|
Post by Deleted on Jul 24, 2013 21:24:29 GMT 2
"Sa ei mäleta, sest ma ei ropenda just kuigi tihti," lausus Colin. Siis kui midagi väga viltu läks, siis ikka tuli mõni krõbedam sõna, aga tavaliselt ta ikka jälgis, mida suust välja ajas. Papsi kasvatus siiski. "Mulle täitsa meeldib see mõte," muigas noormees. Võib-olla aitaks tõesti Phoebel sellest halvast harjumusest lahti saada. Noormees hoidis õe käest tugevalt kinni, sõeludes läbi rahva massi. Täitsa esiritta nad ei jõudnud, aga hea koht oli kuskil teise ja kolmanda tea vahel. "Sobib?" jäi Colin seisma.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 24, 2013 22:15:43 GMT 2
"Peaksin vist eeskuju võtma," kehitas Phoebe õlgu. Tavaliselt kippusidki vanemad sugulased eeskujuks olema noorematele, kes mõnuga ikka lollusi tegid... noh, ainult juhul kui neist üldse eeskuju võeti. "Nojah, eks näis, palju sinna lõpuks koguneb, kuigi ma loodan, et mu ülikoolifondi ka ikka midagi jääb," muigas tüdruk. Tuleb lihtsalt rohkem jälgima hakata. "Kahju, et päris lava ette ei saanud, aga siin ei tohi ka viriseda, nii et peab sobima. Pealegi meil vedas, et me seal päris taga ei pea olema, kust peale peade suurt midagi ei näegi," vastas näitsik, kui vennaga seisma jäi. Siit oli ju täitsa hästi näha.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2013 22:28:24 GMT 2
"Oleks aeg," muigas Colin, aidates õe praele lõpu peale teha, sest tundus, et laval hakkas lõpuks ometi midagi toimuma. Mõned pillimehed tulid kohale ja hakkasid neid häälde seadma. "Saadki selle raha ka ülikoolifondi panna," pakkus noormees, kuigi loodetavasti ei hakka Phoebe siis meelega ropendama, et sina rohkem raha saada. "Äkki keegi kaob veel eest ära, siis saame ette poole liikuda," pakkus Colin.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2013 22:35:58 GMT 2
Liz oli hommikust saati festivalil ringi jalutanud. Isegi lõbustuspargis sai paari vägevama asja peal käidud. Siiani oli kogu päev väga lõbus olnud. Tüdruk kandis siniseid kitsaid teksasid, klassikalisi musti tenniseid, valget särki ja selle peale musta-valge ruudulist triiksärki, mis talle justkui jakiks oli. Näitsiku juuksed oli lohakas punupatsis, mis tema seljale langes. Lizard võttis samuti suuna lava poole nagu kõik teisedki, näpus pisike õllepurk, kust ta aeg-ajalt rüüpas. Ta hakkas endale juba ette poole kohta otsima, kuni ta Liamit märkas, kes seal koos Luluga oli. Kohe võttis Liz suuna sinna. "Hei," tervitas ta noormeest, "ma loodan, et sa ei pahanda, et ma pisikese juures joon. Kas ma saaksin ta endale?" Tüdruk lihtsalt jumaldas seda last. Tema mobiil oli tema pilte täis ja isegi arvutiekraan oli selle ingli poolt vallutatud. "Sa võid vastutasuks purgi endale saada," muigas Lizard.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 24, 2013 22:46:55 GMT 2
Otse loomulikult oli ka Roxy kohale tulnud, sest esiteks oli see lahe ja teiseks see oli koht, kus ta jälle enda kaamerat kasutada saab. Tema tuju oli laes, vaatamata sellele, et ta oli pikalt kodus haige olnud ja ta ennast just täna majast esimest korda välja ajas. Ta kandis musti klassikalisi tenniseid, musti retuuse, musta toppi ja selle peal beežikat laia ja õhulise koega lohvakat pikemat kampsunit. Üle õla oli tal must kott, millel olid märgid eelnevate aastate festivalidelt. Täna lisandus sinna uus. Roxanne nimetaski seda BBFi kotiks ja kandis seda korra aastas. Xin jalutas samuti lava poole, sest muusika oli siiski midagi, mis talle meeldis. Pisikese kambaga võtsid nad koha sisse üsna lava lähedal, kus neil juba praegu väga lõbus oli. Ei tea, mis siis veel saab, kui festival käima läheb? Tüdruku kaamera üks mälukaart oli juba täis ja Maxine pani sinna uue sisse. Loodetavasti ei sure tema kaamera aku ära. Kuna muusika veel ei käinud, võttis tüdruk kotist ühe suitsu ja pani selle endale ette. Halb harjumus, aga mis seal ikka. Parem teeb praegu ära, kui et hakkab show ajal siin suitsema. Mõni lähedal seisev inimene küll kirtsutas nina, aga Roxyl oli liiga hea tuju, et sellest välja teha.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 24, 2013 22:50:11 GMT 2
"Elupäästja," lausus Phoebe kergendatult, kui tema praad lõpuks venna abiga otsa sai. Nüüd ei taha tüdruk ilmselt pikka aega enam söögist midagi kuulda, sest kõht oli nii täis. "See tundub hea mõte," noogutas näitsik venna sõnade peale, kuigi ei uskunud, et ta nüüd nii palju neid ühedollarilisi suudab koguda. Pealegi oli mingi summa juba olemas ning iga kuu pani Phoebe sinna veel osa oma Shootersis teenitud rahast. "Kui tekib võimalus ettepoole saada, siis loomulikult haarame sellest kinni, enne kui mõni pea ette trügib," nõustus õeraas vennaga. Siis pole nad ehk teistega enam nii tihedalt koos ka. "Igatahes tundub, et esinejaid ei peagi enam kaua ootama," nentis tüdruk hetkeks lavale vaadates.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 25, 2013 11:53:38 GMT 2
Suurepärane. Carrie naeratas noormehele vastu, sest oli lõpuks jõudnud arvamuseni, et ta peaks poissi igati enda sõjaväe mõttes toetama. "Ega ma laadale polegi eriti jõudnud. Clyde tahtis terve lõbustuspargi läbi käia ja ütle mulle, kuidas sa suhtud sellesse, et see pisike putukas endale koera tahab võtta," tõstis naine taaskord silmad Sethile, ulatades kotid poisile, kui too pakkus, et võib neid ise hoida. Seda parem talle. Saabki enda käed vabaks. "Selge. Nojah, kui tasuta päev, siis lapsed lähevad hulluks, et igale poole saab," muigas noormees ja võttis kotid Carrie käest enda kätte. "Koera? Noh, kas ta on mõni väiksemat kasvu või... Ma lihtsalt mõtlen, et mõnel suurel koeral oleks korteris piin elada. Kui on väiksem, siis miks mitte, mul küll midagi selle vastu ei ole. Sina pead õhtuti koeraga jalutamas käima, kui ma nüüd ära lähen," arutles Joshua. Oli teada, et Clyde ei pruugi veel jalutamisega hakkama saada ja õhtuti ei julgenud Seth poissi üksinda välja ka saata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2013 18:32:46 GMT 2
"Ma ei olegi temaga siin ju lõbustusparki jõudnud. Seega oli talle ilmselt kõik uus ja huvitav," lausus Carrie samuti kergelt naerdes. "Praegu oli ta küll väike," sõnas naine, "ma ei tea, milline ta mõne aasta pärast on. Nii palju, kui ma nendega rääkisin, siis tema vanemad ei olevat kumbki olnud põlvest kõrgemad. Seega loota võib, et suurt lontrust temast ei tule. Ma mõtlesin ise seda sama, et see looma tuhin võib poisil üle minna ja siis olen mina see, kes teda kantseldama peab." Samas oleks tore, kui perekonnas oleks koer. Aga küsimus on selles, kas Clyde on ikka võimeline looma eest hoolitsema?
|
|
Administrator
Aug 9, 2021 18:31:38 GMT 2
|
Post by One Tree Hill on Jul 26, 2013 1:16:53 GMT 2
Muusika, mis ootavatele inimestele taustaks oli pandud, vaikis ning Kate astus lavale, seljas lühike valge kleit ja käes kitarr. Ta jalutas mikrofoni juurde, näol väga rõõmus ja lõbus naeratus. Alustuseks uuris ta kuidas rahval läheb ja kuidas päev siiani olnud on. Tüüpilised laused, millega rahvas kisama saada. Siiski, enne kui naine laulma hakkas, tutvustas ta natuke tänase kontserti heategevuslikku poolt. Rahvas pidi siiski kõigega kursis olema. Saanud sellega ühele poole, hakkas pihta muusikaline osa ja esimesena esitas enda paar välja valitud lugu Kate ise. Muusika Festival oli käima lükatud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2013 2:13:08 GMT 2
Kõige kiuste oli festivalile jõudnud ka Kitty, kes esialgu küll Alejandroga pidi tulema, aga õega juhtunu pärast ei saanud mees tulla. Nii otsustaski Kitty hoopis Unique'iga minna, kes erinevalt Kittyst üritusele ilmselt esimest korda ei läinud. Kohale jõudsid neiud mõned minutid pärast nelja, sest mõlemad pidid tööl olema ja varem neid tulema ei lastud. Läbi mindi ka laadalt, kust Kitty endale igasuguseid käevõrusid ja ühe märkmiku ostis. Hiljem käisid sõbrannad veel söömas ja vaatasid mõnda aega võrkpalliturniiri, mis kummalegi erilist huvi ei pakkunud. Kella kuueks liikusid tüdrukud lava poole, kuid jäid pigem ranna äärde, sest lava ees oli palju rahvast ja nad tahtsidki natuke rahulikumas kohas olla. "See üritus on täitsa vinge isegi," jaga Kitty sõbrannaga muljeid, mis tal seni olnud on. "Kuigi kahju, et Alejandro tulla ei saanud."
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 26, 2013 2:47:25 GMT 2
Unique oli paadifestivalil käinud juba aastaid ning tema jaoks ei toimunud seal midagi väga enneolematut, kuid tänavusel aastal meeldis talle siin isegi rohkem kui tavaliselt. Esinejad olid näitsiku meelest hästi valitud, aga ta ei tulnud üritusele ainult nende pärast. Kohe hommikul nad minna ei saanud, kuna pidid mõlemad tööl olema, kuid Unique ei uskunud, et neil midagi väga olulist sellega nägemata jäi. Laadalt ostis Ashlynn endale kõikvõimalikku kõlisevat nänni, kuigi kodus tal sellist kraamist just puudust polnud. Hiljem vaadati veel siin-seal ringi ning võeti ka kerge eine. Esinemiste alguseks liiguti lavale lähemale, kuid mitte liiga ette, sest seal oleks halb omavahel rääkida - lärmi sees ei kuuleks midagi. "Jälle see Alejandro. Armunud oled temasse või?" tögas Ashlynn, kuid sellega ta nõustus, et üritus oli hästi korraldatud. "Ehk tuleme siis järgmisel aastal ka."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2013 2:58:10 GMT 2
Mitte et Kitty ja Unique oma sõbrannade jutte juba piisavalt poleks saanud rääkida. Paistis, et neil ei saagi need jutud kunagi otsa. Kui nad muidu said ikka tühjast-tähjast räägitud, siis viimasel ajal oli Kitty Alejandrost eriti palju rääkima hakanud. Ükskõik mis muu teema üle tüdrukud arutasid, ikka vupsas jälle sisse see Alejandro. Kitty vist ei pannud tähelegi, et ta sellest noormehest äkki nii palju rääkima on hakanud. "No... ta on ju päris armas," vastas Erica Unique'i tögamisele ja tõmbus näost punaseks. "Aga okei, ma ei räägi sulle temast rohkem midagi," üritas Erica tüdrukute praeguse jututeema juurde tagasi tulla. "Aga mina tuleks küll järgmisel aastal uuesti. Siit saab päris ägedaid kulinaid," lausus Rica ja vaatas imetlevalt oma käevõrusid, mis ta kohe käe ümber oli pannud.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 26, 2013 3:13:59 GMT 2
Polnud raske seda mitte märgata, kui Kitty ükskõik millise teema üle arutledes lõpuks ikka Alejandroni välja jõuab, kuid nähtavasti ei saa tüdruk ise sellest nii väga arugi. Unique küll kahtles, kas see noormees ise ka oma sõpradele Kittyst üldse rääkinud on, kuid ta ei hakanud oma kahtlusi valjuhäälselt välja ütlema. Erica teab ju niikuinii, kui negatiivselt Unique tavaliselt sellistesse kuttidesse suhtub, keda ta eriti ei tunne. Sealt tuleb ka see kahtlustav hoiak tema puhul."Seda oled ja juba rohkem kui ühe korra öelnud, et ta armas on," muigas Uni, märgates, kuidas Kitty nägu punakaks tõmbus. "Aga olgu, ma nõustun. Mitte et mina tema vastu sarnast suvi tunneksin," lisas näitsik. Kui Kitty lubas Alejandrost rääkimise lõpetada, Uni turtsatas. Nojah, Kittyl hakkas vist piinlik. "Ilutulestikku pole sa veel näinudki," lausus Ashlynn, mõeldes sellele vaatemängule, mis neid festivali lõpus ees ootab.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2013 4:00:43 GMT 2
Unique'i suhtumine meestesse oli üks esimestest asjadest, mis Kittyle sõbranna puhul silma jäi. Noh, see tüüp võis küll tõeline siga olla, aga see ei pidanud üldse tähendama, et kõik mehed sellised on. Kuid mida Kitty ka teadis? Tema oli see, kellel puudusid kogemused vastassooga, kuigi nüüd oli tal tekkinud crush Alejandrosse. "Ei ole," muigas Kitty, tundes, kuidas ta näost veel rohkem punaseks tõmbub... kui veel punasemaks üldse tõmbuda saab. "Ja lõpetame selle teema juba, okei?" lisas neidis, kuigi varsti jõuab ta vist ikka oma jutuga selle noormehe juurde tagasi. "Selleni on aega ka. Räägi mulle parem, mis värk täpsemalt selle paadi põletamisega on," lausus Erica. Ta pole ikka veel aru saanud, miks inimesed oma asju paati viivad ja sellele kõigele pärast tule otsa panevad. Kuidagi väga... omapärane komme.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2013 20:48:39 GMT 2
Colin kuulas enda õde, lastes samal ajal silmadel ringi liikuda. Äkki silmab mõnda tuttavat. Kui Phoebe mainis, et esinejaid ei peagi enam ootama, pöördusid noormehe sinised silmad lavale. Tuli välja, et õel oli õigus, sest peagi seisis laval tumedapäine naine, kes ennast Kate'ina tutvustas. Colin jättis heategevuse kohta käiva jutu meelde. Huvitav, kas peaks ka sealt telkidest läbi käima? Võiks ju iseenesest sellist üritust toetada. Kui muusika pihta hakkas, lasi mees enast vabaks, et õhtut nautida.
|
|