|
Post by Deleted on Jun 12, 2013 23:08:11 GMT 2
Tänu koolitulistamisele korraldati Tree Hillis nädalane koolitus, millest võtsid osa kõik kooliarstid North Carolinas. Lisaks mõned õpetajad, kellel soovi oli. Kogu õppus kestis nädala, alustades kolmandast juunist ja lõpetades üheksanda juuniga. Päevad olid pikad ja võeti läbi palju erinevaid olukordi, alustades varjumisest ja lõpetades erinevate haavade sidumise ja õmbelmisega. See kõik oli väga hariv ja aitas paljudel arstidel meelde tuletada kunagi ammu ülikoolis õpitut. Ka Carrie tegi terve selle nädala rasket tööd ning tundis viimasel päeval, et kogu tegevus tuli ainult kasuks. Lisaks enesekindluse andmisele, pani see Carriet mõtlema sellele, et ta võiks minna edasi õppima, et hakata hoopis haiglas töötama. See tooks rohkem raha sisse ja ta saaks päevas rohkem teha, kui mõnele õpilasele tunnist vabastust kirjutada. Pärast koolitust toimus veel kogu ürituse kokkuvõtmine ja kaheteistkümnendal juunil toimus Hiltoni hotellis pisike õhtusöök, kus terve see nädal kokku võeti. Alguses oli asi ametlikum, aga õhtul läks vabamaks. Carrie sattus rääkima Aleciga, kes oli Tree Hilli haiglas kirurg. Oli mõnus rääkida mehega, kes oli samal ajal tark, vaimukas ja nägus. Õhtu lõppedes viis mees Carrie isegi ilusti autoga naise kortermaja ette, soovides talle ilusat õhtut ja kinkides talle ühe põsemusi. Astunud autost välja, tundis naine ennast nagu mõni kooliplika, kes on just enda esimeselt kohtingult tagasi tulnud, kuigi ta ei käinud juba ammu koolis ning tema poeg ja poiss-sõber ootasid teda üleval korteris. Raputanud enda pead, jalutas naine majja. "Poisid, ma olen kodus," hõikas naine, kui ukse enda selja tagant sulges. Carrie oli silmnähtavalt heas tujus. Eks ta oli natuke võtnud ka, aga asi ei olnud siiski selles. Eemaldanud enda kontsad, tippis naine elutuppa, toetades ennast vastu seina. "Pitsa? Tõesti? Kui ma ütlesin, et sa Clyde'ile süüa teeksid, siis ma ei mõelnud tellitud toitu, vaid korralikku toitu. Seda te siin terve nädala söönud oletegi, jah?" lausus naine, silmates elutoa laual avatud pitsakarpi, milles oli pooleldi söödud pitsa. Carrie oli terve nädala väga hilja koju jõudnud ja seega olid poisid tihti juba voodis. Nüüd sai ta aga vaikselt suve nautida. Sai vabamalt võtta... või siis mitte. "Issand jumal, mis kell on. Clyde sa peaksid juba voodis olema, mitte videomänge mängima," sõnas Carrie ning jalutas diivani juurde, istudes enda poja kõrvale ja kinkides talle ühe kallistuse ja musi, mille üle poiss kohe torisema hakkas, sest kaotas enda mängu. "Ongi aeg magama minna," lausus ema pojale, tõstes seejärel enda silmad Sethile.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jun 12, 2013 23:24:17 GMT 2
Seth mõtles viimasel ajal üha rohkem tulevikule, ta teadis, et peab kiirelt endale ameti tagama, et toetada end ja Carriet. Valikuid isegi oli, kuna poiss suutis end kokku võtta ja hästi õppida. Eks oli suur roll ka Carrie ja Trey toetusel, keda mees juba mõttes vennaks kutsus. Veider, kui palju oli muutunud sellest ajast, kui noormees ilmus Trey uksele ja palus mehel mõnele sotsiaaltöötajale vajadusel valetada. Nüüd pidi ta tänama venda, et too keeldus ja pani Joshua isegi narkootikumidest loobuma. Kanepikeelust oli tal küll kahju, aga pidi õppima teisiti elama.
Juba nädal aega tegeles Seth Clyde'iga, kes sai mehega juba täitsa normaalselt läbi. Seth paluski kutsuda end eesnime järgi, sest sinna ette lisatud "onu" tekitas Joshual õõvastava tunde, et ta on neljakümnendates. Kuulnud naist ukse juures ja seejärel kohe nahutamist, turtsatas Seth. "Kuule, lõunaks tegin ma ise burgereid, täitsa hakklihast hakkasime peale, need tulid väga tervislikud, thank you very much, ja eile oli õhtuks kanasupp," rääkis Joshua. "Ta kohe läheb, ta tahtis levelit lõpuni teha, aga..." jäi Seth vaikseks, sest Clyde kaotas. "Okei, Clyde. Millalgi aitan ma jälle sind tollest raskest kohast mööda, siis saad edasi proovida. Mine viska hambad pessu," ütles Josh naeratusega, mille peale poiss vannituppa kadus. "Kas lõpuks on su koolitus läbi?" uuris Joshua, kui nad kahekesi jäid. Ta ei näinud viimasel ajal Carriet enam üldse, tihtipeale oli Josh juba sügavas unes, kui kuulis naise samme, mis vaikselt hiilisid magama. "Kuidas nad üldse saavad teid nii kaua, hilisõhtuni, kinni hoida?" uuris mees edasi, aga kinkis naise huultele suudluse. "Ma võin sulle suppi ka soojendada, kui pitsa ei sobi. Clyde avastas, et ühel ta mänguloomal on nimepäev, seda pidi ju kuidagi tähistama," lisas Joshua naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 12, 2013 23:41:40 GMT 2
Carrie kuulas, mis Seth enda kaitseks kuuldavale tõi ning pidi sellega täitsa rahule jääma. Nii et ta oli ikkagi kenasti vaeva näinud ja tõesti süüa teinud. Tore, et ta enda peaaegu isa rolli kenasti sisse elas. Tuligi võibolla see üks nädal neile kahele kasuks. "Okei, sa olid väga tubli siis," parandas naine enda esialgseid sõnu, jälgides hetk hiljem, kuidas Clyde kenasti Sethi kuulas ja hambaid pesema läks. Vahepeal oli toimunud ikka suur progress edasi. "Jah, nüüd on läbi," hingas naine sügavalt välja ning võttis selle suudluse heameelega vastu. "Kõik on tuleviku heaks siiski. Meile tehti seal vahepeal ikka väikseid pause ka. See lihtsalt läks nii pikale, sest kõigil oli küsimusi ja kõigile vastati," seletas Carrie, "täna oli meil rohkem selline pidulik lõpetamine Hiltoni hotellis. Väga lahe oli. Sai kõvasti uusi tutvusi. Sattusin rääkima ühe kirurgiga meie kohalikust haiglast mm... Alec oli tema nimi. Ta oli väga lahe. Ta oli üks koolituse juhendajadest ka. Tegi mulle kõvasti reklaami, et ma haiglasse tööle läheksin, sest ma olevat kooliarsti jaoks liiga hea. Ta tõi mu kenasti koju ära ka, mis tähendas, et ma ei pidanud enda kontsadega läbi pimeda Westside'i jalutama õnneks." Naine tegi jutule üsna kiire lõpu, kui märkas, et räägib Alecist võibolla liiga suure entusiasmiga. "Küll see suslik ikka oskab rääkida, et ainule pitsat saaks," muigas Carrie, viies teema toidule tagasi. "Ma arvan, et ma söön seda sama siin. Ei ole vaja praegu vastu ööd sööki soojendama hakata," lausus naine ja võttis endale ühe pitsaviilu, hakates seda sööma.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jun 12, 2013 23:48:26 GMT 2
Joshua võttis enda ja Clyde'i suhet sõbrasuhtena, ta ei oleks suutnud olla isa eest, aga üritas näidata head eeskuju ja panna poisi tegema asju, mida lapsed peavad ebavajalikuks, aga täiskasvanud äärmiselt tähtsaks. "Finally," sõnas Josh naeratusega. "Ahsoo," ei osanud mees rohkem pika jutuvada peale kosta. Jäi tõesti mulje, et Carrie oli tollest kirurgist vaimustuses. "Ja kas sa lähed haiglasse tööle?" uuris Seth, lülitades telekamängu välja ja jättes teleka vaikselt ühe filmikanali peale, kust tuli "Peata ratsanik". Johnny Depp vallutas enda hullumeelse ilmega teleri, suurepärane. "Ehh, pitsat polegi ammu tellinud," kehitas Seth õlgu. Ta plaanis käia augusti lõpuni töökojas, kuna raha oli vaja ja aega tal oli. "Kes too Alec muidu on?" uuris Seth lähemalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2013 0:20:27 GMT 2
"Kas sulle ei meeldinudki siis see nädalane vabadus?" küsis naine muiates, kuigi ega ta nüüd noormeest kullipilguga jälgimas ka ei ole. Ta usaldab Sethi ja on arvamusel, et ta on enda minevikuga kenasti lõpparve teinud. "Hetkel kindlasti mitte. Mul oleks vaja natuke juurde õppida enne. Aga kes teab... võibolla mõne aasta pärast," kehitas Carrie enda õlgu, "seal oleks tunduvalt parem palk ja ma saaksin rohkem inimesi aidata." Eks naine üritas pitsat harva tellida, et laps ikka kodu toiduga harjuks. See oli siiski tervislikum ja enamasti ka parem. "Ma ütlesin, et ta on kirurg. Muideks ta tegi enda osa praktikast sõjapiirkondades, kui ta kirurgiks õppis. Ta elab hetkel koos enda sugulasega, kes käib ka siin kohalikus koolis... keegi Carla," rääkis Carrie, oskamata väga Sethi küsimusele ühest vastust anda.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jun 13, 2013 0:27:47 GMT 2
"Noh, ära tüütas," vastas Josh naeratusega. Igav oli pidevalt üksinda olla, Clyde'iga ka just huvitavaid arutelusid ei saanud väga arendada, ta tahtis ikka rääkida näiteks lihavõttejänesest või millestki sellesarnasest. Seth kuulis seda vaimustust Carrie hääles ja mehe naeratus muutus pisut väiksemaks. Sellel kirurgil on kindlasti rohkem pakkuda kui Sethil. Tal on kindel töökoht, kindel sissetulek, ta on kindlasti naisega väiksema vanusevahega, ta ei ole paranev kanepisõltlane. Josh otsustas paranoia siiski eemale tõugata. "No eks sa ise otsustad, haiglas on kindlasti rohkem töötunde ka," arvas Joshua.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2013 0:41:19 GMT 2
"Noh, seda on küll hea kuulda," naeratas naine, "aga ma arvan, et see nädalake tuli teile kahele kasuks. Ta vist kuulab sind juba kenasti. Mingeid probleeme ei olnud?" Võibolla kui naise mõtteid ei oleks veel kergelt Aleci juures viibinud, oleks ta märganud seda muutust Sethi näoilmas. Jah, talle meeldis see kirurg ja ta oli väga kena, aga ta oli siiski Sethiga ja tal ei olnud plaanis teda maha jätta või kellegi teisega asendada. "Jah, aga samas on seal vahetused. Alec ütles, et alguses oleksin ma nagunii koos kellegi teisega ja eks nad panevad neid tunde aegamisi juurde. Ma ei pea kohe täistööajaga minema ju," seletas Carrie. Samas ei olnud see ju isegi kindel, kas ta läheb sinna.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jun 13, 2013 0:45:52 GMT 2
"Mhmh," mõmises Seth, jättes mulje, et ta keskendub filmile, kuigi tegelikult mõtles noormees, et ilmselt selle kirurgi pärast Carrie nii säraski, mitte koolituse lõpu tõttu. "Eks sa ise saad otsustada," arvas Joshua, kuigi ta ei pooldanud ideed, et Carrie hakkab koos tolle tüübiga töötama. Jah, Josh tundis end pisut ohustatuna kirurgi poolt, kuigi Seth teadis, et see on loll armukadedus. Joshua üritas seda tunnet alla suruda, aga Carrie hääletoon ja nägu olid palju rõõmsamad, kui ta rääkis Alecist. Joshua vaatas üsna tuima näoga, kuidas teleris järjekordne pea lendas ja ratsanik sellega lahkus.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2013 1:02:42 GMT 2
"See ei ole veel kindel nagunii. Lihtsalt üks mõte, mille Alec välja pakkus," kehitas Carrie enda õlgu, pugedes noormehele kaissu. Mõnus oli pärast pikka päeva lihtsalt enda armsamale kaissu pugeda. Tema praegune elu oli nii erinev sellest elust, mida ta koges viimasel aastal koos enda nüüdseks juba eksabikaasaga. Seth oli palju hoolivam ja tähelepanelikum. Carrie ootas alati koju jõudmist. "Kas sa oled väsinud?" küsis Carrie, märgates et tüüp vahib telekat ja on üsna tõsine. "Me võime magama minna. Ma olen kindel, et sa oled seda filmi sada korda juba näinud," muigas naine. Hetk hiljem jalutas nüüd juba pidžaamas Clyde elutuppa, jäädes Sethi juures seisma. "Kas sa mulle täna õhtul ka loed. Ainult kaks peatükki on veel jäänud ja ma luban, et ma ei jää enne lõppu magama," sõnas poiss nii siiralt, kui suutis. Carrie oli väga positiivselt üllatunud, et Seth tema pojale õhtuti jutte oli lugenud. Ta hakkas juba arvama, et nad mängisidki kogu aeg ainult telekamänge.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jun 13, 2013 10:02:58 GMT 2
Seth pani käe ümber naise ja toetas enda pea kergelt naise omale. "Ei ole," vastas Joshua. Ta oli õhtul joonud cocat ka veel, seetõttu oli energiat veel paariks-kolmeks tunniks. "Kuule, üks peatükk on kaheksa lehekülge pikk, eile ei pidanud sa kolmegi vastu," ütles Josh muigega, aga tõusis. "Lähme," sõnas Seth ja läks poisi magamistuppa. Mees hakkas vaiksel häälel lugema ette raamatut piraatidest, mis paistis Clyde'ile väga peale minevat. Kolm ja pool lehekülge hiljem Clyde juba vaikselt nohises ja Josh lahkus toast, tõmmates ukse tasakesi kinni.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2013 14:49:12 GMT 2
Carrie muigas, kui Seth tema poja kohta väikese nöökega kommentaari lendu lasi. Ta kippus tõesti juttude peale magama jääma. Kui Seth ja Clyde ära jalutasid, võttis naine endale veel ühe pitsaviilu ning pani elutoas pitsakarbi kinni ja viis selle kööki külmikusse. Uue ringiga tõi ta elutoast ära poiste tühjad klaasid ning loputas need kraani all ära. Jõudnud taas elutuppa, pani Carrie teleka kinni ning Clyde'i telekmängu asjad ilusti ära. Seejärel suundus ta vannituppa, kus endalt meigi eemaldas ja hambad ära pesi. "Noh, kui kaua ta vastu pidas?" küsis naine tasasel häälel, kui vannitoast just siis välja astus, kui Seth Clyde'i toast tuli. Haaranud esikukapilt enda heleda ridiküli, asetas naine enda käe ümber Sethi ning jalutas temaga koos magamistoa suunas, kuni naise mobiil kotis väikese piikastuse kuuldavale tõi. Sõnum. Carrie otsis enda telefoni välja ning lasi silmadega üle sõnumi, hakats kergelt naerma. 'Loodan, et leidsid enda korteri kenasti üles. Head ööd! - Alec'. Lükanud ühe käega magamistoa ukse lahti, astus naine sisse, trükkides samal ajal sõnumile kiiresti vastust. 'Ma soovitan sul magama minna... Head ööd! - C'
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jun 13, 2013 15:06:37 GMT 2
Kuna Sethi käsi oli ümber Carrie, nägi ta suurepäraselt, mida Alec kirjutas ja mida naine vastas. Seriously? "Kuule, kas ta nii suhtleb kõigiga või?" küsis Joshua ja tõmbas magamistoas särgi üle pea ja viskas selle pesukorvi. Josh oli pehmelt öeldes solvunud, et Carrie sellest Alecist nii vaimustuses paistis olevat. Naermine, põsed õhetasid, see pilk - Seth arvas, et tema on ainus, keda Carrie nii vaatab, ilmselt mitte. Mees läks vannituppa, tegi seal vajalikud toimetused ära ja naasis magamistuppa, et seal silmnähtavalt pahas tujus teksad jalast kiskuda ja voodisse ronida.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2013 15:31:58 GMT 2
"Kuidas nii?" küsis Carrie, vaadates Sethi kummalise pilguga, "ta oli lihtsalt viisakas ja ilmselgelt oli see sõnum rohkem niisama naljaks mõeldud." Naine ei saanud aru, miks noormees nii pahane ja torssis oli. Tal oli lõbus õhtu olnud ja nüüd suudab Seth ta tuju nii kergelt alla viia. Jäänud magamistuppa üksinda, vahetas naine enda pluuse ja seeliku öösärgi vastu. Ta tühjendas ära ka ridiküli, mida ta väga harva kasutas, ning asetas selle koos riietega kappi. "Seth?" lausus naine, seistes keset magamistuba, pilk noormeest mõõtmas, kes äsja voodisse oli roninud, "sa ei arva ometi, et mul temaga midagi on?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jun 13, 2013 19:36:01 GMT 2
"Ma ei arva midagi," ütles Seth. "Lihtsalt veider, et võõrad mehed nii hilja öösel SMS-e saadavad," lausus noormees. "Ma olen paranoiline või midagi," lisas Josh, üritades enda kahtlusi pehmendada. "Mulle lihtsalt meenus see aeg, kui me alustasime käimist. Ma saatsin ka sulle ju vastu ööd sõnumeid ja enamik meie jutte olid ka alguses lihtsalt viisakuse arvele kirjutatavat," seletas Seth. "Ahh, unusta ära," raputas noormees pead. Ilmselt ei saanud Carrie aru ja pidas meest lihtsalt armukadedaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2013 20:15:11 GMT 2
"Ta saatis mulle nii hilja sõnumi, sest me mõlemad jõudsime nii hilja õhtul koju," lausus naine, "ma ilmselt isegi ei näe teda enam, kui me just kuskil juhuslikult kokku ei juhtu." Carrie raputas enda pead ja hakkas juba voodisse pugema, kuid Sethi järgnevad sõnad jätsid ta lihtsalt voodi servale istuma. "Ah, et see on siis see, mida sa päriselt mõtled? Sa arvad, et kuna ma petsin Oscarit sinuga, siis nüüd ma petan sind kellegi teisega. Petja jääb ju petjaks, vähemalt seda räägitakse," sõnas Carrie ja tõusis voodiservalt püsti. Võibolla ei tahtnud poiss just täpselt seda öelda, aga naisele jäi täpselt selline mulje ja see tegi haiget. "Tead... ma ei olegi enam nii väsinud," mainis naine, jalutades kapi juurde, kus ta endale teksad jalga tõmbas ja öösärgi pluuse vastu vahetas. Üks soe pusa veel selga ja ta oli valmis minekuks.
|
|