|
Post by Deleted on Aug 30, 2013 23:31:57 GMT 2
Kui Xavier tema küsimuse peale naerma hakkas, vaatas Tina teda enda arvates väga kurja näoga, kuid hakkas siis ka ise naerma. See oli aga pigem tingitud poisi naerust. "Ma ei jookse kuskile," tõstis tüdruk turtsatades enda käed allaandmise märgiks üles. Ta seisiski need üksikud minutid ühe koha peal, hakates liikuma alles siis, kui Xavier talle viipas. Särav naeratus näol, jalutas Tina auto juurde ning istus kõrvalistuja kohale. "Ma ütleks, et sul on rool täiesti valel poolel," muigas Tina, kui oli autoukse kinni tõmmanud ja vöö kinnitanud. Eks ta vaikselt hakkab juba sellega harjuma, et liiklus on teistpidi, aga hetkel on veel võõras.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Sept 1, 2013 18:33:05 GMT 2
Tina poleks kaugele jõudnudki, sest Xav saaks ta nagunii tee peal kätte ja kupataks auto peale. Aga kui Tina kohe üldse tulla ei tahaks, siis vägisi noormees tšikki muidugi autosse tirima ei hakkaks. Vajutanud puldil nuppu, mis uksed avas, jalutas Xavier oma auto juurde ning istus juhi kohale. Kui Tinagi oli enda koha sisse võtnud, kinnitas ka noormees turvavöö ning käivitas auto. "Mina jälle ei suudaks sõita autoga, millel on rool paremal pool," sõnas Xav. Kuidagi väga harjumatu oleks. Tagurdanud auto parklast välja, võttis kutt suuna uhkemast elamurajoonist välja. Ta juba enam-vähem aimas, kuhu Tina sõidutama peaks.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 2, 2013 22:41:15 GMT 2
"Arvata on," lausus Tina, "kuigi eks iga asjaga annab harjuda." Tüdruk keeras enda pilgu aknast välja, silmitsedes möödudvaid hooneid ning kuulates mõnusat sportautole kuuluvat õrna nurinat. Sellist luksust ei olnud tüdruk veel varem kogenud. See sõiduk oleks justkui lennanud, mitte autoteel sõitnud. "Kui ma kunagi miljonäriks saan, siis peaks endale ka ühe sellise muretsema," naeris Tina. Nagu see kunagi juhtuks.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Sept 3, 2013 22:53:25 GMT 2
Xavier noogutas Tina sõnade peale - tõsi ta oli, et kõik uus tahtis harjumist. Läheb natuke aega mööda ning võib juhtuda, et ei saa enam arugi, nagu oleks miski teisiti. "Aga võib-olla saadki. Elus võib vahel ootamatusi ette tulla," sõnas kutt Tina lause peale. Mine tea, äkki võidab tšikk kunagi lotoga? Või äkki ajab mingil muul viisil tulevikus hunniku raha kokku? Natukese aja pärast olid nad oma sõiduga juba Westside'ile jõudnud, mis tähendas, et pole enam palju maad jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2013 17:54:55 GMT 2
"Jah, võidan lotoga enda hunniku raha," naeris Tina, kuigi tal ei ole erilist loosiõnne kunagi olnud. Loodetavasti veab tal siis vähemalt armastuses kunagi. Kui tüdruk tuttavaid hooneid aknast nägema hakkas, sai ta aru, et nad on teisele poole jõge jõudnud. "Viskad mu siin kuskile maha?" pöördus tüdruk Xavieri poole, sest siit ta juba oskas koju minna.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Sept 7, 2013 0:06:27 GMT 2
Ka Xavier naeris nende sõnade peale, kuna lotovõit ei tundunud temagi arvates eriti tõenäoline, aga kunagi ei saa täiesti kindel olla, et midagi sellist juhtuda ei võiks. Kui Xav kuulis, et Tina tahab maha minna, jättis noormees auto tee äärde seisma. Jätnud peagi näitsikuga hüvasti, sõitis Xavier tagasi kodu juurde. Üle pika aja oli tal üks päev täiesti korda läinud ning selle üle võis isegi pisut rõõmu tunda.
OT: läbi
|
|