18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 30, 2013 21:58:19 GMT 2
Phoebegi märkas, et mingi blond tšikk oli vahepeal venna juurde tulnud, kuid esialgu ei pööranud tüdruk sellele tähelepanu. Kui aga Colin tüdrukuid tutvustas, viis Phoebs oma sinised silmad blondiinile ning jäi teda hetkeks vaatama. Ei, ta ei olnud seda tšikki varem näinud. "Meeldiv tutvuda," lausus tütarlaps viisakalat ja ulatas Lisale käe. Talle võib see venna kunagine kursakaaslane isegi veel meeldima hakata, sest tegelikult tundus ta vahva. Kui vend edasi rääkis, jäi Phoebe lihtsalt kuulama, kuigi üritas veel laval toimuvat ka vaadata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2013 23:37:32 GMT 2
"Kui sa piisavalt palju treenid, siis ma küll ei saa aru, miks sa olümpiamängudele ei peaks pääsema," jäi Kitty positiivseks. "Pealegi olen minagi mõelnud sügisest ujumistiimiga liitumise peale." Ujuda talle meeldis ja siis ongi tüdrukul tegevust rohkem. Ta sai vaevalt mõned kuud uues koolis olla, nii et tulevast õppeaastast tuleb ikka viimast võtta, kuigi Seniori aasta on veel ka pärast seda ees. "Mille järgi sa eristad tõbrast normaalsest kutist, kui sa neid esimest korda üldse näed?" küsis Kitty. "Tõsiselt... Ära hinda raamatut kaane järgi." Erica märkas, et seda kippus Unique just vastassoo puhul tihti tegema. Hetkeks lasi neiu oma pruunidel silmade pilgul rändama minna, kuni ta märkas Staciat, kes nende juurde oli tulnud. "Hei, Stacia," tervitas ta oma poolõde.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 30, 2013 23:50:27 GMT 2
"16-aastased võidavad juba täiskasvanutega koos võisteldes medaleid, samas mina alles alustan tõsisemaid treeninguid," ei leidnud Unique küll Kitty sõnades midagi lohutavat. Või siis oli viga selles, et ta oli jälle korraks negatiivsetel tunnetel end vallutada lubanud. "Aga see mõte mulle meeldib, et sina ka tuled," kiitis näitsik sõbranna idee heaks. "Ilmselgelt on liiga ilusad mehed tõprad, kuna nad teavad isegi, et võiksid saada peaaegu iga naise kõigest ühe silmapilgutuse peale. Kes jätaks sellise võimaluse kasutamata," jätkas Unique oma teooria selgitamisega. Pobisenud natukese aja pärast ka ise Stacia-nimelise tšikile tervituse, otsustas tüdruk, et jätab Kitty natukeseks temaga kahekesi ning läheb ja ostab endale vahepeal midagi söödavat - nii saab Kitty oma poolõega rahulikult rääkida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 31, 2013 0:04:31 GMT 2
"Hei," vastas Stacy korraga mõlemale tüdrukule, kuid varsti jäid nad Kittyga siiski kahekesi, sest neist noorem, aga mõlemast tunduvalt pikemat kasvu tšikk otsustas enda sõnul süüa ostma minna. Mis seal siis ikka - tegelikult ongi kahekesi mugavam mõnda aega juttu ajada, sest oma poolõe sõbrannat Stacia ei tundunud ega teadnud isegi tema nime. "Ma näen, et veedad juba mõnusalt aega," lausus näitsik, jälgides pilguga toda Kittyga juttu ajanud tšikki, kes peagi silmapiirilt kadunud oli. "Ma rääkisin oma emale ka pommuudisest. Ta ei uskunudki mind alguses," teatas Stacy isegi kergelt lõbusal toonil.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 13:13:41 GMT 2
"Nagu see vanus loeks. Küll sina ka kunagi medali võidad," lohutas Kitty sõbrannat. Unique on alles algaja, kuid temastki saab ühel päeval kuldmedali vääriline. Samas Kitty ise veel ei teadnud, kas liituda ujumistiimiga või mitte. Ilmselt annab ikkagi võimaluse, kui ta üldse tiimi võetakse. "Sa paned nad kõik ühte patta," sõnas Erica pead raputades, kui Unique meestest rääkis. See, et üks mees tõbras oli, ei pidanud tähendama, et ka teised sellised oleks, eriti veel need, kellele välimust veidi rohkem on antud. Kui aga sõbranna hetkeks ära kadus, pöördus Rica oma poolõe poole. Oleks tegelikult pidanud oma sõbrannat ka talle tutvustama. "Kuule, pole jah viga," noogutas neiu. "Aga mis edasi sai?" uuris Erica.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 31, 2013 13:26:31 GMT 2
"Ema helistas siis lõpuks isale, et küsida, kas see kõik on tõsi, kuid tüüp oli enda telefoni välja lülitanud," vastas Stacy. "Alles järgmisel päeval õnnestus isa uuesti kätte saada ja siis tuli tal kõik patud üles tunnistada. Kuigi vanemad pole enam ammu koos, mõjus see emale siiski rängalt, et mu isa teda kunagi pettis. Õigemini käis see tema uhkuse pihta," jätkas Stacia, meenutades õhtut, kui ema täiesti endast välja läks ja lubas ise ka Tree Hilli sõita, kuid Stacy suutis naise siiski ümber veenda. Polnud seda hüsteerikut vaja siia. Las istub oma kallil Prantsusmaal edasi ja valab seal krokodillipisaraid.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 13:50:52 GMT 2
Kitty kuulas Staciat ja raputas endamisi pead. "Argpüks," sõnas ta. Oli vist üldsegi idiootne loota, et Brian tema jaoks kunagi olemas on, kui tal isegi Stacia jaoks aega polnud. Vähemalt ei saanud öelda sama Ashley kohta, kes on Ericale kui parim sõbranna. "Ouch," muigas Kitty, kui kuulis, et Stacia emale mõjus see igatahes rängalt. Tollel õhtul oli Kitty ka endast väljas ning ema ja Alejandro olid talle siis toeks. Selle noormehega sai Erica juba algusest peale hästi läbi ning neiu arvates oli Ale ikka päris armas. Mõni ime siis, et tüdrukul temasse crush on. "Ma imestan, et su ema pole mind ja mu ema üles otsinud. Ma arvan, et ta keeraks meil mõlemal kaela kahekorra, kui vaid saaks," lausus Rica.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 31, 2013 14:13:12 GMT 2
"Jah, seda sõna kasutaksin tema kohta ka mina," noogutas Stacy. Endiselt ei olnud tal tahtmist selle mehega rohkem suhelda. Loodetavasti mõtleb Kitty samamoodi, kuna see oleks talle endale parem. "Kusjuures ema tahtis küll Tree Hilli tulla, aga ma suutsin ta ümber veenda, kui talle meelde tuletasin, et selline skandaal mõjuks tema mainele halvasti," rääkis Stacia, kuni märkas eemal kahte tuttavat kuju, kes teda ootasid. "Aga okei, ma pean praegu minema. Nägudeni," sõnas näitsik kiiresti ning kadus peagi koos sõbrannadega.
|
|
|
Post by Jackson Moralez on Jul 31, 2013 20:02:11 GMT 2
Carmel tõstis enda pilgu lava ees olevatelt inimestelt ning vaatas õrnalt naeratades Jacksonile otsa. Kaks ekskaptenit, kes nüüd enda meeskonnad maha peavad jätma, et kuskil mujal endale uus meeskond luua. Seda siis kas otseses või kaudses mõttes. "Eih, nad olid siin," lausus tüdruk, "nad lihtsalt läksid lava ette, aga mul ei ole tuju, et keegi mind tõukaks või jala peale astuks. Nad pidid mu pärast üles otsima. Nad on missioonil hoiame-Carmeli-tuju-üleval ja ma olen neile selle eest tänulik. Mul on tõesti tore päev olnud. Ja mis on sinu vabandus, et sa üksinda oled?" Tüdruk sättis ennast mugavamalt istuma ning vaatas poisile otsa. Muusika oligi nüüd neile mõnusalt taustaks. "Ja muideks. Kümme punkti riietuse eest. See on palju etem kui need laiad püksid ja liiga pikad maikad, mida te palliplatsil kannate," teatas Carmel lõbusalt, näidates, et ta on täiesti võimeline isegi nalja tegema. "Seega hülgasin sina nemad, mitte vastupidi. Reetur selline," vangutas Jackson pead, kiitmata tüdruku tegu heaks. Kuidas ta suutis nii küll teha? Aga kuna peagi oli noormehe suul kerge muie, siis oli teada, et sõnad jäid sõnadeks ning tõsiselt ta neid ei mõelnud. "Eks ma püüan ka siis selle ülla missiooniga liituda," lisas noormees. Kui vaja, siis ta võib lollakaid nägusid teha, enda huumorisoone valla lasta ning isegi tantsida tüdrukule, mis on küll jube halb, aga äkki vähemalt naljakas. "Mul lihtsalt polnud kellegagi tulla. Kõigil olid juba plaanid tehtud ning seltskond valitud ja loomulikult suutsin ma enda helistamisega viimasele minutile jääda. Aga kuna ma teadsin, et keegi ikka siia tuleb, siis ma lootsin endale seltskonna koha peal hankida. Ning tundub, et mu plaan B õnnestus," pööras Sonny enda tumepruunid silmad Carmelile, suul lõbus naeratus. Tore oli tüdrukut üle pika aja jälle näha. "Ma tänan," hakkas Jackson naerma, kui Carmel tema riideid kommenteeris ja neile max punktid andis. "Palliplats on hoopis teine elu ning teine planeet. Seal olin ma kapten Moralez, nüüd olen ma lihtsalt Jackson. Ning sügisest jälle Moralez-mida-kuradit-sa-enda-arust-teed pallipoiss, aga ainult teises tiimis," lisas kutt rahulikul toonil, toetades ennast ühe küünarnuki peale, olles kuidagi poollamavas asendis.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jul 31, 2013 20:45:49 GMT 2
"Samad sõnad, kuigi viimati kui ma sind nägin, olid sa üks mässav esmakursuslane," muigas Colin, hoides enda silmi näitsikul. Viimati kuulis ta jutte sellest, et tüdruk üritas modellindusega elatist teenida. "Noh. See siin on mu õde - Phoebe. Me just rääkisime ennist sellest, et ta tahab ka meie endisesse ülikooli minna. Phoebs, see on Lisa. Ta käis ühe aasta minuga samas ülikoolis," lausus noormees, olemata päris kindel, kas ta on teda üldse Lisale maininud. Vahel vast jooksis ikka jutust läbi. "Tead, ma peaksin sulle kohe pika jutu ära rääkima, aga kui see lühemaks lõigata, siis pärast ülikooli lükkasin New Yorgi tööpakkumise tagasi ja tulin siia. Siin on mul nüüd oma fotostuudio ja lisaks hakkan varsti isaks ka saama, mis on veel eraldi pikk jutt," hakkas Colin naerma. Tähtsamad asjad olid siiski mainitud. "Räägi mulle parem, kus sa ära oled käinud, sest viimati kuulsin ma, et sa oled modell," lausus mees, asetades käed rinnale risti ning keerates ennast rohkem tüdruku poole. Nii oli parem rääkida. Ei pidanud nii palju kisama. "No paras mässaja olen ma endiselt," muigas Lisa kergelt. Kõvemat häält pidi ta ikka tegema, sest lava ees oli muusika päris vali ning sellest oli raske üle rääkida. "Meeldiv tutvuda," pöördus Lisa Colini õe poole, surudes tema kätt. "Nii, et järgmine Holloway läheb Chicago kunstikooli elu nautima... venna jälgedesse?" tundis Marion Phoebe tuleviku kohta huvi. Sealne kunstikool on päris mitmekülgne, võimaldades õppida rohkem kui kolme eriala. "Nii et eriti lühikeses kokkuvõttes - sa andsid korvi suurlinnale, tulid pisikesse kohta üle, avasid oma stuudio ja lisaks oled sa tulevane isa... noh, mis mul muud öelda on, kui palju õnne," naeratas Lisa õrnalt, sinised silmad Colinit jälgimas. "Noh mis seal ikka oli ... enda ühe aasta oli kunstikoolis ära ning siis otsustasin hakata näitlejaks. Müüsin enda parimad tööd maha, sain suht head raha selle eest ning kolisin LA'sse. Mõned pisikesed filmirollid isegi sain, kuid põhiliselt poseerisin raha ees ning minu karjääri tipp hetk oli poolalasti pesu foto LA tänavatel, moeajakirjades ning bussidel. Life was great ning nüüd olen tagasi nullpunktis. Teenin põhilist elatist baaris ja olen mõne rikkama vanema jõnglasele aeg-ajalt lapsehoidjaks," jutustas Marion kiirelt enda kurva saatuse ära. Mingil määral on ta küll tagasi kunsti juurde pöördunud, aga nii pea vist tagasi Chicagosse ei lähe.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 31, 2013 20:58:29 GMT 2
Kui Lisa Phoebe kätt surus, lubas tüdruk oma huultele kerge naeratuse. See blondiin ei tundunudki mingi tüüpiline tibi, kellel on välimust rohkem kui ajusid. Tore, et on olemas ka selliseid inimesi. "Not really," turtsatas Phoebe ja viis oma sinised silmad hetkeks vennale. "Kui ma sisse saan, siis ma lähen järgmise Hollowayna Chicago kunstikooli elu nautima ja maalikunsti õppima," täpsustas tüdruk. "Kaamera jäägu Colinile, mina olen oma molbertiga ka õnnelik, kui ma sellise asja kunagi saama peaks." Kunstiinimesed olid muidugi mõlemad Hollowayd.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 21:16:50 GMT 2
Colin jälgis kahe tüdruku vestlust ning muigas kergelt. Tundus, et need kaks said päris kiiresti ühele lainele. See on ainult tore, sest noormehel ei ole vaja järgmist inimest, kelle pärast ta enda õega vaidlema peaks. "Aitäh. Millega sa siis muidu tegeleda tahaksid? Kui sa modelli tööst endiselt huvitatud oled, siis ma võin sind portfoolioga aidata," muigas noormees. Jah, kogume isegi festivalil endale kliente, kuigi Lisa oleks pigem sõbranna ja ta isegi ei küsiks temalt raha või siis teeks kõvasti allahindlust. "Kaua sa siis Tree Hillis juba olnud oled ja mis valemiga me veel kokku pole juhtunud?" uuris Colin.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 21:26:35 GMT 2
"Võtan süü omaks," lausus tüdruk ja naeris kergelt. Jackson lihtsalt suutis enda veidra huumoriga ta iga kord naerma panna. Ilmselt sellepärast kaks kaptenit omavahel läbi saavadki. "Väga lahe, et sa missiooniga liitud ja väga tore, et kõik su sõbrad ei tahtnud sinuga välja tulla, sest nüüd saan mina sind tüütada," teatas Carmel lõbusalt. Ta kuulas poissi ja ta lihtsalt ei suutnud jälle tõsiseks muutuda. Juba kuti rääkimisstiil oli selline, nagu tahaks ta Mellyt muigama ajada. "Kuhu sa siis lõpuks läksid? Sa olid ka üks neist, kes viimasel hetkel enda otsuse langetas?" uuris Carmel, kes ise sügisest New Yorki tantsimist läheb õppima.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 22:00:38 GMT 2
Kitty raputas Stacia kommentaari peale pead. Nüüd oli ta vähemalt korra oma isa näost näkku näinud... ja saanud teada, milline tõbras ta on. Ei, Kitty temaga ka enam tegemist teha ei tahtnud. "Sa vist ei usu seda, aga minu ema tahab, et sa meile tuleks. Ta tahab sind näha," teatas Kitty. Samas ei tundunud Ashley sugugi pahane, kuigi Brian oli tal sita keema küll ajanud. Erica oleks tahtnud Staciale veel pikemalt sellest rääkida, aga kui ta nägi, et poolõel on kiire, tüdruk noogutas. "Näeb," sõnas ta ning jäi üksi rannaliivale sõbranna tulekut ootama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Aug 1, 2013 23:52:31 GMT 2
"Jah, eks see tuletab mullegi aeg-ajalt meelde, et olen ikkagi inimene," turtsatas Helena ja võttis lonksu oma veepudelist. Magus ajas sama palju jooma kui rahustas. Vähemalt oli positiivne see, et laval ei hakanud kunagi Helena hääl isegi värisema, nii et need pabistamised jäid ikka lava taha. "Tegelikult närisin ma enne isegi nätsu, aga seda võibki närima jääda. Oleks ise ka pidanud šokolaadi nätsu asemel kaasa võtma, aga hea, et sinulgi oli," rääkis Helena, huuled kaardumas millekski muige sarnaseks. "Ma kartsin kõige rohkem seda, et mul läheb Radioactive'i coveri kitarrisaade sassi, sest ma nägin niigi hullu vaeva, et see selgeks saada, kuna mul on viimasel ajal lihtsalt nii kiire olnud," rääkis neiu. Pärast kooli lõppu käis ta noortekeskuses harjutamas, mõnikord üksi, mõnikord Raelyniga, kellega ta kunagi augusti lõpus või septembri alguses TRICis peaks esinema, siis veel need reedeõhtused enesekaitsetrennid ja eile oli neiul veel Coliniga pildistamine. Tänanegi oli üsna tegus, aga vähemalt saab Helena pärast esinemist ülejäänud õhtut nautida ja seda ta teha kavatseski. Alex naeratas kergelt Helenale. Näitsiku hääl on ainult korra värisema hakanud ning see oli esimene kord, kui Sayer ta vabamikriõhtul lavale vedas, saates teda ise kitarril, kuid kogu laulmine oli neidise enda teha. Esimesed kaks-kolm minutit jõllitas ta sõnatult publikut, enne kui julges suu lahti teha. See oli esimene ja ühtlasi ka viimane kord, kui tüdruk tõsiselt närvis oli. Pärast seda oli Lexie arvamusel, et tuleb, mis tuleb. Lavalt pole võimalik tal ikka alla kukkuda. "Šokolaad on tõeline abimees igas olukorras," sõnas neidis, enne kui teda kutsuti. Aeg oli märkamatult läinud ning Kate'il oli jäänud vaid kaks laulu esitada. Tänane esitlus on Jessical üle pika aja ainult akustiliste loode päralt, põimides vaid mõne üksiku instrumentaal pala sisse. Kate'ilt õrna naeratusega noogutuse saanud, vastas Alex samaga. Tõmmanud kergelt läbi enda juuste, sasis ta neid viivuks, minnes kohe pärast enda bändikaaslasi lavale. Mõni sõna publikule ning tüdrukupoolne kontsert algas. Esimeseks looks oli "We were young", mille ta eelmine aasta kirjutas Lizzie'le sünnipäevaks. Seega väikene avapühendus talle.
|
|