|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 22:39:05 GMT 2
Trey istus alumisel korrusel diivanil, jagades seda Bossiga, kes ennast mugavalt tema kõrvale pikali oli visanud ja seal rahulikult nohises. Kell oli natuke üle keskpäeva ning mees oli alles paar tundi tagasi ärganud. Selle aja jooksul oli ta suutnud süüa, jooksmas käia ja nüüd vaatas ta läbi posti, millest arved pani ta kõrvale, jäädes viimaks lihtsalt kohalikku ajalehte lugema, mitte et selles linnas midagi üldse juhtuks kunagi. Trey ei olnud veel täitsa kindel, milliseks tema päev kujuneb, aga ta mõtles, et võiks üle pika aja midagi Raveniga koos teha. Naine on kogu aeg tööl ja siis on jälle Trey tööl. Päris kiire elu neil mõlemal. Võiksid ju natuke aega maha võtta. Pealegi olid paljud inimesed hakanud arvama, et nad ei olegi koos ja Treyl oli kõrini juba nendest küsimustest, et mis nende kahega toimub. Mehe arvates oli kõik endiselt täitsa heas korras, kuigi nad ei olnud enam nii palju koos kui varem, aga seda kavatses Trey muuta.
OT: Seth
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 2, 2013 22:46:01 GMT 2
Seth otsustas käia üle pika aja jälle Trey juures, viimasel ajal oli nendevaheline suhtlus kokku kuivanud, seda tuli muuta. Nad olid siiski ju vennad. Joshua otsustas peale lõunasööki mehe juurest läbi astuda. Umbes 20 minutit enne kella ühte jõudis Seth ukse taha ja ta avas enda võtmega ukse, mis oli veel poisi käes. "Hommik!" teatas Josh ja vaatas, et kedagi vist ei olegi kodus, aga nägi siis, et Trey istus elutoas. "Kus Raven on?" küsis Seth esimese asjana, maandudes diivanile, togides Bossi natuke koomale, kes laias päris korralikult.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 23:20:11 GMT 2
"Hommik!" hõikas Trey vastu, kui enda venna hääle ära tundis, "vaata, kes koduukse üles on leidnud." Mees voltis ajalehe kokku ning asetas elutoa lauale. Ümbrikud arvetega lükkas ta eemale. Eks need tuleb hiljem ära maksta. Tüütu tegevus. "Ma ei tea, kas ma peaksin seda väga isikikult võtma, et sa tunned esimese asjana huvi Faye vastu, mitte minu?" vaatas tüüp Sethile muiates otsa. "Ta on enda vanaisa juures. Peaks õhtul koju tulema," vastas ta siiski kenasti Sethi küsimusele. "Ja mis sind siia tõi? Ära ütle, et Carrie sind välja viskas," turtsatas Trey.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 2, 2013 23:27:49 GMT 2
"Ma juhtusin mööda minema," ilkus Joshua. "Sest te olite varem ninapidi koos nagu vastabiellunud paarike ja nüüd oled üksinda nagu poissmees ikka," teatas Seth. "Okei," noogutas noormees, kui sai Faye asukoha teada. "Siis saamegi omavahel rääkida," tõsines mees ja otsustas Treyle pisut tünga teha. "Oscar tuli tagasi," teatas ta võimalikult tõsisel hääletoonil ja vaatas eemale, et vältida Trey pilku, justkui oleks see kõik tõsi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 23:39:27 GMT 2
"Nii et nüüd sa ainult 'juhtud' mulle külla, kui sa kogemata majast mööda lähed?" küsis Trey, kuigi tegelikult oli seegi tore. Las Seth elab nüüd oma elu ka. Tundub, et tal lähevad asjad päris hästi, sest ta nägi ka hea välja. Mitte selline, kui nad esimest korda kohtusid. "Sa ei ole ainuke, kes sellise järelduseni on jõudnud, aga ma kinnitan, et kõik on meie vahel täiesti korras. Lihtsalt mõlemal on natuke kiired ajad," teatas Trey, lastes ennast korralikult diivanile ning ajades Bossi maha, mille peale too teda ikka väga solvunud pilguga vaatas ja tugitooli ronis. "Miasja??!! Sa teed nalja," ei suutnus mees Sethi sõnu uskuda. Ta ei oleks siis nii rahulik... või oleks? Ah, kes seda teab.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 2, 2013 23:50:54 GMT 2
"Ja-jah," sõnas mees naerdes. "Ei noh, kui asja on, siis tulen," lisas Seth. "Vaata, et kiired ajad liiga kiireks ei lähe, muidu on jama," arvas Joshua. Oscari ja Carrie abielu läks ju nii lõhki. Okei, pluss Seth, aga kiired ajad olid kõige ajendiks. "Ta kaotas töökoha ja nüüd tal pole vist kuskil elada ja ta lendas meie korterisse. Täiega haige, aga noh, poeg oli seal ja siis Carrie ei saanud teda välja ka visata. Ma ei tea, mis temaga teha," rääkis Josh edasi, näole kleebitud tõsine ilme.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 1:05:52 GMT 2
Tore, et tal vähemalt asja oli veel. Vaata ühel hetkel ei hakkagi enam külas käima. "Küll ma vaatan. Ma mõtlesingi temaga täna õhtul midagi ette võtta, aga näe, sain endale hoopis külalise," laiutas mees enda käsi. Tal ei olnud väikese venna külastuse vastu midagi. Oligi tore teda üle pika aja jälle näha. Kuna koolist keegi talle helistanud ei olnud ja Carrie ka temaga ühendust ei võtnud, siis võis oletada, et kõik on korras. "Sa räägid tõesti tõsiselt? Miks ta hotelli ei läinud? Nii palju kui mina aru olen saanud, siis tal seda rahakest ikka jagub ja tal on korter olemas," kortsutas Trey enda kulme, "pane ta lihtsalt paika. Korter on ju sinu oma ka."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 4, 2013 21:51:44 GMT 2
"Ma võin enne õhtut siit minekut teha," ütles Seth muigega. "Ei räägi. Tüng," ütles mees naerdes, kuna ei viitsinud valet pikemaks venitada. "Kui see tüüp päriselt tuleks minu ja Carrie korterisse lendaks ta kõrge kaarega sealt välja," oli Joshua kindel. "Tegelikult ma tulin ütlema, et ma liitun vist armeega," lausus mees ära selle, mille pärast ta tegelikult Trey juurde tuli. Seth arvas, et oleks hea sellest ka Treyga rääkida, kuna Carrie oli pannud kindluse otsuse suhtes kõikuma.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 22:06:05 GMT 2
"No, eks vaatab seda asja," lausus Trey samuti kerge muigega. Oleneb ju kauaks neil juttu jätkub. Pole ka välistatud, et nad suudavad teineteisele jälle närvidele hakata käima. Seda juhtub. "Ah, mine sa kah enda jutuga. Oli vaja nüüd sellist nõmedat tünga teha? Ma ei usugi nii ühtegi sõna, mida sa räägid," sõnas vanem vend olles samal ajal pahane, kuri ja lõbus, kui see üldse võimalik oli. "Armeega?! Seda ma nüüd küll tulemas ei näinud. Oled liiga palju sõjafilme hiljuti vaadanud?" kergitas Trey enda kulme, suul lõbus muie. "Noh... kui sa leiad, et see on midagi sinu jaoks, siis pole minul küll muud öelda, kui et tule ikka tervelt tagasi. Ei tahaks nagu enda väiksest vennast ilma jääda, kuigi ta on vahel ikka täielik... jamh, tead isegi," sõnas mees.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 4, 2013 22:17:34 GMT 2
"C'mon, ise tegeled näitlejatega ja ei tabanud mu valetamist ära? Sa pead enda tööd paremini tegema, homme helistan su tööandjale ja käsen su saata kuhugi kursusele," rääkis Joshua edasi. "Ha-haa. Sa oled naljakas," mainis mees irooniaga Trey kommentaari peale, et vend vaatab liiga palju sõjafilme. Kuulnud "komplimenti" enda suunas, kallutas ta pisut end Trey peale ja müksas rusikaga tüübi õlga. "Eks ma üritan. Kahe inimese pärast on vähemalt vaja tagasi tulla," lausus Seth. Trey ja Carrie. Muidugi Clyde ja Raven ka, aga nad poleks nii pikalt leinanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 22:36:19 GMT 2
"Mul ongi vaja, et nad väga hästi näitleksid, et see ei paistaks võlts välja. Näe, võib-olla peaksid hoopis näitlejaks hakkama. Oleks annet küll," muigas Trey, tegemata välja märkusest, mis käis tema tööandja kohta. "Ma tean. Vahel õnnestub," naeris mees venna irooniliste sõnade peale. Kuigi kaua ta muidugi naerda ei saanud, sest see väike vend siin otsustas teda natuke rusikaga müksata. Ei no aitäh! "Lähed siis täitsa sõjakooli või mida?" uuris Trey, sest armeesse minek ei ole just väga selge mõiste.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 6, 2013 10:25:18 GMT 2
"Ja-jaa," sõnas Josh kerge pearaputusega. Tema ja näitlejaks? Loll nali. "Ega mul muud võimalust ei ole, kui liituda ühe programmiga. Sinna võetakse väike arv noori, kes on võõrutusravi edukalt läbinud. Me oleme koos teistega väljaõppes, hiljem peame võib-olla sõtta ka minema," rääkis Joshua edasi. Ta uuris, kus USA sõdurid hetkel olid ja ikka olid need samad riigid, mis mõned aastad tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2013 11:45:15 GMT 2
"Okei ja kui see programm läbi on? Tahadki endale sõjaväes karjääri teha?" uuris Trey, kes tahtis teada, kas Seth on ka natuke ette mõelnud. Ühelt poolt on uhke mõelda, et tema väike vend tahab sõjaväkke minna, aga teiselt poolt tekitab ikka natuke kõhedust ka. "Sa Carrie'ga rääkisid juba sellest? Mis ta arvab?" tahtis mees teada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 7, 2013 19:59:49 GMT 2
"Ma ei tea. Ma tean seda, et praegu oleks mul armee lihtsalt kõige õigem samm," oli Joshua kindel. "Mis ma lähen õppima mõnda eriala, kui ma ei tea täpselt isegi, mida ma teha tahan? Targem on need mõned aastad ära teha ja siis edasi vaadata," seletas Seth. "Rääkisin. Ega talle see idee väga ei meeldi, sest noh... Surma võib saada, aga ta leppis sellega," ütles noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2013 20:54:06 GMT 2
Trey kuulas ja noogutas mõtlikult kaasa. Sethi jutt tundus kõik väga loogiline ja isegi mingil määral läbi mõeldud. Oli näha, et ta oli selle asja peale ikka natuke rohkem kui viis minutit mõelnud. "Selles suhtes on sul õigus, et niisama ülikooli ei tasu istuma minna," sõnas Trey nooremale vennale, "ega see surma saamise mõte minule ka ei meeldi, aga kui sa ise oled kindel, et tahad seda teha, siis mina sind küll keelama ei hakka." Vähemalt teeb ta midagi enda eluga, mitte ei jää niisama istuma. "Kuna see programm siis hakkab ja kaua kestab?" tundis mees huvi.
|
|