|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 2:33:13 GMT 2
"Jah?" turtsatas Kitty, kuid sai Unique'i teesklusest aru. "Tuleb välja, et sa oled veel hullem näitleja kui mina." Nüüd lootis Kitty küll, et pani sõbranna suu kinni, kuigi see oli ka vaid norimine. Ei saanud ju lasta ainult Unil enda kallal norida, vaid pidi ikka vastu ka panema. "Vaevalt sa mõne kuti sabast kinni haaraks ja laseksid tal meile juua osta. Sa vihkad mehi," vastas Erica muige saatel. Nüüd oli tema kord Ashlynnile tema meestevihkamist nina alla hõõruda. "Jäängi," lausus Rica sama kindlalt ja pilgutas sõbrannale silma.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Jul 29, 2013 21:45:29 GMT 2
Shane tegi oma toidukarbi lahti ja hakkas sealt ka plastkahvliga vaikselt friikartuleid nokkima, kuigi vaatas rohkem Selenat, kes parajasti kitarri häälestamisega ametis oli. See pani Shane'i mõtlema muidugi sellele, et oleks tahtnud ju temagi oma bändiga täna esineda, aga teatud põhjustel polnud see võimalik. Eks esineb siis järgmisel aastal. "Long time, no see," muigas kutt ja jäi Selenat hetkeks silmitsema. Tundus, nagu poleks tüdruk üldse muutunud, isegi see roheline juuksesalk oli alles. Shane'ile meeldis see salk. "Tore, et sa lõpuks tagasi oled. Kuidas tuur oli?" tundis mees huvi. Erinevalt Selenast sõi Shane nagu tsiviliseeritud inimene, ikka kahvliga, näitsik pani aga otse sõrmedega karbist. Kes ikka vaatab? Kõigi pilgud olid momendil laval, kus esines tüdruku plaadifirma omanik ning mingil määral ka mänedžer. "Indeed," noogutas Emily kergelt, üksikud laines juuksesalgud üles-alla vetrumas. See roheline juuksesalk on tõesti üllatavalt pikalt enda kohal olnud. Reeglina vahetab Sel tihti soengutüüpe ja värve, proovides alati midagi uut. Elad ainult korra, seega miks mitte. "Väsitav. Ma pole vist viimased 72 tundi maganud. Või isegi kauem. Ma kaotasin eile päeval järje. Ning ma lubasin endale, et järgmise nädala jooksul veedan vähemalt viis päeva seitsmest tüdrukutega. Mul on poistest siia maani," turtsatas Emily, tõmmates näpuga mõttelise joone üle kõri. Ta on siiski viimased neli ja pool kuud istunud ühes bussis enda bändi poistega. Oli küll tore, aga igal asjal on piir.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jul 29, 2013 21:50:50 GMT 2
Helena näris nätsu ja tinistas lihtsalt kitarri, et end vähegi rahulikumana tunda. Ta pidi esitama kaks enda laulu ja kaks coverit ja nii harjutaski ta veel Imagine Dragonsi laulu Radioactive kitarrisaadet, kõrval veepudel. Seda andis tükk aega õppida ja nüüd oli enam-vähem selge ka, aga natuke harjutamist ei tee ju paha. Sõnu Helena igatahes teadis. Korra läbi mängitud, sülitas Helena nüüdseks juba maitse kaotanud nätsu välja ja võttis lonksu oma veepudelist, kuni Alexit märkas. Neiu oli Helenaga ühes klassis ja nii mõnelgi korral oli Marie tema ja Danielaga söögivahetundide ajal ühes lauas söönud. "Hei, Alex," tervitas Helena sõbralikult tüdrukut ja pistis paar tükikest šokolaadi endale suhu. Magus oli alati hea. "Vaim valmis ja hääl lahti lauldud?" küsis tüdruk lõbusalt. Alex pidi ju lavale järgmisena minema. Helenat teadis Alex põhiliselt ikkagi Glee-clubi kaudu, olles päris mitu korda paaris või noh ühes rühmas, kui loodi grupile remix'e või duette like girls vs boys kind of stuff. Ning nii nende vahel pisikene sõprus sai alguse. "Selliseks asjaks ei saa kunagi eriti valmis olla, aga ma tunnen ennast üllatavalt rahulikult veel ... ilmselt šokolaadil on oma käpp siin mängus. Ja sa ise?" küsis neidis vastu. Pistnud ühe tüki endale suhu, pööras Lexie enda rohelised silmad momendiks ümber ringi toimetavale rahvale.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 22:04:30 GMT 2
Kui juba plastkahvel ja -nuga Shane'ile pihku pisteti, siis ei hakanud mees küll oma sõrmi rasvaseks tegema, kuigi Selena praegused "lauakombed" panid ta muigama. "Ma ei taha sind küll solvata, aga sa sööd nagu koopainimene," turtsatas Shane ja võttis Selena rohelise juuksesalgu oma sõrmede vahele. Mees imestas, et Selena polnudki vahepeal selle värvi muutnud, kuna tavaliselt oli ikka alati neiu juures midagi uut, mis kohe silma hakkas. Shane kuulas huviga Selena juttu ja raputas pead, kui neiu ütles, et tal on poistest kõrini. "Ouch. Siis ma olen vist küll natuke vales seltskonnas praegu," muigas mees ja võttis mõned friikartulid kahvli otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 29, 2013 22:17:05 GMT 2
Kuna Helenal avanes juba märtsi lõpus selline võimalus, millest ta veel aasta tagasi poleks undki osanud näha, oli tüdruk sunnitud ka koolis mõnest asjast loobuma. Tutorlus või Glee? Kuna Gleest ei kavatsenud neiu mingil juhul loobuda, tagastas ta oma tutori võtme. Nüüd, kus kool on kenasti lõpetatud, saab tüdruk oma muusikukarjäärile pühenduda. Glee oli lahe ja seal sai veel teiste lahedate inimestega tuttavaks. "See tunne on mulle tegelikult juba tuttav, sest alati enne lavale minekut on - usu või mitte - minulgi väike närv sees, aga kui ma juba laval olen, läheb see ruttu üle ja mul on tegelikult väga lõbus," rääkis Helena. Nüüd enam õnneks nii hull ei olnud ja Imagine Dragonsi laulu coveri kitarrisaade on ka enam-vähem selge. Kindlasti läheb hästi. "Aga ma hakkan juba ise ka rahulikumaks jääma. Peaksin sind vist tänama, elupäästja," muigas Helena.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jul 29, 2013 22:28:04 GMT 2
"Eks kõigil on kerge närv. Ilma närvita ei tule ka head esinemist," muigas Alex kergelt. Isegi muusikatööstuse veteranidel, kes on sellega aastaid tegelenud, pabistavad enne igat kontserdit, sest tegelikult nii palju võib valesti minna ning kunagi ei tea, kuidas rahvas nendele äpardustele reageerida võib. Enamasti on fännid küll mõistvad, aga kunagi ei tea. Aga tavaliselt kui juba laval oled, on esineja omas elemendis ning kõik närvid on kadunud. On ainult tema, bänd ja kuulajad. Ning loomulikult muusika. "Ma kõigest tulin ning viisin su mõtted mujale ja loomulikult täna šokolaadi. See on nagu imerohi. Aitab iga häda vastu," hakkas Lexie kergelt naerma.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 29, 2013 22:46:27 GMT 2
"Jah, eks see tuletab mullegi aeg-ajalt meelde, et olen ikkagi inimene," turtsatas Helena ja võttis lonksu oma veepudelist. Magus ajas sama palju jooma kui rahustas. Vähemalt oli positiivne see, et laval ei hakanud kunagi Helena hääl isegi värisema, nii et need pabistamised jäid ikka lava taha. "Tegelikult närisin ma enne isegi nätsu, aga seda võibki närima jääda. Oleks ise ka pidanud šokolaadi nätsu asemel kaasa võtma, aga hea, et sinulgi oli," rääkis Helena, huuled kaardumas millekski muige sarnaseks. "Ma kartsin kõige rohkem seda, et mul läheb Radioactive'i coveri kitarrisaade sassi, sest ma nägin niigi hullu vaeva, et see selgeks saada, kuna mul on viimasel ajal lihtsalt nii kiire olnud," rääkis neiu. Pärast kooli lõppu käis ta noortekeskuses harjutamas, mõnikord üksi, mõnikord Raelyniga, kellega ta kunagi augusti lõpus või septembri alguses TRICis peaks esinema, siis veel need reedeõhtused enesekaitsetrennid ja eile oli neiul veel Coliniga pildistamine. Tänanegi oli üsna tegus, aga vähemalt saab Helena pärast esinemist ülejäänud õhtut nautida ja seda ta teha kavatseski.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 29, 2013 23:33:46 GMT 2
"Jah, kahjuks küll. Ma olen igas mõttes andetu," pomises Unique rohkem omaette Vähemalt ei tulnud tüdrukul küll midagi sellist pähe, mida ta oskaks paljudest teistest paremini. Kui Kitty lootis, et Uni jätab nüüd mõneks ajaks norimise, siis sel korral oli tal õigus. "Ma ei vihka mehi. Ma lihtsalt ei taha kellegagi praegu midagi tõsist," vaidles näitsik vastu. Tema arvates oli 'vihkamine' liiga karm sõna. Sõbranna silmapilgutuse peale turtsatas Unique korraks naerma. Mõni siin saab ikka kenasti oodata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2013 2:48:38 GMT 2
"Seda ma küll ei usu," sõnas Kitty. Midagi pidi ju ikka olema, milles tema sõbranna hea oli. Erica ei julgenud ju isegi ennast päris andetuks nimetada, kuigi tõsi oli see, et ta polnud musikaalne, tantsimisega oli nagu oli ja suurem asi näitleja ta ka ei olnud. Samas süüa teha ta oskas. "Aga sa ei salli neid," oli Kitty kord tögada ja seekord ei kavatsenud neiu nii lihtsalt alla anda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 30, 2013 11:41:57 GMT 2
Ka Stacia otsustas tänavusest linna kuulsaimast festivalist osa võtta - eelmisel suvel poleks ta seda teha saanudki, kuna ei elanud veel Tree Hillis. Kohale jõudis näitsik aga alles siis, kui üritus oli juba täies hoos, sest Stacia kodus eelmisel õhtul toimunud koosviibimine paari sõbrannaga venis pikale ning tarvitatud alkoholi oli isegi rohkem kui tavaliselt. Kuna see suvi oli Stacia kohta siiani möödunud vägagi rahulikult ja üsnagi üksluiselt, juhtus seda, et aeg-ajalt tuli midagi lõbusat korraldada. Stacia vaatas rahva seas ringi, et mõnda tuttavat nägu kohata. Mitmed tema klassikaaslastest olid lubanud kindlasti tulla, kuid vähemalt praegusel hetkel näitsiku pilk neid ei tabanud. Küll aga märkas ta enda poolõde koos mingi noorema tšikiga ning otsustas nendega paar sõna vahetada, enne kui ta oma seltskonda edasi otsib. Nii seadiski Stacy sammud Kitty ja tolle teise tšiki juurde, kes ei paistnud teda veel märkavat. "Kena õhtu," lausus näitsik piisavalt kõvasti, et teda kuulda oleks.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Jul 30, 2013 18:37:29 GMT 2
Peab ütlema, et ka Colin ei kuulanud just sellist muusikat kodus, aga siiski on iga artist, kes live'is laulda oskab, täitsa hea. Kaasa laulma kutt just ei hakanud, aga head muusikat nautida võis ikka. Noormees kuulas just pingsalt ühe laulu sõnu, kui korraga keegi talle otsa koperdas. Sellistel festivalidel on see üsna tavaline. Seega Colin lihtsalt pööras ennast kergelt ning naeratas blondile neiule, kes talle otsa oli koperdanud. Ta pööras pea tagasi, et kontsertit jälgida, kui korraga noormehe pea ühele küljele vajus ning ta uuesti blondile tüdrukule otsa vaatas. "Lisa?" küsis Colin, kummardudes neiule natuke lähemale, et ta kisama ei peaks. Nad olid siiski praktiliselt lava ees. Tüdruk oli kõvasti muutunud, aga miski tema näojoontes ja pilgus oli sama. Siiski ei saanud kutt kindel olla, et tegemist on sama inimesega. Kui noormees kerge kõhklusega tüdruku nime lausus, ilmus Lisa suule õrn naeratus. Tundub, et päris kauge mälestus, mis on igaveseks unustusse vajunud, tüdruk ikka polnud. "Colin Holloway, you haven't changed a bit," maigutas näitsik lõbusalt suud, sinised silmad noormeest jälgimas. Tüüp oli küll pikemaks kasvanud ning nägusamaks muutunud aastatega, aga sellegi poolest oli tegu selle sama funky tüübiga, kes istus Lisaga koos kunstiajaloos ning kelle heaks neidis isegi mõned korrad poseeris. "Kuidas läinud on?" tegi Marion natukene valjemat häält, et tema sõnad üle muusika ikka poisini kostuksid.
|
|
|
Post by Jackson Moralez on Jul 30, 2013 20:16:20 GMT 2
Jacksoni jaoks olid juuli kaks viimast nädalat ja augusti esimene täispikk nädal viimased, mis ta enne koolialgust Tree Hillis veedab. Pärast 11. augustit sõidab ta Hanoverisse, et anda üle viimased paberid ülikooli ning teha tutvust sealse eluga. Elamispinnaga pole noormehel muret, kuna oli üks esimesi, kes taotles ühiselamukohta. Üksikut tuba ta küll ei saanud, aga samas ei pea ta jagama tuba kuue võõra näoga. Piisab vaid ühest. Sonny ülikoolivalik üldse oli suureks üllatuseks tema emale ning lähedasematele sõpradele, sest keemia oli viimane, mida keegi oleks kaalunud valikuvariandiks, kuid see eriala tundub noormehele huvitav ning põnev. Laadal ega lõbustuspargis Jackson väga pikalt aega ei veetnud. Laadalt ostis noormees küll mõne asja, aga põhiliselt olid need tema emale, kes ise oli kahjuks tööl ning ei saanud ise tulla. Randa muusikafestivaliks jõudis Jackson täpselt kuueks. Märgates, et lava ees käib päris tihe trügimine, ei hakanud ta ennast vaevama sinna kõndimisega. Muusikat on võimalik nautida ka eemalt, istudes rannas. Nii lonkiski noormees mööda liiva, pruunid silmad otsimas tuttavaid nägusid, kelle juures õhtut veeta. Poisi otsingud ei kestnud just väga kaua, sest tema pilk märkas Carmelit, kes istus üksinda liival. Nad polnud küll palju pärast koolitulistamist rääkinud, aga näitsik oli sellegi poolest poisi hea sõber. "Ning ära ütle, et sa istud siin üksinda sellepärast, et su meelelahutajad ei ilmunud kohale," tervitas Jackson Carmelit lõbusa naeratusega, istudes tema kõrvale liivale maha. Seljas oli tüübil hall t-särk, sarnast tooni vest, tumesinised teksad ning klassikalised mustad valgete paeltega Converse'i ketsid. outfit
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 30, 2013 21:02:30 GMT 2
"Noh, ujuda ma isegi natuke oskan, sest muidu poleks mind tiimi vatsu võetud, kuid nii hea ma kah pole, et olümpiamängudele pääseksin," kostis näitsik, kui oli natuke aega oma eelnevate sõnade üle järele mõelnud. Uniga oli alatihti selline lugu, et teda rahuldas vaid parim - perfektsionist. "Ma ei salli tõpraid, aga normaalsete kuttide vastu pole mul midagi," üritas Unique oma seisukohti paremini selgitada. Näinud, et üks vanem tüdruk, keda ta oli korduvalt koolimaja peal näinud, nende juurde tuli, jättis Uni oma loba ning jäi ootama, mida too tšikk edasi räägib.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2013 21:10:25 GMT 2
"Samad sõnad, kuigi viimati kui ma sind nägin, olid sa üks mässav esmakursuslane," muigas Colin, hoides enda silmi näitsikul. Viimati kuulis ta jutte sellest, et tüdruk üritas modellindusega elatist teenida. "Noh. See siin on mu õde - Phoebe. Me just rääkisime ennist sellest, et ta tahab ka meie endisesse ülikooli minna. Phoebs, see on Lisa. Ta käis ühe aasta minuga samas ülikoolis," lausus noormees, olemata päris kindel, kas ta on teda üldse Lisale maininud. Vahel vast jooksis ikka jutust läbi. "Tead, ma peaksin sulle kohe pika jutu ära rääkima, aga kui see lühemaks lõigata, siis pärast ülikooli lükkasin New Yorgi tööpakkumise tagasi ja tulin siia. Siin on mul nüüd oma fotostuudio ja lisaks hakkan varsti isaks ka saama, mis on veel eraldi pikk jutt," hakkas Colin naerma. Tähtsamad asjad olid siiski mainitud. "Räägi mulle parem, kus sa ära oled käinud, sest viimati kuulsin ma, et sa oled modell," lausus mees, asetades käed rinnale risti ning keerates ennast rohkem tüdruku poole. Nii oli parem rääkida. Ei pidanud nii palju kisama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2013 21:18:10 GMT 2
Carmel tõstis enda pilgu lava ees olevatelt inimestelt ning vaatas õrnalt naeratades Jacksonile otsa. Kaks ekskaptenit, kes nüüd enda meeskonnad maha peavad jätma, et kuskil mujal endale uus meeskond luua. Seda siis kas otseses või kaudses mõttes. "Eih, nad olid siin," lausus tüdruk, "nad lihtsalt läksid lava ette, aga mul ei ole tuju, et keegi mind tõukaks või jala peale astuks. Nad pidid mu pärast üles otsima. Nad on missioonil hoiame-Carmeli-tuju-üleval ja ma olen neile selle eest tänulik. Mul on tõesti tore päev olnud. Ja mis on sinu vabandus, et sa üksinda oled?" Tüdruk sättis ennast mugavamalt istuma ning vaatas poisile otsa. Muusika oligi nüüd neile mõnusalt taustaks. "Ja muideks. Kümme punkti riietuse eest. See on palju etem kui need laiad püksid ja liiga pikad maikad, mida te palliplatsil kannate," teatas Carmel lõbusalt, näidates, et ta on täiesti võimeline isegi nalja tegema.
|
|