|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 17:53:24 GMT 2
"Seda läheb ilmselt vaja," lausus noormees ühe lühikese noogutuse saatel. "Lahe. Nii et mõlemad Hollowayd on jäänud siiski kunstilise eriala juurde," sõnas Peter, jättes mainimata selle, et Megan käis ka ju samas koolis. Vähemalt alguses. "Noh, ma olen kirjanduse ja näitlemise peale mõelnud, aga ma kahtlen, kas ma suudan viimasega välja mängida. Eks näeb," kehitas tüüp enda õlgu ning pistis uue küpsise endale suhu. Vähemalt on tal suund käes. Nüüd on vaja ainult nende kahe aastaga see õige kitsam eriala välja valida.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 16, 2013 18:48:50 GMT 2
"Kuule, linna peal käivad jah jutud, nagu ma käiks venna jälgedes," noogutas Phoebe. Mõnes mõttes käiski, aga mõnes mõttes oli asi sellest ikka väga kaugel. Phoebest ei saa fotograafi. Aga Phoebsi väga ei huvitanudki see, mis temast räägiti. Lahe ju, kui inimesed tunnevad sind rohkem kui sa ise ja räägivad asju, mida enda kohta varem ei teadnudki. "Eks me ühed kunstiinimesed ole jah. Colin on fotograaf, mina joonistan," lausus neiu ja võttis Peteri juurest veel ühe küpsise. Loodetavasti ei söö ta kõike kutil käest ära. "Näitlemine?" oli Phoebe üllatunud, sest Peter tundus alati pigem selline arvutigeeniuse tüüpi ja näitsik mõtles, et raudselt läheb kutt hoopis informaatikat või midagi sellist õppima. "Ma proovin ka näitlemises kätt, sest ma olen end sügiseks juba draamaringi registreerinud. Ma arvan, et kui sa ka sinna tuleks, saaksid mingi põhja ehk allagi," teatas tüdruk. Tema tahtiski sellel aastal võimalikult palju kunstiaineid võtta ja draamaring tundus lihtsalt huvitav. Eks näis, kui hea näitleja Phoebs siis on.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 19:04:07 GMT 2
"Väikese linna probleemid, jah? Kõik teavad kõiki," lausus Peter, kui Phoebe väitis, et juba linnas räägitakse sellest, et ta Colini järgi Chicagose õppima läheb. Samas eks Richmondis teadsid ka teatud piirkonna inimesed üsna palju üksteise kohta. "Kas see on tõesti nii üllatav?" lubas noormees enda näole ühe muige, vaadates näitsikule küsivalt otsa. "Hetkel olen ma ujumismeeskonnas, aga eks näeb, kuidas selle ajaga on - äkki isegi tulen," sõnas Peter, andmata samas mingit kindlat lubadust. Kui kooli sisseelamine hästi läheb, siis miks mitte proovida näitlemist lausa kooli draamaringis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 16, 2013 19:58:10 GMT 2
"Oojaa. Tead, mõnikord võib linna pealt enda kohta kuulda isegi seda, mida sa varem ei teadnud. Tõsiselt lahe, kuidas inimesed arvavad, et nad tunnevad sind paremini kui sa ise," rääkis Phoebe, mõeldes oma sõnu jällegi irooniaga, mida ta juba niigi palju kasutas. Perks of living in a small town. "Minu jaoks küll, jah," noogutas Phoebs. "Ma arvasin alati, et sa oled see arvutigeenius ja tahad ka informaatikat õppima minna." Kuna selle pealt teenib praegu ikka ropult, läheb just enamik noormehi seda eriala õppima. Päris huvitav, et Peter oma tuleviku hoopis näitlemisega tahtis siduda. "Ma ei ole küll sporditüdruk ja spordist lugu ei pea, aga kas ujumine on tõesti nii huvitav?" uuris Phoebs. Tundus, nagu hakkaks pinge nende vahelt vaikselt ära kaduma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 20:18:51 GMT 2
Peter hakkas tüdruku sõnade peale kergelt naerma. Loodetavasti suudab tema vaikselt ja rahulikult sisse sulanduda. Pole vaja mingit liigset tähelepanu kuulujuttude näol. "Nagu mu vanemadki. See, et ma palju aega arvutis veedan ei tähenda veel, et ma kohe IT'st huvitatud oleksin," teatas noormees. Ta ei olnud sellel alal isegi mingi ülitark. Jah, ta jagas mõnda asja võib-olla rohkem kui tavakasutaja, aga mingi häkker või programmeerija ta küll ei ole. "Mulle on alati ujumine meeldinud. Selline mõnus rahustav tegevus. Võib-olla peaksid sa lihtsal rohkem vees käima," muigas Peter viimaks. Samas eks kõigile ei saagi meeldida.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 16, 2013 21:00:19 GMT 2
No sellises väikelinnas nagu Tree Hill on kuulujutud kerged tekkima ja Phoebe ei uskunudki, et ka Peter neist pääseb. Inimesed võisid ju Phoebest üldiselt eemale hoida, sest kartsid tema tapjapilku, kuid selja taga sosistati ikka. "Sa vähemalt jagad seda värki," tuli Phoebe jälle vastuväitega lagedale. Neiu enda oskused piirdusidki teatud programmide kasutamise ja arvuti sisse-välja lülitamisega. Mingi jama korral lasi ta vennal lihtsalt arvuti üle vaadata, kuna too oskas midagigi seal korda teha. "Jah, ma olen see suvi paar korda jões käinud," muigas Phoebs, kui Peter ütles, et ta peaks rohkem vees käima. Mõnikord lihtsalt ei viitsi või on vaja tööle minna.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 21:06:43 GMT 2
"Ainult osa sellest siiski," lausus Peter pistes uue küpsise suhu. Varsti on pakk tühi ka, aga eks õige pea saab juba midagi toitvamat ka süüa. "Ainult paar korda ja jões?! Kuidas see võimalik on? Tree Hill asub ju ookeani ääres," vaatas noormees tüdrukule üllatunult otsa, silmad kindlasti tublisti suuremad, kui tavaliselt. Peteril oli küll kavas veel augustiski ujuma jõuda. Ükskõik kas siis jõkke või ookeanisse, kuigi viimane oleks kindlasti ahvatlevam. "Vähemalt ma tean, kelle ma endaga kaasa peaksin kutsuma," teatas poiss korraga, kallutades pead kergelt ühele küljele.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 16, 2013 21:55:55 GMT 2
"Aga see ikka loeb," ei andnud Phoebe järele. "Juua tahaks. Annaksid mulle oma pudeli?" küsis ta, kui tundis, et nüüd kurk juba kuivab. Ta oli mitu küpsist niimoodi ära kugistanud, et peale ei joonud ja endale Phoebe ühte pudelit kaasa ei ostnud. "Kuna ma elan Westside'il, siis ookeani äärde on ikka tükk maad minna. Jõgi jääb lähemale. Aga see paar korda on selle pärast, et ma kas ei viitsi või pean ma tööl olema," seletas neiu kerge muige saatel, kui Peteri üllatust märkas. Samas tuleks mõni päev ikka seal ookeanis ka ära käia. "Kui Peter Whitely mind juba ujuma kutsub, siis ei saa seda võimalust vist kasutamata jätta," sõnas Aurora ja puhkes naerma. Sellest oli ikka väga kaua aega möödas, kui nad midagi koos ette võtsid. See on see, kui hakkad inimesest kaugenema.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 22:06:09 GMT 2
Peter lõi käega õhku, andes tüdrukule teada, et ta ei viitsi sellel teemal enam vaielda. Igatahes on selge see, et mingit IT-kutti temast ei saa. "Ikka," lausus noormees ning otsis kotist veepudeli välja, ulatades selle Phoebele. Endal hakkas ka juba kurk vaikselt kuivama, kuid siiski pistis poiss veel ühe küpsise suhu. "Kus sa siis töötad?" uuris Peter, kes pidi ka nüüd tööle hakkama, kuigi vanemad lubasid teda toetada. Ikkagi on hea, kui on oma kindel raha ka. "Ega vist," muigas noormees, kes tundis ennast juba tüdruku seltskonnas tunduvalt vabamana. Alguses oli ta siiski kartnud, et neiu ei soovi temaga enam väga tegemist teha pärast seda, mis Megan korda saatis. Hea, et ta tüdrukut valesti hinnanud oli.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 16, 2013 23:52:50 GMT 2
Phoebs hakkas kergelt naerma, kui Peter käega õhku lõi. Vähemalt keegi, kellega neiu mõne vaidlusegi võitis... või arvas, et võitis. "Tänan," lausus Phoebe enda kohta liigagi viisakalt ja jõi Peteri veepudelist mõned lonksud, enne kui selle poisile tagasi ulatas. "Shootersis. Õhtul poole üheteistkümneks lähen ja nii poole kolme paiku öösel tulen koju," rääkis neiu. "Kuna mu tore papake otsustas meid perse saata, siis tuleb ju ülikoolifondi jaoks kuidagi raha teenida, kuigi kooli kõrvalt tuleb see tööaeg ära vahetada." See oli Phoebele juba ammu selgeks saanud, et tema isa hoolib iseendast rohkem kui oma lastest, kuigi oma rahaga võib ta ju püüda neid ära osta. Aurora ei taha igatahes temalt enam midagi. Muidugi ei jäänud see Phoebele märkamatuks, et Peter kuidagi vabam oli. Tore, et pinged lõpuks maha said. "Ja mis sa teed? Otsid ka töökoha?" tundis Phoebe huvi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2013 12:07:00 GMT 2
Saanud veepudeli tagasi, ei hakanud Peter seda enam kotti panema, vaid asetas selle väikesesse sahtlisse, mis asus tema ees oleva tooli selajtoe küljes. "Mis see Shooters on siis, et seal nii hilja ollakse? Mingi baar või klubi?" uuris noormees. "Ma ei teadnudki selle kohta. Te elate siis emaga nüüd kahekesi või on Colin ka kodus?" uuris Peter, kes ausalt öeldes ei imestaks, kui tema vanemad ka kogu selle Megani draama peale lõpuks lahku läheksid. Siiski lootis ta, et seda ei juhtu ja võib-olla saavad nad kunagi jälle terve perekond olla. "Ma saatsin juba mõnda kohta enda avaldused. Paar vastust olen ka saanud nii et kui vestlustel hästi läheb, siis saan endale kooli ajaks kenasti töökoha. Eks vanemad lubasid toetada ka, aga hea on, kui on oma kindel raha ka," seletas noormees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 17, 2013 12:37:04 GMT 2
"Rohkem nagu baar, aga muidu on seal olemas veel noolemäng ja piljardit saab ka mängida," vastas Phoebe. Vahel harva tekkis ka tüdrukul vabu hetki ja nii sai temagi mingi seltskonnaga ühineda, et natuke piljardit või noolemängu mängida. "Me elame kolmekesi, aga Colin on viimasel ajal väga tihti kodust ära. Tal on nüüd Tree Hillis oma fotostuudio," rääkis Phoebs, kuid jättis mainimata selle, et ta tädiks saab. Ta ei tahtnud sellest lihtsalt rääkida, sest kogu see lugu on natuke... keeruline. Millal üldse need suhted nii keeruliseks jõudsid minna? "Oeh, ma soovin sulle igatahes edu. Töövestlused kõlavad peaaegu sama hirmutavalt kui aasta lõpus ees ootavad eksamid," lausus Phoebs ohates.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2013 13:41:21 GMT 2
Peter kuulas ja noogutas. Võib-olla käib isegi sellest kohast läbi, kuigi talle ei meeldi pidutseda, aga niisama istuma võib ka ju minna. Ei peagi alati jooma ja ei tea mida tegema. "Nii et ta lõigi enda stuudio," muigas Peter, sest tema isa oli Colinil kõvasti silma peal hoidnud, et ta enda stuudiosse saada. Holloway aga ütles talle ära. See oli papsile paras üllatus olnud. "Seda läheb ilmselt vaja," arvas Peter, sest esiteks ei meeldi talle võõrastega rääkida ja teiseks ei ole tal erilist varasemat töökogemust.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 17, 2013 13:57:55 GMT 2
Ehk kuluks Peterile väike linnatuur Tree Hillis ära. Nii arvas vähemalt Phoebe, sest vaevalt tüüp linna tunneb. "Seda ta tegi," noogutas Phoebe. "Tegelikult arvan ma, et mõni tööline kuluks talle ära. Ta on hetkel üksi seal." Ei teagi, kas Lisa veel tahab stuudios tööd, igatahes soovitaja oli tal olemas. Pärast Burning Boat Festivali polnudki Phoebe seda blondiini rohkem näinud, aga leidis, et kunagi võiks kindlasti temaga välja minna. "On mul õigus, kui ma ütlen, et sa ei tunne Tree Hilli kuigi hästi?" esitas Phoebs Peterile küsimuse, sest ei teadnud, kui tihti noormees oma vanaonu juures käis.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 17, 2013 15:58:33 GMT 2
"Vaevalt ma fotostuudiosse tööle läheksin, aga jätan meelde," lausus Peter Phoebe sõnade peale. Noormees ei ole just eriti kindel, et Colin tahakski teda endale sinna appi. Ta oleks tüübile ju pidev meeldetuletus Megani kohta. "Täiesti," noogutas poiss, "ma käisin seal viimati kui ma õieti käiagi ei osanud veel." Seega ikka väga palju aastaid tagasi. Eks näeb, kas mõni koht üldse tuleb tuttav ette, rääkimata vanaonust.
|
|