20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 19, 2013 18:27:13 GMT 2
Jessical oli selja taga üsna pikk päev. Hommikupooliku veetis ta koolis, seejärel oli ta paar tundi Ky töö juures tal seltsis, et aega parajaks teha ning läks siis kokkulepitud ajaks õmbleja juurde kleidiproovi, kuhu ta poolteist tundi hiljem veelkord minema pidi. Vahepealse aja veetis ta hambaarsti kabinetis suu lahti lampi vahtides. Teist korda kleidiproovist vabaks saanud, käis neiu toidupoes. Seejärel käis ta korra ema juures, jutustas natuke noorema vennaga ka ning läks siis tagaaeda, kust ta Cecilia kaasa võttis. Ta kamandas koera tagaistmele, kuhu ta eelnevalt tekid oli pannud, et koer auto istmeid karvaseks ja poriseks ei teeks ning istus siis rooli. Sõit metsamajakesse võis alata. Kuna kogu planeering on veel algusjärgus, siis päris majani endiselt autoga sõita ei saa, aga see tegi koerale ainult rõõmu. Mööda metsarada majani jõudnud, lasi Jeanette Ceci rihma otsast vabaks. Nagunii ta majast kaugemale ei lähe. Jessica ise läks majja, et poest ostetud kraam ära panna. Sellega ühele poole saanud, jalutas ta maja taha, kust ta hääli kuulis. Ilmselgelt oli Sayer just seal ja ehitas midagi. Cecilia oli ka oma tee maja taha leidnud - istus ja vaatas, mida Say teeb. "Hei!" püüdis Jessie töömürast üle oma kihlatut tervitada, "Kas sa söönud oled?"
OT: Sayer
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2013 19:01:10 GMT 2
14. juunil tegi Sayer enda viimase eksami ära ja seega oligi esimene ülikooliaasta selja taga. Polnudki nii hull, kui välja jätta tema murtud ranne ja esimesed kuud ühikas, kus oli veider ilma Jessica ja sõpradeta olla. Nüüd oli tal aga ees tervelt kaks kuud vabadust, et seda koos enda kihlatu ja sõpradega veeta. Tööd Rufus selleks suveks endale planeerinud ei olnud, aga ta lubas Maxile, et kui väga vaja on, siis võib ta mõne üksiku vahetuse GPB's teha. Tema selle suve suurim huvi oli siiski metsamaja, milles ta nüüd juba väga suurt potentsiaali nägi. Pärast seda külastust, kui Jes selle maja kui elamisvarjandina välja pakkus, hakkas Say juba vaikselt jooniseid tegema. Nüüdseks oli tal juba selge, milline maja olema peaks. Ta tahtis säilitada enda vanaisa majatüübi, mitte seda mingiks suureks luksusmajaks ümber teha, kuid samas tahtis ta, et hoone oleks elamiskõlblik aastaringselt. Kamin oli seal ju tegelikult olemas. Oli vaja lihtsalt vanad puulauad ilusate palkide vastu vahetada, kindlam katus peale panna ja hoonet soojustada. Kaks suuremat probleemi olid elekter ja vesi. Neist esimese asjus olid juba asjad vaikselt käimas, kuid see maksis suurt raha. Veega polnud nii raske, sest kaev oli majale lähedal. Seega polnud see kõige keerulisem.
Rufus oli kodus olnud kõigest viis päeva, kuid juba on ta majakesega hõivatud. Õnneks käis Jessica tal siin pidevalt külas, kuigi ega noormehel ei olnud midagi ka üksinda nokitsemise vastu. Jahimehed, kellega tema vanaisa elades läbi käis ja kes pärast mehe surma tema maja enda metsamajakesena kasutasid, lubasid Sayerit palkidega varustada, aidates teda ka ehitamisega. Seega olid hoone vanad mädanenud välislauad juba asendatud kenade palkidega. Selle tööga said mehed hakkama siis, kui Say veel viimaste eksamitega jändas. Kuna ilma prognoos oli nädala lõpuni hea, siis otsustas Rufus hakata katusega jamama. Sees saab töid ka hiljem teha. Hetkel tegeles ta vanade katusetükkide alla loopimisega. Need langesid tõesti üsna suurt müra tekitades suurde puidust kasti, mis oli üsna rohmakalt spetsiaalselt selle jaoks tehtud. Märganud maja taga liikumist, peatas Rufus korraks enda töö ning vaatas alla. "Hei," lausus noormees, tõmmates samal ajal käeseljaga üle otsmiku. "Ega ei ole küll," sõnas Sayer, ronides mööda redelit alla maale tagasi. Ta tervitas Ceciliat paari patsutusega ning jalutas siis enda kihlatu juurde. "Ma annan sulle nüüd ühe tolmuse ja higise kallistuse, " muigas Rufus, emmates tüdrukut tugevalt ning vajutades tema otsmikule ühe musi. "Mida head sa siis tõid?" astus ta Jessicast eemale, eemaldades enda töökindad ning visates need eemale ühe kivi peale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 19, 2013 20:11:23 GMT 2
Seda Jessica arvaski - Sayer ei leia jälle töö kõrvalt aega, et süüa. Aga sellepärast tema seal pendeldabki - käib vahepeal mehe tööd segamas, et noormees vahepeal ikka puhkaks ja sööks ka. "Eks tuleb leppida," lausus Jessie muiates. Ei see teda tapa. "Emps tahtis mulle ahjukartuleid sisse sööta, aga mul lakiti hambaid, niiet ta pakkis kaasa. Teen kurgist ja tomatist salati või lõikad niisama kõrvale?" Jes hakkas toa poole liikuma, teades, et Sayer järgneb talle kohe. Ceciliat ta kaasa ei kutsunud - vaadaku ise, kas jääb õue või tatsab järele. Ukse juures nägi ta tühja kaussi, mille ta ükspäev Ceci jaoks välja tõi - koerale jooginõuks. "Kas toas vett on veel?" uuris Jessica. Kui ei ole, eks siis tuleb kaevu juurde minna. Say tahab ilmselt enne söömahakkamist käed ja näo ära pesta.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2013 20:27:16 GMT 2
No kuidas sa lähed vahepeal sööma, kui sul nii suur soov ehitada on. Ei saa ju asja pooleli jätta, siis hakka uuesti pärast seda motivatsiooni otsima. "Lakiti hambaid?" kergitas Sayer küsivalt enda kulme. Sellist asja pole tema veel lasnud enda hammastega teha. Õnneks on ta üldse vähe hambaarsti külastanud. Terved hambad, mis teha. "Ma võin niisama kõrvale ka lõigata," arvas Rufus ning jalutaski tüdrukule järele, kuid majja ta peaaegu ei jõudnudki, sest enne oli vaja veel vett tuua. "Ei ole veel, aga ma kohen toon," sõnas noormees ning astus kööki, et sealt pang võtta ja siis kaevu juurde kaduda. Esimese pange täie vett kulutas ta enda käte ja näo loputamiseks ja alles teise tõi ta tuppa, valades veel enne Cecilia topsi natuke külma kaevuvett. Asetanud pange enda endisele kohale, jalutas ta kappide juurde, otsides ühe taldriku, sest nagu ta aru sai, siis Jessica süüa ei tahtnud. "Mis sa siis täna ära tegid? Kuidas on üldse juunikuus veel koolis käia?" uuris Sayer ning istus laua taha. Hetkel nägi majake seest üsna sassis välja, sest seintelt olid kõik asjad maha võetud ja pandud kastidesse, mis asusid lihtsalt põrandal. Seinal olevad köögikapid olid samuti põrandal. Oli vaja ju vana ja praktiliselt tuult läbilaskvad seinad uuesti teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 19, 2013 21:09:13 GMT 2
Jessica külastab hambaarsti suhteliselt harva - korra aastas kontrollis käib. Rohkemaks ta vajadust ei leia. "Mhm," noogutas Jessica, "hambatohtril polnud muud teha ja siis käis välja, et lakib mu hambad ära. Üsna mõttetu värk, aga halba ei tee." Ennetab, ei muud. Kuulnud, et salatit ei ole vaja ilmtingimata teha, leidis Jessie, et ta ei pea midagi tegema. "Ma ootan majas," lausus Jes, kui Sayer vett tooma lubas minna. Ta istus ühele põrandal olevale seinakapile ja passis vastasseina kuni Sayer vett täis pangega saabus. "Ajasin koolis viimaseid hindeid taga ja ühes konsultatsioonis viibisin ka. Su õel käisin töö juures seltsis ja kaks korda käisin kleidiproovis ja siis hambaarst. No ja ema juures käisin ja Marciga lobisesin ka. Ta tahab isa juurde minna pärast mu lõpetamist. Ma lähen siis ilmselt temaga koos ja kui sa viitsid, siis tule ka. Ma sundima ei hakka, mainin lihtsalt ära, et mulle meeldiks, kui sa tuleksid," rääkis Jessica. Ei teinud ta täna väga midagi ära. Niivõrd-kuivõrd. "Hullult palju käin ka seal, eksole," turtsatas Jessie. Õppetööd kui niisugust enam pole - konsultatsioonid ainult. "Aga üldiselt on tüütu," tõdes Jeanette.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2013 21:19:51 GMT 2
"Kuule, ma näen seda enda õde nagu kuuvarjutust. Vahel tekib küsimus, kas ta üldse veel Tree Hillis viibib," muigas Sayer. Tundus, et neil mõlemal oli pidevalt midagi teha. "Lausa kaks kleidiproovi. Said siis selle vähemalt valmis?" uuris Sayer. Küll meestel on ikka hea. Ülikond selga ja asi korras. Tüdrukud tegelevad veel kleitide, kingade, soengu ja meigiga. Ahh seda jamamist. "Kui kauaks te plaanite jääda?" uuris Sayer. Oleks mõnus ju natuke tüdruku isa ja vennaga aega veeta, aga samas tahtis ka see maja ehitamist. Ega ta ise valmis ei saa ju. "Kujutan ette," muigas Rufus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 19, 2013 21:46:53 GMT 2
"Ma olen viimasel ajal teda ainult siis näinud, kui talle töö juurde läinud olen. Muul ajal on ta Nate'iga. Ma ei saanudki aru, kas ta koliski nüüd tema juurde või lihtsalt ööbib seal koguaeg," rääkis Jessica. "Päris valmis veel ei ole. Paari-kolme päeva pärast peaksin uue proovi teda saama ja siis peaks valmis olema." Jääb loota, et on ka, sest Jessica tahab juba lõpptulemust näha. "Ma Marci kohta ei tea, aga üle nädala ma ei ole. Sul selle vastu pole midagi, kui ma Kyle'i pärast Tree Hilli kaasa võtan?" Jessicale hea võimalus väikese poolvennaga segamatult aega veeta. Pealegi lubas ta vennale, et õpetab ta vibu laskma. Kus mujal veel harjutada, kui Sayeri ehitatud rajal?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2013 22:06:31 GMT 2
"Need kaks on küll vist kogu aeg ninapidi koos," turtsatas Sayer. Ju siis on nii suur armastus, et ei saa paari tundigi eraldi oldud. Loodetavasti ei tule Ky varsti noormehe juurde jutuga, et ta onuks saab. "Mis sul seal siis niiii palju proovida on?" küsis noormees lõbusalt muiates. Õmbleja siis ühe korraga ei saa asja õigesti teha või? Vähemalt näeb Jessica loodetavasi siis enda kleidis ilus välja. "Nädalaga saaks siin päris palju ära teha..." mainis Roof, vaadates majas ringi, mis praegu väga segamini tundus, "aga ma ei tea. Ma annan sulle vast homme teada." Sayer oli vahepeal juba sööma hakanud ja alles nüüd sai ta aru, et kõht oli tegelikult päris tühi. Tüdruk tuli ikka väga hea ajastusega. "Nii kaua kuni ta kogu su tähelepanu endale ei röövi, võid ta kenasti siia tuua," teatas kutt, vaadates Jesile otsa. Mis tal ikka selle pisikese poisi vastu olla saab. Pealegi ta ju teab, et Jessie tahab temaga aega veeta ja Tree Hillis on tal selleks hea võimalus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 19, 2013 22:38:10 GMT 2
"Kylie kardab, et ta jääb Nate'ist ilma, kui iga vaba hetke temaga ei veeda," lausus Jessica, "ja see teeb mu tegelikult murelikuks. Kylie rääkis, et Nathaniel on viimasel ajal palju Bekah'ga koos ja on lapsest igati rohkem vaimustuses kui varem. Kardab, et Nate jätab ta maha, kui laps sünnib." Proovimise küsimuse peale Jessica turtsatas. "Ülikooli lõpuks laseme sulle ülikonna õmmelda ja siis sa mõistad," lausus Jes muiates. Nädalaga jõuaks tõesti palju. Jessica vaatas samuti pilguga majas ringi. "Meil ei ole kiiret," lausus ta siis. Nädal siia-sinna. "Eks ta suurema osa ikka röövib, aga ma luban, sinule jagub ka," ütles Jeanette, tõugates end kapilt maha. Ta tegi paar sammu, et Sayerini jõuda ja pani siis oma käed ümber tema.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2013 22:55:36 GMT 2
"Täitsa jama siis," lausus Sayer, "aga ma arvan, et see neid nüüd küll ei päästa, kui nad kogu aeg koos on. Kui Nate kavatseb ta maha jätta, siis see koos oldud aeg vaevalt teda peatab." Ta on lihtsalt nii palju kordi juba ise kedagi maha jätnud või kellegi teise poolt maha jäetud, et ta on juba selgeks saanud, et väe võimuga sa kedagi enda juures ei hoia. Kui suhe ei ole loomulikult tugev, siis ei ole mõttet seda ka niisama elus hoida. See pigem väsitab, kui toob rõõmu ja rahulolu. "Miks ma peaks laskma kellelgi endale ülikonna õmmelda? Ma ostan poest esimese, mis mulle normaalselt istub," turtsatas Sayer. Tüdruk on ta garderoobi näinud küll, mis koosenes paarist pusast, mõnest teksade paarist ja T-särkidest. Mitte midagi väga kallist. "Välitööd võiks ikka suvega ära jõuda teha. Seest on võimalik hiljem ka nokitseda. Rääkides välitöödest. Ma saan aru, et kuur/ait võiks ikka alles jääda, aga see väiksem majake, mis praegu sodi täis on? Sellest saaks teha suveköögi, mingi suvemajakese või lammutame lihtsalt ära?" vaatas Rufus Jessicale otsa. Ta ehitab seda maja siiski neile mõlemale. "Tore oleks. Siis ta võib minu poolest tulla," muigas noormees, tundes peagi neiu käsi ümber enda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 20, 2013 10:55:32 GMT 2
"Seda ma ütlesin Mirthile ka, et ta ei saa Nate'i enda küljes hoida - kui kutt tahab minna, siis nii on. Ma loodan ainult, et ky seda tõsiselt ei mõelnud, kui ütles, et kui ta Nate'ist ilma jääb, siis hakkab nunnaks. Samas, ma ei usu, et Nate ta jätab - vähemalt nii palju kui mina neid koos näinud olen, siis Nathaniel ei saa temalt silmigi," rääkis Jessica, kes arvas, et Ky on lihtsalt liialt oma minevikus kinni - kardab, et ajalugu kordub. "Et sa teada saaksid, miks ma nii palju kleidiproovis käima pean," muigas Jessica. Sayeri kehaehitus on tõesti selline, et ta leiab poest ülikonna, mis talle hästi istub. Jessie'le sobiks vist iga kleit, mis tema mõõdule on, aga küll ei sobi lõige või siis värv või mingi täiesti ebaoluline detail, mis ainult teda häirib. "No katsume jõuda, sul minu jaoks ka mõni töö on?" uuris Jes. Või on ta endiselt liiga väike ja nõrk, et praegu aidata? "Selle väiksema...ma ei tea, maha lammutada ei raatsiks. Sellega pole praegu kiiret, ma annan teada, kui ma välja mõtlen, mida sellest teha." Jessica toetas oma pea Sayeri seljale. "Ega ma muu vastusega poleks leppinud ka," vastas Jes naeratades.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2013 16:52:18 GMT 2
"Ky ja nunn?" turtsatas Sayer, kuid üritas siis tõsisema ilme jälle näole manada. Ei saanud enda õekese olukorra üle nalja teha praegu. "Parem oleks kui ei jätaks... Nate'ile endale," sõnas noormees, sest kutt ise ju käis tüdrukul järel, et too temaga käima hakkaks ja kui ta nüüd enda eksi juurde tagasi jookseb, siis see näitab ainult Nathanieli püsimatust. Või siis kasutas ta lihtsalt Kyd sellel ajal ära, kui Bekah rase ja igav oli, et saaks natuke lõbutseda. Igal juhul jätaks see kutist väga nõmeda mulje. "Sa oled lihtsalt liiga nõudlik ja pead selle pärast palju kleidiproovis käima," muigas noormees, vaadates enda kihlatule otsa. Rufus keskendus mõneks ajaks jälle söömisele. Taldrik hakkas juba vaikselt tühjemaks jääma ja kõht täis saama. "Sa võid ju koos minuga katust lammutada," pakkus Say, "muidugi ei tasu liiga suurt tükki võtta. Muidu lendad koos sellega alla. Aga sa võid ka lihtsalt kuuri korrastada." Naeratanud kergelt, asetas Roof ühe käe neiu omale, mis ümber tema oli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jun 25, 2013 9:06:35 GMT 2
"Ta peaks enne muidugi kõvasti oma patte andeks lunima, aga ma tõõõõõesti loodan, et Ky ainult kujutab ette, et Nate ikka veel või jälle Bekah'st huvitatud on. Eks aeg näitab." Seda, kas see Nate'ile parem on, ei oska Jes öelda. Kas see Kylie'le parem on, seda Jes ka ei tea. Loodetavasti pole Mirth Nathanielile ainult aseaineks. "Ma ei ole liiga.. või olen?" alustas Jessica lauset protestiga, lõpetades selle kahtleva küsimusega, kortsutades kulmu. "Ma tahan ainult, et see kleit mulle hästi istuks," kehitas Jessica õlgu, "mis siis, et ma seda ainult ühe korra kannan. Piltidelt vahib pärast seitse järgmist põlvkonda, milline ma gümnaasiumi lõpetamisel välja nägin." Mis ajas Jessicat teiste arvamus huvitab? "Sellisel juhul ma tulen katusele," otsustas Jessica. Kuuriga pole kiiret, aga mida kiiremini nad saavad majalt vana katuse pealt, seda kiiremini saavad uue paika.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 11:35:13 GMT 2
"Kas mu õekesel on siis tõesti niii palju patte hinge taga?" küsis Sayer kergelt enda kulme kergitades. Ega ta ju tegelikult väga paljut Ky kohta ei teadnud, aga aeg-ajalt olid nad ikka rääkinud ja teineteist tundma õppinud. Tegelikult oli ju tüdruk küll Tremblay nüüd, aga ega ta kodus just eriti palju aega ei veetnud. Nii kaua kuni tal pahandusi ei ole, ei ole Claire selle kohta veel midagi halba öelnud. "Oled, aga siis tulebki kenam kleit," muigas mees, hakates kergelt naerma. Jes nägi enda kortsus kulmuga täitsa armas välja. "Sa muretsed juba enda laste ja lastelaste arvamuse pärast? See on küll midagi uut," arvas Rufus. "Eks sa tule siis minuga katusele, aga palun ürita terveks jääda," sõnas noormees ning pistis veel viimased palukesed endale suhu. "Aitäh selle maitsva lõuna eest," lausus Say, vaadates Jessicale otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jul 11, 2013 13:24:00 GMT 2
"Üle poole aasta juba, aga endiselt veider on kuulda sind Mirthi enda õeks nimetamas," lausus Jessica. KUI palju kordi ta oma vanematele rääkis, et nad võiks Kylie lapsendada, aga ei midagi. Tema vanemad polnud nõus. Eks see, et nad nüüd lahus on, näitas selgelt, et ega see poleks tõesti kõige mõistlikum tegu olnud. Vanemateta jäänud lapsele ilmselt väga valus löök, kui kasuvanemad lahku lähevad. "Pisipatte kindlasti, aga ega neist ei räägita," muigas Jessie. Kõigil on. "No kõigele tuleb mõelda," turtsatas Jessica. Ega lapsed ja lapselapsed tulemata jää. Või jäävad? "Täna kokka," lausus Jes. Küll kunagi tuleb ka see aeg, kui Sayer saab Jessica valmistatud maitsvaid roogasid süüa. Seni aga võib Jes möödaminnes ema juurest süüa tuua küll.
|
|