|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 0:35:44 GMT 2
"Olen sellest kuulnud, jah," muigas Peter, kellel sellest kinni pidamine ilmselt raskusi ei peaks tekitama, sest ta ei ole eriti selline inimene, kes enda tujusid teiste peale välja elab. "Noh, selle viimasega minul vast probleeme ei tule," turtsatas poiss, sest tavaliselt üritatakse ligi ajada just naissoost teenindajatele. Peter ei tahaks muidugi, et Phoebel seal igav oleks, aga puhtalt sellepärast ta siiski draamaringiga ühinema ei hakka. "Tuttavatega on ikka koos lahedam," leidis poiss.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 18, 2013 0:45:02 GMT 2
Phoebe katsus ka end töö juures ikka tagasi hoida, kuigi mõnikord oli tal küll tahtmine sõimajatele midagi vsatu ka öelda. Kui ta tööl pole, siis ütlebki ja kuidas veel. "Lucky you," muigas Phoebs. "Kusjuures ma peaks mainima, et nende pickup lineid on lihtsalt magedad." Magedad ja labased. Vahepeal tundus isegi Phoebele, et paljud mehed mõtlevad ikka enda alumise peaga. "Ma arvan, et meil hakkavad mõned tunnid koos olema, sest siin koolis klass ei loe. See on täiesti tavaline, kui näiteks Junior ja Senior ühes tunnis istuvad, nii et tundides vaevalt igav hakkab," rääkis neiu. Muidugi vahetundide ajal otsib ta Peteri kindlasti üles.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 12:59:12 GMT 2
Peter turtsatas, aga ei öelnud midagi. Tema ei osanud hinnata, kui efektiivsed need pickupline'id on, aga enamasti need vist neidudele peale ei läinud. Vähemalt jäi selline mulje. "Lugesin jah selle huvitava korralduse kohta. Kuigi ma mõtlesin, et kas Freshmanidel natuke raske ei ole nii?" avaldas poiss arvamust, oodates Phoebe poolset arvamust, kuigi neiu tuli siia kooli ju alles eelisel aastal.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 18, 2013 14:36:16 GMT 2
Enamasti ei läinudki need peale. Vähemalt mitte Phoebele, sest sellised tüübid jätavad endast tihti väga libekeelse ja nõmeda mulje. "Ma ei usu," arvas Phoebe, kuigi mida ta ka teadis. Tema tuli Tree Hilli keskkooli samuti Juniorina ja nüüd on see aasta läbi. "See süsteem on selle pärast selline, et ained jaotataksegi nelja keskkooliaasta peale ära. Sellepärast võivadki väga vabalt kõik klassid ühes tunnis olla," seletas näitsik, kuni jõuti ühe ristuva tee juurde. "Sa keerad siin ära?" küsis Phoebs Peterilt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 15:08:12 GMT 2
"Küll ma siis sügisel näen, kuidas mulle selline asi sobib," lausus Peter, kes oli enne natuke teistsuguse üles ehitusega keskkoolis käinud. Tegelikult oli ta ju varem üldse poistekoolis käinud, mis oli kõigele lisaks veel erakool. Nüüd siis näeb, kuidas tal uues kohas minema hakkab. "Tundub nii," sõnas poiss, sest sild oli ületatud ja paremale pidi ta nüüd keerama. "Igatahes oli lahe sinuga kohtuda ja eks siis vaatab, kuidas selle linna tutvustamisega jääb," naeratas Peter, kehitades kergelt enda õlgu. Ta kohendas seljakotti enda õlal, astudes paar sammu selg ees, viibates tüdrukule, enne kui ümber pööras ennast ja mööda tänavat edasi lonkis, hoides silmad lahti, et ta õiget maja maha ei magaks.
OT: Lõpp?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 18, 2013 15:16:21 GMT 2
"Muidugi," noogutas Phoebe. Seekord läks see teekond kuidagi ruttu, sest juba pididki noored lahku minema. "Samad sõnad sullegi. Ma helistan sulle mõni päev," lubas tüdruk ja viipas Peterile vastu, kui too ära pööras. Nüüd otsis Phoebe uuesti oma pleieri välja ja pani mängima selle sama The Pretty Recklessi loo, mida ta bussis lõpuni kuulata ei jõudnud. Varsti jõudis Phoebe koju. Uksest sisse astudes tervitas ta oma venda, varastas laualt mõne ema küpsetatud lihapiruka ja kadus koos kassiga siis oma tuppa. Ta oli nii väsinud, et varsti keeras ta end voodile magama ega ärganud enne õhtut.
OT: Lõpp
|
|