19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 11, 2013 14:03:11 GMT 2
Hea mees, kes lubabki. Eks elu näitab, kas Nathaniel seda lubadust ka peab. Näinud seda valu noormehe pilgus pärast enda viimast küsimust, mõistis Kylie, et Nate lihtsalt ei saanudki aru, kui palju haiget tema käitumine talle teinud on. Võib-olla oleks siiski pidanud varem rääkima, mida ta sellest suhtest praegu arvab? Võib-olla oleks tänane tüli ära jäänud. Aga eks iga asi ole millekski hea. Mirth saatis noormeest pilguga, kui see poolele autole ringi peale tegi ja siis juhiukse avas. Ky ulatas Nate'ile käe ja tuli autost välja. Ta võttis vaba käega Nate'i vabast käest kinni ning vajutas noormehe huultele kerge musi. "Ma tulen hommikul enne tööd sinu juurest läbi," lausus Kylie ja lasi siis noormehe kätest lahti. Ta jalutas maja trepile tagasi ja vaatas siis veel korra Nathanieli poole. "Ma armastan sind, Nathaniel," lausus Mirth ning naeratas. Seejärel ta pöördus ning, papud jalast võtnud, läks ta Sayeri tuppa, kuhu Jessie vahepeal magama oli jäänud. Ky sättis ka end magamaminekuks valmis ning puges siis sõbranna kõrvale. Homme on kõik jälle hästi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 12, 2013 12:40:52 GMT 2
Nathaniel naeratas kergelt, kui Kylie ta käest kinni võttis ning naeratus jäi ka pärast musi püsima. Järgnev lause ajas mehe segadusse ning Nathaniel oli sunnitus jälgima, kuidas Ky lihtsalt tuppa kõnnib. Armastusavalduse peale tuksatasid mehe suunurgad hetkeks üles poole ning enne kui ta jõudis midagi vastu öelda, oli Mirth juba toas. "Ma armastan sind ka, jah," pomises noormmes omaette ning lõi seejärel rusikaga vastu autokatust, tuues kuuldavale paar vandesõna. Millal see kõik nii perse jõudis minna? Noormehel polnud erilist valikut, kui istuda autosse ning koju sõita. Kodus kirjutas ta töömeili lõpuni ning saatis selle ära. Visanud kiire pilgu kellale, märkas noormees, et see oli lähenemas juba kella 2-le, mistõttu läks noormees oma tuppa, pani ülikonna riidepuule ning läks magama. Viimane mõte, mis mehele pähe tuli, oli see, et ta peab hakkama jagama oma aega töö ja Kylie ja Rebekah' vahel, mis saab olema võrdlemisi keeruline.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 12, 2013 12:56:58 GMT 2
Kylie ärkas hommikul äratuskella peale, mis helises paar tundi varem kui tavaliselt. Selle peale tegi ka Jessica oma silmad lahti. "Ky, korras kõik?" oli Jessie reaktsioon, kui ta unesegaselt sõbrannat nägi. Ta oli üsna veendunud olnud, et täna ööseks Mirth enam tuppa tagasi ei tule. "Ma ei tea, ma ei tea, ma ei tea..." vastas Kylie ja istus voodiservale, "ma käin enne tööd Nate'i poolt läbi. Ma tahtsin, et ta saaks täna öösel kõike kuuldut seedida ja..." Kylie rääkis Jessicale lühidalt ja ülevaatlikult eilsest jutuajamisest Nathanieliga ning sättis siis end tööle minekuks valmis. Ta haaras tee peale paar õuna hommikusöögiks kaasa ning jalutas siis Eastside'ile Nathanieli kodu juurde. Kuna tal selle maja võti oli, sisenes ta majja omal jõul, võttis jalanõud jalast ning liikus elutuppa. Ta asetas oma koti diivanile ning läks siis Nate'i magamistuppa, kus noormees alles õndsat und magas. Kylie istus rätsepistes voodile ja silitas kergelt noormehe pead. Ta ei raatsinud Nate'i üles ajada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 12, 2013 13:04:42 GMT 2
Nathaniel magas rahulikku unenägudeta und ning noormees ei ärganud isegi selle peale, kui Kylie ta voodisse istus. Küll aga ärkas Nate siis, kui Mirth tema pead silitas. Selle peale ehmatas Nathaniel korralikult ning ei jäänud palju puudu, et noormees oleks voodist maha lennanud. "Issand.. Sa ikka tahad mind täitsa surnuks ehmatada?" uuris Nate lõbusa muigega, kui istukile tõusis ning neidise huultele kerge musi vajutas. "Kaua istud ja katsud mind siin niiviisi?" küsis Nate, kui siis käega läbi oma segamini juuste tõmbas. "Kaissu ei taha seniks tulla, kuni tööle lähed?" pakkus noormees seejärel välja variandi, näol kerge naeratus mänglemas.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 12, 2013 13:20:16 GMT 2
Well, Kylie ei arvanud, et Nate'i närvid nii läbi, on kutt peaks silituse peale niimoodi ehmuma. Ky turtsatas selle peale. Teise küsimuse peale raputas pead. Ei istu ega katsu kaua. Küll need tudused inimesed näevad ikka armsad välja. "Tahan küll," vastas Mirth viimasele küsimusele, pugedes samal ajal Nathanielile kaissu. Ta vajutas noormehe kaelale ühe musi ning toetas siis oma pea tema rinnale. "Luba mulle, et sa ei jäta mind enam kunagi nii kauaks üksi," tahtis Ky. Mis kuradi valemiga Jes ja Say üksteisest nii kaua lahus olla suutsid?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 16, 2013 22:44:03 GMT 2
Noormehe näole valgus kerge naeratus kui Mirth talle kaissu ronis. Nathaniel vajutas omakorda neidise pealaele kerge musi ning libistas oma käe seejärel ümber Kylie. Kuulnud naise palvet, ohkas Nate kergelt ning mängis Kylie juustega. "Mnjahh.. Seoses sellega... Ma tahtsin seda sulle juba eile öelda, kuid ma ei leidnud sobivat hetke.. See meie perefirma ilmselgelt laienes Euroopasse vahepeal eksole ning mu isal oli vaja, et keegi võtaks selle Tree Hilli osakonna üle.. Ja ta pakkus seda võimalust mulle ning ma vastasin jaatavalt. See tähendab seda, et ma pean üsna tihti siiski ära käima, mistõttu sa pead aeg-ajalt siiski veidi üksi olema.. Või nohh.. Sa võid muidugi minuga kaasas käia ka kui sa soovid," rääkis Nate seejärel ettevaatlikult, olemata kindel, kuidas Kylie sellesse suhtub. Ta oli küll tükk aega mõelnud, kuidas ta sellest neidisele räägib, kuid Nate oli veendunud, et Mirth selle üle just kõige õnnelikum ei ole..
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 16, 2013 23:10:50 GMT 2
Mirth kortsutas kuuldu peale kulme. "Miks sa tihti ära käima pead, kui sa võtsid Tree Hilli osakonna üle?" ei saanud Kylie aru. Ta peab Euroopasse või kuhuiganes vanemate juurde sõitma, et asjade käikudest aru anda? Kas seda kõike meili teel pole võimalik teha? Edasi-tagasi lendamine liialt kulukaks ei lähe? "Ma hakkan sügisest koolis käima, niiet mul ei ole siis erilist võimalust sinuga kuhugi kauemaks kui nädalavahetuseks kaasa tulla, isegi kui ma väga sooviks, mida ma tegelikult ka teen," rääkis Ky. Koolist massiliselt puuduma ta igatahes ei hakka - ta tahab keskkooliga ühele poole saada ja seda võimalikult hästi. Ta on selleks igati võimeline ja kuna ta on viimasel ajal ka tulevikule mõelnud, siis keskharidus on talle must-have asi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 16, 2013 23:36:07 GMT 2
"No kuna Tree Hilli osakond on siiski üks osa sellest suuremast firmast.. Igatahes see on pikk jutt, sa ei peagi sellest aru saama. Ma lihtsalt pean. Mul pole valikut," rääkis noormees neidisele. Seda kõike selgitada oleks lihtsalt tüütu ja pealegi ei olnud Nathaniel kindel, kas Kylie sellest arugi saaks. "Pealegi palk on ka väga hea, seega probleemi pole." Mehe näol mängles kerge naeratus ning mees vajutas Mirthi huultele kerge musi. Nathaniel kuulas neidise lõpuni, aga enne kui noormees jõudis midagi öelda, helises mehe telefon. Heitnud kiire pilgu telefonile, nägi Nate, et tegu oli mehega, kes siiani oli Tree Hilli osakonnaga tegelenud. "Ma pean selle vastu võtma. Ma tulen tagasi kohe," lausus Nate ning vajutanud uuesti kerge musi neidise huultele, haaras noormees telefoni sõrmede vahele ning läks kõrvaltuppa telefoniga rääkima. Möödus veidi üle viie minuti, kui Nathaniel neidise juurde tagasi jõudis. "Sügiseni on veel aega ja pealegi.. Küll saab nädalavahetuse soovi korral päeva-kaks pikemaks ka venitada. Trust me.. Me tegime seda Bekah'ga pidevalt," lausus Nathaniel kerge muigega ning libistas käega läbi oma juuste.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 16, 2013 23:52:29 GMT 2
"Ju mul siis pole ka valikut ja pean leppima," lausus Kylie kerge ohkega. Pole hullu, küll hakkama saavad. Peaasi, et Nate on rohkem kodus kui võõrsil. Kui ta suurema osa ajast kuskil ära on, siis on see igati ebameeldiv. Nii oleks justkui kogu kodude tavaar tema õlgadel ja tuleviku väljavaadete koha pealt on see talle väga keeruline. Seda enam, et sügisest on Nate isa ja ta hakkab siis Tree Hillis veedetud aega tema ja lapse ning töö vahel jagama. Kylie ajas end voodile rätsepistesse, kui Nathaniel toast lahkus. "Kooli arvelt ei tule ma sinuga kuhugi," ütles Ky kindlalt, "ja mind absoluutselt ei huvita, mida te Bekah'ga tegite. Ma ei ole nagu tema ja ei hakka olema ka. Kui sa tahad, et sinu kõrval oleks keegi temasugune, siis jäta mind ja võta ta tagasi."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 17, 2013 0:03:04 GMT 2
"Ma tean, et see olukord on natuke nõme, kuid ma arvan, et me saame hakkama," lausus Nathaniel. Eriti nõmedaks teeb selle see, et viimane tüli puudutas mehe vähest ajaveetmist Kylie'ga. "Sa ei pea kooli arvelt tulema, kuid sul on see võimalus. Lihtsalt mainisin.. Aeg-ajalt puudumine pole maailmalõpp," rääkida Nathaniel ning pani omale lühikesed püksid jalga. Kaua ta seal poolalasti ikka on. "Ära hakka armukadetsema. Sa ütlesid, et sa ei lase end GossipCorneri juttudest mõjutada.. Aga jah, ma poleks pidanud Bekah'it siia hetkel sisse tooma, kuid see 'keegi temasugune' kõlas veidi halvustavalt. Ta on siiski mu lapse ema ja ma tahan sind, mitte teda," rääkis Nate. Teda hakkas vaikselt tüütama kogu see teema, mis puudutas teda ja Bekah't. Ta teadis, et see pole Ky jaoks ka lihtne, kuid siiski.. Kaua võib..
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 17, 2013 0:21:35 GMT 2
Kylie lihtsalt vaikist, oskamata midagi asjalikku öelda. Ta tahab Nate'iga koos olla, aga viimane lihtsalt suudab oma tegude ja sõnadega selle keeruliseks teha. Ky haaras Nathanieli jalast kinni, kui too oli püksid jalga saanud, ning tiris ta voodi juurde. Mirth toetas pea oma kallima jala vastu ja ohkas. "Ma ei taha sellest kisakooritibist mitte midagi kuulda. Ma ei taha, et ta meie suhtes mingit rolli mängiks. Laps jaa, tema pole milleski süüdi, aga mulle käib su Bekah ees ja Bekah taga suhtumine närvidele. Ma ei ole ta peale armukade, vaid sinu peale vihane, et sa koguaeg tema pärast tõmbled." Täpselt, kaua võib? Kaua võib eksnaise jaoks olemas olla?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 17, 2013 0:45:28 GMT 2
Nathaniel koperdas voodi juurde kui Kylie teda jalast sikutas ning ohkas kergelt. Noormees kuulas Kylie ära ning istus seejärel Mirthi kõrvale ja libistas oma käed neidisele ümber. "Ma saan sinust aru, kuid palun ürita ka sina minust aru saada. Ta on mu lapse ema, mitte ainult minu eks ning ta oli mu parim sõbranna tükk aega enne seda, kui meie vahel midagi oli.. Ma ei saa teda lihtsalt üleöö eirata, eriti veel sellepärast, et meil on ühine laps tulekul. Aga ma armastan sind ja mitte teda," rääkis Nate kui Kylie'le otsa vaatas ja neidise huultele kerge suudluse vajutas. "Ja ma üritan tema pärast siis niiöelda vähem tõmmelda, peaasi et meie vahel kõik korras oleks," lausus noormees, kui libistas oma käe Ky kaelale ning teda seejärel pikalt ning kirglikult suudles.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 17, 2013 11:36:10 GMT 2
Kylie manas näole kerge naeratuse, et nendevahelist pinget natuke eemale peletada. Talle ei meeldinud Nathanieliga tülitseda. Ta vastas pehmelt sellele pikale ja kirglikule suudlusele. Tal ei olnud praegu sedasorti õrnusteks tuju. "Sa tundud nii võõras praegu," lausus Mirth ja pidas vajalikuks seda ka selgitada, sest Nate oleks nag nii küsinud, "kuidagi tõsine ja natuke nukker või murelik. Ma ei ole seda külge sinus näinud." Nate on alati rõõmupall olnud, igas olukorras muigvel nägu ees. Püüab alati kõike naljaga positiivseks muuta. Kas ta tõesti kardab Kylie't kaotada ja ei julge seejuures igaks juhuks ühtegi nalja visata, kartes neidu vihastada?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 17, 2013 12:00:52 GMT 2
Sellest, kuidas Ky noormehe suudlusele vastas, sai Nathaniel aru, et erilist seksilootust tal vist ei ole. See oli veidi pettumust valmistav, kuna Nate oli siiski 3 nädalat kuival olnud. Kuulnud Mirthi järgmist lauset, oli noormehe näolt välja lugeda kerget segadust ning õnneks vaevus Ky enda lauset ka selgitama. Võõras? Ta ei tahtnud olla Kylie'le võõras. "Kas ma peaksin siis keset meie tüli või nohh.. mitte just tüli, kuid tõsisemat vestlust hüsteeriliselt naerma ning nalju rääkima? Ma ei saa alati kõige üle lihtsalt naerda,Kylie," rääkis Nathaniel. Ta teadis, et üleüldse viimasel ajal on ta tõesti tõsisem olnud kui varasemalt, kuid mis selle põhjuseks võib olla? Võib-olla Kylie, võib-olla firma, võib-olla lihtsalt see, et Nathaniel hakkas saama täiskasvanumaks ning ta pidi hakkama vastutama oma tegude eest. Ta saab siiski peagi isaks.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 17, 2013 12:16:53 GMT 2
"Ei, ma lihtsalt mainisin," lausus Kylie. Ta oleks vihastanud, kui Nate oleks kogu selle olukorra ja vestluse peale lihtsalt tuimalt naerma hakanud või sellest lihtsalt naljanumbri teinud. "Mul on selle üle natuke isegi hea meel. Tore on näha, et sa tegelikult ka hoolida ja muretseda suudad," seletas Ky, "enamikule, kui mitte öelda kõigile, on sinust jäänud mulje kui tõelisest pohhuiistist, kes vaevab oma pead ainult sellega, kuidas iseendal olemine mõnusaks teha." Isekaks peetakse teda. Ky on alati uskunud, et Nate'il on tegelikult hea süda, aga seda reaalselt näha on midagi uut.
|
|