25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 21, 2013 0:43:04 GMT 2
Pärast pikka ootamist oligi Diana jaoks kätte jõudnud tema elu kõige ilusam päev. Öö veetis naine oma vanematekodus ja ärkas siis hommikul vara, et duši all käia ning siis end valmis sättima hakata. Naise enda õde, kes oli ühtlasi peapruutneitsi, oli juba varakult Dianale sättimisel abiks. Natuke hiljem saabus ka teine pruutneitsi Helena, kes otse muusikavideo võtetelt oli tulnud, pärast teda veel kaksikutest pruutneitsid, kes olid mõlemad Diana ülikooliaegsed kursusekaaslased. Sättimine läks kiiresti, sest naised rääkisid samal ajal igasugustest asjadest ning nalja sai ka päris kõvasti. Tänu sellele suutis ka Diana natuke rahulikumalt võtta ja vähem närveerida. Siiski ei suutnud Diana viimasel hetkel oma kleidi juurde ehteid leida ning selle otsimise tõttu saabus naine oma pulma ka väikse hilinemisega. Tseremoonia toimus kell kaks päeval Jimenezte maja taga rannas. Isa käevangus jalutas Diana randa tehtud altari ette, ees väiksed lilleneiud, kes lilleõisi maha puistasid. Tseremoonia oli ilus ning võttis nii mõnelgi külalisel pisara silma. Lõpuks said aga vanded vahetatud, sõrmused sõrme ja suudluski jagatud. Pärast võttis noorpaar vastu veel õnnitlusi ja siis suunduti juba Jimenezte tagaaeda afterpartyle. Aeda oli tehtud väike lava, kus mängis bänd. Lava ees oli tantsuplats ning eemal olii telk, kus olid valgete linadega kaetud ümmargused lauad. Söögist puudust ei tulnud ja kõik võisid võtta, mida tahtsid. Kuna Diana tundis, et nüüd oleks väga hea aeg pruudikimbust vabaneda, lasi ta kõigil vallalistel tüdrukutel enda juurde koguneda ja viskas selle lõpuks õhku. Läks küll pisikeseks kaklemiseks, kuid kimp maandus ei kellegi muu kui Helena süles, kes isegi ei pingutanud, et seda kätte saada. Pidu polnud veel kuigi kaua kestnud ja oli ilmselt aeg, et noorpaar nüüd oma Esimese tantsu tantsiks. Selleks tuli aga Shawn üles leida ning nii läkski Diana meest otsima. Pruudi näole ilmus naeratus, kui ta oma abikaasa lõpuks üles leidis. "Siin sa oledki," lausus ta. DianaPruutneitsidOT: Kõik karvased ja sulelised, kes on Diana ja Shawniga mingitki moodi seotud või leiavad mõne hea põhjuse kontvõõrana pulma tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 11:28:54 GMT 2
Shawn oli maganud korteris, kugi ega ta just väga palju magada ei saanud, sest väike ärevus oli ikka sees. Tema jaoks oli tegemist ju lausa teise pulmaga. Võiks ju arvata, et seega on tal asi selge ja kõik palju lihtsam, aga ei. Shawn lootis südamest, et see abielu jääb tal kenasti püsima ega lõppe nii nagu tema eelmine. Pigem oli tal väike pinge peal, sest kõik külalised ju teadsid väga hästi, kuidas tema esimese abieluga läks. Shawnile olid hommikul mõtete mujale viijateks tema ema ja kaks sõpra New Yorgist. Üks neist oli tema meeskonna kaaslane pesapallist ja teine inimene, kes on tema kõrval olnud peaaegu terve tema elu aja. Tema oli ka Shawni isameheks. Veel olid pruutneitsitega altari juures muidugi Diana vend ja Matthew, kes oli mingil määral Shawniga samas paadis.
Shawn oli kenasti õigeaegselt juba rannas ootel, kuid Diana suutis ikka natuke hilineda, tekitades mehele juba pisikese paanika. Õnneks läks siiski kõik imeliselt. Kui alguses käisid mehe silmad külaliste ja ranna vahet, siis tema tulevase abikaasa ilmumisel oli kogu Shawni tähelepanu Dianale suunatud. Ta nägi lihtsalt vapustav välja. Oli raske enda silmi kellelegi teisele viia. Kui Hector oli enda tütre juba mehele üle andnud, hakkas Shawn ka juba rahulikumalt võtma, sest enam ei olnud palju jäänud. Kõik läks lihtsalt liiga kiiresti. Juba olid sõrmused vahetatud, tõotused öeldud ja üks magus suudlus jagatud.
Nüüd oli Dianast saanud Ramirez ja nad olidki abielus. Kuigi palju aega nad koos veeta ei jõudnudki pärast tseremooniat, sest pärast õnnitluste saamist kadus naine juba kuskile ära ja Shawn jäi külalistega juttu ajama. Peol kostis nii hispaania keelt kui ka inglise keelt, aga siiski oli pidu korraldatud inglise keeles, sest mitte kõik külalised ei räägi Shawni ja Diana emakeelt. Pruudikimbu viskamise vaatas mees ära, sest see oli tema arvates väga lõbus tava. Muidugi ei läinud see alati täide, aga mõnikord see siiski läks nii. Näinud, kes kimbu kinni püüdis, ilmus mehe suule kerge muie. Ta teadis nii palju, et tegemist oli Daniela parima sõbrannaga.
Edasi kadus mees rääkima enda isamehe ja emaga, kes samuti teineteist tundsid ja seega said nad üle pika aja jälle koos mõnusalt juttu ajada, kuni Diana nende juurde ilmus. "Kus mujal..." sõnas mees tasasel häälel, asetades enda käe ümber enda naise ning vajutades tema põsele ühe kerge musi. "Eres hermosa," lausus Shawn, kes ei väsinud kinnitamast, et tema abikaasa nägi lihtsalt sõnu seletamatult ilus välja. Ta ei unusta seda päeva mitte kunagi. Kõik oli siiani lihtsalt liiga ilus olnud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jul 1, 2013 12:03:26 GMT 2
"Ma juba kartsin, et pugesidki minu eest peitu," lausus Diana naljatlevalt. Kuna külalisi oli ikka omajagu, polnud ju üldse raske nende sekka ära kaduda. Saanud väikse põsemusi, muutusid pruudi põsed kergelt roosakaks ja naise näole ilmus naeratus. "Meelitaja," ütles ta turtsatades Shawnile. "Äkki läheks ja tantsiks nüüd Esimese tantsu ära?" tegi Diana ettepaneku. Oli ka aeg. Siis võis varsti selle ilusa telgis ootava tordi ka lahti lõigata, kuigi seal oli juba külalisi, kes midagi niisama natuke näksisid.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 12:11:09 GMT 2
Connor oli väga üllatunud, kui ka tema ühel päeval oma postkastist ilusa pulmakutse leidis. Dianaga ta oligi kohtunud haiglas, kus nad mõlemad töötasid. Vahepeal tuli ette olukordi, kui neil oli vaja koos töötada ja nii saidki neist lõpuks sõbrad. Selleks et täna pulma jõuda, oli mees sunnitud töölt vaba päeva võtma, kuid ta ei tahtnud sõbra pulmast ka puududa. Oma kaaslaseks oli Connor valinud Rae, sest kuigi ta teadis pruuti ja tema perekonda, oli pulmas ka palju tema jaoks võõraid inimesi. Eriti meeldis mehele see, et tseremoonia peeti kiriku asemel rannas ja ka afterparty tõotas tulla vinge, kuigi see oli alles alanud. Eemalt vaatas Connor pruudikimbu viskamist ning see, kuidas nii paljud tüdrukud justkui kaklesid selle nimel, pakkus mehele kõvasti nalja, kuigi kimp maandus neist üldse kõige rahulikuma käes. Nüüd kõndis Connor lihtsalt Jimenezte aias ringi, otsides pilguga Rae'd, kes kuhugi külaliste sekka ära oli kadunud. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 12:42:03 GMT 2
"Jah, sest paarkümmend minutit abielu sinuga oli juba minu jaoks liiga raske," naeris mees, vaadates Dianale lõbusalt otsa. Ilmselgelt oli tegu puhta valega. Tal ei saa sellest naisest kunagi villand. "Ma lihtsalt räägin tõde," õigustas Shawn enda sõnu. Pole ta mingi meelitaja... okei võibolla mõnikord, aga mitte täna. "Nagu proua Ramirez soovib," teatas peigmees ning võttis naise endale käevangu. Silmadega sai bändile kiiresti selgeks tehtud, mis saama hakkab. Pulma vedav õhtujuht andis kõigile teada, et tantsuplats puhtaks tehtaks, et paar enda Esimese Tantsu ära saaks teha. Jõudnud tantsupõranda keskele, täitis tagaaeda hetkeks pisike vaikus, enne kui muusika käima hakkas. Juba esimestest nootidest oli aru saada, et tegmist oli klassikalise Notting Hilli filmimuusikaga - When you say nothing at all. See oli mõnusalt suvise ja kerge meloodiaga, aga samas väga kena. Pealegi olid Shawn ja Diana kunagi seda filmi vaadanud ja see oli üks nende esimesi filmikaid koos. Igati sümboolne ja kaunis.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 12:51:18 GMT 2
Peapruutneitsina oli Danielal enda õe pulmaga käed jalad tegemist täis. Ta pidi tegema ka palju koostööd Shawni isamehega, mis oli neiule paras enese ületus, sest ta ei ole tavaliselt võõrastega kohe väga vaba suhtleja. Õnneks sujus kõik väga hästi ja sellest sai tüdruk ka kinnitust, kui ta tantsupõranda ääres enda õekest Shawniga enda Esimest Tantsu tantsimas nägi. Loodetavasti on nende abielu pikk ja õnnelik. Hetkel paistis nende silmis ainult armastus ja austus teineteise vastu. Loodetavasti vaatavad nad teineteist ka mõnekümne aasta pärast samamoodi. Dani suule ilmus soe naeratus ja ta noogutas vaikselt, justkui leides, et kõik on täpselt nii nagu olema peab.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jul 1, 2013 12:56:16 GMT 2
"Wow, ma poleks arvanud, et sulle nii ruttu juba pinda käima võin hakata," tegi Diana hetkeks suured silmad ja puhkes ka naerma. Tegelikult oli see lihtsalt pruudi vastulöök Shawni norimisele. Tjah, mõnikord võib mees ise ka paras laps olla. Kauaks noorpaar niimoodi jagelema ei jäänudki, vaid seadis sammud tantsuplatsi poole. Diana näole ilmus naeratus, kui ta tundis ära muusika, mille saatel nad tantsisid. Panemata tähele ümber sähvivaid fotokavälke, ümises Diana vaikselt viisikest kaasa, tumedad silmad Shawni omadel. Ilmselt oligi naisel praegu silmi vaid oma abikaasa jaoks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 1, 2013 13:05:16 GMT 2
Helena oli üks esimestest, kes pulmakutse sai, kui Daniela selle talle ühel päeval kooli tõi. See oli juba hea mitu kuud tagasi. See oli juba teine pulm, mida Helena külastanud on, kuigi eelmises oli ta peaaegu et kontvõõras, olgugi et ta pidi seal ainult laulma. Neiule tuli suureks üllatuseks see, kui Diana palus ka tema endale pruutneitsiks. No muidugi, tegelikult teadis naine ka teda rohkem ning Helenale meenus eelmine suvi rannas, kui ta enda venna, Daniela ja Dianaga ühe kena võrkpallimatši maha pidas. Seda tahtis ta korrata, kuigi nüüd leiaks Daniela oma raseduse tõttu rakendust pigem kohtunikurollis.
Eile algasid Westside'il Helena muusikavideo võtted ning terve eilse päeva ta veetiski video jaoks erinevaid kaadreid filmides. Filmimisele läks ta ka täna hommikul, kuid tegi lühema päeva, et pulma jõuda. Tseremoonia Helenale meeldis ning tõi neiule pisaragi silma. See oli nii ilus ja pani näitsiku enda samuti pulmadele mõtlema - ta tahtis, et tema pulmad oleksid kunagi tulevikus sama ilusad. Seda polnud Helena oodanud, et pruudikimp tema käes maandub, kuid tema esimene reaktsioon oligi pigem "Nojah, okei." Samas oli naljakas vaadata, kuidas need teised tüdrukud lausa kisklesid lihtsalt selle ühe lillekimbu pärast. Kimbu jättis Helena loomulikult endale, kuid peo lõpuni ta sellega ikka ringi käia ei kavatsenud, seega viis ta selle tuppa, enne kui Daniela juurde läks. "You say it best when you say nothing at all..." ümises tüdruk laulusõnu kaasa ning vaatas tantsivat noorpaari. "Ma ei mäleta, et oleksin kunagi veel ilusamas pulmas olnud," ütles Helena vaikselt sõbrannale. "See pulm on täpselt nagu mõni muinasjutupulm. Ma loodan, et nende abielu kestab ikka väga kaua."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 13:48:16 GMT 2
Daniela tõstis pilgu paarilt, kui Helena tema juurde ilmus. Jah, seda ütleks ka Daniela, aga eks see olegi tema kohus. Tegemist on siiski tema vanema õekesega. "Ilus on tõesti," noogutas tüdruk, "ja ma loodan seda sama. Hetkel suudan ma nende üle lihtsalt õnnelik olla." Alguses oligi ju Dani Shawni vastu olnud just selle pärast, et ta kuulis, mis juhtus tema eelmise abieluga. Ei hoidnud teda enda naise juures ei sõrmus ega lapsed. Nüüd on tal sõrmus uuesti sõrmes ja laps on ka tulekul. Loodetavasti ei kordu kõik uuesti. Öeldakse ju, et kui mees jätab korra naise, siis võib ta seda ka teist korda teha. "Ja kellega sina siis abielluma hakkad? Oled mulle midagi rääkimata jätnud või?" muigas tüdruk, vihjates lillekimbule, mille Helena kinni püüdis.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 1, 2013 14:09:31 GMT 2
"Mul on ka nende pärast hea meel," lausus Helena. Tema oli ka midagi Shawni eelmisest abielust kuulnud, kuid kuna tüdruk meest väga ei tundnud, ei olnud tal ka viimase suhtes mingeid eelarvamusi. Peaasi, et Diana õnnelik oleks. Daniela küsimus pani Helena aga turtsatama, kuni tüdruk lihtsalt naerma puhkes. "Kui mul keegi praegu oleks, siis ma arvatavasti räägiks sulle ikka sellest, nii et võid rahulik olla. Minu pulm ei tule niipea," vastas Helena, kuid jäi siiski hetkeks mõtlema. Oma jooksupartnerist võis Danielale ju rääkida, kuigi nad olid selle noormehega vaid sõbrad. "Aga ma hakkasin eelmine nädal jooksmas käima ja siis ma jooksin kokku mingisuguse Christianiga. Saad aru, alguses ma nägin teda igal pool, kus ma ka olin ja ma mõtlesin, et ta on mingisugune haige stalker, kuni tuli välja, et ta äsja kolis minu maja vastas olevasse korterelamusse, mis teeb meist põhimõtteliselt naabrid ja noh... nüüd ma käin tema ja Sissyga hommikuti jooksmas, kuigi praegu on tegelikult üsna kiire aeg," rääkis näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 17:00:02 GMT 2
"Väga tore. Polegi vaja sul kiirustada selle armumise, abiellumise ja kõige muuga," muigas tüdruk. Alles mõni aeg tagasi läks ta ju Colinist lahku ja vahepeal peab ikka enda jaoks ka aega olema. Küll see õige ühel hetkel tuleb ja võibolla nii, et sa ei pane tähelegi. "Tree Hill on nii väike, et siin võib tõesti tekkida tunne, et inimesed jälitavad sind," turtstas Dani, "aga vähemalt on sul jooksupartner, sest minust sulle ilmselgelt kaaslast ei saanud." Olid nad ju haiglas igasuguseid plaane haudunud.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 1, 2013 17:13:24 GMT 2
"Tead, sellel vallalise elukesel pole ka enam midagi väga viga," leidis Helena. "Vähemalt võin ma pärast ükskõik kellega tantsima minna, ilma et kuskilt mõni armukade mees välja kargaks ja kakluseks läheks." Õnneks polnud Helena varem mõne sellise mehega koos olnud, aga neid mehi oli ka igasuguseid. Mõni võis olla normaalne, mõni jälle pidas naist enda omandiks. Vaadates tantsuplatsil keerlevat noorpaari, tekkis Helenal endalgi soov pärast keegi endaga tantsuplatsile vedada ja mõni tants teha, aga siis ilmselt pärast seda, kui Diana ja Shawn oma Esimese tantsu on lõpetanud. "Sellest on mul natuke kahju, aga peaasi, et pisikese ja sinu endaga kõik korras oleks," lausus näitsik. "Kuidas ta elab sul üldse praegu?" tundis tüdruk pisikese vastu huvi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 1, 2013 18:08:26 GMT 2
Matthew oli üks nendest, kes pidi altari ees koos noorpaari ja pruutneitsitega seisma, seetõttu oli ta varem kohal, tegelikult jõudis ta lausa mitmeid tundi varem, kuna Danielale oli vaja mõned asjad ära viia ja hiljem täitis ta ka autojuhi rolli, tuues lennujaamast ära mõned külalised. Tund enne tseremooniat vahetas ta mugavad teksad ja T-särgi ülikonna vastu ja siis pidi ta lihtsalt ootama. Vahepeal sai mees natuke Daniela vanematega rääkida, isa paistis ka juba vaikselt leebuvat. Peale tseremooniat ja tüüpilisi traditsioone oli õhkkond jälle vabam ning mees käis mõne tuttavaga rääkimas. Lõpuks hakkas ta inimeste seest jälle üht lillat kleiti otsima, et Daniela üles leida. "Noh tüdrukud, te pärast tantsima tahate minna?" küsis Matthew lõbusalt neiude käest, pannes käe ümber Daniela piha. Võib küll ju Helenat ka tantsitada, Matt juba arvestas sellega, et millalgi võib näiteks Shawn Daniela ära röövida, et enda vastse naiseõega tantsida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 18:58:23 GMT 2
"Vahel tunnen isegi mina enda vallalisest elust puudu, mitte et mulle Mattiga olla ei meeldiks," naeris tüdruk. Eks mõlemal ole omad plussid ja miinused. Selline mees peaks ikka väga armukade olema, kes ühe tantsu pärast juba kaklema hakkaks. Aga eks leidus ka selliseid. "Hetkel on arsti sõnul kõik korras," sõnas Daniela. Vaevalt jõudis ta enda silmad tagasi pruutpaarile viia, kui Matthew nende juurde ilmus, asetades enda käe ümber tema. "Paar tantsu võib ju teha," arvas Dani, vaadates Mattile otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 1, 2013 19:03:50 GMT 2
Daniela sõnade peale hakkas Helena ka naerma. "Siis meil ongi vaja veel mõni tüdrukuteõhtu korraldada," sõnas tüdruk muige saatel. Tegelikult oli see mõte juba haiglas, kuid pole siiani teostamiseni jõudnud. Ehk pärast kooli lõppu? Kuulnud, et pisikesega on kõik korras, Helena naeratas, kuni nüüd ise ka Matti märkas. "Kuule, mul oli jah plaan keegi endaga tantsuplatsile vedada, kui noorpaar lõpetab," ütles ta Mattile.
|
|