21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Aug 10, 2013 23:58:20 GMT 2
Alex kõndis oma mitu minutit rahva seas ringi, jäädes aeg-ajalt seisma, et kõneleda mõne üksiku tuttavaga, kes kiitsid nii tema esitust kui ka küsisid üldiselt tuleviku ja elu kohta. Ning nad kõik õnnitlesid teda jätkuvalt emaks saamise puhul. Pisikene Mary-Lou on juba poole aastane, kuid endiselt saab tüdruk õnnitlusi nendelt, kellega ta väga tihti kokku ei puutu, kuid kes on osakene tema suurest perekonnast. Märganud peagi tuttavaid nägusid, ilmus Lexie suule õrn naeratus, kui ta kõndis reipal sammul Lizzie ja Liami poole, kellest viimane seisis tema poole seljaga, mis tõttu õnnestus tüdrukul teda üllatada, hüpates talle lähedale jõudes selga. "Hei," lausus ta poisile vaikselt, kinkides talle õrna põsemusi, viinud enda rohelised silmad edasi Lizardile, tervitas ta tüdrukut tunduvalt valjemalt. Tore oli näha, kuidas Lizzie ja Mary-Lou omavahel hästi läbi said.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2013 18:58:47 GMT 2
Kui Alex Liamile korraga selga hüppas, võttis see hetkeks mehe tasakaalu kõikuma, kuid õnneks jäid nad siiski mõlemad püsti. "Ma just mõtlesin, kas sa suudad meid siit inimmassist üles leida," muigas ta, saades ühe pehme põsemusi omanikuks. Pole paha. Märganud, et Lexi pilk on suunatud Lizardile, jäi ta ka ise teda silmitsema. "Ma olen kehv isa. Ta äritses mult Lulu ühe õllepurgi eest maha," hakkas noormees naerma, "kusjuures ta vist tundis su hääle päris kenasti ära." Liam ajas enda pea pisut kuklasse, et tüdrukule otsa vaadata. "Sa olid vägev seal üleval," sõnas noormees, kuigi ta oli kindel, et Alex sai juba selliseid õnnitlusi hulgi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Aug 15, 2013 22:26:09 GMT 2
Alex turtsatas Liami sõnade peale. "Loomulikult. Rannas on kordades vähem kui lava ees. Siin kõnniks nagu keset tühermaad," lausus neidis muigel, viies enda rohelised silmad poisile, kellele sai ta viimaks ülevalt alla vaadata. Jess. "And at least you have a year to improve yourself and impress me," kehitas ta mõtteliselt õlgu, libistades ennast vaikselt kuti seljast maha, jäädes uuesti enda kahele jalale. Vaiksel sammul kõndis näitsik Lizardi juurde, kelle sülest Jessica enda pisitütre võttis, kellele hakkasid hetkega huvi pakkuma enda emme pikad juuksed, mis olid tal väga hästi käe ulatuses. "Loomulikult tundis ta enda emme ära. Ma olen teda viimased pool aastat magama saanud ainult laulmisega," tõstis Alexandra enda rohelised silmad Mary-Lou sügavsinistelt, viies need tagasi Liamile. Noormehe kiitmise peale hakkas tüdruk vaikselt naerma. "Ma lihtsalt istusin seal ning liigutasin suud," lükkas ta tüübi sõnad tagasi. She wasn't actually doing anything. Everybody else were, but not her. She just came up, sit down, sang, rose and walked off. The end.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 13:05:19 GMT 2
Liz naeris kergelt, kui Alex nende juurde jõudis ja Liamile selga hüppas. Tore, et neiul hea tuju oli. "Tore, Liam, et sa ise ka aru saad, et see oli kehv diil," muigas näitsik ning kuulas poole kõrvaga paarikese juttu. Suurem osa tema tähelepanust oli siiski neiu ristitütrel. "Nononoooo," ei olnud tüdruk just õnnelik, kui Alex pisikese Lulu tema sülest ära võttis. Jama. Peab ikka endale ka ühe sellise muretsema... kunagi. "Jah, muidugi - liigutasid ainult suud. Kujutad sa ette, mis siis saaks, kui mina läheksin sinna ja lihtsalt liigutaksin enda suud. Parimal juhul oleks rahvas mõne minutiga kadunud. Halvimal juhul algaks toidusõda minu pihta," seletas Lizard ning vaatas siis sõbrannale otsa. "Nii et ma nõustun Liamiga," teatas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2013 13:17:24 GMT 2
Lizardi sõnade peale tegi noormees talle nägusid. Nende kahega koos olles sai Liam kogu aeg 'ilusaid' sõnu nii ühelt kui ka teiselt neiult. "Jah. Küll me siis aasta pärast vaatame, kes Lulu lemmik vanem on," muigas Liam, kes peab tuleval kooliaastal ise enda tütrega tegelema, et Alex saaks minna New Yorki ja enda muusika karjäärile keskenduda. Muidugi pakkusid noormehe vanemad, et nad võiksid ju lapse nende juurde jätta, aga Liam ja Alex ei taha enda lapse jaoks võõrad olla. "Huvitav, kuidas mina teda siis magama hakkan saama? Lindistan sinu häält," turtsatas poiss. Okei, tegelikult pani ta juba praegu Lulut vahepeal õhtuti magama ja sai ka ilma muusikata hakkama. "Alex on meil lihtsalt väga tagasihoidlik, kui asi puudutab tema muusikat," sõnas Liam Lizzie sõnade peale, mis puudutasid lava ja laulmist.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Aug 19, 2013 22:24:28 GMT 2
Kui juba plastkahvel ja -nuga Shane'ile pihku pisteti, siis ei hakanud mees küll oma sõrmi rasvaseks tegema, kuigi Selena praegused "lauakombed" panid ta muigama. "Ma ei taha sind küll solvata, aga sa sööd nagu koopainimene," turtsatas Shane ja võttis Selena rohelise juuksesalgu oma sõrmede vahele. Mees imestas, et Selena polnudki vahepeal selle värvi muutnud, kuna tavaliselt oli ikka alati neiu juures midagi uut, mis kohe silma hakkas. Shane kuulas huviga Selena juttu ja raputas pead, kui neiu ütles, et tal on poistest kõrini. "Ouch. Siis ma olen vist küll natuke vales seltskonnas praegu," muigas mees ja võttis mõned friikartulid kahvli otsa. "Haha," tegi Selena Shane'le momendiks nägusid. "Ma söön nagu näljane inimene, kes pole maganud 44 tundi," lausus tüdruk seejärel, kaevates enda sõrmed uuesti friikartulitesse. Ta on tõesti liiga näljane, et järgida mingeid lauakombeid. Pealegi, kes siin taga ikka on, kellele need ettejääksid ja kes noomitusi õhku loobiks. Peale Shane'i muidugi. Kui noormees tema rohelise juuksesalguga mängima hakkas, tõmbas näitsik natukene pead eemale, justkui oleks keegi teda lõua alt kõditanud. Shane'i sõnade peale hakkas Sel kergelt naerma. "Mingil põhjusel ma arvan, et sina ei kvalifitseeri sinna alla," maigutas tüdruk lõbusalt suud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2013 22:36:45 GMT 2
"Sa oled nii armas, kui sa selliseid nägusid teed," lausus Shane ja turtsatas naerma. Armas ja naljakas, kuid hea oli norida ka. "Siis täna öösel, kui kontserdi ära annad ja üritus läbi, lähed magad end välja," sõnas Shane kindlal toonil. Ta oleks veel lisanud, et sööb kõhu täis, aga sellega Selena nähtavasti juba tegeles. Samas ei tahtnud mees, et Selena veel rohkem zombieks muutuks. Praegu ta veel zombiet isegi ei meenutanud. Mõne aja pärast jättis Shane neiu juuksesalgu rahule ja võttis veel mõned ampsud oma praest, mis vaikselt jahtuma hakkas. "Ma ei kvalifitseeri mõiste "vale seltskond" alla?" küsis Shane, kui ei saanud aru, mida Selena nende sõnadega täpsemalt mõtles.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Aug 20, 2013 23:35:51 GMT 2
Liami ja Lizardi omavahelise norimise peale turtsatas Alex vaid kergelt, hakates õrnalt endamisi naerma, vangutades samas pead. Samasugused lapsed nagu pisikene tema süles. Võib-olla mõni aasta on neil edumaad. "Looda vaid. Tüdrukud hoiavad alati kokku ning enda emmet pisikene Lulu juba ei unusta," muutus näitsiku hääl vaikseks ja laulvaks, kui ta tähelepanu enda tütrele pööras. Esimesed päevad on kindlasti sügisel rasked, kuna neidis on harjunud enda pisikese häälega ning septembris ootab teda pisikeses ühikatoas ainult vaikus ja võõrad hääled kõrvalt tubadest. See eest püüab Lexie võimalikult tihedalt kodus olla, et täitsa võõraks enda printsessi jaoks ei muutuks. Samuti ei taha ta maha magada tema esimesi samme, sõnu ega naeru. "Ma pole tagasihoidlik, lihtsalt ratsionaalne ja otsekohene inimene. I literally just sat there and did nothing," muigas ta kergelt. "Mina tuleksin küll lava ette ja laulaksin sinuga kaasa," lisas ta kiirelt ja naerdes Lizzie sõnade peale.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2013 22:33:32 GMT 2
"Muidugi ei unusta. Sinu unustamine on üsna võimatu tegevus," lausus Liam seekord tõsisemalt, vajutades Alexi põsele ühe musi, mille peale pisike Lulu kohe isukalt rääkima hakkas, mis siis, et keegi sellest lalinast aru ei saanud. Siiski oli seda täitsa tore kuulata mõnikord. "Sinuga on lihtsalt võimatu vaielda," lõi tüüp käega, jäädes siiski kindlaks sellele, et tüdruk oli täna seal lava peal suurepärane. Eks pisikest osa mängib selles arvamuses ka see, et Lexi on tema lapse ema, aga siiski kõik peaksid Tree Hillis juba teadma, et häält on talle rohkem kui küll antud. "Mina küll ei tuleks. Ma ilmselt jookseks koos teistega," lisas Liam naerdes tüdruku sõnadele. Talle lihtsalt meeldis Lizardi kallal norida. Õnneks said nad alati aru, kui kumbki nalja tegi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2013 22:40:05 GMT 2
Lizard noogutas agaralt kaasa, kui Lexi väitis, et tüdrukud hoiavad kokku. Tegelikult see oleneb, aga parimad sõbrannad hoiavad küll tavaliselt kokku. Mõnikord võivad tüdrukud ka väga õelad olla. Kuulnud, et Alex on endiselt arvamusel, et ta ei teinud laval midagi, pööritas tüdruk enda silmi. Ta pidi Liamiga nõustuma - selle tüdrukuga oli võimatu vaielda. "Miks ma küll ei imesta. Tead kuule tüüp sa pole mind tegelikult laulmas kuulnudki... ma arvan," sõnas tüdruk, kuid vajus siis kulm kipras mõttesse. "Tead, ma hakkasin varsti laeva juurde jalutama, aga õhtul saame kõik jälle kuskil rannas lõkke ümber kokku?" uuris näitsik, jättes selle nääkluse noormehega pooleli.
|
|