21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 9, 2013 23:19:31 GMT 2
Nathaniel oli kolm nädalat tagasi saanud oma isalt üllatava telefonikõne, mille tagajärjel ta üleöö Prantsusmaale lendas. Tal polnud isegi võimalust sellest Ky'le teada anda. Nimelt olid ta vanemad jõudnud järeldusele, et nüüd, mil Nate'il kool läbi on, peab ta midagi ette võtma ning ilma erilise üllatuseta rääkisid nad, et Nate peab hakkama vaikselt firmat üle võtma. Seetõttu veetiski Nate kolm nädalat Prantsusmaal ning Kylie'ga sai ta rääkida ääretult vähe. Kogu aeg oli midagi tähtsamat teha, ärilõunad, õhtusöögid ning klientidele tuli muljet avaldada. Nate sai teada, et ta vanemad olid päris korralikku kinnisvara Prantsusmaal kokku kühveldanud ning tuli ostjaid leida. Noormees ei saanud küll oma vanematega just väga hästi läbi ning nende suhe oli küll pigem nagu kolleegidel, kuid see oli parem kui varasemalt. Iga õnnestunud müügi pealt, sai Nathaniel üsna suure osa endale ning nüüd oli noormehe pangakonto kõvasti täiendust saanud.
Kolm nädalat olid täis tihedaid õppetunde ja koolitusi ning alles siis arvasid vanemad, et Nathaniel võib mingi osa Tree Hilli kinnisvara juhtimisest enda peale võtta. Nüüd oligi käes see aeg, kui Nate uuesti USA-sse saabus ning koju jõudis. Ta oli Kylie'le mõned tunnid tagasi sõnumi saatnud, et ta tuleb koju. Nüüd võib loota, et Ky pole tööl ning jõuab varsti koju. Nathanielil oli seljas must ülikond ning alles nüüd sai ta mahti, et lipsusõlme lõdvemaks lasta. Noormees ohkas kerget ning otsustas enne riiete vahetamist mõningaid tööasju ajada. Oli vaja siiski mõningaid muudatusi hakata läbi viima, millest noormehe isa oli talle Pariisis viibides rääkinud ning Nathaniel pidi seda kõike juhtima. Ta ei tohtinud seda kõike perse keerata.. See oli Nate'i pääsetee. Avanud läpaka, hakkas ta hetkelisele juhile, kes Tree Hillis asju siiani on ajanud meili kirjutama ning kellega tuli kohtumine kokku leppida.. Nende kolme nädala jooksul oli Nathaniel päris korralikult muutunud ning tuli loota, et se Ky'le väga vastumeelne pole.. Mitte, et Nathanielil oleks hetkel aega selle pärast muretseda..
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 9, 2013 23:47:29 GMT 2
Kylie oli ebameeldivalt üllatunud, kui ükspäev pärast tööd Nathanieli juurde jõudis ja avastas, et kutt on suure osa oma asjadega koos kadunud. Noormehe telefon oli ka sel hetkel levialast väljas. Selle öö veetis ta küll noormehe kodus, sest oli juba hilja. Aga kui ta järgmise päeva jooksul teada sai, et Nathaniel on Prantsusmaal, läks neiu Tremblayde majakesse, kus ta end igati üleliigsena ja ebamugavalt tundis. Ta oli nii kaua eemal olnud, et ei osanud end seal enam koduselt tunda. Õnneks möödus see kiirelt, sest Claire ja Miles on sõbralikud ja mõistvad inimesed. Sel hetkel, kui Ky sõnumi sai, et Nate tuleb tagasi Tree Hilli, ei kavatsenudki Mirth tema poole minna ja teda soojalt vastu võtta. Tal oli vaba päev ja ta veetis selle Sayeri toas Jessicaga juttu ajades. Viimase kutt oli oma semudega kvaliteetaega veetmas. Ky vastas sõnumile kahetäheliselt - ok - ja libistas telefoni taskusse tagasi. Varsti saab kell kümme, mis tähendab seda, et kui Kylie'l oleks tööpäev, jõuaks ta viieteist minuti pärast Nate'i poole. Aga kuna Mirth on natuke pahane, siis ei maini ta Nate'ile, et ei tule ja et tal pole tööpäev ja et ta on kodus. Ei tundunud, et Nathaniel teda Prantsusmaal igatsenud oleks. Vähemalt päris ära ei unustanud, aga ega tal Tree Hillis prantsuse piigasi pole ka - tuleb siis kohalikku hoida. Samas, Bekah jaoks tundus tal küll aega olevat - ei olnud üks kord, kui Kylie Nate'ile helistas ja see siis kõne lõpetas, öeldes, et lubas Rebekah'le helistada. Mirthile aga ei helistanud ta kunagi ise.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 10, 2013 0:03:58 GMT 2
Nathaniel viibis rahulikult oma töömaailmas ning ainus hetk, mil ta end korraks sellest välja lülitas, oli see, kui ta neidise sõnumit luges. Järgmine kord kui ta kella vaatas, oli kell juba peaaegu pool üksteist ning Nate kortsutas kulme. Kus kurat Kylie on? Nate arvas, et Ky kiirustab täna eriti, kuna tahab Nathanielit näha. Kas on äkki midagi juhtunud? Noormees vaatas hetkeks pooleli olevat meili ning otsusts seda hiljem jätkata, esmalt on vaja Kylie kätte saada.. Helistanud neidisele, sai Nathaniel teada, et Mirth ei olnudki tööl, vaid oli hoopis Tremblayde juures. Nate ei hakanud seda kuidagi kommenteerima, kuid noormehe hääletoonist oli aru saada, et Nathaniel oli veidi segaduses ning Ky sealviibimine oli talle vastumeelne. Noormees ütles, et ta on 10 minuti pärast maja ees, et neidis oleks sellel hetkel väljas. Ta ei lasknud isegi Kylie'l selle peale midagi öelda, vaid lõpetas lihtsalt kõne. Vaevumata ülikonda seljast ära võtma, viskas Nathaniel lipsu kuhugi nurka ja nööpis triiksärgi paar ülemist nööpi lahti. Kerge ohkega istus noormees oma uhkesse autosse ning veidi vähem kui kümne minui pärast seisiski ta selle maja ees, kus Ky parasjagu viibima pidi. Miks Kylie kohe koju ei tulnud?
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 10, 2013 0:27:52 GMT 2
Kylie ei hakanud üldse varjama seda, kus ta on. Loomulikult on ta pigem Tremblayde majas, kui noormees Snow villas, kui Nathanielit kodus pole. Seal suures majas on üksi väga kõle olla. Isegi kui ta Nate'i peale pahane poleks, ei tahaks ta seal majas üksi olla. Nathaniel lõpetas kõne ära enne, kui Ky midagi öelda jõudis, seega jõllitas Kylie paar sekundit oma telefoni ja vaatas siis sõbrannale otsa. "Nate tuleb siia ja tahab, et ma välja läheks," lausus ta Jessie'le. Viimane soovitas tal pigem minna, sest Sayeri väikevend magab ja pole vaja, et Nate ükse taga kolistama hakkaks. Kylie tõmbas omale pusa peale ja läks alumisele korrusele esikusse, kus ta tennised jalga pani. Ta ei läinud välja enne, kui auto peatumist kuulis. Välisukse enda järel sulgenud, astus ta paar sammu uksest eemale ning jäi trepile seisma. "Kes ma sulle olen?" küsis Ky ilma igasuguse sissejuhatuseta, vaadates noormehele, keda ta armastab, otsa.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 10, 2013 8:57:07 GMT 2
Nathanieli näole ilmus õhkõrn naeratus, kui neidis uksest välja astus ning noormees teda üle kolme nädala nägi. Alles praegu jõudis talle kohale, kui palju ta Kylie't igatsenud oli. Selle asemel, et kohe autosse istuda, jäi Ky trepile seisma, mis viis noormehe veelgi suuremasse segadusse. Seda segadust suurendas veelgi järgnev küsimus. Mida kuradit Kylie ajab? "Tule autosse, kallis," lausus Nate rahulikult, tumepruunide silmade pilk kindlalt neidisel. "Palun," lisas noormees veel hetke pärast. Tal ei olnud erilist tahtmist hakata nende probleeme nii avalikult lahkama, kuid Nathaniel ei olnud päris kindel, milles antud probleem seisnes. Mirth oli ilmselgelt noormehe peale pahane, kuid miks? Seda ei suutnud Nathaniel välja mõelda.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 11, 2013 10:14:41 GMT 2
Oli Kylgi vastumeelne avalikult musta pesu pesta, aga praegu ei tundunud küll kedagi läheduses olevat. Sellegipoolest jalutas ta trepist alla, kõndis Nathanielist mööda ning istus autosse, juhi kohale. Ta tahtis lihtsalt kindel olla, et kui ta nüüd autosse istub, siis Nate vähemalt sõitma kuhugi ei hakka. Mirth ootas ära selle hetke, mil Nathaniel ka autosse istus. "Vasta mu küsimusele," käskis Ky, vaatamata Nate'ile otsa. Ta vältis noormehe pilku, sest kartis murduda. Ta teab, et ei suuda enam Nathanielile vastu panna, aga praegu oli ta kuri ja pahane ning tahtis nende suhte osas vägagi selgusele saada. Ta ei ole mängimiseks - ka Nate'ile, keda ta armastab, mitte.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 11, 2013 10:24:41 GMT 2
Nate oli tõesti segaduses ning hakkas juba veidi murelikuks muutuma. Ta vaatas, kuidas Kylie juhiistmele istus ning ega noormehel polnud muud teha, kui siis kõrvalistmele istuda. Nathanieli pilk oli Mirthil, olgugi et Ky tema pilku ise vältis. Noormees libistasoma käe mööda neidise põske lõua alla ning tõstis Kylie pead õrnalt nii, et Mirth talle silma vaataks. "Sa tead, et ma armastan sind ju," lausus noormees neidisele. Ta tõesti armastas Kylie't, olgugi et nad polnud kolm nädalat peaaegu üldse suhelnud. "Kus kohast see kõik tuleb? Miks sa mu peale pahane oled? Kas sul juhtus midagi vahepeal?" küsis Nathaniel seejärel, pilku endiselt neidisel hoides, kuid eemaldas oma käe neidise lõua alt.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 11, 2013 10:40:20 GMT 2
Vaatamata sellele, et Nate teda endale otsa vaatama sundis, hoidis Kylie pilku maas, kuigi ta igatses väga neid pruune silmi näha. "Ei paista sedamoodi," nähvas Ky. Mirthile paistis asi sedamoodi, et kui Nathanielil on vaba aega ja kedagi teist võtta pole, siis leiab ta, et eks Kylie seltskond kõlbab siis kah. "Sa räägid koguaeg, kuidas su vanemad sind ei salli ja et sa ei mõtlegi nendega ära leppida, aga kui nad helistavad, lendad sa üleöö kuhugi Euroopasse ja annad sellest mulle nii möödaminnes teada, kui ma sulle helistan, sest sa ei tulnud ööseks koju. Iga jumala kord, kui ma sulle helistasin, ütlesid sa, et sul on praegu ilgelt kiire või et pead Bekah'le helistama, sest lubasid talle. Samas lubasid mulle, et helistad hiljem tagasi, aga sa ei teinud seda kordagi. Kuna sul Prantsusmaal oli kiire koguaeg ja kell on praegu nii hiline, et Bekah peab puhkama, siis leidsid sa, et mina päästan su põuast. Las ma arvan, kui Bekah praegu helistaks, läheksid sa otsejoones tema juurde," ladus Kylie ette kõik, mis teda vaevas, "ma saan aru, et ta on su lapse ema, aga kui sa mind nii väga armastad, nagu sa väidad, siis miks mina alati ja kõiges tagaplaanile jään?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 11, 2013 11:12:46 GMT 2
Nathaniel kuulas neidist ning raputas uskumatusest pead. "Sina ütlesid mulle, et ma peaksin üritama oma vanematega ära leppida.. Mul oli üks võimalus seda teha ning ma haarasin sellest võimalusest kinni. Ja mul oligi Prantsusmaal kiire. Mul on kahju, et mul ei olnud sinu jaoks nii palju aega kui ma oleksin tahtnud, kuid mul tõesti oligi kiire. Ja sa ei pea minu ning Bekah' pärast muretsema - me oleme ainult sõbrad, olgugi et meil on ühine laps tulekul. Muidugi ma tundsin tema vastu huvi, kuna ta on siiski 7. kuud rase ja ma ei saa kolmeks nädalaks mitte kuhugi kaduda. Muidu ta arvab, et ma ei taha temaga ning lapsega mitte mingit tegemist teha. Ja see kõlas sinu suust nagu ma oleksin Prantsusmaal viibides kogu aeg Bekah'ga telefoniteel vestelnud aga see polnud nii! Ma armastan sind ja ainult sind ning nüüd ma olen siin tagasi. Seega kõik on korras.. Sa pole tagaplaanil, aga mul on kahju, et sa niiviisi tundsid," selgitas Nathaniel. Ta oli väsinud ning tal polnud mingit tahtmist praegu neidisega tülitseda.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 11, 2013 11:27:24 GMT 2
"Kas sa tegid seda sellepärast, et vanematega ära leppida või sellepärast, et pangaarvel olevat numbrit on juba liiga lihtne hääldada?" küsis kylie. Kui ta vanemad teda nii põlgavad, nagu Nate koguaeg rääkinud on, siis miks usaldavad nad firma temale? Neil on lihtsalt kopp ees, aga tahavad, et firma jääks ikkagi pereringi? "Ma tundsin seda juba enne, kui sa läksid," lausus Kylie Mirth vaikselt, suunates pilgu otse ette - tuuleklaasist välja. Mõned eelmised kuud on koguaeg olnud Bekah ees ja Bekah taga ning muul ajal oli Nate'il kooli lõpetamine ja korvpallivõistlused. Pohhui, et kutt alles poolsant oli. "Millal me viimati midagi koos tegime? Miks sa mind Prantsusmaale kaasa ei kutsunud? Oleks tore sind muul ajal ka näha, kui ainult öösel pimedas."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 11, 2013 11:49:06 GMT 2
"Kylie," pahandas Nate. "Ah et nüüd on siis probleem juba rahas ja selles kui palju ma teenin?" küsis noormees kulme kergitades. Kas Mirth laob lagedale nüüd kõik asjad, mis teda üldse kunagi Nate'i juures häirinud on? Kuulnud viimaseid küsimusi, jõudis Nathanielile kohale, et Kylie on viimasel ajal vist tõesti veidi tagaplaanil olnud, kuna koos polnud nad kaua midagi teinud. Võimalik, et see ainult tundus nii, kuna kolm nädalat polnud nad üksteist üleüldse näinudki. "Ma luban, et ma teen selle aja tasa. Miks ma sind kaasa ei kutsunud? Lihtne - sa käid tööl ning ma kahtlen, et sa oleksid nii kergelt sealt kolmeks nädalaks puhkust saanud. Teiseks, mida sa seal teinud oleksid? Sul oleks seal igav olnud, kuna kõik midam aseal kogu aeg tegin oligi töö või siis kuidagi sellega seotud. Sa tead ise seda sama hästi, et sa ei oleks punkt üks tulnud või kui oleksid, siis oleksid seal igavlenud ning seda kahetsenud. Aga kui sa tahad siis palun väga, minupoolest sõidame juba täna kahekesi koos Prantsusmaale või ükskõik kuhu, ükskõik kui kauaks," rääkis Nathaniel. Okei, ükskõik kui kauaks polnud just väga tõene, tal olid nüüd Tree Hillis omad kohustused. "Sul on mind praegu võimalik näha, kuid sa ei vaevu mulle otsa vaatamagi! Ja seda pärast kolme nädalat, mil me teineteist ei näinud!"
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 11, 2013 12:03:18 GMT 2
"Ei, mind ei koti su raha, vaid su prioriteedid," lausus Kylie, kellel on siiralt pohhui, palju Nathanielil raha on. Kyl on oma sissetulek ja põhiharidusega blondiini kohta teenib ta piisavalt hästi, et Nate'i ja Tremblaydeta toime tulla. Kahjuks viimased sunnivad teda sügisest kooli minema ja see tähendab tööst loobumist. Kuni ta pole 21, on ta Claire'i ja Miles'i lükata-tõmma ja kuna ta on väga tänulik, et need kaks teda lastekodusse tagasi ei saatnud, siis kavatseb ta nende soovi, keskkool lõpetada, täita. "Praegu käin ma seal tööl ainult sellepärast, et üksi kodus mitte hulluks minna," ütles Ky, "ma lootsin, et kui sul kool läbi saab, siis on sul minu jaoks rohkem aega, aga Jumal sellega, sa põrutasid lihtsalt minema. Võtsid ära minult võimaluse öösel sinu kaissu maanduda. Selle kuradi ainsa asja, mis mulle veel kinnitas, et sa oled minu jaoks olemas." Kylie soovis, et Nate poleks pidanud kunagi kuulma, et ta on selles suhtes viimased paar kuud end täiesti sandisti tundnud, aga kui see viimane lootus ka jõuga ära rebiti, ta enam oma tundeid varjata ei suutnud. Jagatud mure on ju pool muret ja kelle teisega seda jagada, kui mitte muretekitaja endaga?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 11, 2013 12:45:11 GMT 2
Nathaniel lasi Kylie'l kõik ära rääkida ning ta ei osanudki enam midagi öelda. Nate oli arvanud, et kõik on korras pärast seda kolme nädalat, kuid tundus, et olukord oli täiesti vastupidine. Noormees hoidis oma pilku Kylie'l veel mõne sekundi ning vaatas seejärel aknast otse välja. Kas kogu see jutt tähendas seda, et Ky tahab lahku minna? Ta ei teadnud mida teha või mida öelda, et see kõik paremaks läheks. Nüüd, kus ta peab oma perefirma Tree Hilli osakonna üle võtma, pole tal aega nagu muda ning vaevalt, et Kylie oleks väga õnnelik, kui ta seda kuuleks. "Mul on kahju, et sa end niiviisi oled tundnud," lausus Nathaniel pärast lühikest vaikushetke ning viis oma pruunide silmade pilgu tagasi neidisele. "Aga ma ei saa aru, mida sa tahad, et ma praegu ütleksin või teeksin. Ma armastan sind ja ma igatsesin sind, sa tead seda.. Ja ma üritan end parandada, kuna ma ei taha sinust ilma jääda, kuid ma ei saa seda sulle lubada, et see tõepoolest õnnestub," rääkis Nathaniel, pilk Mirthil. "Kas sa palun võiksid mulle lõpuks otsa ka vaadata?" küsis noormees seejärel.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 11, 2013 13:11:48 GMT 2
"Misasi see meie suhe on?" küsis Kylie, "ma ei ütle, et me peame kakskümmend neli seitse ninapidi koos olema, aga kui sa minust tõesti ilma jääda ei taha, nagu sa väidad, siis palun, mahuta mind ka oma päevaplaani." Voodikaunistuse tunne on. Iluvidin ühe noormehe villas. Asi, millelt aeg-ajalt tolmu pühkida, et see päris ära ei kaoks. Mirth pööras oma pilgu Nathanielile, vaatas tema pruunidesse silmadesse, tundis, kuidas klomp kurku trügib. Ky neelatas. "Ma igatsen sind praegu siin sinu kõrval istudes, kas tead, mida see tähendab?" küsis Kylie. Kus see Nate on, kes teda alati naerma ajas, pani teda unustama kõike halba ja näitas talle, mida tähendab õnnelik olla.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 11, 2013 13:49:37 GMT 2
Noormees kuulas neidist ning noogutas. "Ma luban sulle, et me hakkame rohkem aega koos veetma," lausus Nathaniel. Kui Ky talle lõpuks soostus otsa vaatama, oleks Nate peaaegu et naeratanud, kuid alles Mirthi silmadesse vaadates sai ta aru, kui valus neidisel oli. Viimane küsimus tegi Nathanielile endale haiget. Ta ei teadnud, mis tunne see on.. Oskamata midagi muud teha, väljus Nathaniel autost ning ukse kinni löönud, tegi noormees juhipoolse ukse lahti. "Tule välja palun. Lähme jalutama," lausus Nathaniel ning manas midagi õhkõrna naeratuse taolist näole. Ülikonnas on küll veidi tobe niiviisi jalutada, kuid see ei olnud just väga oluline täna. Peaasi, et neidis tunneks nagu ta oleks osa noormehe elust jälle. Ta ei jõudnud tülitseda.. Parema meelega oleks ta koju läinud ja meili lõpetanud ning seejärel magama jäänud, kuid tundus, et tal erilist valikut just ei olnud, juhul kui ta tahtis, et Ky oleks ka edaspidi ta kõrval.
|
|