|
Post by Jackson Moralez on Aug 2, 2013 0:03:51 GMT 2
"Tore. You should do it," maigutas Jackson lõbusalt suud, tumedad silmad Carmelit jälgimas. Nad on üksteist juba nii mõnigi aasta tundnud ning eriti hästi said nad läbi viimasel keskkooli aastal, kuna mõlemad olid kaptenid ja seega plaanisid ning arutasid nii mõndagi üritust koos läbi. "Tore, et ma suudan sulle tegevust anda, sest vaikne iseloom ja Carmel lihtsalt ei sobi oma vahel kokku," vangutas poiss kergelt pead, viies enda pilgu lava poole, sest esimene artist lõpetas laulmise ning ta nägi kaugelt, kuidas uus asemele tuli. Seda, et tegu on Alexiga, mõistis noormees alles siis, kui viimane laulma hakkas. "Dartmouthi ülikooli ning see oli ikka eriti viimase hetke valik. Ma enam-vähem kinnitasin enda otsuse ära mõni minut enne tähtaega. Aga momendil olen ma sellega täitsa rahul. Ja sa ise?" pööras Sonny enda silmad tagasi Carmelile, tundes tüdruku tuleviku vastu tõsist huvi. Arvata oli, et näitsik läheb tantsimist õppima, aga huvitav, kuhu ülikooli.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 2, 2013 1:03:56 GMT 2
Helena ei mäletanudki, millal tal viimane kord hääl värises... kui üldse värises. Ta oli juba pisikesest peale pidanud laval paljude inimeste ees esinema, käies ühelt võistluselt teisele kuni märtsini, mil keegi lõpuks tüdrukut märkas ja nüüd Helena juba vaat et tõusev tähtgi on. Paistis, et Helenat ootab muusikas helge tulevik ja tüdruk muusikukarjäärile just pühenduda tahtiski. "Eks ma jätan selle meelde," jõudis Helena Alexile öelda ning naeratas. "Edu," soovis ta neiule veel enne, kui too lavale kadus. Kuna Helena oli kohe järgmine, otsustas tüdruk talle järele jäänud aega veel harjutamiseks kasutada.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2013 13:26:12 GMT 2
Carmel vaatas Jacksonile otsa, kuid keeras siis pilgu liivale, hakates kätega seal lihtsalt niisama kujundeid tegema. Liiv oli päikesest päris soe veel. "Ma ei usu, et ma kunagi veel 'see sama' Carmel olen, aga seda ei kuule ma just esimest korda, et ma enda kohta liiga vaikne olen," lausus tüdruk, jälgides enda käsi, mis liivaga mängisid. See oli umbes sama hea, kui ta murule istub ja automaatselt rohuga mängima hakkab. Kui laval hetkeline vaikus tuli, tõstis ka Melly enda pruunid silmad lavale, mille vallutas hetk hiljem Alex. Kuigi nad ei saanud omavahel läbi, pidi tüdruk siiski tunnistama, et häält oli sellele neiule rohkem kui küll antud. Seega oli tema esitust igati tore kuulata. "Ma lähen Mason Grossi kunstidekooli. See on Rutgersi ülikooli osa. Seega me ei olegi üksteisest nii kaugel. Üks kümne tunnine sõit ja saaksime ülikooli ajal isegi suhelda," lausus Carmel, kes oleks kindlasti valmis seda reisi ette võtma, kui ta saab Jacksoniga natuke aega veeta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2013 13:40:28 GMT 2
Liam jälgis Lizardit ja Lulut, kuid jättis nad peagi rahule, keskendudes muusikale ja joogile, mis tal nüüd sõrmede vahel oli. Pole ilmselt just kõige parem eeskuju tütrele, aga ta on nii pisike, et ta ei saa nagu nii midagi aru. Loodetavasti ei tekki pärast linna peale jutte sellest, kuidas Liam purjuspeaga last hoiab. Tõesti, ei imestaks, kui tuleksid sellised jutud. Kui purk tühjaks sai, viskas ta selle lähedal asuvasse musta kilekotti, mis ürituse ajal ilmselt prügikast rolli mängis. Peagi lõpetas Kate esinemise ning lavale tuligi Alex. Noormehe näole ilmus mõnus naeratuse ja ta huilgas julgelt kaasa, kui neiu mikrofoni juurde astus ja rääkima hakkas. Suur fänn siiski. "Noh, Lulu, tunned hääle ära?" pöördus Liam pisikese poole, kui Lexi laulma hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2013 13:46:29 GMT 2
Lizardile pakkus see seitsmekuune tüdruk palju mõnusamat seltskonda, kui mõned tema vanused. Talle lihtsalt meeldib teda hoidmas käia. Loodetavasti näeb ta Lulut ka siis, kui ta ise ülikooli läheb. Kui Alex lavale astus viis tüdruk enda tähelepanu rohkem seal toimuvale. "Oh, ta laulab minu laulu. Uuujee, taht's my girl," muutus Lizandra pisut elavamaks. Tegu oli siiski tema kingitusega ja tõi meelde palju häid mälestusi. "Vaata, kes seal on," osutas ta sõrmega lava poole. Pisike oli üsna ähmi täis, kuni Lexi laulma hakkas. Ta kuulatas kergelt ning hakkas siis eriti armsalt naerma. Võis oletada, et hääl oli talle piisavalt tuttav, et see emmega kokku panna. "Tead, ma arvan, et kui ta oleks suurem, siis ta annaks sulle selle küsimuse eest ühe tou. Muidugi tunneb ta enda emme hääle ära," naeris Liz, vaadates Liamile lõbusalt otsa.
|
|
|
Post by Jackson Moralez on Aug 6, 2013 1:01:11 GMT 2
Jackson mõistis liiga hilja, et ta suutis valida valed sõnad. Carmel kaotas siiski mõni kuu tagasi enda noorema õe. Sellest ei taastu kunagi keegi. Selliste haavade puhul ei aita isegi aeg. "Samas ... me pole kunagi need, kes me olime eile ning veel vähem oleme homme sellised, nagu olime täna," püüdis noormees midagi neutraalset ja võimalikult ohutud öelda. Loodetavasti ei hakka tüdruk nutma, sest sellisel juhul on Sonny küll hädas. Ta pole just kõige tugev sellses olukorras. Poisi tumedad silmad jälgisid üsna pikalt lava, nautides Alexi akustilist tüüpi esinemist. See tõi eriti hästi välja tüdruku hääle eripärad ning selle tõelise võimsuse. "Kaugel pole ta tõesti ning tea, et kui sul on vaja head nõuandjat või lihtsalt sõpra, kellega rääkida, siis su number, emaili aadress, Skype'i kasutaja on olemas ning Facebookis olen sul ka sõbralistis, seega ... you can call me like 24/7, but not during the exams ... ma võin siis väga pahur ja vanaisa-moodi-tusane olla," muigas Jackson kergelt, pöörates enda pilgu Carmelile.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Aug 6, 2013 17:01:15 GMT 2
Colin jälgis kahe tüdruku vestlust ning muigas kergelt. Tundus, et need kaks said päris kiiresti ühele lainele. See on ainult tore, sest noormehel ei ole vaja järgmist inimest, kelle pärast ta enda õega vaidlema peaks. "Aitäh. Millega sa siis muidu tegeleda tahaksid? Kui sa modelli tööst endiselt huvitatud oled, siis ma võin sind portfoolioga aidata," muigas noormees. Jah, kogume isegi festivalil endale kliente, kuigi Lisa oleks pigem sõbranna ja ta isegi ei küsiks temalt raha või siis teeks kõvasti allahindlust. "Kaua sa siis Tree Hillis juba olnud oled ja mis valemiga me veel kokku pole juhtunud?" uuris Colin. Lisa muigas kergelt, kui Phoebe mainis, et läheb maalikunsti õppima. "Molberti osas saan ma sind aidata. Nimelt on mul üks enda kunstikooliaegadest üle ning kuna mul on neid lausa kaks, siis ma võin ühe sulle anda. Mis mul muud sellega ikka teha on," pakkus neidis kergelt õlgu kehitades. Ta annaks selle suurima heameelega ära. Võtab momendil ainult kapis ruumi ja kogub kõvasti tolmu enda peale. "Modelli töö jätaksin ma mõneks ajaks heameelega selja taha. Aga kui mul peaks nii igav olema, siis võin sulle seltsiliseks küll tulla ning kui vaja abikätt, then I'm your girl," naeratas Marion õrnalt Colinile. Juhul kui tüdruk ei leia endale kas paremapalgalist tööd või korterikaaslast, siis ähvardab teda väljaviskamine. "Kuskil jaanuarist äkki? Igastahes päris külm ja valge oli veel, kui ma siia tulin," polnud Lisa päris kindel, kuid ta arvas, et umbes sel ajal pidi see olema. Ega ta enam mäleta. "Definitsiooni sellele valemile ma kahjuks anda ei oska. Aga küll me saame selle vea veel parandada," sõnas näitsik lõbusal muigel, pöörates enda silmad viivuks lavale astunud näitsikule. Nii pea kui viimane suu lahti tegi, oli Lisa nagu 'wau.. that girl can sing bloody good'.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 6, 2013 17:11:29 GMT 2
"Ma tahaks seda hea meelega, aga ma arvan, et pean sulle mõne vastuteene ka osutama, sest muidu on minul ilge parasiidi tunne," lausus Phoebs Lisa pakkumise peale. Samas molbertit (ja veel teatud kunstitarbeid) oli tal väga vaja, sest ta tahtis alustada portfoolio koostamisega niipea kui võimalik. Samas ei saanud öelda, et tal polnud sinna hetkel midagi panna, sest mõned hariliku pliiatsiga tehtud joonistused kõlbasid selleks küll. "Ma mõtlesin alguses, et annan oma töid Colinile näha, aga tundub, et ma võin teie mõlema poole pöörduda. Ja palun olge kriitilised," teatas neiu. Nüüd on tal kaks inimest, kelle arvamust küsida ja pöial peos, et Phoebs soovitud kooli sisse saaks.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Aug 6, 2013 23:37:37 GMT 2
"Ei ole vaja. Mul ta lihtsalt seisab nurgas ning kogub tolmu. Sa teeksid nii mulle kui ka talle teene, kui võtaksid ta endaga kaasa," raputas Lisa õrnal naeratusel pead, kui tüdruk mainis vastuteenet. "Ning kui sulle sobib, siis võid ju mõni päev läbi astuda ning selle ise üle vaadata ja ära katsetada, kas see ikka sobib," lisas Marion mõni hetk hiljem. Iga molbert on omamoodi isiksus ning igale kunstnikule ei pruugi see sobida. "Mind võid isegi rohkem usaldada. Su vennal on rohkem silma fotode peale kui päris kunsti, küllap sellepärast otsustaski ta olla moodne tüüp ning võtta pintsli asemel hoopis kaamera kätte," turtsatas Lisa lõbusalt, viies enda sinised silmad Phoebe'lt Colinile.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 0:06:19 GMT 2
Colin kuulas kahe tüdruku vahelist juttu ning naeratas endamisi, kui Lisa õele molbertit pakkus. See oli temast väga kena. Phoebe oli endale seda juba ammu tahtnud. Samas eks õe sõnad oli ka õiged, et midagi võiks siis ju neiule vastu ka anda. Küll näeb, kuidas tüdrukud lõpuks kokku lepivad. "Noh, ideeliselt oleks mul ju abilist vaja. Võiksin su isegi tööle võtta, kui huvitatud oled," pakkus Colin, kui oli mõne hetke Lisa sõnu seedinud ja leidnud, et tal oleks ühte lisainimest küll vaja, kes saaks tegeleda alumisel korrusel kulgevate näituste ja raamatupidamisega. Lisa saaks sellega ehk hakkama? "Ahah, nii et endiselt norid fotograafe, jah? Mõni asi ikka ei muutu kunagi," naeris Colin sõbranna sõnade peale. "Aga eks ta mingil määral ole ehk tõsi," pidi kutt möönma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 0:11:15 GMT 2
"Tjah, selles suhtes on sul õigus. Kuigi ma ei mäleta päris täpselt, kes oli see tark inimene, kes need sõnad päriselt ütles," lausus Carmel, viies enda küsiva pilgu Jacksonile. Käid küll kaksteist aastat koolis, aga lõpuks mäletad ikka ainult paari asja. Nende vahele tekkinud vaikuse ajal kuulas ka Carmel rahulikult esitust, mis lavalt tuli. See oli rahustav ja mõnus. "Aitäh," turtsatas Carmel ja naeris kergelt poisi sõnade peale, mis puudutasid eksameid ja tusaseid tujusid, "eks sa saada mulle siis enda graafik, et ma teaks, kuna võib sinuga ühendust võtta." Tüdruk muigas veel pisut ning raputas aeglaselt enda pead. Jackson on kindlasti üks hea sõber.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Aug 7, 2013 0:22:43 GMT 2
"Olgu siis, eks ma astun mingi päev läbi, aga selleks on mul vaja su aadressi," jäi Phoebe lõpuks nõusse. Kindlasti tahaks neiu selle ära katsetada ja kui sobib, viib ta selle endale koju. Siiski oli tüdrukul tunne, et ei saa molbertit niisama vastu võtta. "Võta ta kindlasti tööle," ärgitas Phoebs nüüd oma venda ja saatis hetkeks kavala pilgu ka Lisale. "Ma arvan, et temast saaks sulle hea abiline."
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Aug 10, 2013 9:19:04 GMT 2
Üks laul teise järel jõudis Alex viimaks enda viimase laulu juurde, mille ta kirjutas selle aasta algul, mis tõttu on tegu kõige uuema ja seetõttu ka kõige vähem tuntud lauluga. Ainsad, kes sellest midagi teavad, on need, kellega koos ta Glee's käis. Nagu kõik eelnevad lood, oli ka see pigem akustiline. Tänu helivõimendite puudumisele tuli välja neidise hääle erinevad pehmemad ja veidikene teravamad väljundid, näidates selle mitmekülgsust ja eripära. Pärast seda kontserdi on arusaadav, miks tüdruk sügisest Julliardis on. Viimase lauluga ühele poole saanud, tänas Jessica korduvalt publikut, enne kui lavalt ära sai. Möödunud Helenast, naeratas ta viimasele õrnalt ja soovis edu. Enda pooliku šokolaadi uuesti näppude vahele saanud, kõndis neidis vaiksel sammul lava tagumise väljapääsu kaudu ranna poole, otsides enda pilguga enda kolme pisikest last - Mary-Lou'd, Lizzie ja Liamit.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 10, 2013 11:14:34 GMT 2
Terve selle aja, mil Alex esines, keskenduski Helena veel harjutamisele, kuigi viimaste lugude ajal ta väga enam harjutada ei tahtnudki. See oli aeg rahunemiseks ja endale sisendamiseks, et kõik läheb hästi ja ta annab ühe vinge kontserdi. Selleks ajaks, kui Marie lõpuks lavale pidi minema, oli tüdruk suutnud rahuneda. Helena tänas Alexit, kes talle edu soovis, ja läks lavale, nägu ehtimas särav naeratus. Ta tervitas publikut ja ütles neile veel paar sõna, enne kui alustas enda kirjutatud lauluga "Disaster", millele valmis äsja muusikavideo. Peale lõpuõhtu oli see Helenale esimene suurem live esinemine Tree Hillis.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2013 21:44:16 GMT 2
Liam turtsatas ja hakkas naerma, kui Liz mainis valjuhäälselt, et tegemist on tema lauluga. Ta sättis ennast mõnusalt kuulama. Kuigi ta paljut just ei näinud, oli hea siiski lihtsalt muusikat kuulda. Täitsa mõnus tunne oli teada, et see neiu seal üleval laval on tema tüdruk ja tema tütre ema. "Lulu ei ole nii vägivaldne... veel. Ma ei tea, kui ta veel kaua sinuga aega veedab, siis võib see muidugi muutuda," vastas Liam tüdruku sõnadele. Vangutanud enda pead, keskendus ta ülejäänud kontserdile, jälgides nii enda last kui ka lava. Kui muusika vaikis ja uus laulja lavale ilmus, hakkas noormees rahva seas ringi vaatama, sest ennist oli Lexiga kokku lepitud, et nad jäävad kuskile ranna juurde seisma ja tüdruk võiks neid sealt otsima tulla.
|
|