|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 0:43:22 GMT 2
"Tead see oli nii ammu," naeris Colin, "minu meelest ma teadsin, mida ma teha tahan, aga mul oli vist kolm erinevat ülikooli valikus. Lõpuks lugesin kõigi kohta piisavalt infot, et oskaksin otsustada ja siiani küll ei kahetse, et Chicago valisin." Tundub, et mõlemad Hollowayd on juba varakult teadnud, millega nad tegeleda tahavad. Õnnelikud inimesed. Mõni on kolmkümmend ja ikka ei tea, kes ta olla tahab.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 22, 2013 1:12:04 GMT 2
"Tjah, ma olin ise siis alles viienda-kuuenda klassi pätakas," naeris ka Phoebe. Praegu vaevalt 11-12-aastased veel nukkudega mängivad, neil on nüüd muud tegemised. Pealegi jääb see lapsepõlv järjest lühemaks. "Ma arvan, et ma ise ka kahtleks, kui ma poleks uuesti joonistama hakanud," sõnas näitsik. Praegu oligi veel vara ülikoolidele mõelda, aga kui see avalduste saatmise aeg kätte jõuab, siis kaastunne neile, kes ikka veel otsustada ei suuda. Phoebe oli õnnelik, et tema ei pidanud selle pärast muretsema. "Seal on vist mingit portfooliot ka vaja," oletas Phoebe, sest tavaliselt kunstikoolid ikka nõuavad neid.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 13:54:06 GMT 2
"Paras pubekas nagu praegugi," naeris Colin, jätkates enda toidu hüvitamisega. Ta polnudki varem enda õe ülikooli mõtetest kuulnud. Seega oli päris huvitav kuulda, mida ta mõtleb ja teha tahab. "Mhm. Nii et pead hoolega joonistama hakkama ja siis veel enda töödest need paremad välja noppima. See viimane on kõige keerulisem töö. Vähemalt mulle oli," teatas noormees. Sa ei tohi mõelda ainult sellele, mis sulle meeldiks, vaid ka sellele, kuidas teised neid pilte näevad. Seal on suur vahe.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 15:02:46 GMT 2
Carrie oli laadale tulnud muidugi enne kõike Clyde'i tungival soovil, kes tahtis läbi käia terve lõbustuspargi. Sellega oligi naine peaaegu terve hommikuse osa üritusest tegelenud. Eks see oli omamoodi lõbus ka ja mis on ühele emale veel parem kingitus, kui see, et tema laps naerab. Naine ise oli rohkem huvitatud laadast. Talle meeldisid sellised üritused, kus tegeleti kauplemisega, kuigi tal oli harva aega, et sellistes kohtades rahulikult ringi jalutada. Carrie oli tänaseks päevaks endale selga pannud pisikese leopardimustriga maksikleidi ning valge õhulise kardigani, mida ta eest lahti hoidis. Ookeani ääres oli siiski jahedam. Jalas olid tal mugavad ja kergelt sportliku välimusega mustad baleriinad. Kuskil viie ajal tuli festivalile ka Oscar, kes hetkel Clyde'iga aega veetis. Nagu nii pidi mees täna õhtul naise korteris peatuma ja homme varahommikul läheb Clyde koos enda isaga nädalaks Alaska osariiki, kus elavad mõned naise eksabikaasa vanad koolikaaslased. Kuna mehel hakkab sügisest nagu nii kiirem aeg, siis otsustas naine, et las poeg veedab ühe nädala enda isaga. Jääb suvest midagi toredat ka meelde. Pealegi oli Carrie mehega rääkinud sellest, et mees Sethist ja temas halvasti räägib. See lõppeas ühe korraliku vaidlusega, aga siiski on asjad pisut rahulikumaks läinud selles osas. Vähemalt hetkel. Eks näeb, mida huvitavat Clyde'i räägib, kui ta Alaskalt tagasi tuleb. Hetkel jalutas naine üksinda mööda laata. Tal olid käes kaks paberist kotti, kus olid asjad, mida ta ostnud oli. Neid ei olnud palju ja need ei olnud midagi väga kallist - paar ehet, paar sistuselementi nende korterisse, paar hilpu, natuke huvitavat sööki ja maiustused, mis Clyde endale välja valis. Kuna Carrie ei tahtnud, et laps need kõik kohe nahka pistaks ja siis veel halb ka hakkaks, otsustas ta asjad kaasa osta ja lubas poisil ühe maiustuse valida, mida ta koha peal sööb. Ta oli nagu nii juba hulgaliselt jäätist täna söönud ja siis tuli veel suhkruvatt ka otsa. Väga vähe jäi puudu sellest, et Clyde endale kutsika oleks kaubelnud. Nimelt oli kohalik varjupaik tulnud kutsikatega laadale, et neile kodusid leida. Muidugi oli pisike poiss endale kohe ühe kutsika valinud ja teatanud, et tema tahab teda endale. Lõpuks teatas Carrie, et nad räägivad sellest Sethiga ja siis vaatab, mis saab. Koera pani naine esialgu lihtsalt kinni, aga midagi kindlat ta pojale ei lubanud. Kuna kell hakkas lähenema kuuele ja hea muusika vastu ei ole naisel midagi, suunduski ta lõpuks lava juurde. Seal märkas ta aga enda kolleegi. Nad ei olnud küll mingid erilised sõbrannad, aga tere tasub ikka öelda. Pealegi käivad ringi jutud, et ka tema abielu ei ole just kõige roosilisem. Siiski ei kavatsenud Carrie tänasel päeval sellest naisega rääkima hakkata. Tegu on siiski pigem lõbusa päevaga. Pole vaja kellegi tuju rikkuda. "Hei," tervitas naine filosoofia õpetajat naeratades, "kuidas sul siis laadaelamustega on?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 16:51:05 GMT 2
Tanya oli olnud üks neist õnnelikest, kes üsna vara lava juurde jõudsid, ja nii oli naine saanud endale koha lava ees. Hea muusika meeldis tallegi ning eriti tahtis ta näha laval oma endisi õpilasi, kellest kaks äsja kooli lõpetasid. Tore, kui noored tegelevad millegagi, mida nad tõesti oskavad, mitte ei lase oma annet raisku. Varsti märkas naine Carriet, kes samuti lava poole tuli. "Hei," vastas Tanya töökaaslase tervitusele. "Eks ma midagi ikka endale ja lastele sain ka. Üldse ei saa kurta, sest hinnad on ka päris mõistlikud," rääkis naine oma laadaelamustest. Ta oli endalegi saanud natuke ehteid, mõne riidehilbu ja maiustusi. Samuti oli Tanya ostnud lastele mänguasju, sest nad polnudki juba pikka aega mõnda uut mänguasja saanud ja need ei olnud väga kallid ka. "Ja kuidas sinu laadamuljed on?" uuris naine.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 17:05:43 GMT 2
"Hinnad on tõesti laada kohta väga mõistlikud. Ma olin isegi valmis midagi hullemat nägema," naeris Carrie kergelt. See oli kohe kindlasti positiivne avastus. Naise jaoks oli tegemist ju esimese Burning Boat Festivaliga. Seega tal oli mida vaadata. "Ega ma palju laadal ei olegi tegelikult olla saanud, sest väikemees vedas mu hoopis lõbustusparki. Ta ei olnud seal varem käinud ja ta tahtis kohe kõik asja läbi proovida. Väsitav, aga lõbus. Tunnike tagasi tuli mu eks ja nüüd veedab tema pojaga aega. Seega sain ise ka natuke ringi vaadata lõpuks. Ma peaks ütlema, et toiduletid on küll väga isuäratavad," muigas Carrie.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 22, 2013 17:20:51 GMT 2
"Kuidas palun?" tegi Phoebe natuke kurjemat häält, kui Colin teda pubekaks nimetas. Seda sõna polnud ta enda kohta juba teab kui ammu kuulnud, aga see oligi nõme sõna. Kui jutt juba ülikoolidele läks, siis oli muidugi hea vanema vennaga sellest rääkida, sest ta oli lõpetanud sama kooli, kuhu Phoebe pärast keskkooli minna tahab. "Soovi mulle sellega edu," oigas õeraas ja pistis suhu mõned friikad. Kõige rohkem kartis Phoebe seda, et ühel hetkel kaob ikka motivatsioon. "Kas see tähendab seda, et ma pean oma töid perfektsionisti pilguga vaatama?" küsis Phoebs.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 17:26:08 GMT 2
"Ära ära söö. Ma tahan veel elada," hakkas Colin õe hääletooni ja sõnade peale naerma. Ega pubekad ei tunnistagi kunagi ju, et nad pubekad on. See on kogu asja võlu ju. Nad ise arvavad, et nad on jõledad täiskasvanud, aga käituvad nagu lapsed. "Mitte perfektsionisti pilguga. Lihtsalt sinul on enda piltidega hoopis teine side. Sul on nendega omad emotsioonid, jutud ja muud seosed. Komisjonile on see aga jälle üks pilt, mida vaadates nemad hoopis midagi muud võivad näha kui sina. Lihtsalt ürita ennast kõrvalseisjaks kujutada. Saad aru, mis ma öelda tahan?" üritas mees enda mõtteid sõnadesse panna, aga ta ei olnud kindel, et see õnnestus.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 22, 2013 17:47:46 GMT 2
Kui Helenale pakuti seda, et ta võib esineda Burning Boat Festivalil, võttis neiu selle pakkumise hea meelega vastu, sest siis viibis ta veel Tree Hillis ja erilisi plaane selle päeva peal niikuinii polnud. Kohal oli Helena juba festivali alguseks ja nii jõudis ta käia veel laadal, kust endale mõned käsitööehted ja kitarri jaoks paar medikat ostis. Raha otsustas Helena koguda kodutute loomade jaoks, sest nemad vajasid sama palju abi kui inimesed. Samuti jõudis Helena vaadata veel võrkpalliturniiri, enne kui lava taha harjutama läks. Mida lähemal kell kuuele oli, seda rohkem tundis Helena, et närv hakkab sisse tulema. Et vähegi rahuneda, pani Helena nätsu suhu, sest oli kuulnud, et nätsu närimine aitab pinget maha tõmmata. Pealegi teadis tüdruk, et laval läheb see lõpuks niikuinii üle ja ta esineb alles kolmandana, nii et aega oli veel maa ja ilm. Muidugi oli Helena ka põletamiseks mõned asjad kaasa võtnud, sealhulgas Miki-Hiire kostüümi, mis tüdrukule tema jubedalt lõppenud üheksateistkümnendat sünnipäeva meelde tuletas. Kuna tema ilmselt neid asju paati visata ei jõua, andis ta need Samueli kätte, keda veel rahvamassi seas võis märgata.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 22, 2013 17:58:32 GMT 2
Josh oli hommikust lõunani üsna kinni erinevate paberite kordaajamisega, aga nüüd oli ta vaba, et festivali nautida. Noormees käis pisut laadal ringi ja seejärel otsis Carrie üles, kes rääkis ühe kolleegiga. "Tere," sõnas Seth, jõudes naisteni ning pani käe ümber Carrie. Mehel midagi paati visata ei olnud. Mõni kanepijoint, mis tal kohvrivoodri vahel veel oli? See oleks olnud ääretult loll tegu. Üleüldse tundus mehele selline traditsioon pisut veider, aga eks ta oli ka veel pisut võõras selle koha inimeste ja kommetega.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 18:25:09 GMT 2
"Mina olen jällegi peale selle siin käinud laatadel, kus kaupa müüakse palju odavamalt kui poes. Ma ei mäletagi, millal ma viimati ühel kallimal laadal käisin," rääkis Tanya. Samas võib laatadelt leida isegi huvitamaid asju, mida nii naljalt poes ei näe. Mitte et Tanya just igal pool käiks. "Jah, õhus on täitsa imelised lõhnad," nõustus naine, kui Carrie toidulettidest rääkis. Peakski endale pärast sealt ka midagi veel võtma. Tanya oli kolleegiga mõnda aega rääkida saanud, kuni üks endistest Tree Hilli keskkooli õpilastest nende juurde ilmus. "Tere, Seth," vastas naine sõbralikult.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 22, 2013 19:02:40 GMT 2
"Siis hoia pöialt, et ma oma praest kõhu nii täis saaks, et sinu jaoks ruumi ei jää," sõnas Phoebe kerge irooniaga, kuid turtsatas siis. Colin oli ikka nii kiuslik, kuid Phoebe ise ka parem polnud. Neiu kuulas venna juttu, kuigi polnud ikka kindel, kas saab tüübi mõttele pihta. "Ma pole päris kindel," vastas näitsik. "Muidugi mulle meeldivad oma pildid, aga kui ma üritaks end kõrvalseisja rolli panna, siis ma arvan, et ma mõtleks ikka, et vähemalt oskan ma joonistada. Või üritad sa mulle selgeks teha, et peaksin enda suhtes kriitilisem olema?" seletas Phoebs, nagu tema venna jutust aru sai, kuid ohkas siis. "Ma ei taju vist üldse," lausus ta pead raputades.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 22:12:55 GMT 2
Turtsatanud õe sõnade peale, jätkas Colin enda söögi hävitamisega, mis oli väga maitsev, aga ilmselt ka parajalt rasvane ja ebatervislik. "Kriitiline tasub alati olla," nõustus noormees. Tüdruk ei saanud ilmselt täitsa täpselt tema sõnadest aru, aga siiski üsna lähedale. "Eks sa siis lihtsalt anna näiteks enda portfoolio kunstiõpetaja, minu või mõne sõbranna kätte natukeseks. Siis kuuled, mida nemad arvavad," lausus Colin lõpuks, sest ta ei osanud lihtsalt midagi muud öelda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 22:18:08 GMT 2
Carrie ei mäletanud üldse, millal ta viimati niimoodi laadal käis. Nüüd on jälle mõneks ajaks isu täis. Jõudnud Tanya ära kuulata, ilmus korraga Seth välja, kelle lähenemist naine küll märganud ei olnud. Küll aga tundis ta seda, kui poisi käsi ümber tema liikus. "Hei," tervitas Carrie noorukit, tõstes mõlemad kotid ühte kätte, et saaks enda vaba käe ümber tema panna. Nii oli mugavam olla. "Said kõik enda asjad aetud nüüd?" uuris naine, tõstes enda silmad Sethile.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 22, 2013 23:10:47 GMT 2
Phoebele maitses samuti see toit, mida laadal pakuti. Tema arvates oli see isegi parem kui mõnes kiirtoidurestoranis pakutav toit. Nüüd leidis Phoebe, et oleks pidanud midagi juua ka ostma, aga ta ei hakanud virisema ka. Kannatas ära. "Ma kardan, et sellisel juhul pingutan ma enese kritiseerimisega üle ja tõmban oma enesehinnangut kõvasti alla, sõnas Phoebs venna sõnade peale. "Kui ma annaks selle sõbranna kätte, siis ma arvan, et nemad ainult boostiksid mu ego ja ma ei teaks ikka, mida paremini teha. Sinu kätte võin isegi anda, kui sa mind väga maha ei tee ega katsuks mulle läbi lillede selgeks teha, et ma olen üks andetu sitakott. Kunstiõpetaja ütleks mulle niikuinii, et Phoebe, see ei ole isegi kunst," arvas neiu. Ta vist pigem annakski selle Colini kätte, kuigi oli üsna kindel, et vastuvõtukomisjon teeb teda veel rohkem maha.
|
|