|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 0:10:03 GMT 2
Sellest oli möödas peaaegu kolm kuud, kui Carmel enda noorema õe kaotas. Iga päev oli talle endiselt raske ja ta pidi ennast kõvasti sundima, et üldse voodist üles saada, rääkimata majast väljumisest. Esimesed nädalad keeldus ta kooli tagasi minemast ja viimaks sai ta loa, mille järgi ei pidanud ta konsultatsioonides käima, kui ta iseseisvalt kodus õpib. Kui palju ta seal just õppis, aga vähemalt tundis ta ennast kodus paremini, sest seal ei olnud inimesi, kes teda jõllitaksid või pidevalt enda kaastunde avaldustega kõik lahti kisuksid. Melly läkski esimest korda majast välja eksamite jaoks ja hiljem võis teda ka lõpetamisel näha, kuid lõpuõhtule TRICi ta ei läinud, kuigi oleks pidanud seal Glee klubiga esinema. Kui ta korra oli juba majast välja saanud, hakkas ta rohkem linnas käima, kuigi ta ei sallinud endiselt seda, kui inimesed teda haledate pilkudega vaatasid või ligi tulid ja Lesleyst rääkima hakkasid. Selleks ta veel valmis ei olnud. Nii lõppeski üks tema poes käikudest sellega, et ta praktiliselt sõimas läbi müüa ja temaga ühes terve poe. Pärast seda otsustasid vanemad, et Carmel peaks kellegagi juhtunust rääkima. Nüüd käib ta igal neljapäeval kooli psühholoogi juures, kes küll järgmisel aastal enam Tree Hillis ei ela, aga seda ei tee ka näitsik ise, sest teda ootab New Yorgis kõrge tasemeline tantsukool. Asjad hakkasid pärast Robertiga rääkimist vaikselt üles mäge minema. Ta õppis enda mälestustega toime tulema, kuidas teisi inimesi mõista, kuidas enda eluga edasi minna ja kuidas mööduda enda õe toast, ilma et ta iga kord murduks. Õhtud, kus ta ennast praktiliselt magama nuttis, hakkasid jääma harvemaks. Ükskord peab ju eluga edasi minema, kuigi see ei tähenda unustamist. Carmel otsustas hommikul ärgates, et on valmis BBF'il osalema, kuigi tavaliselt käis ta seal koos enda noorema õega. Laat oli lõbus, tuues aeg-ajalt meelde häid mälestusi ja luues uusi. Kuna Carmel ei tahtnud täitsa üksinda tulla, tulid koos temaga mõned sõbrannad, kes siiani tüdrukuga suhtlesid. Eks raskustes saab ikka teada, kes on su tõelised sõbrad. Nad olid terve selle raske aja temaga suhelnud ja talle seltskonnaks olnud. Iseenesest oleks ta võinud ka koos enda vennaga tulla, aga tollel oli nüüd tüdruksõber tekkinud ja ta oli suveks nende juurde tulnud. Seega ei ole eriline ime, et Zac festivalil enda tüdrukuga käia tahtis. Päev oli siiski tüdrukule helge olnud, kuigi oleks tore ka enda vennaga aega veeta. Ta oli isegi mõnel korral naernud ja veel kordagi ei olnud pisarad tema nägu vallutanud. Raha ta siiski eriti ei raisanud. Melly leidis endale vaid ühe vanaaegse sõrmuse ja suvise kleidi. Muidugi ei saanud ta laadalt lahkuda ka ilma suhkruvatita. Tavaliselt ostis ta endale alati roosat, aga sellel aastal võttis ta rohelise, sest see oli Lesley lemmik. Ta väitis alati, et see on parema maitsega, kuigi Carmeli arvates on nad kõik täpselt samasugused. Kuna muusika on alati olnud miski, mis Carmelile lisaks tantsimisele meeldib, siis jalutas ta koos enda sõbrannadega lava juurde, kuid kuna nemad tahtsid lava ees olla, siis läks neiu neist lahku, otsides endale koha pigem rannas. Ta märkas Liamit, Lizandrat ja väikest Mary-Loud, kuid ei tahtnud nende juurde minna. Pigem istus ta randa liivale, kus oli veel rahvast. Muusika kostus kenasti sinna, kuigi lavale suurt midagi ei näinud. Carmelile sellest piisas. Ta võttis kätega enda põlvede ümbert kinni ning liigutas muusikataktis enda pead, lauldes sõnu vaikselt kaasa. Näitsik kandis punaseid kõrge pihaosaga lühikesi pükse ja valge-mustaga toppi, mis oli alt kinni sõlmatud. Jalas olid tüdrukul üleni mustad kõige tavalisemad varbavahe plätud. Carmeli tumedad juuksed oli lahtiselt ning lendlesid vaikselt tuules.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 0:22:52 GMT 2
"See veel puudus, et sa vinguma hakkaksid. Niikuinii pidid kõigest minuga leppima... Saad aru küll, mida ma silmas pean," rääkis Unique, lõbus ilme näol. "Paat pannakse põlema kella üheksa ajal," lausus Ashlynn vastuseks. Vähemalt tema polnud unustanud midagi paati loopimiseks kaasa võtta, sest vastasel juhul jääks tüdruk lihtsalt väikesest lõbust ilma, nagu ühel korral juba juhtus. "Kui sa nii väga tahad sinna midagi visata, siis võid ju vahepeal uuesti kodus ära käia. Üheksani on aega veel küll," pakkus Unique ühe võimaluse välja. Teine variant oleks lihtsalt järgmise aastani oodata. "Polnud plaaniski vinguma hakata," muigas Erica. Kui Unique jälle tüdruku crushile vihjas, muutusid Erica põsed roosakaks. "Ma arvasin, et me oleme selle teemaga juba lõpetanud," lausus tüdruk tõsisel hääletoonil, kuigi teadis, et sealt on veel rohkem tögamist oodata. Unique'ile juba meeldis Kittyt sellega kiusata. Vähemalt sai natukenegi rahu, enne kui neiu uuesti pihta hakkas. "Ma hullult hakkan nüüd jälle teise linna otsa minema, et tuua siia põletamiseks mingit vana träni," muigas Rica, kui Unique pakkus, et ta võiks ikka kodust läbi minna. Ei, seda pikka maad selle pärast küll enam rattaga läbi sõitma ei hakka, et sealt paar-kolm asja võtta ja peole tagasi tulla. Jäägu siis need asjad järgmiseks aastaks, ongi ehk midagi rohkem juba tulle visata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 0:44:34 GMT 2
Jacklynil ei olnud täna tööd ja see tähendas, et tal on võimalik iga-aastasest üritusest osa võtta. Charleen oli juba päev varem väga õhinal, sest ta oli seda festivali pikalt oodanud. Vähemalt sellest ajast, kui plakatid välja pandi. Alguses uurisid ema ja tütar lõbustusparki, kust Charleen endale ühe karvase orava mänguasja võitis ja mõningaid huvitavamaid atraktsioone külastas. Pärast seda külastasid nad laata, kust nad eriti midagi ei ostnud, aga siiski ei lahkunud nad sealt ka täiesti tühjade kätega, kui nad paar minutit pärast kuut lava juurde läksid. Charley ja Jacky ei roninud täitsa lava ette, vaid jäid sinna kuskile keskele. Kuna pisike tüdruk ei näinud maast peaaegu midagi, tõstis Jacklyn lapse endale kukile. Nii oli neil lõbusam ka.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 28, 2013 1:50:11 GMT 2
"Rahune maha, olemegi. Ma ei saa aru, miks iga väiksemgi vihje sind näost nii punaseks ajab," muigas Unique. Sellepärast oligi tal hea sõbrannat natuke tögada. Ega ta paha pärast - lihtsalt lõbus oli. Muidugi peaks ta selle nokkimisega natuke ettevaatlikum olema, sest kunagi võib kõik tüdrukule endale tagasi tulla - kui ta ühel hetkel jälle kedagi endale ligi laskma hakkab. "Sinust võib ju kõike loota," arvas Ashlynn, kuigi oli juba enne selle mõtte avaldamist mõistnud, et seda lahkumist, tränis sobramist ja uuesti saabumist ei tule. Autoga oleks muidugi hoopis teine asi, kuid seegi mõte kõlas kaheldavalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 2:27:17 GMT 2
"Ma olen jumala rahulik," sõnas Kitty, kuigi nii see küll ei paistnud. Sõbranna jutt ajas ta lihtsalt ühe teatud noormehe pärast jälle elevile. Hea veel, et Erica Unique'ile tema meestevihkamist nina alla ei hõõru, kuigi seegi võib päris lõbus. "Ma sügavalt kahtlen selles," muigas Erica. Ta võis ju tihti inimesi üllatada, aga see ei tähendanud, et ta olekski ettearvamatu. "Ma ootan parem seda hetke, kui sina mind üllatad," lausus Rica, näol kaval ilme.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 28, 2013 3:23:50 GMT 2
"Sa oled äärmiselt kehv näitleja," pidi Unique mainima. Kitty nüüd küll kedagi lollitada ei osanud. Natuke harjutamist tuleks kasuks. Huvitav, kas see kutt juba aimas, kui suur crush Kittyl temasse on? "Võib-olla natuke joovastavat kraami teeks sinuga imesid," pakkus Ashlynn. Tema ise küll eriti ei joonud, kuna teatavasti mõjub juba väike kogus alkoholi neidisele nii, et ta täiesti lolliks läheb, mille käigus võiks ta mõne rumalusega hakkama saada. "Ma küll ei kujuta ette, millega sind üllatada võiksin," jäi Unique kahtlevaks. Enda arust oli ta küll üsna etteaimatav.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 3:50:03 GMT 2
"Võimatu," muigas Kitty, kuigi uskus sõbranna sõnu. Näitlejaandega polnud Ericat tõesti õnnistatud ja veel vähem oskas ta valetada. Tema puhul saab kohe aru, kui ta valetab, aga õnneks ei kippunud Kitty seda eriti tegema ka. "Oo ei, täis sa mind siin täna küll ei jooda, kui sa mingi valemiga peaksidki alkoholi kätte saama," lükkas Erica sõbranna pakkumise kohe tagasi. Kitty muidugi ei uskunudki, et ta sõbranna ta täis joodaks. See tšikk ei tarbinud ju ise ka alkoholi. "Ma ei tea ka praegu kindlalt, mis see olla võiks, aga ma ootan seda hetke," lausus Erica kavalalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 12:20:18 GMT 2
Lizardi arvates polnud Liam kunagi suurem asi mees. Ta tundus talle lihtsalt ühe rikka Eastside'rina, kes on paras eputis ja kellel on ajude asemel saepuru. Alguses kui Liam ja Alex koos ringi hakkasid käima, arvas Liz, et tüdruk on täiesti enda mõistuse kaotanud. Nüüd, kus ta on ise ka Liami seltskonnas olnud, leiab ta aga, et tegu on tegelikult päris laheda inimesega ja pole ta midagi nii tüüpiline rikkurite võsuke. "Lexi on kaugel," kehitas tüdruk muiates enda õlgu. Saanud Lulu enda kätte, muutus suurema tüdruku nägu kohe mitme kraadi võrre rõõmsamaks. Ta hakkas pisikesega vaikselt juttu ajama, mängides samal ajal tema pisikeste sõrmedega. "Kuule, ole õnnelik, et sellegi said," saatis Lizard tüübile kurja pilgu.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 28, 2013 12:52:10 GMT 2
"Ma ei olegi temaga siin ju lõbustusparki jõudnud. Seega oli talle ilmselt kõik uus ja huvitav," lausus Carrie samuti kergelt naerdes. "Praegu oli ta küll väike," sõnas naine, "ma ei tea, milline ta mõne aasta pärast on. Nii palju, kui ma nendega rääkisin, siis tema vanemad ei olevat kumbki olnud põlvest kõrgemad. Seega loota võib, et suurt lontrust temast ei tule. Ma mõtlesin ise seda sama, et see looma tuhin võib poisil üle minna ja siis olen mina see, kes teda kantseldama peab." Samas oleks tore, kui perekonnas oleks koer. Aga küsimus on selles, kas Clyde on ikka võimeline looma eest hoolitsema? "Minu seisukohta sa igatahes tead, mul pole koerte vastu midagi. Noh, kui ta pisemat kasvu on, siis sobib korterisse ka. Trey Boss on ka ju korteris täiesti ära harjunud. Aga mingi nelja-viie aasta pärast on ta ise ka piisvalt suur, et koer viia jalutama," arutles Seth. "Sina pead kahjuks selle otsuse langetama," lisas noormees muigega. Tanya oli kuidagi vaikseks jäänud. Ei tea, kas Joshua seltkond tekita naises ebamugavust? Seth sai aru küll, et mõni koolist ei kiitnud tema ja Carrie suhet heaks, kuigi selles polnud midagi illegaalset.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 13:09:44 GMT 2
Kuna Sierral oli esinemiseni veel kõvasti aega, veetis ta aega heategevustelgis. Ta abistas seal vabatahtlikuna töötavaid noori ning sõi enda lõunasööki, mis juba kahtlaselt õhtusöögi moodi oli, kui kella vaadata. Vähemalt saab ta enne lavale minekut kõhu kenasti täis. Tüdruk istus ühe pingi peal ning sõi enda keskmise suurusega praadi, üks jalg üle teise asetatud. Ta kandis musta kleiti ja teksatagi ning mugavaid tüdrukulikke sõjaväestiilis musti saapaid, mis tal üsna lohakalt jalas olid. Tüdruku nüüd blondiks värvitud juuksed, mille otsad olid roosad, olid lahti ning vajusid tüdruku ühele küljele. Aeg-ajalt mõtles ta peas läbi enda laulude järjekorda ning ümises vaikselt muusikat. Ta teadis, et kui Helena lavale läheb, peaks ta lava taha kobima. Sinna oli veel aga aega küllaga. Ei tasu nii vara sinna närveerima minna.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 13:26:31 GMT 2
"Küll on mõnus otsus minu kaela lükata, jah?" vaatas Carrie noormehele muiates otsa, raputades samal ajal enda pead. Siis kui probleemid tekkivad, siis on vähemalt hea öelda, et naine ise lubas. "Eks ma siis mõtlen. Mul on veel paar tundi aega. Nad pidid kuskil pärast seda muusika festivali ära minema. Clyde ise on muidugi hetkel hoopis kuskil Oscariga ja ma ei teagi, kuna nad korterisse tulevad," arutles naine, "sa ikka mäletad, et meil on täna öösel külaline majas? Püüa siia käituda." Viimase sõnade ajal patsutas naine paar korda Sethile vastu rinda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 13:32:24 GMT 2
Kuna tundus, et Carrie ja Seth vestlevad omavahel, ei hakanudki Tanya end jutuajamisse segama. Pealegi tuli varsti lavala esimene artist ja Tanya jäi rohkem teda kuulama ning kontserdile kaasa elama. Muusika Tanyale meeldis ja nüüd mõtles ta, et esimesel võimalusel läheb naine ehk ettepoolegi, et paremini lavale näha.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 28, 2013 15:14:47 GMT 2
"Väga mõnus on otsus sinu kaela lükata," nõustus Seth. Kes ikka tahtis nii olulise otsuse enda kaela võtta. "Tean-tean. Ma ikka ei saa aru, miks ta hotelli ei läinud. Nimelt pidi meie koju sisse trügima," krimpsutas Joshua nägu. "Aga ausõna, peaks ta meie magamistuppa astuma või mõne lollaka kommentaari viskama, ei ole mina süüdi," lisas noormees vaiksemalt. Ta ei sallinud Oscarit väga paljudel põhjustel.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 16:22:37 GMT 2
Carrie turtsatas ja naeris kergelt. Eks ta siis otsustab ise. Pärast ärgu siis Seth öelgu, et halb otsus oli. "Ta tuleb ju ainult korraks. Nad lähevad hommikul vara nagu nii ära," sõnas naine, kuid sai aru küll, mida poiss silmas pidas. Loodetavasti suudavad mehed siiski Clyde'i nimel kasvõi sellel õhtul ennast korralikult üleval pidada. "Selles osas olen ma sinuga nõus," noogutas Carrie.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 29, 2013 1:44:21 GMT 2
"Minuga ei vaielda," tegi Unique mossis näo pähe, kuigi oli hästi aru saada, et tüdruk teeskles. Ega Kitty polnud siin kaugeltki mitte ainus, kes näidelda ei osanud. "Kes ütles, et seda teeksin mina?" muigas Ashlynn. Tema tõepoolest alkoholi nii naljalt kätte ei saanud. Mitte et tüdruk oleks üldse seda tahtnud. Praegusel hetkel ta lihtsalt õrritas Kittyt natuke, nagu Unil ikka kombeks oli. "Minu poolest võid sa ootama jäädagi," lausus Unique enesekindlal toonil. Ta oli praegu ikka täiesti kindel, et ei libastu.
|
|