19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 29, 2013 15:31:04 GMT 2
Kylie istus kaubanduskeskuses ühel pingil, uuris oma järgmise kuu töögraafikut ning sõi kummikomme. Kuigi tal oli plaan, et juuliga teeb tööga lõpu, naudib siis järelejäänud üürikest suve ja valmistub kooliks, otsustas ta siiski augusti lõpuni tööl käia. Tal on kooli ees ärevus sees, uus kool siiski, ja seega ta ootab seda - töö röövib aega ja näib, et aeg liigub nii kiiremini. Teisalt ootab ta juba Nate'i lapse sündi. Teda huvitab, kas ka siis on nii, et Nate lapses nii kinni on, et unustab, et tal on tegelikult naine ka, kes tähelepanu tahab ja see naine ei mõtle tähelepanu all seda, et ta lihtsalt ei pea öösel üksi uinuma. Ky on viimasel ajal aina tihedamini leidnud end mõttelt, et neil Nathanieliga oli toredam siis, kui nad lihtsalt sõbrad olid ja koos kuskil punkris rummi jõid. Mirth ei ole enam selline tüdruk. Ta on muutunud ja näib, et praegune Kylie Nate'iga ei klapi. Kas see suhe on läbi või on lihtsalt keeruline aeg? Kas seda on mõtet hoida või on targem teha lõpp enne, kui kõik veel hullemaks läheb?
OT: @animal
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 17:45:03 GMT 2
Hunter oli hommikul enda 'loomaaia' puurid ära vahetanud, millele tal kulus mitu tundi. Selle käigus avastas ta, et näriliste toit ja mineraalikivi hakkab otsa saama. Lisaks olid rotid enda joogipudelile üks-null teinud, mis tähendas, et nad vajasid uut, sest vana lasi natuke läbi. Seega oli Hunter enda sammud loomapoodi seadnud, kust ta kõik vajalikud asjad kätte sai. Scooteri jaoks ostetud toit jäi poodi linnapead ootama, sest viiteteist kilo ei ole vist eriti kerge jala koju tassida. Kilekott ostetud tavaariga käes, jalutas poiss rahulikult kaubamaja välisuste poole, kui korraga pingil Kylie't märkas. Esimese hooga mõtles poiss temast lihtsalt mööda jalutada, aga siis otsustas ta ümber, sest viisakas oleks siiski kasvõi tere öelda. Tegemist on siiski Jessica sõbrannaga, mis siis, et Hunter ise on temaga ainult korra rääkinud. "Hei," lausus Hunter piisavalt kõvasti, et see blondi tüdrukuni kostaks, aga piisavalt vaikselt, et see palju tähelepanu ei köidaks. Ta jäi pingi juurde seisma, silmad näitsikule viidud.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 29, 2013 17:57:57 GMT 2
Töögraafik nägi väga totter välja. Mitte ühtegi vaba nädalavahetust. Üldiselt pole muidugi vahet, sest tema jaoks ei mänginud hetkel absoluutselt rolli see, mis päevaga tegemist on. Tema jaoks oligi kaks päeva - vaba päev ja tööpäev. Kostuks üks piisavalt vali tervitus, mis tuli päris tema juurest. See pani Kylie graafikult pead tõstma. "Oh, tsau," ütles Ky üsna üllatuses. Ta poleks iial arvanud, et Hunter tuleb teda tervitama. Tundub teine selline arg ja tagasihoidlik noormees. Jessie'le musi tehes tõestas ta muidugi vastupidist, aga see võis ju väike erand olla. Või ongi kutt julgemaks muutunud? Tuleb kasuks talle. "Pärastlõunane šoping käsil?" uuris Ky, kuigi vastus oli ilmselge, sest Hunteril oli siiski loomapoe kilekott käes.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 18:50:19 GMT 2
Tüdruku üllatunud pilk ei jäänud Hunterile märkamata. Ilmselt ei olnud ka Kylie kindel selles, et nad peaksid teineteist tervitama. "Niivõrd-kuivõrd," lausus poiss õlgu kehitades, "endale ma just midagi ei ostnud, aga teistele küll. Mida sa ise nii hoolega uurid?" Hunter lasi ennast natuke vabamalt seisma, kuid ei võtnud veel pingil istet, sest ta ei olnud kindel, kas järgmisena tuleb 'tsau, näeme' või jäävad nad pikemalt rääkima. Millest neil kahel küll ainult rääkida oleks... Jessicast?
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 29, 2013 18:57:58 GMT 2
Ilmselt pidas Hunter teiste all silmas loomi. "Töögraafikut," vastas Kylie, "järgmise kuu oma. Esimest korda hoian nii nõmedat graafikut käes." Neile võeti sinna uus töötaja, kes neid graafikuid koostab. Algaja vist või talle lihtsalt ei meeldi Kylie. Mine tea, kõik on võimalik. Pole hullu, nagunii viimane kuu seal. "Kui sa kuhugi tormama ei pea, võta istet," lausus Ky. Pole temalgi aimu, millest nad rääkida võiks, aga küll leiutavad.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 19:02:13 GMT 2
"Mis seal siis nii hullu on?" uuris Hunter, kes oli ise ka täitsa tööinimene, kuigi ta sai enda perekonna käest iga kuu päris normaalse summa taskuraha. Siiski leidis nooruk, et enda raha on veel parem ja pealegi saab juba varakult selgeks, et raha ei kasva puu otsas. "Noh, ega mul väga kiire ei ole jah," lausus poiss pisut venivalt, justkui ei oleks ta kindel, kas see on ikka hea idee. Viimaks astus ta paar sammu pingile lähemale ning istus Kylie kõrvale.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 29, 2013 19:13:35 GMT 2
"Ühtegi nädalavahetust vaba pole, vahepeal töötan kaheksa päeva jutti, siis natuke üle päeva ja siis on lampi neli vaba päeva. Üldiselt peaks olema kaks vaba-kaks tööl graafik, aga see siin pole ligilähedalegi sellele," rääkis Kylie, miks see graafik tema meelest nõme on. Kui Hunter pingile istus, pakkus Mirth talle kummikomme. On kedagi, kes kummikommidele ei ütleb? Tähendab, mõni noor inimene? Ky pistis graafiku oma kotti. "Aga tühja sellest graafikust, mul nagunii muud teha pole, kui tööl käia," ütles Mirth.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 19:48:15 GMT 2
"Siis on jah natuke nadi graafik," oli Hunter nõus, sest tema vahetustega graafik oli väga mõnus. Sai kenasti suve nautida, aga samal ajal ka tööl käia. Pakutud kummikommide vastu ei olnud poisil midagi ja seega pistiski ta ühe endale suhu. Polnudki ammu selliseid komme söönud. "Kuidas siis nii, et sul midagi kohe teha ei ole? Kus siis Jessica on... või see tüüp, kellega sa käisid... Nate? Ja tahad öelda, et sul ei ole tõesti ühtegi hobi või huvi millega vastu?" ei tahtnud Hunter eriti tüdruku sõnu uskuda. Ta asetas enda kilekoti pingile ning pööras ennast natuke rohkem näoga Kylie poole, sest nii tundus viisakams ja endal oli mugavam rääkida ka.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 29, 2013 20:21:47 GMT 2
"No midagi ikka on, joonistamine ja maalimine on alati toredad, aga mul pole sellega tegelemiseks viimasel ajal üldse tuju. Tähendab, tuju pole mitte millekski. Tahaks lihtsalt, et suvi läbi saaks ja kool pihta hakkaks," rääkis Ky. Rutiin on küll nõme, aga tundus, et tema jaoks on see parim lahendus. "Jessica ehitab maja või murrab pead ja konte oma tuleviku nimel. Ja Nate...noh,..temaga on keeruline. Ta võttis vanemate äri Tree Hilli osakonna või asja üle ja nüüd on tal ka ainult töö ja töö ja Bekah ja töö ja Bekah ja töö ja tähendab, ma pean ise tegevust leidma ja ma ei tea, ma olen vist igal pool jalus." Kui juba rääkimiseks läks. välja ei paista see kuidagi, et Mirth praegu kurb oleks, ta on ikka selline naeratav ja armas nagu koguaeg.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 20:36:36 GMT 2
"Sa tahad kooli minna? Ma üritan mõelda, kuidas kooli veel kaugemale lükata. Mul pole õppimise vastu otseselt midagi, aga ma lihtsalt ei salli keskkooli eriti," lausus Hunter, "aga joonistamise jaoks tuju saamine pole minu jaoks tavaliselt kuigi keeruline ja seega ei oska ma sind aidata." Poiss võtab lihtsalt mõnikord välja minnes asjad kaasa ja kui midagi lahedat näeb, siis joonistab. Kodus hakkab ta ainult siis paberit määrima, kui tal tõesti mingi kindel idee on. "Õigus. Jessica ja Sayer ehitavad sinna kuskile linnast välja maja," sõnas poiss rohkem iseendale kui tüdrukule. "Sul siis kodus ei ole midagi teha? Sul ju väike vend nüüd. Või peaksin ma kasuvend ütlema?" ei olnud Hunter kindel ja vaatas küsivalt Kylie'le otsa.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 29, 2013 20:55:49 GMT 2
"Tahan ja samas kardan ka. Miami's olin ma kooli üks popimaid tüdrukuid, aga see kool siin ei ole sama, inimesed ei ole samad. Ma ei tea põhimõtteliselt ühtegi keska õpilast siit, välja arvatud sind ja ma ei tea, kas mind siin koolis omaks võetakse," rääkis Kylie. Muidu tahtis küll kooli minna, aga selline tüüpiline hirm oli sees. "Mul pole kunagi varem iga tujuga maalimises probleemi olnud, aga nüüd..ma ei tea, ma olen vist siin elades kõvasti muutunud. Mingil määral kindlasti." Sama Kylie, aga samas ka mitte. "Nad jah, hakkavad maakateks, lähevad metsa elama. Ma olen paar korda seal maja peal käinud ka, võõras oli. Ma olen harjunud, et Jes elab kasvuhoones," rääkis Mirth, ise särav ja elurõõmus nagu alati. Kõik on ju tegelikult hästi, Nate ainult teeb tuska. "See pisike on nii pisike alles, et ainult magab ja sööb ja kui ta parasjagu seda ei tee, siis väntsutab Sayer teda või siis vanemad teevad pilte ja nunnutavad." See on see koht, kus Ky end jalus tunneb. "Ja ma ei tea, kuidas sa ta kohta ütlema peaksid, õige mõiste oleks ilmselt kasuvend, aga ma nimetan Sayerit ka lihtsalt vennaks, niiet põhimõtteliselt võib Styles ka lihtsalt vend olla." Poliitiliselt korrektne või mitte, Tremblayd on tema pere - mis siis, et bioloogiliselt ei ole.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 21:20:40 GMT 2
"Sind võetakse kindlasti omaks. Pole see nii hull midagi. Väike kool ja tunnid on erinevate õpilastega. Seega võimalus tutvuda erinevates kooliastmetes olevate õpilastega," lausus Hunter, kes tuletas meelde enda esimest kooliaastat. Temal olid lausa vanemad vennad koolis ees, aga siiski oli üks jama aasta, mis lõppes sellega, et ta endale kuuli õlga sai. Kena. "Muutume me kõik aja jooksul, aga oleneb, kas see muutus on positiivne või negatiivne," sõnas poiss ning näppas endale veel ühe kummikommi, sest need olid täitsa head. Ta kuulas, mida Kylie Jessica uuest kodust arvas ja tõi selle peale ühe turtsatuse kuuldavale, hakates kergelt naerma. "Kas sa oled neile kunagi märku andnud, et sa tahaksid ka enda väikese vennaga tegeleda? Paku vanematele näiteks, et nad välja läheksid ja hoia teda siis terve õhtu. Äkki nad ei tea et sa... nagu oled huvitatud selle lapse väntsutamisest, kui sinu sõnu kasutada," seletas Hunter, mõeldes tagasi sellesse aega, kui Rosie alles pisike põnn oli. Neil on kodus kõvasti rohkem rahvast, aga ikkagi sai ka tema pisikesega aega veeta. Mis puutus Stylesi nimetamisesse enda vennaks, siis Hunter sai täitsa aru, mida Kylie silmas pidas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 30, 2013 11:20:49 GMT 2
"Ma ei saa küll aru, miks nad peaks, aga noh, eks näis," lausus Kylie. Pole mõtet sellega oma pead vaevata, küll kõik läheb nii nagu peab. Ta ei saa praegu nagunii midagi teha. Kas Ky muutus on positiivne või negatiivne? Kui palju, kuidas ja kas ta üldse on muutunud? Võib-olla on ta lihtsalt kuskil nö risu all peidus ja ei tea, kuidas sealt välja saada. "Aga ma ei tea, kas ma tahan. Ma olen teda mitmeid kordi süles hoidnud ja teda lihtsalt vaadanud, aga...ta on nii väike, ma ei oska temaga midagi peale hakata." Jälgib eemalt parem, kuidas pisike kasvab. "Räägi parem, kuidas sul läheb," vahetas ky jututeemat.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2013 12:10:58 GMT 2
"Kas või selle pärast, et sa oled Sayeri õde?" laiutas Hunter enda käsi, "ta ei olnud küll mingi kõige popim tüüp, aga ta sai inimestega päris hästi läbi." Mõne õpetajaga ka muidugi. Ei teagi, kas seda Say enda pärast või tema ema pärast, kes koolis töötas. "Jah, väikestega on tõesti see mure, et nendega midagi erilist teha ei ole," muigas poiss. Kylie küsimus tema kohta pani noormehe alguses üllatuma ja ehmuma, sest see küsimus tuli ikka väga järsku. "Mina? Noh, ma käin tööl ja naudin lihtsalt suve - joonistan, tegelen loomadega ja muu selline. Isegi paar raamatut olen läbi lugenud. Midagi erilist ma siiski teinud ei olegi... ahjaa ma olen nüüd ju onu ühele pisikesele tüdrukule ja kui ma mõtlen pisike, siis tõesti imetilluke," seletas Hunter viimaks. Ega tal midagi väga rääkida ei olnud. Ta elu ei olnud eriti värvikas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 30, 2013 12:31:19 GMT 2
"See küll mingi näitaja pole," lausus Ky muigega. Aga see kõlas nii armsalt. Sayeri õde. Kylie jaoks oli endiselt imelik mõelda, et tal on perekond, seda enam, et ta pole viimasel ajal nendega üldse aega veetnud. Ta tunneb iga kord süümekaid, kui jälle ööseks koju ei lähe. Viimasel ajal on ta muidugi rohkem kodus olnud, sest Nate'iga on nagu on. "Onu Hunter," lausus Kylie naeratades,"palju õnne!" Tundub, et Hunteri elu kulgeb vaikselt ja, kui loomad välja jätta, päris üksildaselt.
|
|