20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 14, 2013 3:44:56 GMT 2
Oli selgelt näha, kuidas Kitty nautis tema alandamist. Tavalise stsenaariumi kohaselt peaks kõik hoopis vastupidi olema, kuid tänane päev ei ole ilmselgelt Stacia päev. Kui miski saab üldse valesti minna, siis kahtlemata ka läheb. "Ja mis see sinu asi on, kuidas mina riides käin? Vähemalt on minul mingisugunegi stiilitunnetus, aga sinu kohta ei saa sama öelda," seletas näitsik tigedal toonil. Seda juhtus harva, et ta nii endast välja läks, kuid täna sattus olema just selline päev. Stacyt ei üllatanud üldse, et Kitty talle kallale ei tulnud, kui natuke kasta sai. Ilmselt kartis alla jääda või midagi. "Pole üldse ime, et su maine koolis on selline, nagu ta on," kommenteeris Stacia, kui oli kuulnud, kuidas Kitty päeva lõpuni sellisena ringi kavatseb käia.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2013 3:52:22 GMT 2
Kui on võimalus üks vastik ja endast väga heal arvamusel olev mean girl lõpuks ometi paika panna, siis Kitty seda võimalust ju kasutamata jätta ei saa. Vanas koolis oli ta muidugi hall hiireke, keda pidevalt alandati, aga nüüd on need ajad möödas. "Kui "litsakas" on sinu meelest stiilne," sõnas Kitty kerge muigega. Nii need populaarsed ja rikkad ju tavaliselt riietusid. Stacia kommentaar tegi näitsikule aga veel rohkem nalja. "Kuule preili Oh My God Mul On Plekk Pükstel Ja Ma Ei Saa Nüüd Kuhugi Minna, ainus, kes siin endal marki maha teeb, oled hetkel sina. Ma soovitan sul pigem takso võtta ja lahkuda, sest see on minu tööaeg, mis praegu tiksub... ja see tuleb su mainele ka kasuks, kui sa seda rohkem alla ei kisuks siin oma stseeniga," sõnas Erica kindlalt ning vaatas demonstratiivselt oma käekella.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 14, 2013 4:10:21 GMT 2
"Ma ei hakka sinuga stiilist rääkima. Sinusugune ei saaks lihtsalt midagi aru," sõnas neidis tüdinenud toonil. Stacy kergitas Kitty järgnevate sõnade peale üllatunult kulmu. Keegi oli ikka hirmus julgeks muutunud. Mis ajast see silmatorkamatu nohkar temaga ülbitseda julgeb? Siiski pidi Stacia endale tunnistama, et nendes sõnades peitus ka tõtt. Kõva häälega ta seda loomulikult välja öelda ei kavatsenud. "Ja mingisugune Kiss Kiss Mjäu tuleb mulle hüüdnimesid panema? Väga vaimukas," turtsatas Stacia. "Ega ma kaua siin enam ei passigi, kuid mitte sel põhjusel, et sina mul kaduda soovitad. Ma lihtsalt ei suuda enam sinusuguse seltskonda taluda. Ja mis puutub sügisesse, siis soovitan sul kas endale uus kool otsida või äärmiselt ettevaatlik olla. Head elu sul seal olema ei saa," lõpetas tšikk oma jutu.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2013 4:21:50 GMT 2
"Muidugi ei saa ma aru, miks on vaja nii paljalt ringi käia ja siis vinguda, et igasugused töllakad tulevad ligi ajama," vastas Erica Stacia kommentaarile. Neiul oli hea meel, et tema üks nendest polnud, sest teatud mõttes oli Kittyl neist isegi kahju. "Oh my god, mul on nüüd pükstel plekk, ma ei saa kuhugi minna. Oh my god, oh my god... sa pead mulle oma püksid andma",[/i] imiteeris Erica veel Staciat, tegemata väljagi sellest hüüdnimest, mis neidis omakorda talle pani. Tal oli ikka veel liiga lõbus selle tšiki kulul liugu lasta. "Oh, seda ma jään pikisilmi ootama, kallike," lausus Kitty, kui Stacia lubas sügisest koolis tema elu põrguks teha, ja suundus siis tagasi tööle. Eks saame näha, kas see lubadus paika ka peab.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 14, 2013 4:40:53 GMT 2
Stacia pööritas Kitty jutu peale silmi. Suvi oligi Stacy meelest aeg, mil enda figuuri näidata. Ja neid töllakaid leidub nagunii igal pool, seega vahet pole. "Sa oled kehv jäljendaja," oli kõik, mis näitsik selle imiteerimise peale kostis. Tema jaoks oli endiselt arusaamatu, kuidas mõni sai oma riiete puhtusesse nii ükskõikselt suhtuda. Kuigi hüüdnime peale ei tulnud Kitty poolt mingit huvitavat reaktsiooni, uskus Stacy, et tegelikult osutus see siiski solvavaks. Ta ei teadnud ühtegi inimest, kes võiks sellist nime uhkusega kanda. Mingisugune kass ikka olla ei tahaks ju... "Küll sa varsti kahetsed, et üldse siia ilma sündisid," ütles Stacia, pööras seejärel eemalduvale Kittyle selja ning kõndis mõne sammu võrra edasi. Järgmisena otsis ta oma telefoni välja ja kutsuski takso kohale. Sõbranna juurde jääb sel korral minemata...
OT: lõpp
|
|