|
Post by Deleted on Aug 4, 2013 23:36:16 GMT 2
Kitty poleks eluilmaski osanud arvata, et pärast Tree Hilli kolimist nii palju juhtuma võib hakata. Esiteks sai ta ühe suvise tööotsa, mis oli tegelikult hea. Samas ei olnud see püsiv töökoht ja varsti Kitty seal ka lõpetab, et võtta viimast veel neist paarist kooli alguseni jäänud nädalast. Teiseks kohtus Erica oma kaua kadunud poolõega, kellele ta esimesel tööpäeval jäätisekokteili kogemata selga valas. Neiu õnneks ei kandnudki õeke tema peale pikka viha ja nüüd suudavad nad teineteisega normaalsete inimeste kombel suhelda. Ja kolmandaks - Erica sõitis jalgrattaga otsa ühele kutile, kellesse ta varsti kõrvuni armus. Amoril oli seekord ikka kuradi hea ajastus, kui tema nool Kittyt tabas. Tundus, et lootust ikka oli, sest juba samal õhtul, kui Kitty tüübi rattaga alla ajas, küsis tüüp tüdruku telefoninumbrit. Jutt vähemalt jooksis ja Rica veetiski enamiku oma öödest noormehega rääkides, kuni ühel hetkel tüüp ta lihtsalt välja kutsus. See oli hetk, mil Erica esimese reaktsioonina õnnest kisama hakkas. Kui ta rahunenud oli, lepiti kokku, et kohtutakse pühapäeva õhtul kell kuus Wilmingtoni sillal. Sellel päeval polnudki Erica tööl ning hommikul ärgates käis ta duši all ja sõi natuke maisihelbeid, hoolimata sellest, et tal polnudki erilist söögiisu. Siis jõudis neiu veel koristada ja natuke isegi arvutis olla, kuid poole viie paiku hakkas Erica juba sättima. Ta pani selga lühikese hallika kleidi ning jättis oma pruunid lokid vabalt õlgadele langema. Meiki oli neiu näos samuti rohkem kui tavaliselt ja seekord polnud ta kasutamata jätnud isegi punast huulepulka. Kuna sillani ei olnud teekond Kitty juurest just kõige lühem, hakkas ta juba natuke enne poolt kuut minema. Jah, seekord jättis ta ratta keldrisse, sest trepikoda ei olnud jalgrattale just kõige kindlam paik. Siiski jõudis Kitty sillale veidi varem ja võttis välja oma telefoni, et selle ekraanilt kella vaadata. Numbrid ekraanil näitasid 17:52 - aega tervelt kaheksa minutit. Kuna Kitty silmarõõmukest veel kohal ei olnud, jäi neiu lihtsalt mõtlikult päikese käes sillerdavat jõge vaatama. Ta pidi tõdema, et Tree Hill on ikka tõesti ilus. OT: @alejandro
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 0:34:19 GMT 2
Alejandrolegi jäi meelde päev, mil Kitty talle rattaga otsa sõitis - näitsik võttis tüübi rajalt maha sõna otseses mõttes. Pärast seda suhtles Ale tüdrukuga edasi ning mõnel korral on nad juba kokku ka saanud, age deidiks lugeda neid kordi ei saa. Peaaegu iga päev ajasid nad Skype'is juttu ning tihti venis vestlus nii pikaks, et öö märkamatult kätte jõudis. Kummalisel kombel oli neil omavahel nii palju rääkida, et isegi paljud Alejandro sõbrad ei suuda sellega võistelda... Ja kuna noormees täna tööle minema ei pidanud, oli hea võimalus Kitty välja kutsuda. Riietega polnud Luisil õnneks vaja pikalt jamada, sest tema kapis oli alati midagi võtta, mis selga kõlbaks - ta ei olnud riiete osas eriti valiv. Täna pani kutt selga halli T-särgi, jalga sinised teksad ja mustad sandaalid. Jaki võttis samuti igaks juhuks kaasa, sest õhtul pole ilm enam nii soe kui päevasel ajal. Mõned minutid enne kokkulepitud kellaaega jõudis AlejandroWilmingtoni sillale ning nägi, et tüdruk juba ootas teda. Loodetavasti ei jõudnud Erica sinna liiga vara. "Hei! tervitas Alejandro näitsikut. "Ma vaatan, et sa oled ennast täna päris korralikult üles löönud. Sobib sulle hästi," lisas tüüp laial naeratusel.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 1:05:20 GMT 2
Veel tükk aega olid Kitty silmad sellel imeilusal päikese käes sillerdaval jõel ja peas mõtted sellest, milliseks tänane õhtu veel kujuneda võib. See oli Erica esimene kohting üldse, kui seda nii võis nimetada. Tüdruk oli elevil, kuid ta ei saanudki täpselt aru, kas see tuli närvilisusest või ootaski ta pikisilmi seda õhtut. Võib-olla natuke mõlemat. Alejandro häält kuuldes pööras Erica end ümber. "Hei," vastas tüdruk noormehe tervitusele, põsed õrnalt õhetamas. "Vahepeal ikka võib, aga aitäh," naeratas Kitty ning viis oma pruunide silmade pilgu Alejandrole, jäädes hetkeks noormeest silmitsema. Tüüp nägi hea välja nagu alati ja Erica oli kindel, et see ei muutuks ka siis, kui Alejandro endale prügikoti selga tõmbaks. "Ja sina ei pea end üles löömagi, et hea välja näha. Ebaaus," muigas Erica.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 1:37:11 GMT 2
Alejandro jõudis juba kahetsema hakata, et ta lille kaasa võtta ei taibanud, kuid ehk jätab ta selle siis mõneks järgmiseks korraks. Tüüp oli täiesti kindel, et see kohtumine ei jää neil kaugeltki mitte viimaseks. Noormees märkas Kitty elevust, mis oli tema arvates hea märk, sest oleks raske väljas käia tšikiga, kellele ta huvi ei paku. Mitte et Ale oleks mõne sellisega üldse kunagi väljas käinud. Näitsiku kommentaar ajas Alejandro naerma. "Et ma olen siis tõesti nii nägus? Tore kuulda," muigas tüüp. Kutt ise polnud endast heal arvamusel, kuigi mõnele hoopis vastupidine mulje jäi. Pigem oli Ale kõikide vastu liigagi sõbralik. "Kas hakkame nüüd minema?" küsis noormees seejärel, pakkudes neidisele oma käevangu.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 2:49:19 GMT 2
Kitty mõtted kohtingust olid ka positiivsed ja neiu oli kindel, et kõik läheb hästi, kuigi väike närv oli ikka sees. Oma elevustki üritas Kitty esialgu varjata, aga paistab, et Alejandro nägi teda ikka läbi. Erica oleks noormeest isegi kallistusega tervitanud, kuid siin jäi juba julgusest puudu. Ta kippus Alejandro läheduses mõnikord ikka väga kohmetu olema. "Vägagi," noogutas Erica. Tundub, et printsess jalgrattal valis endale ikka hea sihtmärgi, keda rajalt maha tõmmata. "Ikka," naeratas Kitty Alejandro küsimust kuuldes ja võttis kuti käevangu, enne kui noored minema hakkasid. "Ma ei teadnudki, et sa nii džentelmen võid olla," muigas Erica. See oli ainult hea, kui mees vähegi härrasmehelikkust näitas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 15:35:18 GMT 2
Mida seal ikka nii väga närvitseda - ega nad ometi altari minema ei hakka. Alejandro oli täiesti rahulik, aga tema puhul poleks vaja üldse imestadagi, sest ta ongi tavaliselt selline, kuigi mõnel üksikul korral võib ehk noormehe latiinole omane temperament siiski välja lüüa. Luis naeratas kergelt, kui näitsik oma varasemaid sõnu kinnitas. Eks ta siis üritab seda meeles pidada. "See on minu ajju programmeeritud," teatas Alejandro, lõbus ilme näol. Koos hakati liikuma Westside'ile, täpsemaks sihtkohaks Port City Java, kus nad kerge eine võtavad, pärast mida ehk teevad ühe jalutuskäigu või mõtlevad veel midagi põnevat välja.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 16:44:11 GMT 2
Kittyle jäigi Alejandro eriti silma selle poolest, et ta oli alati nii päikeseline ja võttis kõike vabalt, lisaks oli noormehe kena välimus justkui boonus. "Väga armas," naeratas Kitty. "Anna mulle andeks, et ma pole jõudnud veel burritosid proovida, nagu sa soovitasid," muigas neiu. "Ma ei tahtnud sinna üksi minna ja teiseks sain ma lõunat süüa ka töö juures." Nüüd saab õnneks selle vea parandada ja kohting kiirtoidukohas on midagi huvitavamat kui lihtsalt mõnes kallis restoranis einestamine.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2013 12:39:20 GMT 2
"Sul on aega neid ja kõikvõimalikke toite proovida kogu elu. Sellest pole üldse lugu," sõnas Alejandro. Pole temagi veel proovinud kõike, mida tahaks. "Mulle ei meeldi ka üksi kuskil söögikohas istumas käia. Kui tekib isu millegi järele, ostan selle lihtsalt koju kaasa," rääkis noormees. Mitte et ta selle toiduga alati kojugi jõuaks, kuna juba tee peal võib maitsev kraam otsa saada. Eriti siis, kui Alejandro on valinud mõne Westside'il asuva söögikoha. "Me võiksime kunagi koos ka süüa teha," arvas Luis. Siis ei peaks nad iga kord kuskile välja sööma minema, kui midagi uut katsetada tahavad.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2013 13:57:57 GMT 2
"Ma ei olegi näinud veel inimest, kes lihtsalt üksi kuskile söögikohta läheb. Alati on seal keegi kellegagi koos või siis ootab kedagi," muigas Kitty. Tavaliselt on ta näinud nendel ootajatel nina ees vähemalt kohvitassi, aga mitte kunagi praadi või suppi. "Mulle meeldib see idee," lausus Erica vaimustunult, kui Alejandro pakkus, et nad võiksid kunagi koos süüa teha. "Oled sa hea kokk?" uuris neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 6, 2013 23:28:04 GMT 2
"Mina küll olen. Näiteks hommikuti, kui ma vahepeal kohvi ostmas käin, istub seal küll inimesi üksi laua taga," teadis Alejandro rääkida. Luis naeratas, kui selgus, et see idee Kittyle meeldib. "Üht-teist ikka teha oskan, aga mu õed on kindlasti paremad kokad," vastas noormees. Päris kasutu muidugi Ale köögis ei olnud, kuid ta arvas, et see on loomulik. Vahepeal olid nad aga oma jalutuskäiguga juba söögikoha juurde jõudnud. Tundus, et praegusel hetkel on seal juba omajagu rahvast.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 0:55:42 GMT 2
"Need on vist need inimesed, kellel pole kodus aega hommikust süüa ja söögikoht lihtsalt tee peale jääb, et sealt kiire eine võtta," oletas Kitty. Tema suutis oma maisihelvestega ka leppida ja kohvi neiu eriti ei joonudki. Ta eelistas teed, mille tegemisega sai Erica ise ka suurepäraselt hakkama. "Mida sa teha oskad?" tahtis Erica teada, sest oli kindel, et Alejandro polnud talle sellest varem rääkinud. "Ma ei taha küll uhkustada, aga ma pean end heaks kokaks, sest olin juba pisikesest peale emaga pliidi ääres ning oskan nii mõndagi head rooga valmistada," lisas neiu lustakalt, kui nad Alejandroga juba Port City Java juurde jõudsid.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 12:01:35 GMT 2
"Seda küll. Kindlasti leidub neid, kes hommikul süüa teha ei jõua ning õhtul ei viitsi," oli Alejandro Ericaga nõus. Hommikuti sõi Ale ise tavaliselt midagi kergemat. Võileivad, muna ja peekon ning muud tüüpilised hommikusöögid. Kohvi jõi ta aga peaaegu iga päev, kui tööle pidi minema. "Sellist toitu, mis ei nõua liiga palju vaeva ning aega. Neid on ikka mitmeid," vastas Alejandro. Kui ta hakkaks konkreetset nimekirja ette lugema, läheks sellega pikaks. "Küll me siis paneme kunagi sinu kokandusoskused proovile," sõnas Luis, tõmmates mõne hetke pärast Port City Java ukse Kitty jaoks lahti.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 21:54:25 GMT 2
"Poissmehed," sõnas Kitty ja puhkes naerma, kuigi Alejandro ei paistnud just üks neist olevat, kes üksi kuskil söögikohas istuvad. Nagu ta ise mainis - enamasti ostab kaasa, kui ta üksi on. "Äkki nimetad mõne sellise lihtsama toidu, mida sa teha oskad? Peale kiirtoidu," pinnis Erica edasi. Talle oli meelde jäänud, et Ale mainis kunagi, et oskab burritosid ise teha. Seda tahaks Rica kindlasti kunagi proovida. "Ma loodan, et see kunagi on siis, kui me koos kokkame," lausus neiu endagi üllatuseks pisut flirtival toonil ning astus söögikohta sisse. Siis jäi ta menüüd vaatama ning pöördus uuesti Alejandro poole. "Millega sa neid burritosid soovitad?" küsis ta noormehelt nõu.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 0:39:21 GMT 2
"Mis värk nende poissmeestega on?" uuris Alejandro, kuna ei saanud täpselt aru, mida Kitty sellega silmas pidas. "Lasanjet näiteks, kartuli-singivormi, muffineid," nimetas mees mõned toidud, mida ta retseptide abil teinud on. "Ma loodan sama," lausus Ale, naeratades korraks Kitty hääletooni peale. Kas tüdruk tõepoolest flirtis temaga või kujutas Luis seda endale ette? "Mina võtaks sinna tavalise mahla kõrvale. Viinamarjamahl näiteks," vastas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 1:12:33 GMT 2
"Sassis toad, pesemata nõud, söövad seda, mis kätte juhtub. Selline on vähemalt üks stereotüüpne poissmees ja ma arvan, et mõni ongi selline," seletas Kitty oma esimest mõtet, mis talle pähe tuli, kui Alejandro mainis seda, et osa inimesi ei viitsi süüa teha. Mitte et Kitty ise ka mingi jumal teab mis puhtusefriik oleks olnud, kuigi tema enda tuba oli alati enam-vähem korras. "Mmmm... kõlab hästi," sõnas Erica, kui Alejandro nimetas toite, mida ta teha oskab. "Ma oskan teha neid eelnevalt nimetatud, erinevaid koogikesi ja loomulikult pitsat," ei saanud neiu Alejandrole kuidagi alla jääda. "Ma tahaks ühel päeval näiteks sinu tehtud muffineid maitsta," teatas ta, olles kindel, et need ei olegi ehk kõige hullemad käkid. Uni oli see, kes arvas, et mehed ei oska süüa teha, mitte Kitty. Kuna Erica muutus Alejandro läheduses järjest vabamaks, hakkas ta mehega ka rohkem flirtima ega kartnud enam välja näidata, kui palju Alejandro talle tegelikult meeldib. Nüüd läks ta juba riski peale välja - saagu, mis saab. Praegu paistis igatahes hästi minevat. "Minu lemmik on hoopis ananassimahl ja oleks kena, kui see burrito pärast mu suud põlema ei pane," muigas Kitty ning vaatas Alejandrole otsa.
|
|