|
Post by Deleted on Jul 3, 2013 3:16:07 GMT 2
Siiani oli pidu ka Connorile meeldinud, kuigi pikk õhtu oli veel ees. Praegu sai ta maitsta snäkke, mis suus lausa sulasid. Toiduvalikuga polnudki pange pandud. "Ja mis mees oleksin mina, kui kutsuksin su endaga kaasa ja ise pärast plehku paneksin?" küsis Connor kerge muige saatel. Loomulikult Connor ei teeks seda, sest tema polnud üks neist, kellel juba mõte mõne neiu välja kutsumisest junni jahedaks ajas. Connor viis Rae enda käevangus tantsuplatsile ning asetanud oma käe tüdruku pihale, hakkasid noored aeglase muusika saatel liikuma. "Olen ma sulle juba öelnud, et sa näed täna lihtsalt imeline välja?" esitas Connor järgmise küsimuse, huulil mänglemas õrn naeratus.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 3, 2013 10:55:32 GMT 2
"Küll jõuab neid veel ka korraladada," arvas Dani. Neil on aega küllaga. Kõhukest oli tõesti juba tunda ja näha, aga õnneks oli pruutneitsikleit sellise lõikega, et ega sellest eriti aru ei olnud saada. Kes oskas vaadata või teadis, see sai aru. Võtnud Matti käest kinni, liikus näitsik koos mehega tantsuopõrandale teiste paaride juurde. "Noh, ma mõtlesin, et kuna sul on New Yorgis korter, siis võibolla võiksime siia väikese maja soetada," lausus Daniela, kes leidis, et vähemalt ühes kohas võiks neil täiesti enda maja olla. "Sa mõtled siis toda maja, mida me viimasena käisime vaatamas?" uuris Matt. Paistis, et mõlemale jäi just too maja silma, kuna esiteks oli ta niivõrd ilusas rajoonis ja teiseks oli ta piisavalt kodune, aga samas ka moodne. Matt jumaldas suuri aknaid ja niinimetatud klaasmaju, Daniela vist mitte nii väga, seetõttu olekski viimati vaadatud maja olnud kuldne kesktee. Matthew keerutas Danielat ja püüdis ta jälle kinni, kinkides õrna suudluse huulile.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2013 1:48:57 GMT 2
"Mhm," noogutas tüdruk, "see oli parajalt väike. Meil ei ole ju midagi suurt vaja ja see piirkond tundub ka rahulik." Leidnud ennast peagi keerutuses ja siis jälle mehe käte vahel, ilmus Daniela suule lõbus naeratus, aga enne kui ta midagi öelda jõudis, kinkis Matt tema huultele ühe suudluse. Tavaliselt nad nii avalikult küll enda suhet ei reklaaminud, aga eks täna oli erand. Pealegi olid kõik millegi muuga ametis.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2013 23:58:50 GMT 2
Rae'l polnud snäkilaua juurde kiiret - küll hiljem jõuab. Hetkel tundus tantsimine palju parema ideena.Connori küsimuse peale hakkas Rae naerma. Kui mõni tüüp tõepoolest käituks nii, kahandaks see kõvasti mehe mainet näitsiku silmis. "Ma arvan, et ei tahaks sinuga rohkem enam välja minna," vastas Raelyn. Kui tüübil just väga mõjuvat põhjust poleks, mistõttu äraminek ei kannataks sekunditki oodata. Ei läinudki kaua aega, kui mõlemad juba mitmete teiste paaride seas tantsima hakkasid. "Ei öelnud vist, aga ma tänan," vastas Rae pisikese muige saatel. Connor polnud kunagi komplimentidega kitsi olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2013 0:12:51 GMT 2
"See toit ei jookse sul eest ära," muigas Helena. Pealegi oli süüa päris palju ja seda võis ehk ülegi jääda, kui mõni külaline just päris näljane polnud. "Ära sa räägi," turtsatas neiu, kui Alejandro ütles, et tal on pikad juhtmed. Eks tuli ka Helenal ka neid hetki ette. Vähemalt oli ühe nahaalse liigutuse abil tantsupartner leitud ja Helena ei pidanudki kuskil üksi kükitama. "Ega ma sind selle siia tirimisega ära ei ehmatanud?" küsis Helena, suutmata tagasi hoida naeruturtsatust. "Ütleme, et ma usun praegu sind. Aga kui siiski jookseb eest ära, tood sina mulle uue," muigas Alejandro. Tema jaoks oli tavaline sellist lolli juttu ajada. "Julged vastu vaielda või?" jätkas mees sama lõbusal toonil. Luisi ei häirinud Helena väike nahaalne liigutus, kuigi ta oleks küsimise peale tantsima läinud küll. Mehel polnud tantsimise vastu küll midagi. "Ei ehmatanud, aga üllatasid küll. Ma poleks osanud sinust midagi sellist oodata," vastas noormees, kavatsemata sel korral nalja tegema hakata. Praegu oli ta täiesti aus.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 6, 2013 11:50:09 GMT 2
"Selle pärast ära muretse," lausus Helena naeratades. Alejandro küll nälga ei jää, nii et seda ei pea ta kartma. "Ja kui julgengi?" vastas näitsik Alejandro küsimusele küsimusega, kulmud pisut kerkimas. "Või nii," sõnas Helena Alejandro vastuse peale, kui nad juba muusika saatel liikusid. "Huvitav, miks?" tundis tüdruk siiski huvi. Tegelikult ei oodanud Helena seda liigutust ka endalt, aga no tüdruk tahtis ikkagi tantsida ja selleks oli vaja partner leida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2013 11:59:14 GMT 2
Connor ka end väga täis ei puginud, sest muidu poleks ta Rae'd ilmselt tantsimagi jõudnud kutsuda, rääkimata sellest, et mees ise poleks ka olnud võimeline end liigutama. Connori küsimus polnudki mõeldud Rae'le selleks, et tüdruk saaks vastata. See oli pigem nagu küsimus iseendale, kuid Rae vastus pani ka Connori naerma. "See oleks kurb, sest Rae, sa oled selle lühikese ajaga mulle väga kalliks saanud," tunnistas Connor. Ta ei kahetsenud, et pärast seda õhtut Westside'il Rae numbri küsis ja tüdrukuga edasi hakkas suhtlema. Lühikese ajaga oli see neiu suutnud mehe südamesse pugeda ja praegu tundus õige aeg oma tunded lõpuks avaldada. "Sa ei pea mind tänama," naeratas Connor ja keerutas Rae'd, püüdes siis tüdruku oma käte vahele. Siis jäi ta hetkeks neiule silma vaatama, kuni oma huuled tema omadele vajutas, et jätta Rae'le võimalus eemale tõmbuda, kui tüdruk peaks seda soovima.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2013 21:25:52 GMT 2
Tõenäosus sellel peol nälga jääda oli küll nullilähedane, mistõttu vähemalt praegu kavatses Alejandro toidu ära unustada. "Sel juhul sa lihtsalt kaotaksid," pakkus Alejandro. Noormees ei imestanud, et Helenalt selline küsimus tuli. "Ma lihtsalt pole sind varem näinud ühtegi meest endaga tantsima tirimas," tuli Luis vägagi lihtsa vastusega lagedale. Muidugi võis ta näitsikus eksida, sest nad ei teadnud teineteisest siiski nii palju, nagu mõni ehk arvata võiks. Käis ju Helena pidevalt Jimeneztel külas, kuigi kahekesi on nad vähe aega veetnud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 7, 2013 21:43:42 GMT 2
Jah, nüüd võis Alejandro Helenaga mõne tantsu teha, sest tüdruk tahtis lihtsalt täiega tantsida. "No muidugi, sul peab ju alati õigus olema," turtsatas Helena. Sellega oli neiu juba tuttav, et Alejandroga pole mõtet vaielda. Tulgu ta ükskõik, millise (ka äärmiselt lollaka) argumendi peale, alati jääb võitjaks tema. Alejandro vastuse peale hakkas Helena veel rohkem naerma, mistõttu polnud ta võimeline natuke aega lihtsalt tantsima, ja nii lasi ta mõneks ajaks Alejandrost lihtsalt lahti ja naeris südamest. End kogunud, võttis Helena tantsuasendi tagasi ja jätkas sealt, kust nad pooleli jäid. "Sest tavaliselt paluvad nad mu ise tantsima, aga seekord ei viitsinud ma lihtsalt ootama jääda," selgitas Helena. Eks Matt pidi ka teda pärast tantsitama, aga kuni ta neiu sõbrannaga tantsib, pidi Helena endale kellegi ikka veel leidma.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2013 0:04:09 GMT 2
Veel meelitusi lühikese aja jooksul. Pole üldse paha. Kui Rae Connorit piisavalt hästi ei teaks, võiks ta arvata, et tegemist on mingi libekeelse tüübiga. Praegu ta seda loomulikult mehest ei uskunud. Ja loomulikult oli Rae'l hea meel, et Connor teda kalliks pidas. Tundis ta ju isegi sama, kuigi polnud seda veel niipea mehele tunnistada kavatsenud. Aga nüüd, kui Connor juba alustas, tundus olevat üsna sobiv aeg. "Sina oled mulle samuti kallis," sõnas näitsik kerge naeratuse saatel. Nende kahe kohtumine jäänuks toimumata - vähemalt tol hetkel -, kui Rae ei oleks võtnud ette seda ohtlikku käiku üksinda pimedale Westside'ile. Järgnev oli aga näitsikule paras üllatus, sest ta poleks kohe kindlasti tänasest midagi niisugust oodanud. Siiani olid nad lihtsalt sõprusega piirdunud, kuigi ei saanud öelda, et mees Rae'le huvi ei pakuks. Selle asemel et eemale tõmbuda, suudles Rae tüüpi, libistades oma käed samal ajal ümber tema kaela.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2013 0:34:45 GMT 2
"Ma ei kannata eriti seda võimalust, et mul õigus pole," tunnistas Alejandro. Temaga polnud mõtet vaidlema hakata, sest suure tõenäosusega ei vii see katsetus mitte kuskile, sest Ale jäi peaaegu alati endale kindlaks. Kui Helena ühel hetkel naerma hakkas, läks Ale sellega kaasa, kuna oli raske tõsiseks jääda, kui keegi naerab. Eriti siis, kui naer on naljakam kui nali ise. Praegusel hetkel just nii oligi. Kui näitsik oli ennast mõnda aega kogunud, said nad uuesti tantsima hakata. "Küll oled sina alles kärsitu," lausus Ale neidise vastuse peale.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2013 1:14:49 GMT 2
Libekeelsusest oli asi kaugel. Kui Connorile keegi tõesti meeldis, ei kartnud ta seda välja näidata ja komplimendidki olid siis väga kerged tulema. Võis juhtuda, et mõnikord külvas mees oma huviobjekti komplimentidega lausa üle. Suudlus oli imeline ning Connoril oli hea meel, et Rae eemale ei tõmbunud. Ta ei kahetsenud neiuga kohtumist. Pärast suudlust eemaldus Connor Rae'st vaadates tüdrukule veel silma ning kinkides talle ühe naeratuse. "Ma tahaks sinuga veel mõned tantsud teha, kui sul midagi selle vastu pole," lausus ta neiule.
|
|