20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jun 27, 2013 17:10:48 GMT 2
Viimasel ajal oli Helena üsna hõivatud olnud, kuid sellegipoolest leidis ta hommikuti aega, et jooksma minna. Eriti töine oli eelmine nädal - muusikavideo võtted algasid 18. juunil ja järgmisel päeval pidi Helena jõudma ka oma parima sõbranna õe pulma, kus ta ise ka pruutneitsi oli. See päev oli eriti kiire, sest ka siis pidi ta kohe võtetelt Jimenzte juurde jooksma, et end ise laulatuseks valmis panna ning samuti pruudil sättida aidata. Muusikavideo viimane kaader sai filmitud eile ja sellega oli kogu asi purgis ning ootas monteerimist. Kui hästi läheb, peaks video välja tulema juuli keskpaigaks ja selleks ajaks on Helenal keskkooliga kõik ühel pool. Läbi. Täna oligi esimene hommik, kui Helena sai natuke vabamalt võtta, ehkki varsti mõtles ta hakata juba eksamiteks õppima. Pole ju need ka enam kaugel. Täna igatahes ta õppima hakata ei kavatsenud, sest pärast nii tegusat nädalat tahtis neiu puhata ka. Helena ärkas samuti tavalisest tunnike hiljem - poole kuue asemel helises tüdruku äratuskell hoopis pool seitse. Ajanud end voodist välja, käis näitsik jaheda duši all ja vahetas oma õhukese valge öösärgi spordirinnahoidja ning hallide retuuside vastu. Siis kammis ta ära oma pikad tumedad juuksed ning kinnitas need madalasse hobusesabasse. Hommikusöögi otsustas Helena jätta hilisemaks, sest enne jooksma minemist ta tavaliselt ei söönud, seejärel täitis ta oma veepudeli ning pani Sissyle rihma kaela. Nii, botased veel jalga ja võiski minema hakata. Nagu tavaliselt, alustas Helena seda ringi oma kodu juurest, joostes siis Eastside'ilt sillale, sealt läbi Westside'i ja siis ringiga tagasi, kuni jõudis randa. Kuna ring oli üsna pikk, lubas Helena vahetevahel endale (ja ka koerale) puhkepause, aeglustades siis oma tempot, minnes üle kõnnile või tehes väikseid peatusi, et koer kuhugi põõsasse oma häda saaks teha ja Helena ise vett juua. Nüüd olid Helena ja tema seitsmekuune borderkolli kutsikas Sissy tagasi randa jõudnud, kuid koer otsustas seekord seda liivas kaevama hakata. "Sis, ei tohi!" keelas Helena looma ja tõmbas teda rihmast natuke rohkem enda poole. HelenaSissyOT: Christian Wilkins
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jun 27, 2013 20:58:02 GMT 2
Christian, kes oli hetkeseisuga oma uude töösse üpriski kiindunud, et ole unustanud sportlikke kombeid. Tree Hilli tagasi kolides oli kutt soetanud ranna äärde endale uhke korteri rikkasse rajooni. Kuidas ta seda lubada sai? Well, neli aastat on pikk aeg ja Prantsusmaal töötas kutt mitmes töökohas, kuni ta ühes neis edutati suurepärasele ametile ja seetõttu ka rohkelt palka sai. Nelja aastaga on mees vaikselt kõrvale pannud ja lõpuks avastas endal üüratult suure summa raha. Kuid see raha oli peaaegu otsa saamas ja seetõttu leidis Chris endale viisaka vormiriietuses töökoha - administraator Hiltoni hotellis. Polnud suuremat sorti töö, kuid elatas ära. Ja iga hommik enne tööle minekut käis noormees jooksmas. Äratuse oli ta pannud kuueks, kuna kaheksaks on vaja juba tööl olla. Christianil oli oma ring, mida ta jooksis, kuid see oli majade vahel ning silda mees ei ületanud, vaid püsis oma jooksurajaga Eastsidel. Ta kandis valget t-särki ja siniseid valge triibuga põlvedeni ulatuvaid spordipükse. Jalas olid professionaalsed spordijalatsid. Enda ringiga jõudis kutt lõpuks kodu lähedale randa, kus ta peatuse otsustas teha. No, tegelikult oli ta peatuse teinud juba ranna lähedal olevas poes, kust mees veepudeli ostis. Hetkeks rannapingil istet võtnud, jõi Christian peaaegu pool pudelit vett ning vaatas siis ringi. Ennäe, Helena koos koeraga. Sinna poole ta oma sammud seadiski. "Tere hommikust, Helena. Ja ma juba arvasin, et sa ei tulegi minuga jooksma täna hommikul," lausus Christian naeratades. Ta teadis, et Helena oli hõivatud nüüd muusikakarjääriga ja ei käi iga hommik jooksmas. Helena ja tema perekond olid esimesed naabrid, kellega Christian tutvus. Ja ühel hommikul joostes koperdas tütarlapsele endale otsa, seega olid nad sellest ajast hommikuti koos jooksnud. Chris jälgis tollel ajal Helena jooksurutiini, mis viis ka üle silla Westsidele.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jun 27, 2013 21:30:56 GMT 2
Helena oli juba haiglas pärast koomast ärkamist andnud endale lubaduse, et hoiab end nüüd rohkem kui kunagi varem ja hakkab hommikuti jooksmas käima. Tema elu oli ju ikkagi ohus olnud, aga tüdruk tuli sellest välja. Lisaks toimusid tal reede õhtuti enesekaitsetreeningud ja vastupidavust oli vaja - selle arendamiseks sobiski väga hästi jooksmine. Nüüdseks oligi tüdruk oma tänase ringiga lõpetanud...või vähemalt arvas, et oli. Kuna Marie oli hetkel koeraga nii hõivatud, ei pannudki ta tähele lähenevat Christiani, kuni kuulis meest end kõnetamas. "Tervist, naaber vastasmajast," vastas neiu noormehe tervitusele. Alates ajast, mil Christian Helena maja vastas asetsevasse kortermajja kolis, oli tüdruk pidanud tüüpi stalkeriks, sest ta nägi noormeest igal pool, kus ta ise ka oli. Stalker oligi Christian Helena jaoks vaid hetkeni, mil noormees talle otsa koperdas - siis algas nende tutvus ja tegelikult oli see tüüp täitsa lahe. "Ma ei mäleta, et me midagi kokku oleks tänase osas leppinud, aga kui sa end täna tõesti sportlikuna tunned, võid minuga pärast ujuma tulla, sest oma jooksuringi olen ma ausalt öeldes juba lõpetanud," lausus näitsik. Kuna hommik oli juba niivõrd soe, tõotas päev ka ilmselt kuum tulla, seega tundus ujumine igati hea mõte.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jun 27, 2013 22:14:18 GMT 2
Christian naeratas Helenale, kui too teda vastu tervitas. Tüdruku koer tuli saba lehvitades mehe juurde ja nuusutas teda sealt, kuhu ulatus. Ega ta kaua mehe juures ei nuuskinud, lippas jällegi eemale, kui tegevusega lõpetanud oli. "Mitte tänase osas, kuid kogu jooksmise osas. Kas meil polnud mitte kokkulepe, et igal võimalikult hommikul oled sina minu jooksupartner?" küsis kutt muigega. Tegelikult otseselt midagi sellist pole olnud, aga nad olid juba peaaegu iga hommik tõepoolest koos jooksmas käinud sellest ajast kuni nad üksteise otsa koperdasid ning Christian pidas seda juba osa enda päevasest rutiinist. "Jooksmise olen minagi lõpetanud. Ja ujuma tuleks heameelega, kuid ma pean tööle minema. Kuid mida sa õhtul teed?" uuris kutt. Kui Helena hõivatud pole, saab midagi koos teha ehk. Üpriski kahju, et ta pidi Helena pakkumisele ära ütlema, kuid töö oli tema jaoks oluline. Raha oli tal siiski vaja, et uue korteri elektri- ja veearved kinni maksta. Hakkas pihta see tavaline elu.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jun 27, 2013 22:27:17 GMT 2
Sissyt ei hakanudki Helena Christiani juurest ära tõmbama, kui koer teda nuusutama läks. Korra oli loom meest näinud ja loomult oli ka koer pigem sõbralik, seega polnud karta, et ta Christiani hammustab. Mänguhoos võis Sissy hammustada küll, aga muidu mitte. "Kuule, sa norid praegu," turtsatas Helena. Otseselt mingit kokkulepet polnudki, aga tõesti juhtusid hommikud olema sellised, et nad käisid enamasti koos jooksmas. "Andeks, et ma täna sinuga koos ei jooksnud. Ma lubasin endale täna lihtsalt tunnikese kauem und," lausus Marie vabandavalt. "Ma arvan, et täna õhtul olen ma vaba," vastas näitsik naabripoisi küsimust kuuldes. "Pealegi natuke vaba aega kuluks mulle ära, kui nii tegus nädal selja taga on ja järgmisest nädalast kõvasti eksamiteks õppima peab hakkama. Nii et mida iganes sa teha tahad, ma olen in."
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jun 28, 2013 16:34:39 GMT 2
Christian vaid naeris. "Andeks antud," lausus kutt naeratusega. See oligi tegelikult selline sõbralik norimine ning ega ta pahaks ei pannud, lihtsalt oli üllatunud Helenat rannas nähes. Ta arvas, et tüdruk oli varakult tööle läinud ja jooksmiseks ei jätkunud aega. See oli üldse pisut segadusse ajav, ta ei teadnudki, kas Helena käi veel hommikuti koolis või tööl. See oli see seniorite ülesanne, eksamid ja muud. "Vaba? Tõesti? Pole mingeid photoshoote või videote filmimise või midagi sellist?" uuris Chris. Ta ei teadnud palju kuulsuste maailmast, kuid teadis seda, et ei tahaks kunagi kuulsaks saada. Talle ei meeldi seda tüüpi tähelepanu. "Aga kui sul tõesti on vaba aega, nagu sa väidad, siis äkki võin sind kutsuda välja? Näiteks kino või õhtusöök mõnes mainekas restoranis? Mis iganes sulle sobib," pakkus Christian. Helena oli talle juba esimesest kohtumisest saadik silma jäänud ning nüüd, kus tal võimalus oli tütarlaps välja kutsuda, siis miks ma mitte? "Kui sul on eksamiteks õppimisel abi vaja, siis pakun sulle enda suurepärast abi."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jun 28, 2013 17:08:57 GMT 2
Ei, Helenal otseselt mingit töökohta polnud. Ise nimetas ta end vabakutseliseks muusikuks, kuigi üritustel esinemise eest sai temagi natukene taskuraha (mitte et ta seda juba kodus ei saaks). Jah, kooli pidi tegelikult täna ju minema, kuigi sealgi polnud midagi muud peale konsultatsioonitundide. Oma järeltööd suutis Helena ilusti ära teha ja seega polnud tal seda lisakoormust. "Noh, olgu. Üheksaks lähen ma kooli, sest ma ei taha kindlasti puududa matemaatika ja ajaloo konsultatsioonidest," rääkis Helena. "Video sai eile purki, photoshoote ei tule niipea. Kuule, ma nii kuulus ka veel ju pole, et ainult pildistamistel ja igal pool käin," naeris tüdruk. Mingit nime oli tüdruk endale siiski teinud ja inimesed tundsid ta enamasti ära, kuid muidu oli elu ikka väga rahulik. Ei mingeid paparatsosid ega hullumeelseid fänne, kes tüdruku keset tänavat ümber piiravad. "Jah, mulle sobib kõik. Tegelikult tahaks rohkem väljas kui siseruumides olla. Õhtud on nii mõnusalt soojad viimasel ajal," arvas Helena. Mida muud tal ikka seal kodus teha oli? Natuke võis ju endale lõbutsemist ka lubada. "Ma arvan, et saan hakkama, aga kui sa tõesti külla tahad tulla, võime ju minu tagaaias olla ja natuke grillida ka," lausus nei, kui Christian eksamiteks õppimisel oma abi pakkus.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jul 1, 2013 13:17:02 GMT 2
"Ma arvan, et kui sul veab, oled varsti juba päris kuulus," lausus Christian. Ta ei olnud tüdrukut live's laulmas kuulnud, kuid oli Helenat googeldanud ja leidnud sealt fännide poolt filmitud esinemisvideosid. Peab tunnistama, et Helena on andekas ning tal on suurepärane hääl. Christian, kes ise ka vahel muusikaga tegeleb, mängib küll vaid kitarri, kuid on osav nii akustilise kui ka elektrilise kitarri mängimises. "Olgu, seega siis kuskil väljas. Kõlab hästi," vastas Christian muigega. "Täna õhtul, sinu tagaaias ja grillime? Tahad, et ma toon asjad?" küsis ta. Polnud mingi probleem enne Helena juurde minekut poest läbi hüpata.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 1, 2013 13:23:16 GMT 2
"Sa liialdad," naeris Helena. Mingit nime võis neiu endale juba teinud olla, aga nii kuulus ta ei olnud kui näiteks Selena, kes kuulus VersaEmerge'i ja oli üks tema sõpradest... või siis veel üks neiu sõbranna Raelyn. Mingit fännid võisid ju olemas olla ja Google'ist võis ka üht-teist leida, aga see ei tähendanud, et Helena väga kuuluks oleks. Ta oli algaja muusik. "Mul on endal ka midagi, aga grillimine kõlab hästi," nõustus Helena. "Aga ma mõtlesin seda ka, et kui sa töölt vabaned, võiks minna rulluisutama ja siis pärast seda ujuma ka. Ja grillimise teeb otsa lihtsalt," tuli Helena oma plaaniga välja. Tõotas tulla üks sportlik päev, kui sellele juba nii sportlik algus oli tehtud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jul 1, 2013 16:17:31 GMT 2
Christian naeris selle peale. "Ei usu väga, et liialdan. Mõnel veab ja saab üleöö kuulsaks," lausus kutt. No tegelikult ei saa Tree Hillis ja eksamite keskel kuigi palju saavutada, kuna kuulsuse ja fännide saamiseks peab ikka täielikult pühenduma. Suurlinnad on selleks head, eriti New York ja Los Angeles. "Kas sa salvestad oma esimest plaati ka? Või oled juba salvestanud?" uuris Chris. Teda tegelikult päris huvitaks see. Mehele endale meeldiks näitlejatöö - julgust on, kuid ei tea, kas on ka talenti. "Mm.. ma ei oska öelda, kas see oleks hea idee, kuna ma pole just suurem rulluisutaja," vastas Chris. Tegelikult, kui täiesti aus olla, ei osanud mees üldse rulluisutada. "Rulaga võib-olla tuleb paremini välja, nooremana käisin koguaeg rulaga skeidis. Kuid kui sa tahad, et ma ka rulluiskudel koperdaks, siis võin ju proovida," naeratas Christian. Tal polnudki tegelikult selle vastu midagi, nalja peab saama. "Kuna rand on lähedal, siis ikka. Mulle meeldiks ujuma minna."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 1, 2013 16:35:17 GMT 2
"Ausalt öeldes mind kuulsus ei huvitagi," tunnistas Helena. "Tegelikult tahan ma lihtsalt maailmaga oma muusikat jagada. See on artistile justkui suurim kompliment, kui tema muusika inimestele huvi pakub... juba see tunne, kui ma näen laval seistes neid inimesi ja tean, et nad tulid just mind kuulama." Seda tunnet sai Helena Los Angeleses küllalt kogeda ja see oli parim tunne, mis laval olles tekkida võis. "No märtsi lõpus ma laulsin mõned lood sisse küll, nii et võiks öelda, et ma tegelen sellega. Kui hästi läheb, peaks plaat sügiseks välja tulema," vastas Helena. Muidugi ei saa plaat kohe pärast lugude sisselaulmist valmis, vaid neidki muudetakse natuke. Pealegi oli millalgi vaja just see photoshoot ka plaadi jaoks ära teha, aga sellega oli aega. "Ma pole jällegi tüüpiline skater girl," sõnas Helena. Nii et Christian on siis endine skeiter. Armas. "Pole vaja, et sa koperdad ja endale viga teed. Kuule, endine skeiter, teeme siis nii, et sina võtad rula ja mina rulluisud," pakkus neiu välja.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jul 2, 2013 16:30:21 GMT 2
"Mida kuulsam sa oled, seda rohkem fänne sul on ja seda rohkem on ka inimesi, kes tulevad just sind kuulama. Kuid ma saan aru, et kuulsus võib koormav olla, vahel on hea, kui on väiksem fännibaas," arvas Christian. "Seega, sul on tulemas päris tegevusrohke suvi," pakkus ta. Laulude salvestamine, albumi photoshoot ning võib-olla järgmise video lindistamine. Rääkimata veel sellest, mis peale albumi väljatulekut toimuma hakkab. Seda peab promoma, peab palju kontserte tegema. Kui album lööb hästi läbi, pakutakse Helenale ehk isegi maailmatuuri, või siis alguses lihtsalt riigisisest tuuri. Sellele oli pisut kahju mõelda, kuna Chris ei näeks siis tüdrukut enam üldse. "Sellest ma sain juba esimesel korral aru, kui sind kohtasin. Sa oled liiga naiselik selleks, et olla skater," lausus nooruk. Aga kuna paljud kuumad neiud harrastavad tänapäeval rulluisutamist, siis pole midagi imestada, et Helena on üks neist. "Ma pole nii õrnuke ka nüüd. Kuid olgu. Ja see tähendab mulle šoppama minemist, kuna on vaja endale rula leida," muigas Christian. Enda rula jättis ta koju endast maja, kui ära jooksis.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 2, 2013 16:56:54 GMT 2
"Eks mul tuleb sellega ilmselt arvestada," noogutas Helena. Kuni on rahulik, on ju kõik korras, kuid varsti pole ilmselt sellestki pääsu, et põõsas mõni paparatso kükitab. "Kas just tegevusterohke, aga kindlasti katsun ma sellest võtta nii palju, kui vähegi saan. Ma arvan, et kõige tegevusterohkem ongi augusti lõpp ja septembri algus," rääkis näitsik. Nüüd leidis Helena, et ülikooli mitte minna oli üks tema elu parimatest otsustest. Praegu oli tal muusika, see ülikool võis oodata ka. Muusikul ei pea ju olema kõrgharidust. Chrisi järgmised sõnad panid Helena kergelt naerma, kuid oli näha, et ka tüdruku põsed tõmbusid õrnalt roosakaks. "Ahsoo," muigas tüdruk. "Peaksin ma seda komplimendina võtma?" Seda oli küll Christiani suust naljakas kuulda, aga Helena oli sellegipoolest meelitatud. "Ma arvasin, et sul oli rula olemas," oli Helena üllatunud. Ta eeldas, et Christian oli kolides selle ka kaasa võtnud ja eks see siis kuskil pidi olema.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jul 2, 2013 22:50:49 GMT 2
Tree Hill pole väga selline koht, kus fännid peale jookseksid. Suurlinnades aga, kus tõeline tegevus toimub, juhtub taolisi kokkupõrkeid piisavalt. "Pead sa plaadile veel laule kirjutama?" küsis Chris. "Ma tean, et ma pakun koguaeg abi, aga ma lihtsalt mainin, et ma olen päris osav kitarrimängimises ja kui sa kunagi kirjutamisega ummikus oled, võin sulle inspiratsiooni anda või aidata sul kirjutada," pakkus Chris. Ta on püüdnud ühe korra laulu kirjutada. Mõtteid polnud väga, aga kunagised sõbrad olid tal bändis ja neile mõjus alati raju pidu ning lihtsalt sõpradega fun day-off kirjutamisest. Ehk see teine pool mõjuks ka Helenale. Christian märkas seda õrnat puna, mis Helena põskedele ilmus. Armas. "Kuna minu käest võib neid tihti kuulda, siis jah," lausus Chris naeratusega. Ta tegi alati komplimente, kui need konteksti sobisid. "Ma sõitsin viimati rulaga enne, kui kodust.. kmh, lahkusin." Helenale ta ei hakka parem oma ära jooksmisest rääkima.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 2, 2013 23:26:37 GMT 2
Eks näis, mis sügisel seal Los Angeleses veel toimuma hakkab. Kas Helena saab veel rahulikult olla või joostakse juba talle ka peale? "Praegu ei pea, kõik on sisse lauldud," vastas Helena. "Sa mängid kitarri?" küsis tüdruk vaimustunult, sinakashallid silmad säramas. "Mina mängin ka ja oleks päris tore sinuga koos muusikat teha." See andis Helenale mõtte õhtupoole veel kitarr välja tuua. Tuleks päris mõnus õhtupoolik, mis algaks sportlikult ja lõppeks õhtul tüdruku tagaaias väikse grillimise ja kitarri tinistamisega. "No sellisel juhul aitäh," tänas Helena Christiani komplimendi eest. "Aga kolimisega ei ole ta sul äkki kuhugi ära pandud?" küsis neiu. Kolimise käigus võib ju juhtuda, et mõni asi kaob ära.
|
|