|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 19:06:26 GMT 2
Shawn juhtis naist ülima kergusega mööda tantsupõrandat, hoides enda pilku naisel. Kuigi see laul ei olnud sugugi pikk, tundus see minevat justkui aegluubis. Kogu tantsu vältel suutis mees teised inimesed ümber ringi ära blokeerida, tulles pärast tantsu lõppu justkui olevikku tagasi. Kui Esimene tants läbi sai, jätkus muusika, aga tantsima ilmus nüüd uusi inimesi. "Ma hoian sind veel paaril tantsul ja ma loodan, et sul midagi selle vastu ei ole," lausus mees ja vajutas enda pruudi huultele ühe suudluse. Neid võib täna küllaga jagada.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jul 1, 2013 19:16:05 GMT 2
Ka Diana ei pannud tähele, mis tema ja Shawni ümber toimus. Oli küll külalisi, kes omavahel juttu ajasid ja ka neid, kes tantsu vaatasid. Samuti üritas fotograaf nende tantsu jäädvustada, kuigi temal oli tänaseks ilmselt tegevust küllalt - oli ju nii palju, millest veel hunnik ilusaid pilte klõpsida. "Sinuga võib tantsida kohe nii palju, et kingadki jalas kuluvad," sõnas Diana ning vastas Shawni suudlusele. Või siis tantsib Diana oma abikaasaga seni, kuni ära väsib. Siis võib puhata ja hiljem selle ilusa telgis ootava tordigi lahti lõigata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 19:42:05 GMT 2
Kõikvõimalikud peod on Alejandrole alati meeldinud ja otseloomulikult ei kavatsenud ta oma vanema õe pulma vahele jätta. Mees ärkas juba suhteliselt vara, et mõned toimetused ära teha, kuigi tal polnud vaja täna tööle minna. Praegu oli Alejandro üldse puhkusel, mistõttu oli tal palju vaba aega. Pärast tseremoonia lõppu oli tema üks esimestest, kes noorpaari õnnitleda sai ning andis ka kingituse neile üle. Shawni vastu pole Alejandrol küll kunagi midagi olnud - loogiline ju, et kõik inimesed ei sobi omavahel kokku. Paraku saavad mõned sellest aru alles pärast abiellumist. Loodetavasti läheb Diana ja Shawniga teisiti ning nende abielust kujuneb pikk ja õnnelik kooselu. Vahetanud paari tuttavaga mõned sõnad, kes ka pulma oli kutsutud, suundus Alejandro peagi telki, et natuke näksimist võtta. Kõik kohad olid ju maitsvat toitu täis ning kuidas ta oleks saanudki neid proovimata jätta? Vähemalt ei läinud ta pulmatordi kallale. Sellega tuleb veel oodata, sest tordi lõikavad lahti siiski Diana ja Shawn.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 20:02:24 GMT 2
Kui Rae sai Connorilt kutse temaga pulma kaasa minna, võttis näitsik endale natuke mõtlemisaega, sest pruutpaari ta ei tundnud. Üldse oli suurem osa rahvast tema jaoks täiesti võõras, kui Helenat mitte arvestada. Kuna tal oli siiski suve lõpuni piisavalt vaba aega, siis miks minemata jätta? Kohale olid Rae ja Connor jõudnud piisava ajavaruga, et neil midagi olulist nägemata ei jääks. Pruudikimbu viskamise ajaks liitus temagi teiste vallaliste tüdrukute pundiga, kuid kimbu pärast kaklemisest Raelyn osa ei võtnud. Ei olnud tal abiellumisega kuskile kiiret. Näitsik polnud selleski kindel, kas ta üldse kunagi abiellub, aga teiste pulma oli küll ilus vaadata. Värsked abiellunud nägid tema arvates nii õnnelikud ja armunud välja. Märganud lõpuks endast mõned meetrid eemal Connorit, kõndis Rae tema juurde. "Siin sa oledki. Mõtlesin juba, et läksid minema," muigas näitsik kergelt.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 20:15:34 GMT 2
Connor ei suutnud esialgu kuidagi Rae'd leida ning peatus siis, et pista põske mõned snäkid ja noorpaari Esimest tantsu vaadata. Tal oli oma töökaaslase pärast tõsiselt hea meel ning mees lootis südamest, et Diana saab Shawniga väga õnnelikuks ning nende abielu jääb kestma. Siiski kuulis Connor enda juures varsti tuttavat häält ning mehe huuled kaardusid naeratuseks. "Ma otsisin sind ja mõtlesin ka, et läksid ilma minuta ära," lausus mees. "Aga sa tulid õigel ajal, sest ma tahaks sind nüüd tantsule paluda," sõnas Connor ning pakkus Raele oma käevangu.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 1, 2013 21:04:32 GMT 2
Matthew noogutas, ta üritab kordamööda Danielat ja Helenat tantsutada, et ka sõbrannal tore oleks. Kuna rahvast hakkas juba vastse abielupaariga liituma, ulatas ka Matt neiule käe, et temaga tantsuplatsile minna. Tüdruku kõhtu oli juba päris hästi paista, ometi oli veel umbes pool rasedust ees. "Missuguse maja kasuks me siis otsustame? Või meeldis sulle see korter ikka?" küsis Matthew. Nad olid käinud kohti vaatamas ja mehele jäi eriti silma üks mõnus kahekorruseline pisike maja Eastside'i äärelinnas. Seal oli rahulik ja ilus tänav.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 13:56:06 GMT 2
"Küll jõuab neid veel ka korraladada," arvas Dani. Neil on aega küllaga. Kõhukest oli tõesti juba tunda ja näha, aga õnneks oli pruutneitsikleit sellise lõikega, et ega sellest eriti aru ei olnud saada. Kes oskas vaadata või teadis, see sai aru. Võtnud Matti käest kinni, liikus näitsik koos mehega tantsuopõrandale teiste paaride juurde. "Noh, ma mõtlesin, et kuna sul on New Yorgis korter, siis võibolla võiksime siia väikese maja soetada," lausus Daniela, kes leidis, et vähemalt ühes kohas võiks neil täiesti enda maja olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 14:14:05 GMT 2
"Palju sa neid kingi ja seda kleiti ikka uuesti kannad," mainis mees. Pulmas kannad ja siis ongi kõik. Seega tasub neist viimast võtta. Pealegi on Dianal praegu ees väike kõht, mida tal mõne aja pärast pole. Ilmselt olek Shawn isegi tahtnud enda abikaasaga veel nii kaua tantsida, kui vähegi jõuab, aga enne tuli nende juurde naise isa, kes soovis enda tütrega tantsida. Ega mehel siis midagi selle vastu olla ei saanud. Tema võttis seega Diana ema tantsima. Küll ta saab enda abikaasaga veel tantsida.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 2, 2013 16:43:57 GMT 2
"Muidugi," noogutas Helena Daniela sõnade peale. Kuna Matt viis varsti Daniela tantsima, otsustas ka Helena endale kellegi leida. Ta kõndis natuke aias ringi ning peagi märkas ta sõbranna venda. Vaikselt hiilis neidis telki ning peatus Alejandro kõrval. "Noh, mis mugid siin?" küsis ta lõbusalt ja pani endalegi ühe suupiste suhu.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jul 2, 2013 17:03:06 GMT 2
"No kingad saab mõne muu kleidi juurde ka ehk kunagi sobitada," arvas Diana. "Ja kleiti võib kunagi kanda mu enda tulevane tütar, kui ta abielluma peaks." Naise arust oli see kena komme anda oma pulmakleit tütrele, kui too abielluma hakkab. Praegu Diana aga ei teadnudki, kas ta saab poja või tütre. Tal endal oli tunne, et esimene laps on poeg. Ka Diana tahtis veel Shawniga tantsida, kuid siis napsas naise isa juba tütre peigmehelt ära ja Diana läks temaga tantsima.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 22:41:53 GMT 2
Connor ei suutnud esialgu kuidagi Rae'd leida ning peatus siis, et pista põske mõned snäkid ja noorpaari Esimest tantsu vaadata. Tal oli oma töökaaslase pärast tõsiselt hea meel ning mees lootis südamest, et Diana saab Shawniga väga õnnelikuks ning nende abielu jääb kestma. Siiski kuulis Connor enda juures varsti tuttavat häält ning mehe huuled kaardusid naeratuseks. "Ma otsisin sind ja mõtlesin ka, et läksid ilma minuta ära," lausus mees. "Aga sa tulid õigel ajal, sest ma tahaks sind nüüd tantsule paluda," sõnas Connor ning pakkus Raele oma käevangu. Ei olnud Rae'l plaanis kuskile minna. Pidu talle täitsa meeldis, kuigi tuttavaid nägusid leidus siin vähe. Näitsik teadis, et Helena on siis, kuid esialgu ta sõbrannat läheduses ei näinud. Samas on õhtu veel noor ja küll nad kunagi hiljem ka mõne sõna vahetavad. "Minust oleks väga ebaviisakas sind üksi jätta," sõnas Rae. Tantsimine tundis temalegi hea mõttena ning oli näha, et nii mõnigi paar keerutas juba rõõmsalt tantsuplatsil jalga. "Aga muidugi. Lähme," nõustus Rae mehe ettepanekuga ning lasi Connoril end teiste tantsijate sekka viia.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 23:19:11 GMT 2
Alejandro nokitses parajasti ühe suupiste kallal, kui kellegi tuttav hääl sundis teda pead pöörama. Helena. Ega nad polnudki täna omavahel eriti rääkinud. "Hea söök on," vastas tüüp, endal suu tühjaks mälumata. Vahel võis ta ikka vägagi ebaviisakalt käituda. "Muide, ma unustasin sind enne peatse abiellumise puhul õnnitleda," lausus noormees muigega. Helena ju püüdis ometi lillekimbu kinni. Nüüd võis teda natuke nokkida sel teemal.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 2, 2013 23:42:35 GMT 2
Kuna Helena oli samuti üks pruutneitsidest, oli temalgi täna natuke rohkem tegemist. Alejandrot on ta pärast seda filmivaatamist ainult vilksamisi näinud, sest see vend ju kodus ei püsi. Pealegi aitas temagi Danielal õe pulma korraldamisega tegeleda. "Söödik oled," noris Helena. Mitte et tüdruk ise seda poleks. "Mina? Mida?" kortsutas Helena hetkeks kulmu, kuni sai aru, et Alejandro vaid norib. "Jobukakk," turtsatas neiu ja andis Alejandrole õrna laksu. "Aga aitab pugimisest, lähme tantsima," sõnas näitsik ning hakkas noormeest endaga tantsuplatsi poole tirima.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2013 1:25:56 GMT 2
"Ei tule siia mind solvama. Ma olen seni jõudnud ainult paar tükki võtta," kasutas Alejandro vinguvat tooni, millega ta ehk pisut üle pingutas. Alejandro hakkas selle peale naerma, kui Helenale alguses üldse see kohale ei jõudnud, et tüüp ainult noris. "Ja sinul on pikad juhtmed," sõnas kutt seejärel. Ale ei jõudnudki Helena ettepanekule kuidagi reageerida, kui näitsik teda ühel hetkel juba endaga kaasa tirima hakkas. Kuna Luis vastu puiklema ei hakanud, olidki mõlemad peagi tantsuplatsil.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 3, 2013 2:56:36 GMT 2
"See toit ei jookse sul eest ära," muigas Helena. Pealegi oli süüa päris palju ja seda võis ehk ülegi jääda, kui mõni külaline just päris näljane polnud. "Ära sa räägi," turtsatas neiu, kui Alejandro ütles, et tal on pikad juhtmed. Eks tuli ka Helenal ka neid hetki ette. Vähemalt oli ühe nahaalse liigutuse abil tantsupartner leitud ja Helena ei pidanudki kuskil üksi kükitama. "Ega ma sind selle siia tirimisega ära ei ehmatanud?" küsis Helena, suutmata tagasi hoida naeruturtsatust.
|
|