Jah, see kõlab tõesti paremini, aga sinna on väga palju aega," noogutas Helena, sest tegelikult meeldis talle see mõte isegi väga. "Kui tahad, võin sulle mälupulga ka anda, saad photoshooti pilte ka näha," pakkus Helena. "Ma pole kõiki muidugi ise ka veel näinud," turtsatas tüdruk. Stuudios sai ta vaid väheseid näha.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 20:51:47 GMT 2
"Sa võid mulle mobiili kirjutada, siis on kindel, et ma seda ära ei kaota," lausus Daniela ning võttiski öökapilt enda telefoni, kust otsis üles märkmed ja ulatas siis vidina sõbrannale. Mobiili taustal oli pisike Snow. Esimene pilt, mille Matthew temast tegi. Nüüd oli tüdruk lapsest juba rohkem pilte teinud, aga see esimene on ikkagi kõige kallim. "Anna. Mul on aega küllaga ja piltide vaatamise vastu pole mul midagi," sõnas Dani ning jälgis arvutiekraani, kuhu aina uued pildid ilmusid.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 27, 2013 21:01:50 GMT 2
Helena võttis Daniela käest telefoni vastu ja tegi klahviluku lahti. "See on Snow?" küsis ta mobiili taustapilti nähes. Noh, kes see muu ikka olla sai? Järgmisena otsis Helena Daniela telefonist välja märkmiku ja toksis sinna oma venna nime ja New Yorgi aadressi, enne kui vidina Danile tagasi andis. Siis võttis Helena kaelast särava kitarrikujulise ripatsiga ehte ja ulatas sõbrannale ka selle. "Nagu näha, pole see ainult mälupulk," lausus ta. "Ma arvan, et mul endal on ka kodus tükk tööd nende piltide läbi vaatamisega. Üks neist läheb plaadile kaanepildiks ja mul on miskipärast tunne, et valik on raske," muigas Helena.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 22:02:07 GMT 2
"Mhm," noogutas tüdruk, "nüüd on ta juba muidugi pisut kosunud juba." Saanud mobiili sõbranna käest tagasi, asetas Dani selle kapile. Ta võttis Helena käest mälupulga ning vajutas selle arvutisse. Natuke klahvivajutusi, ootamist ja pildid olidki Helena arvutis. Dani lõpetas veel viimaste LA piltide vaatamise ning hakkas alles siis fotosid uurima, mis olid Colini tehtud. "Edu sulle valmisega, sest ainult ühte neist välja valida on küll raske," lausus Daniela, kui oli juba paar pilti ära vaadanud. Ta pidi tunnistama, et Colin on täitsa hea fotograaf, aga kuigi hästi ta temast siiski enam ei arvanud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 27, 2013 22:11:21 GMT 2
"Ta on ilus," naeratas Helena, kuigi nägi hetkel last ainult pildilt. "Seda on hea kuulda, et ta kosunud on. Kusjuures ma hakkasin mõtlema, kas ta läheb rohkem sinusse või Matti." Pildilt oli päris raske aru saada ja võib-olla poleks praegugi kerge seda öelda, kumma vanema moodi laps rohkem on. "Seda läheb küll vaja," turtsatas Helena ja puhkes siis kergelt naerma. "Ma olen ise ka ainult mõnesid näinud ja tean juba, et valik tuleb raske," muigas tüdruk, kuid pöördus siis sõbranna poole. "Võib-olla aitad valida, kui ma ka need kõik ära olen näinud? Muidu ma jäängi mõtlema," arvas Helena, sest Danielat ta usaldas ja nii jõuab ehk kergemini otsusele ka.
|
|