21-aastane; Eastside
Citizen
|
News Time
Jul 22, 2013 16:18:30 GMT 2
via mobile
Post by Seth J. Murray on Jul 22, 2013 16:18:30 GMT 2
"Augustis algab ja siis olen kaks ja pool kuud ära. Siis paar nädalat puhkust ja edasine on natuke segasem," rääkis mees. Treeningu ajal oli lihtsam lähedastega suhelda, kuna see toimus USA-s. Külastamisevõimalus oli ka olemas, aga see alles peale esimest kuud. "Kui ma lähen, siis hoia palun Carriel silma peal. Selles mõttes, et kas korteriga on kõik korras. Elektrikapp jamab seal harva, üks kang kukub vahepeal alla, aga too on vaja toore jõuga üles suruda," seletas Joshua. Nooruk lootis, et kui Carriel peaks abi vaja minema, siis Trey on nõus aitama, siiski olid nad vaikselt juba üheks perekonnaks kokku sulamas.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 16:52:58 GMT 2
"Mis seal siis edasi - sõtta?" küsis Trey otse, vaadates Sethile otsa. Vähemalt sellise järelduse teeks mees, kuigi kas kaks ja pool kuud on piisav, et välja õpetada sõdureid, kes on valmis ka sõjas osalema. Kuidas Seth üldse sellega hakkama saab? "Selle pärast sa küll muretsema ei pea. Jah, ma ei olnud teie suhtest alguses vaimustuses, aga ta on sinu tüdruk ja seega mingil määral perekond. Ma hoian tal kindlasti silma peal," lubas Trey, sest tema arvates oli see üsna loogiline juba. Ise asi, kas Carrie üldse tahab ja julgeb tema poole pöörduda, kui tal mõni mure peaks olema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 22, 2013 17:53:06 GMT 2
"See on väga tõenäoline," lausus Seth noogutusega. "Ma tean, et see otsus võib tulla veidrana, aga mulle tundub see praegu nii loogiline ja iseenesestmõistetav," rääkis noormees. "Hea. Ma tean, et sa ei olnud vaimustuses, sa oleksid peaaegu mulle vist virutanud, kui sa meid esimest korda koos nägid," muigas Joshua mälestuse peale. "Ma siis annan Carriele teada, kust ta võib abi saada, kui seda vaja läheb," lisas Joshua.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 21:58:02 GMT 2
"Ma lihtsalt mõtlen, kas paari kuuga on võimalik kedagi välja õpetada nii, et ta oleks võimeline sõjas olema," lausus Trey. Kas Seth on üldse valmis selleks, et ta võib seal kellegi elu lõpetada? Sõda on siiski karm koht. "Nii hull see asi ka ei olnud, aga paras üllatus oli küll," turtsatas mees, vaadates nooremale vennale muiates otsa, "sa ikka oskad enda elu väga... huvitavaks muuta." Noogutanus Sethi viimase lause peale, meenus mehele, et ega ta peab ise ka peagi tööle naasma. Siiski peaks tal aega jaguma, kui Carrie'l midagi vaja peaks minema.
|
|