|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 20:42:09 GMT 2
Alec oli paarinädalaselt reisilt Euroopast tagasi. Kaks nädalat puhkust kulusid mehele väga ära, kuna tal oli vaja taastuda ja kõik läbi mõelda. Carlaga paistsid ka suhted paranevat, muidugi mõtles Lawson sellele, kas kõik jääbki nii ilusaks või muutub Tree Hilli tulles endiseks ja mees peab poole ööni üleval istuma, et purjus Carla ära oodata. Neiu teadis väga hästi, et kui ta peaks uuesti tembutama hakkama, on internaatkool vältimatu samm. See kõik oli siiski tüdruku tuleviku heaks.
Lawson hakkas Tree Hillis kõigepealt vähehaaval tööle, tehes siiski kõvasti vähem tööd kui varem. Eks haigla sai ise ka aru, et see oli ikka hullumeelne koormus, mis mehel oli, ning võeti tööle veel üks kirurg. Alecil oli kahju, et see enne Scariga lahkuminekut ei juhtunud, aga mis juba läinud, see läinud. Mees hakkas ka suhteid sõprade-tuttavatega taastama, käies nendega lõunatamas.
Oli üks tavaline laupäevaõhtu, päeval oli Lawson käinud sõbrannaga kohvikus ja nüüd istus ta üksinda kodus. Carla oli läinud ühe sõbranna sünnipäevale, Aleciga oli neil leping, et kella üheks on ta kodus ja seda kainelt. Lawson eeldas, et pokaali šampust ta ilmselt ära joob, aga sellega peaksid asjad piirduma. Mees istus teleri ees ja jälgis üht CSI osa, mida talle aeg-ajalt meeldis vaadata. Seal ei pidanud pidev vaataja ka olema, igas osas oli tavaliselt uus juhtum. Lex kuulis koputust ja viis silmad käekellale. Pool üksteist. Kes võiks nii hilja külla tulla? Lawson oli kindel, et Carla ei oleks nii vara tulnud, pealegi oli neiul oma võti. Alec ajas end diivanilt üles ja läks ukse juurde, mille ta avas, jäädes üllatusest külalist vaatama.
OT:Kinni
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 22:15:26 GMT 2
Terve juunikuu kuni eelmise nädalani olid Tanyalgi käed-jalad tööd täis. Vaja oli tegeleda nende laiskvorstidega, kes suvetööle jäid ja ka mõne Senioriga, kes oli valinud filosoofia eksami lisaks kohustuslikele. Nüüd siis oli puhkus alanud ka Tanyal ning nädala alguse veetis naine pigem kodus oma laste ja eriti närviliseks muutunud abikaasaga. Lucien soovitas juba ammu Tanyal sellest mehest lahutada ja lastega mujale kolida, kuid alles nüüd hakkas naine reaalselt sellele üldse mõtlema.
Täna hommikul sai Tanya Alecilt kõne, kes ta lõunale kutsus. Kuna Callum oli tööle läinud, kutsus Tanya ühe oma sõbrannadest lapsi hoidma. Tanyal oli hea meel, et temagi vahelduseks kodust ja oma türannist abikaasa juurest ära sai. Pealegi oli Alecit hea üle pika aja näha. Siiski juhtus Callum neid nägema, kui töölt koju sõitis. Kui Tanya viimaks koju jõudis, leidiski ta eest vihase abikaasa, kellega kohe sõnelus tekkis. Seekord ei jäänudki see sõnelus aga sõneluseks, vaid Callum lasi rusikad käiku. Nüüd Tanya kannatus katkes ja naine oli kindel, et annab esimesel võimalusel lahutuse sisse. Kui Callum oli end välja elanud, pani Tanya oma mõlemad lapsed riidesse ja viis nad oma vanemate juurde, siis hakkas ta Luckyde maja poole sõitma. Ei läinudki kaua, kui naine auto seal seisma jättis ja uksele koputas. Näinud Alecit, vaatas temagi hetkeks meest, kehal sinikad ja kriimustused, silmavärv nutmisest laiali. "Võin ma... täna... siia jääda?" küsis naine väriseval häälel.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 22:48:25 GMT 2
Alec vaatas naist ja tegi ukse rohkem lahti. "Mis juhtus?" küsis mees ning astus ukseavalt eest, et Tanya saaks sisse astuda. Kui naine oli rohkem valguse käes, nägi Alec laiali meiki ja pisut punetavat põsesarna. Tanya värises meeletult ja Lawson mõtles, et naine jäi varaste kätte või midagi sellesarnast. "Muidugi võid siia jääda," ärkas Alecis arst, kes hoolitses kõigi eest. Ta ei oleks saanud sõbrannale öelda, et ei, mine täieliku inimvarena kuhugi motelli. Sulgenud ukse naise järel ja lasknud snepperlukul kinni vajuda, mõtles mees juba sajaühele võimalikule asjale, mis võis Tanyaga juhtuda. "Tahad äkki jääd või midagi sooja juua või..." ei osanud Lawson kohe millestki alustada. Haiglas oli lihtne, patsiendil väga sõnaõigust polnud ja arstid tegutsesid kiirelt, et ta päästa.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 23:08:36 GMT 2
"Callum juhtus," vastas Tanya ning astus majja, võttis esikus kingad jalast ja riputas endal seljas olnud jaki nagisse, lubades Alecile pärast pikemalt rääkida. Kõigepealt tahtis ta aga istuda ja pisut rahuneda, sest oli üsnagi endast väljas. Kõik kohad olid sellest peksasaamisest endiselt valusad ning kriimustustest immitses verd. "Jää oleks tore, aga muidu ei ütleks ma ühest tassikesest teest ka ära," arvas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 18:43:16 GMT 2
"Callum? Ta lõi sind?" ei uskunud Alec enda kõrvu. Tanya oli rääkinud, et Callum on kohati armukade, aga Lawson ei uskunud, et mees nii hull oleks. "Sa pead ta üles andma, sellised sitapead ei tohi karistamata minema kõndida. Kus su lapsed on?" uuris mees, minnes kööki, et võtta sügavkülmikust sinine jääpakk. Mees mudis seda natuke, et geel pisut pehmeneks ning andis paki Tanya kätte. "Äkki istud diivanile, ma toon meditsiinikohvri ja vaatan su üle," pakkus mees välja. Ta pani veekeetja tööle ning käis ära teisel korrusel, et sealt kohver võtta ja see tagasi Tanya juurde viia.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 18:53:14 GMT 2
"Jah, Callum lõi mind," vastas Tanya. No Callumi puhul ei saanud isegi armukadedusest rääkida, sest mehel oligi mingisugune haiglane omandiinstinkt. Tanya oli justkui mehe omand ja naisel oli sellest kõrini. Varsti ei või ta enam kodust väljagi minna. "Ma viisin lapsed oma vanemate juurde, sest äkki võib Callum neile ka midagi teha," rääkis naine. Siiani pole mees laste vastu vägivaldseks muutunud, kuid sedagi ei või ette teada. "Ta pole varem mind löönud, aga täna ületas ta küll igasugused piirid," lausus Tanya ning võttis Alecilt jääpaki, mille ta oma punetavale põsele kohe pani. "Jah, muidugi," sõnas naine vaikselt, kui Alec pakkus, et ta võiks diivanile istuda. Kuna tee ja kõige muuga läks natuke aega, kõndiski Tanya elutuppa ja sättis end mugavalt diivanile istuma.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 19:05:40 GMT 2
"Sa lähed homme politseisse, eks?" üritas Lex saada naist avaldust kirjutama. "Selge. Mis su vanemad ütlesid?" küsis Alec ning võttis välja antibakteriaalse seebi, mida ta paar tilka kätele pani ja laiali hõõrus. Kuna seal oli ka alkoholi, aurustus vedelik kiirelt ära. "Kas põse peal on sul ainus veritsev koht?" uuris mees ja võttis niiske rätiku, millega naise põsk ja seejärel ka silmaalused puhtaks pühkida. "Teen sulle mingit magusat teed, jah?" pakkus mees välja.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 19:22:42 GMT 2
"Peaks ilmselt minema," arvas Tanya. Ei kavatsenud tema rohkem Callumi ahistamist taluda. "Tuleksid sa minuga siis kaasa?" küsis naine, vaadates küsivalt Alecile otsa. Tanya ise tunneb ennast siis paremini, kui tal keegi kaasas on. "Õlgadel on ka," vastas Tanya, kui oli endale veel korra pilgu peale heitnud. "Ma arvan, et annan lahutuse ka sisse ja hakkan uut korterit otsima," teatas naine. Siis tuleb leida võimalikult hea jurist, et mõlema lapse hooldusõigus jääks ikkagi Tanyale, sest Callum võib neilegi haiget teha. "Mesi sobib väga hästi. Ma tahaks lihtsalt midagi... rahustavat," arvas naine, kes juhtunust endiselt veidi endast väljas oli.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 19:30:04 GMT 2
"Tulen," sõnas Alec noogutusega. "Veri väljas täitsa?" küsis mees ja ei saanud aru, kuidas Callum sai midagi sellist teha. "Kortereid Tree Hillis ikka leidub," lausus Lex. Ta peitis üsna edukalt enda viha, Alec jälestas kõiki mehi, kes tõstsid enda naise vastu käe. Veekann köögis klõpsatas ja Lex läks kööki, kust ta mõne minuti pärast naases kahe teetassiga, milles mõlemas lusikatäis mett sees. Piparmündilõhn vallutas terve elutoa.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 19:46:38 GMT 2
"Ei, väiksemad kriimud lihtsalt," vastas Tanya. Natukene väiksemad kui naise põsel, kuid neistki immitses verd. Enda õpetaja palga eest Tanya uue korteri vaevalt Eastside'ile suudab muretseda, aga mingi normaalsema elamise Westside'il peaks saama küll. Kui Alec teetassidega tagasi tuli, võttis Tanya neist ühe endale ning tõstis selle ettevaatlikult huultele, et lonks kuumast teest võtta. "Aga Alec, lihtsalt... aitäh... kõige eest," tänas Tanya meest. Ta oli nii tänulik, et Alec lasi tal täna enda juurde jääda ning oli nõus järgmisel päeval ka naisega politseijaoskonda tulema.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 19:01:01 GMT 2
"Siis ei tasukski neid väga ärritada, paranevad ise ära," pakkus Alec välja. "Pole tänu väärt, sõpru peab hädas aitama," ütles Lawson ning ta segas lusikaga teed, et see jahtuks. Mees istus diivanile ja viis silmad hetkeks telerile, kust seriaal edasi jooksis, mille mees vaiksemaks keeras. "Tahad sellest rääkida või mõtted mujale viia?" uuris Lex ja lonksas teed, mis lõhnas imeliselt ja maitses veel paremini.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 19:11:06 GMT 2
"Jah, sina oled targem," nõustus Tanya. Siis peidab ta need välja minnes meigiga samamoodi ära nagu oma sinikad ja keegi ei kahtlusta midagi. Naine lonksas veel oma kuuma teed ja asetas tassi siis enda juurde põrandale. Hetkeks rändas ka Tanya pilk telerile, kust üks seriaal jooksis, aga naisel polnud hetkel tuju sellele nii väga keskenduda. "Äkki aitad mul mõtted mujale viia," arvas Tanya, sest tema küll endaga juhtunust rohkem rääkida ei tahtnud. See teema oli üsna masendav naise jaoks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 20:37:42 GMT 2
"Meditsiini koha pealt vist küll," muigas Alec, üritades õhkkonda lõbusamaks muuta, kuigi see ei olnud ilmselt just kõige lihtsam ülesanne. "Tahad ma räägin Euroopast?" küsis Lex. "Itaalia ja Prantsusmaa olid imelised, oleks tahtnud seal olla kauemgi," alustas Lawson. "Kus sa ise reisinud oled?" uuris arst.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 21:57:48 GMT 2
"Loogiline," sõnas Tanya, huuled kaardumas õrnaks muigeks. Tundub, et Aleci üritamisest õhkkonda lõbusamaks muuta oli kasu. "Jah, ma kuulaks hea meelega," oli Tanya justkui vaimustuses. "Ma pole seal kunagi käinud," lausus naine igatsevalt. Küll aga oli naine käinud Aafrikas, Indias ja isegi Austraalias. Kunagi tahaks ta jõuda ka Euroopasse. "Ma pole eriti palju reisinud," tunnistas Tanya. "Pärast ülikooli esimest aastat olin ma mõnda aega Aafrikas vabatahtlik. Siis olen ma käinud veel Indias ning umbes neli aastat tagasi käisin ka Austraalias," rääkis naine. "Mulle meeldis Austraalia ja siis mõtlesin, et seal oleks hea elada. Tegelikult mõtlen praegugi nii, kuigi sellel Tree Hillil ka viga pole."
|
|