|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 0:59:19 GMT 2
Oli järjekordne palav suvehommik, kui Kitty juba varakult rattaga mööda Tree Hilli tänavaid sõitis. Tüdruk oli leidnud, et nii on palju parem linna vaadata kui jalutades ja vaatamata sellele, et tüdruk oli üsna lühikest aega Tree Hillis elanud, olid tal juba oma kindlad lemmikkohad, kus üksi olla ja elu üle järele mõelda. Praegu oli Erica aga teel keskväljakule. Ta oli saanud ühes välikohvikus suveks ettekandjana tööd ja täna pidi olema Erica esimene tööpäev. Jõudnud kohale, jättis Rica ratta hoidlasse ja kinnitas selle rattalukuga. Seda küll polnud vaja, et tööpäeva lõpuks ratas kadunud oleks. Tööpäeva esimesed tunnid läksid hästi ning Rica sai tellimused ilusti lauda viidud, kuid hiljem hakkas tüdruk juba kohmakaks muutuma. Korra purunes tal joogiklaas, siis pillas ta jällegi kandiku käest veel enne, kui sellega lauda jõudis. Tüdruk lootis, et järgmistel päevadel see ei kordu, sest see on kohutavalt piinlik ja pealegi saab ta tõenäoliselt varsti kinga. Nüüd tuli aga järjekordne tellimus lauda viia ja Kitty lootis, et selle saab nii viia, et midagi maha ei pilla või ümber ei aja. Jäätisekokteil kandikul, suundus Kitty jällegi välja ning nägi ühte oma koolikaaslast, kellega tal suhted just kõige paremad polnud. Siiski ei teinud Erica sellest välja ning suhtus temassegi kui ülejäänud külastajatesse. Viinud lõpuks tellimuse lauda, suutis Erica siiski jäätisekokteili ümber ajada nii, et osa sellest kooliõele sülle voolas. "Oh, ma väga vabandan... nii piinlik," lausus neiu ja üritas enda tekitatud segadust kuidagi korrastada, ise näost punane. OutfitOT: Stacia Ingham
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 12, 2013 1:26:28 GMT 2
Stacia suvi oli sel aastal tunduvalt igavam kui tavaliselt, sest nende kuude jooksul, mil tüdruk on siin elanud, on tal juba peaaegu kõik vähegi talle huvi pakkuvad kohad mitmeid kordi läbi käidud. Vähemalt ei arvanud ta veel, et Tree Hilli tuleks oli halb mõte. Ega ema või isa juures passida poleks parem, kuigi nood talle kunagi üleliia palju tähelepanu ei pööranud. Kui aga Stacia mõne jamaga hakkama sai, kukkusid kohe karistusi välja mõtlema, sest siis oli neil järsku oma tütar meeles... Umbes kella ühe paiku lahkus näitsik kodust ja kavatses sõbrannale külla minna, kuid teel sinna möödus ta ühest välikohvikust. Kuna ilm oli palav, tuli Stacial mõte endale külm jäätisekokteil tellida. Ei olnud tal sõbranna juurde nii kiire, et ei saaks väikest istumispausi teha. Vaadanud enda jaoks ühe tühja laua välja, viipas Stacia ettekandjale ning esitas oma tellimuse. Ei läinudki kaua aega, kui tema jook kohale saabus. Olgugi et selle tõi too imeliku nimega tüdruk, keda Stacia koolis vahepeal nokkida tavatses, ei plaaninud ta täna õelutsema hakata. Vaevalt oli Stacia lõpetanud mõtte oma ootamatust lahkusest, kui tšikk jäätisekokteili talle sülle valas. Stacy kargas kohe püsti ja vaatas tigeda pilguga kooliõele otsa. "Ma teadsin, et sa oled friik, aga lisaks sellele ka pime... Huvitav mille eest nad sulle maksavad?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 1:48:03 GMT 2
Kitty proovis kokteilist puhtaks teha nii lauda kui ka kooliõde, kui viimast end kõnetamas kuulis. Need sõnad olid veel külmemad kui see jäätisekokteil, mille Erica kogemata sellele tüdrukule sülle valas. Ups. No ikka juhtub ju. "Ma juba vabandasin. Ja ma võin uue kokteili tuua, selle eest ei pea seekord maksma," jäi Erica viisakaks, kuigi temagi tahtis selle õela tüdruku paika panna ja talle mõned krõbedamad sõnad öelda. Pole vaja, et juba esimesel päeval kliendiga tüli tekib, kuigi praegu paistis see just niimoodi minevat.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 12, 2013 1:56:50 GMT 2
Ega Stacy just õnnelik ei olnud, et kokteil talle sülle maandus. Sellisena ei saa ta ju ometi enda teekonda jätkata. Ja mida ta siis tegema pidi? Ilma püksata ringi kalpsama? Stacial ei tulnud pähegi mõte, et ta on kooliõe vastu liiga karm. Selleks oli ta praegu liiga vihane. "Aga too siis. Ja tee kähku," võttis näitsik siiski selle pakkumise vastu. Nimelt küpses tema peas üks uus huvitav plaan, millega oma päeva lõbusamaks muuta. Äkki siis läheks see inetu suur plekk näitsiku pükstel tal meelest ära?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 22:09:13 GMT 2
Kitty sai lihtsalt aru, et oli nüüd kooliõele veelgi rohkem põhjust õelutsemiseks andnud. Nagu sellest veel vähe oleks, et see tüdruk talle koolis mõnikord halvasti on öelnud või teda mõnitanud. Enam Erica end sellest igatahes heidutada ei lasknud. Need ajad on möödas. Igatahes kauaks Kitty passima ei jäänud, vaid läks kohe uue ja samasuguse jäätisekokteili järele. "Aga palun," sõnas näitsik ja asetas kokteili Stacia ette lauale. Õnneks ei ajanud ta seda teist korda ümber.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 13, 2013 22:36:08 GMT 2
Stacia jäi uue kokteili tulekut ootama, rahulolev ilme näol. See väike ettekandja ei kujutanud ettegi, mis nüüd kohe saama hakkab. Kui kokteil juba varsti kohale ilmus, viipas näitsik Kittyle, et see korraks tema juurde lauda istuks. Võib ju vahelduseks natuke sõbralikkust ka üles näidata. Võtnud laualt oma kokteili, lonksas Stacia seda natuke ning asetas joogi natukese aja pärast lauale tagasi. "Räägi siis mulle, mida huvitavat sa selle suve jooksul juba korda oled saatnud?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 13, 2013 22:43:45 GMT 2
Kitty oli väga üllatunud, kui Stacia äkki tahtis, et näitsik temaga lauda istuks. Alles ta ju sõimas põhimõtteliselt Erical näo täis, et see jäätisekokteili ümber suutis valada ning osa külmast joogist neiu pükstele kena pleki jättis. Kuna hetkel oli natuke rahulikumaks jäänud, võttiski Erica kooliõe juures istet. Mis pani Staciat siiski oma suhtumist muutma? "Ma ei tea, miks see sind huvitab, sest sa sõimasid mul ennist näo täis, aga muidu... ei midagi erilist," vastas Kitty, kes vahetevahel kippus arvama, et ta elu on kohutavalt igav.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 14, 2013 2:17:05 GMT 2
Stacia märkas ilmselget üllatust kooliõe näol, kuid ei toonud selle kohta ainsatki kommentaari kuuldavale. Stacy õnneks nõustus Kitty natuke aega temaga lauda jagama. Ei, Stacy polnud tegelikulikult sugugi lahkemaks muutunud, kuid praegu pidi ta iseenda huvides pisut nunnumat nägu tegema. Mingisugune õelutsemine ei tulnud kõne allagi. "Vabandust, ma läksin liiale," lausus Stacy ning haaras joogiklaasi uuesti kätte, et sealt järjekordne lonks võtta. "Tead, mul oleks su abi vaja," lisas näitsik hetke pärast kergelt nurruval hääletoonil.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2013 2:26:36 GMT 2
Muidugi ei saanud Kitty Staciaga kauaks sinna laua taha jääda, sest töö ootas tegemist ja lobisemise eest ju ammugi palka ei maksta. Siiski üritas Kitty ümbrust jälgida, sest kunagi ei tea, millal ta lauast ära peab tormama ja kliente teenindama. "Okei," lausus Erica kõhklevalt, sest koolis küll Stacia kunagi tema ees ei vabandanud, kui tema pihta mõne halvustava kommentaari lendu lasi. Kitty oli aga õppinud seda ignoreerima ja nii ei lasknud ta end sellest heidutada. "Abi? Millega?" oli Rica järgmine reaktsioon, kui Stacia kuidagi väga pugejalikuks muutus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 14, 2013 2:42:02 GMT 2
Stacia oli pisut üllatunud, et Kitty kogu seda tema etendust nii rahulikult võttis, sest mõni teine oleks ilmselt ta kohe pikalt saatnud. Aga see tšikk tundus olevat pehmema iseloomuga. Stacy otsustas, et aitab nüüd sellest pugejalikust käitumisest. Pidi küsima seda, mis tal tarvis on. "Nüüd asja juurde. Siin lähedal peab kindlasti olema mingi võimalus riideid vahetada. Ja kuna me oleme üsna sarnase kehaehitusega, siis tahan ma, et annaksid enda püksid mulle. Ma tõesti ei saa sellise plekilisena mööda linna jalutada. Ära muretse, saad need tagasi hiljem. Sa pead mind aitama. Ise ju mulle selle läga peale ajasid." Kui ta oli oma jutuga lõpetanud, jäi Stacia lootusrikka pilguga kooliõele otsa vaatama. Come on, tšikk on hädas...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2013 2:47:54 GMT 2
Kitty võis kogu seda näitemängu ju rahulikult võtta, ent ta ei uskunud seda karvavõrdki, kuigi näiliselt mängis kaasa. Ta juba aimas, et see tšikk tahab temalt midagi. "Oota... mida?" turtsatas Kitty, kui kuulis, mida Stacia tahab. No tõsiselt... mida veel? See tšikk on ilmselgelt põrunud, kui arvab, et saab Erica püksid endale. "Mul on kahju, aga ma ei saa sulle enda pükse ära anda. Kui sul selle pärast mulle vaja pugeda oli, raiskad ainult oma aega," lausus näitsik, olles juba valmis laua tagant püsti tõusma. "Mul on vaja veel tööd teha, nii et vabanda mind."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 14, 2013 3:00:32 GMT 2
Stacia oli kasvanud rikaste vanemate võsukesena ning harjunud saama kõike, mida ta tahtis, mistõttu sai ta paraja šoki, kui kooliõe vastust kuulis. Jah, oma praegust soovi arvestades võis Stacy tõesti põrunut meenutada, aga teda ei huvitanud üldse, kui jaburalt see palve kõlas. "No ausalt, see on ainus võimalus. Ma ei läheks... sellisena linna peale," sõnas näitsik, heites korras pilgu sellele jubedale plekile, mis teda nina kirtsutama ajas. "Ma võin sulle raha anda, kui tahad. Sa ei teeniks isegi terve kuuga siin nii palju," jätkas Stacia. Mõni teine tema asemel oleks juba ammu plekist välja tegemata minema jalutanud, kuid Stacy jaoks oli midagi sellist täielik katastroof.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2013 3:10:27 GMT 2
Stacia nägu ajas Kitty pigem muigama ja seekord tüdruk isegi ei varjanud seda, kui naljakas tal praegu oli. See tšikk pidi olema peast segi... ja ärahellitatud. Tüüpiline rikkurite võsuke. Kuulnud Stacia järgmisi sõnu, lasi Kitty kuuldavale ühe naeruturtsatuse. Nüüd oli Stacia see, kes endal marki maha tegi oma palvega. "Okei, kuule beib, see on juba sinu probleem, sorry," lausus Erica kerge muige saatel, olles hetkeks üllatunud oma otsekohesusest. "Ja ma ei taha su raha. Kui sa ei taha linna peale niimoodi minna, siis katsu seda oma särgiga varjata või kutsu takso või midagi," sõnas näitsik, kellel polnud mingit tahtmist kauem selle beibega siin jageleda. Pealegi oli juba see summa üsna piisav, mis Brian iga kuu tüdruku pangaarvele kandis.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Jul 14, 2013 3:19:46 GMT 2
Aina hullemaks hakkas minema. Nüüd ei vaevunud kooliõde isegi varjama, kui lõbus tal praegu oli, mis omakorda muutis Stacy tigedamaks kui herilase. Jah, oma margi tegi ta tõepoolest täis, kuid kahetseda oli juba hilja. Kitty oli oma kohmakusega kõiges süüdi. "Kohe kindlasti saan ma seda varjata läbipaistva särgiga, sa idikas," nähvas Stacy. Nüüd oli ta enesekontrolli juba kaotanud ega vaevunudki rohkem sõbralikkust teesklema. Mingi väike tõusik ei tule teda mõnitama. Takso samas oli juba tunduvalt parem variant. Miks ta varem sellele ei mõelnud? "Aga ma tahan, et sina saaksid ka teada, mis tunne on sellise jäleda plekiga ringi käia," lisas näitsik kiiresti, võttes samal ajal klaasi jäätisekokteiliga, mis veel seal alles oli, ja valas olluse Kittyle kaela. Sweet revenge.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 14, 2013 3:31:28 GMT 2
Muidugi oli Kittyl lõbus, kui tal oli võimalus mean girlile koht kätte näidata. Kuni keegi kellelegi kallale ei lähe, peaks ju kõik korras olema, kui Erica lasebki natuke Stacia kulul liugu. Oi, kuidas ta seda nautis. "Ah, nojah... ma juba unustasin, et sinusugustele meeldibki paljalt ringi käia," vastas Erica Stacia "solvangule", näol endiselt lõbus ilme. See tšikk oli ikka täiega hale ja endast liiga heal arvamusel. Saanud ülejäänud jäätisekokteili ise kaela, tundis Kitty, kuidas temagi vihaseks sai, ent selle asemel, et Staciale kallale minna, puhkes ta lihtsalt veelgi rohkem naerma. "Erinevalt sinust ma ei vingu, et nüüd ei saa ma päeva lõpuni tööl olla, sest keegi otsustas mulle selle kokteili peale valada. Saad aru, ma veangi niimoodi päeva lõpuni välja ja sõidan siis koju. Kui keegi küsib, küll ma siis juba tean, mida öelda," jäi Erica rahulikuks. Ta tundis, kuidas see vihahoog kaduma hakkab, sest Stacia oli tema silmis lihtsalt naljanumber.
|
|