20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 18, 2013 23:48:40 GMT 2
Oli üks kena neljapäevane pärastlõuna, kui Stacia üllatuslikult oma isalt kõne sai. Selgus, et mees kavatses järgmisel päeval talle Tree Hilli külla sõita. Mis Stacyl ikka selle vastu olla sai, kuigi vanemad ei ole temast pärast tüdruku minemakolimist eriti välja teinudki. Mitte et nad varemgi seda tegid. Nende arust lahendas raha kõik probleemid - raha kasvatavat isegi lapsed üles. Igatahes ütles Stacia isale oma aadressi ning reedel seisiski Brian Inghami uhke maastur lubatult näitsiku kodu ees, mille peale Stacy majast väljus ja koos isaga väikesele linnatiirule läks. Mees palus tal endale linna näidata, mida näitsik ka lahkelt tegi. Samal ajal sai üle pika aja üks korralik vestlus maha peetud. Kusjuures ei saanudki tüdruk varem aru, kui väga ta oma isa igatsenud oli. Eks nii juhtubki, kui pärast teismelisele omast vihahoogu ihuüksi võõrasse linna elama kolida, et oma vanematele koht kätte näidata. Päris ilma nendeta siiski ei saanud. Linnatuur lõpetati Sunset Sushis, kus sai kõht korralikult täis söödud. Pärast õhtusööki jalutati uuesti Stacia kodu juurde. Kuigi Brianil oli plaan oma tütre elamisele samuti pilk peale heita, mees seda teha ei jõudnudki, kuna ta sai ühe tähtsa töökõne, mida polnud võimalik igoreerida. See tähendas, et mees pidi kiiremas korras tagasi Las Vegasesse minema. Lausunud mõned vabandavad sõnad ja lubanud kunagi jälle külla tulla, kallistas mees oma tütart ning kõigest mõne minuti pärast oligi Briani must maastur silmapiirilt kadunud.OT: @kokaiinihelbeke
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2013 0:06:49 GMT 2
Kitty jaoks olid need viimased päevad eriti mõnusalt läinud, sest ta oli tutvunud Alejandroga ning neljapäeva õhtul käis ta noormehega isegi väljas. Tal oli raske öösiti voodisse jõuda, sest Alejandroga rääkimine tundus igati parem mõte kui magamaminek, isegi kui Erica ise pidi järgmisel päeval tööl olema. Nii ka reede hommikul, kui ta magama oli jõudnud alles pisut pärast kella kahte ja ärganud pool kaheksa, et õigeks ajaks tööle jõuda. Vaevaliselt sai ta voodist välja ning sama kiiresti kui tööpäev algas, sai see ka läbi. Siis võttis Erica rattaga suuna Westside'ile, kuni märkas eemalt oma isa ja seda hullu Stacyt, kõrvus kõlamas Alejandro sõnad, et neiu näeb välja nagu see Stacy. Pead raputades tõrjus Rica need mõtted eemale ja jõudis ühe maja juurde siis, kui Brian Stacia koju saatis ning vanamees ise minema kihutas. Wow, papsil on vist noor armuke. "Seda poleks osanud arvatagi, et sa mu isa armuke oled. Mõni ime, et ta siis kunagi mind vaatamas ei käi ja ainult raha saadab," lasi Erica tšiki pihta ühe kommentaari lendu, kui tema maja juures peatus ning rattalt maha ronis, võttes selle endale käe kõrvale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 19, 2013 0:22:52 GMT 2
Stacia oli silmnähtavalt pettunud, kui isa selle kõne sai ning kohe minema sõitis. Selles mõttes polnud midagi muutunud - töö oli talle endiselt tähtsam kui perekond. Stacy isegi mitte ei üritanud teda mõista, vaid manas pärast mehe lahkumist mossis näo pähe. Tüdruk hakkas tuppa minema, kui kellegi hääl ta peatas. Stacia pööras end ümber, seistes peagi vastamisi Kittyga, keda ta silmaotsaski ei sallinud. "Oota, mida sa ütlesid?! Sinu isa? Läksid lolliks või?" ei suutnud Stacia oma kõrvu uskuda, kuid hetk hiljem purskas ta juba naerma. Kitty oli vist mingi aine mõju all. Muidu ta ju nii absurdset juttu ei ajaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2013 0:43:49 GMT 2
Pettunud oli ka Kitty, kes ei teadnudki isa Tree Hilli tulekust midagi. Nii et papakene tõesti arvas, et raha korvab tema eemalolu, kuigi tegelikult vajas Kitty isa täpselt sama palju kui ema, kes on talle niigi püüdnud mõlema vanema eest olla. "Nagu kuulsid," sõnas Kitty. "Brian Ingham on minu isa," lisas näitsik, jättes mainimata selle, et sündis Briani ja oma ema üheöösuhtest. "Ma arvasin, et sa teadsid, et su armukesel on tütar, aga ju ta unustas seda pisiasja mainida," turtsatas Kitty, olles endiselt veendunud, et Stacia on tema isa armuke.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 19, 2013 0:57:56 GMT 2
Oot, kuidas Kitty tema isa nime üldse teadis? Ja miks peaks ta millegi sellise kohta valetama? Stacia peas oli lugematu arv küsimusi, millele ta vastust tahaks. Pealegi ei kannatanud ta seda, et Kitty teda oma isa armukeseks nimetas. See kõlas ju naeruväärselt. Mitte et Stacial oleks hetkel naerutuju olnud, sest Kitty eelnevad sõnad šokeerisid teda. Kuidas saab tema isa olla ka selle väikese nõmediku isa? Enda teada oli Stacia Briani ainus järeltulija. "Brian Ingham ei ole minu armuke. Ma olen tema tütar," lausus tšikk lõpuks, kui oli end pisut kogunud. Küll aga keeldus Stacy mõtlemast sellele, et Erica Brianit samuti oma isaks oli nimetanud. See ei saanud lihtsalt tõsi olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2013 1:05:38 GMT 2
Vähemalt tundub, et Stacia oli ikkagi eelistatum laps, sest tema jaoks oli Brianil aega, aga Kitty jaoks ainult raha. Tüdruku enesetunne muutus hetkega ikka üsna nigelaks, ent ometi oli tema peas nii palju küsimusi. Kuradi vanamees! "Mida?" ei suutnud Erica oma kõrvu uskuda. Ei saanud olla, et see õeluskott tema õde oli, kuigi see teadmine võib paljugi muuta. Aga sellel teemal tahtis Kitty ikkagi Brianiga rääkida. "Ema ei ole mulle kunagi rääkinud, et isal teine tütar on, mitte et isa end kordagi näole annaks. Lihtsalt... kuidas?" oli neiu korraga segaduses.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 19, 2013 1:15:46 GMT 2
Stacia istus äärekivi peale ning toetas pea kätele, olles seal mõnikümmend sekundit täiesti liikumatu. Ta ei suutnud pikka aega ainsatki sõna lausuda. Oli temalgi raske uskuda, et Brianil on veel üks tütar. Ja miks pidi see just Kitty olema? Stacia oli üksiku lapsena üles kasvanud ega teadnudki, mida tähendab õde või venda omada. "Ma ei tea isegi. Kuulsin sellest alles esimest korda. Mu vanemate suhted pole juba minu sündimise ajast kõige paremad olnud, kuid ma poleks iialgi arvanud, et isal võiks veel lapsi olla," rääkis Stacia ning otsis telefoni välja, et isale sõnum saata. Ehk suvatseb millalgi sellele vastata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2013 11:02:09 GMT 2
Kitty istus Stacia kõrvale äärekivile ning lasi rattal külili enda kõrvale vajuda. Kitty ei teadnud sedagi, kas Brian oli tema emale rääkinud, et tal on teine tütar ka. Tuleb kodus ilmselt tõsisem jutuajamine temaga ette võtta. Muidugi oleks neiule meeldinud õde või vend, sest olgugi et ainsaks lapseks olemine võib tunduda hea, tekkis Kittyl mõnikord siiski pisut üksildane tunne. "Ma tean ainult nii palju, et minu emal oli Brianiga üheöösuhe ja ta jäi rasedaks. Brian sai sellest teada ja otsustas, et toetab, kuid vaatamas pole ta meid kordagi käinud. Ema ütles, et ta ei tulnud isegi sünnitusmajja, kui ma sündisin," rääkis Kitty, mõeldes, et kui nad Staciaga tõesti on õed, võiks üritada ju temaga läbi saada. Vähemalt seletaks see teadmine seda, miks Alejandro arvas, et Erica meenutab välimuselt Staciat.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 19, 2013 22:56:43 GMT 2
Stacy vaatas korraks Kitty poole, kes tema kõrvale istus, kuid pööras siis pilgu mujale. Tal polnud endiselt erilist aimu, mida ütlema või tegema peaks. Seda kõike oli tarvis seedida. "Sa ei ole siis minu isa näinudki? Kuid sa siis ta ära tundsid?" uuris Stacia, panemata tähele fakti, et ta nimetas Brianit ainult enda isaks. Ta ei suutnud kuidagi harjuda mõttega, et tema ja Erica on veresugulased. Võib-olla kunagi hakkab Stacia seda endale tunnistama, aga praegu oli ta selleks liiga suures segaduses. Miks isa pidi seda kõike nii kaua saladuses hoidma? Kõik tuleb ju nagunii kunagi välja.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2013 23:02:26 GMT 2
Samas Kittyle jäi see küll kõrvu, et Stacia Brianit ainult enda isaks nimetas, kuid see tüdrukut ei häirinud. Ta oli selleks nüüd ise ka liiga segaduses. Stacia küsimuse peale raputas Erica ainult pead. "Mul on temast pilt," vastas Kitty, kuid seda ei hoidnud ta rahakoti vahel. Huvitav, kas see tuleks kõne alla, kui tüdruk Stacia enda juurde kutsub? "Ma olen kindel, et see oli tema," lisas Erica.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 19, 2013 23:15:40 GMT 2
"Ja mida me nüüd teeme?" küsis Stacia edasi. Paps polnud tema sõnumile veel vastanud ja tõenäoliselt lähiajal seda ei juhtu. Ja vaevalt emagi sellest midagi teab. Elu oli täiesti ootamatult läinud nii keeruliseks... "Ma tahaksin talle virutada selle eest, et ta kunagi tõde rääkinud pole," lausus näitsik vaikselt. Äkki oleks siis kõik teisiti läinud? Paraku ei saa Stacia kunagi teada, mis võinuks olla, kui ta oleks Kittyst varem teadnud. Ja kes garanteerib, et Brianil veel lapsi mööda ilma laiali pole?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2013 23:22:21 GMT 2
"Mul pole õrna aimugi," vangutas Kitty nõutult pead. Kuradi argpüks oli see Brian, et tüdrukutele tõe rääkimata jättis. "Mina tahaksin talle virutada selle eest, et ta kunagi tõde rääkinud pole ja selle eest, et ta mind kõik need seitseteist aastat ignoreerinud on," lausus näitsik. Mis kuradi pärast pidi Erica nüüd teada saama, et tal õde on? "Tead, mis?" pöördus Erica pärast mõni hetk kestnud vaikust uuesti Stacia poole, kuna tal tuli üks mõte. "Otsime ta üles ja sunnime ta tõtt rääkima," rääkis näitsik oma mõttest, ehkki polnud kindel, kas see plaan töötaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 20, 2013 1:02:51 GMT 2
"Paras sitapea," kommenteeris Stacy, oskamata selle peale midagi targemat öelda. Kuna näitsiku pea oli praegu hoopis teisi mõtteid täis, ei märganudki ta, et nad suutsid Kittyga juba täiesti normaalset vestlust arendada. Ei olnud enam mingeid nähvamisi ega solvanguid. Või tuleb see alles siis, kui mõlemad suuremast šokist üle on saanud. Kuulnud Kitty plaani, jäi Stacia natukeseks mõtlema. Ega neil vist midagi muud väga üle ei jäägi. "Ma tean küll, kus ta elab, aga selle jaoks peaks me Las Vegasesse minema," sõnas Stacia.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 20, 2013 12:10:09 GMT 2
Stacia kommentaari peale ei osanud ka Kitty midagi öelda, aga Brian võlgneb mõlemale tüdrukule ikka päris palju selgitusi. Samas polnud neiu üllatunud, et suutis Staciaga hetkel täiesti normaalselt rääkida, ilma et nad vastastikku solvanguid loobiksid - Erica ise ju lõpetas esimesena need nähvamised ja solvangud, sest ta tahaks oma võimaliku õega siiski läbi saada. "Millal me minna võiks?" küsis Erica, vaadates küsivalt Staciale otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 20, 2013 23:42:10 GMT 2
Stacia oli oma kommentaariga isegi liigagi tagasihoidlik, kuna sisimas ta lausa kees vihast. Mõnikord oli näitsikul raske enda tegelikke emotsioone ainult iseendale hoida, kuid praegu tüdruk tõesti üritas, nagu ta vähegi suutis, sest vastasel juhul kaoks tema kaine mõtlemisvõime. Ja kuna Kitty teda ei torkinud, polnud Stacial ka põhjust solvamiseks. "Kuna iganes sa tahad. Mul ei ole praegu midagi ülitähtsat ees," vastas Stacy. Tegelikult tahtiski ta võimalikult ruttu seda tõbrast jälle näha ja talle näkku karjuda, mida temast arvab.
|
|