19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 21, 2013 22:45:14 GMT 2
Hm, ei teadnudki aadressi? Sellele Xavier varem ei mõelnud. Ta oli arvanud, et näitsik elab ikkagi kusagil linnas ja sinna oskaks ta probleemideta minna. Noormees oli kuulnud sellest vanast vesiveski hoonest räägitavat, aga tal polnud aimugi, kus see on. "Olgu, ma pean tunnistama, et sul on siiski õigus," lausus kutt mõtlikul toonil. Kuna nad viibisid praegu Eastside'il, siis linnast välja ja uuesti siia tagasi oleks päris pikk tee jalutada. "Aga sa taksot ei taha võtta? Nii oleks sul tunduvalt vähem kõndimist," arvas Xav. Kui just Tina ei tahagi kogu maad oma koduni jalgsi minna.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2013 22:52:46 GMT 2
"No näed, mõnikord võivad blondid ka särada," muigas tüdruk, tuues hetkeks nende eelneva jututeema tagasi. "Ei. Praegu on ilus õhtu. Seega mis mul ikka jalutamise vastu olla saab," sõnas Tina vägagi muretult. Matkamise vastu ei olnud neiul kunagi midagi. Saabki enda energia kõik ära kulutada, siis jääb õhtul kiiresti magama ka. "Kui ma teisel pool jõge selle pargi üles leian, siis oskan ma tagasi väga lihtsalt minna," mainis Tina nii muuseas. Seega, kui kutt talle juhised kätte annab, ei tohiks probleeme tekkida.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 23, 2013 21:40:00 GMT 2
"Ootad aplausi või? Kui jah, siis võid selle saada," lausus Xav ning tegigi selle siis näitsiku auks ära. Kuulnud, et Tina võib jalutada küll, noogutas kutt heakskiitvalt. Vähemalt olid sellel tšikil jalad olemas. Mõne Tree Hill High' tibiga ei annaks teda võrreldagi, sest nood laseks end hea meelega tuppa sisse ka sõidutada, kui see vähegi võimalik oleks. "Teeme siis nii, nagu sina tahad," otsustas kutt. Eks ta siis seletab Tinale, kuhu too minema peab, pärast mida ise tipa-tapa koduuksest sisse jalutab.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 26, 2013 20:26:18 GMT 2
Tegelikult ei oodanud Tina mingit aplausi, aga kui Xavier juba plaksutama hakkas ega siis tüdrukul midagi selle vastu olla ei saanud. Selle asemel läks ta noormehega kaasa ning kummardus kergelt, näol lõbus naeratus. "Väga tore. Eks mehed teevad ikka lõpuks alati nii, nagu naised tahavad," turtsatas Tina, kui jälle korralikult noormehe kõrval edasi jalutas. "Ma niisama mainin sulle tuleviku tarvis," lisas tüdruk süütul ilmel, mängides samal ajal natuke enda uue mänguasjaga.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 27, 2013 12:34:35 GMT 2
Xavile meeldis see, kui vabalt Tina tundus kõike võtvat. Oleks rohkem selliseid inimesi, võiks kogu maailm olla hoopis parem koht... Kuulnud Tina lauset naiste kohta, pidi Xavier temaga nõustuma. Oli ju kutt ise seda oma nahal tunda saanud, mistõttu teadis ta väga hästi, kuidas need asjad on. "Paraku on sul õigus," ohkas Xav, mõeldes samal ajal enda elule, täpsemalt nendele detailidele, millest ta parema meelega mitte kellelegi ei räägiks. Naised olid Xavi arust justkui omaette liik, kelle käitumist on väga raske mõista.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 13:07:10 GMT 2
"Raske elu meestel, jah?" muigas Tina, kui noormees nii raskelt ohkas. Ju siis on seda juba omal nahal tunda saanud. Noh, kui Xavier nii noorelt isaks saab, siis võib vist arvata, et tal on ka mingi kindlam suhe. Küsima muidugi Tina selle kohta ei hakanud. Polnud väga tema asi. Kuna näitsikul ei tulnud ühtegi ideed, millest rääkida, silmitses ta lihtsalt ümbrust ning jalutas poisiga kaasa.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 27, 2013 13:35:32 GMT 2
"Jah, tunduvalt raskem elu kui naistel," vastas Xavier pisut lõbusamat hääletooni kasutades. Ta ei uskunud väga, et Tina nende sõnadega nõustub, sest paljud tšikid rääkisid täpselt sama juttu. Igaüks arvab ju, et ikka temal on õigus. Kui Tina rohkem mingit jututeemat arendama ei hakanud, püsis ka Xavier mõnda aega täiesti vait, kuni nad oma jalutuskäiguga ühel hetkel peaaegu Xavi majani välja jõudsid. Umbes mõnisada meetrit oli veel selleni jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 14:10:42 GMT 2
"Jaaa, seda ma usun," noogutas tüdruk lõbusalt, kastades pisut irooniat. Seega jäi üsna arusaamatuks, kas ta toetas Xavieri mõtet või ei. Kui noored ilmselt kuskile elamurajooni jõudsid, vaatas Tina suure huviga ümbritsevaid hooneid, mis nägid kohati ikka päris uhked välja. "Ja millises nendest... lossidest sina siis elad?" uuris tüdruk, kuigi polnud kindel, kas poiss üldse siin elabki, sest tänav kulges veel pikalt edasi.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 27, 2013 15:49:13 GMT 2
Xavier kehitas korraks õlgu, kuna ta ei saanud aru, kui tõsiselt Tina oma sõnu mõtles. Suure tõenäosusega nende arvamused siiski ei kattunud. Kõndinud koos veel natuke edasi, jõudiski Xav varsti enda kodu juurde, kui järsku tuli näitsiku küsimus. Hetk oli küll hästi tabatud. "Siinsamas," viipas Xavier uhkele villale, mille ees seisis ka tema sportauto. Kutt mõtles, et peaks ehk kunagi Tina endale külla kutsuma. Võib-olla millalgi sügisel?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 20:44:19 GMT 2
Tina viis pilgu enda ees olevale villale ning ei hoidnud sugugi enda emotisoone tagasi. Tema silmad läksid paar korda suuremaks ning ta pööras aeglaselt enda küsiva pilgu noormehele. Ta elas selles majas? Vau. Muidugi ei jäänud Tinale märkamata ka uhke sõiduk, mis hoone ees parklas seisis. Peab vist ütlema, et Xavier oli väga jõukast perekonnast. "Kui see maja näeb seest sama uhke välja, siis on sul ikka väga võimas elamine. Auto on sinu oma?" uuris näitsik.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 27, 2013 23:10:21 GMT 2
Xav märkas Tina reaktsiooni, kuid üritas mitte naerma hakata, sest ei pidanud seda praegusel hetkel sobilikuks. Tema jaoks oli muidugi tegemist harjumuspärase vaatepildiga, aga Tina tundus olevat pärit teistsugusest keskkonnast. "Ma võin öelda, et seest näeb see isegi parem välja," muigas tüüp kergelt. Tina küsimuse peale Xav noogutas. "On küll. Sain selle vanematelt kingituseks, kui sõidueksami ära tegin," rääkis noormees. Tema puhul oleks sobinud ka midagi vähem toretsevat, aga sellel siin polnud ka viga. Paljud tüdrukud ootasid võimalust, et selles autos sõita saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 27, 2013 23:31:49 GMT 2
Tina silmitses veel hetke maja ja leidis, et küll ta ühel päeval loodetavasti selle hoone sisu ka ära näeb. Hetkel olid nad niigi juba päris korralikult tutvunud. "Oh, siis oled sa küll üks õnnelik noormees," muigas tüdruk, "kui ma kunagi autot ostma läheksin, siis ma ilmselt valiksin just nimelt välimuse järgi. See mis seal kapoti all on, ei oleks mulle oluline." Tüüpilised tüdrukud. Tina vaatas korraks tänaval ringi ning hingas siis otsustavalt sisse-välja. "Aga ma vist siis uuriks, kuhu suunda ma liikuma peaksin ja jätaksin su rahule," lausus neiu.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 30, 2013 11:31:56 GMT 2
"Sellised need naised ongi," noogutas Xav näitsiku sõnade peale. Kapotialune huvitas üldiselt väheseid. Ega naised sellistest asjadest eriti palju ei teadnud ka. Tegelikult ei saanud ka Xavi eriliseks asjatundjaks pidada, sest tal olid hoopis teised huvid, kuid nii palju ta siiski autodest teadis, et enda omaga hakkama saada. "Sa ei taha, et sind autoga kuskile sinna lähedale ära viskaksin?" tuli Xavile alles nüüd selline mõte pähe. Tüdrukul on siit ju päris korralik maa minna. Xavieri jaoks poleks mingiks probleemiks üks väike sõit teha.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 30, 2013 18:50:21 GMT 2
Mnjah, pakkumine tundus päris ahvatlev, eriti kui näitsiku silmad uuesti uhket sportautot mõõtsid. Sellisega oleks päris lahe natuke sõita. Samas peaks Xavier lihtsalt niisama auto tööle panema siis. "Ma ei tea... Kas see sulle üleliigseks tülinaks ei ole?" vastas Tina poisi küsimusele küsimusega.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 30, 2013 21:09:29 GMT 2
Xavier hakkas Tina küsimuse peale naerma. Mis ajast võib sellise autoga sõitmine tülinaks muutuda? Mis siis sellest, et Xav oli harjunud seda punast värvi iludust iga päev nägema. "Mida küsimust, Tina... Tõsiselt ka," muigas noormees kergelt pead raputades, kuni mõne hetke pärast uuesti tõsines. "Oota mind siin. Käin korra toas ära ja toon võtmed," lisas ta. Kutt ei jäänudki Tina vastust ootama, vaid suundus kohe majja. Paari minuti pärast oli ta juba koos võtmega tagasi ning viipas tüdrukule, et too kaasa liiguks ja koos temaga autosse istuks.
|
|