|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 23:41:30 GMT 2
Noh, oodata tuleb tüübil veel korralikult, sest nad pole praegu isegi vaaterattal veel ära käia jõudnud. Ja vaevalt seegi nende viimaseks külastatavaks atraktsiooniks jääb. Rae kuulas Connori juttu ja muigas kergelt, kui mees talle ühe huvitava küsimuse esitas. "Esiteks meeldib mulle oma muusika, kuid miks seda ainult endale hoida, kui on võimalik kõike seda maailmaga jagada. Teiseks on see äärmiselt võimas tunne seista suurel laval ja näha, kui paljudele inimestele ma korda lähen. Ja kolmandaks saan laval lauldes tunda, et olen täielikult mina ise - pole mingeid ajakirjanikke, kes mulle piinlikke küsimusi esitaksid või muud moodi mind endast välja viia üritaksid," rääkis Raelyn, tuues kuuldavale peamised põhjused, miks ta lavalolekut nautis. Neid oli ehk veelgi, kuid praegusel hetkel midagi rohkemat meelde ei tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2013 3:23:44 GMT 2
Õnneks ei pea nad seda vaateratast enam kaua ootama, sest praeguse sõidu aeg hakkas täis saama. Connor jõuab selleks ajaks oma suhkruvatigi ära süüa, kuna ta pistis seda juba praegu üsna isukalt. Mees kuulas huviga Rae juttu, huuled kaardumas naeratuseks. "Sa annad maailmale kindlasti palju juurde," oli Connor kindel. "Ja tead, Rae, ma imetlen sinu pühendumust," tunnistas mees. Mõned kasutasid oma annet lihtsalt tähelepanu saamiseks, kuid sellestki jäi neile väheks, sest ikka oli vaja igasugustesse jamadesse sattuda. Hea, et Rae selline polnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2013 23:29:20 GMT 2
Ka Rae märkas, et eelmine sõit hakkab otsi kokku tõmbama, mistõttu üritas ta oma suhkruvatist võimalikult kiiresti lahti saada. Mitte et sellega oleks raskusi tekkinud - magusat Rae armastas. "Mul on hea meel seda sinu suust kuulda," naeratas Raelyn. Näitsik ei mäletanudki enam, millal keegi oli talle viimati midagi sellist öelnud. "Aga lähme?" küsis Rae mõne hetke pärast, kui nägi, et inimesed hakkasid juba vaaterattalt maha tulema. Selleks ajaks oli ta oma suhkruvatiga juba lõpetanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2013 23:52:50 GMT 2
"Jätan meelde," sõnas Connor. Need sõnad, mida ta Rae'le ütles, olid mõeldud tõsiselt. Mees tõesti imetles seda noort lauljannat ja just neiu pühendumus teda köitiski. "Muidugi," sõnas Connor, kui Rae tegi ettepaneku minna. Ta asetas oma käe seekord ümber neiu piha ja nad läksid vaateratta juurde. Terve sõidu hoidis Connor Rae'd õrnalt oma kaisus, imetledes vaadet, mis sealt ülevalt nüüd avanes. Pärast sõidu käidi veel mõnedel atraktsioonidel ning märkamatult hakkas päev õhtusse jõudma. "Nii, nüüd juhatad sina mulle teed," lausus Connor, kui ühel hetkel oma auto Raelynile avas, lastes neiul sisse istuda, ja seejärel ise musta Porschesse istus.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 0:20:12 GMT 2
See, et Connor järsku oma käe ümber näitsiku piha pani, tuli Rae'le pisut ootamatult, kuid tal polnud selle vastu midagi. Mees isegi meeldis talle, kui Raelyn polnud kindel, kas neil võiks midagi välja tulla. Loota ju võis. Kui nad vaaterattale said ning see sõitu alustas, oli näitsiku tähelepanu suuremalt jaolt pööratud avanevale vaatele, kuid aeg-ajalt heitis ta Connorile samuti mõne üksiku pilgu. Päev lõbustuspargis läks aga ootamatult kiiresti, sest varsti oligi õhtu juba käes. "Läheks näiteks Sunset Sushisse?" pakkus Rae, kui oli juba oma koha Connori Porsches sisse võtnud. Mees peaks teadma küll, kus see koht asub.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 0:32:01 GMT 2
Connor käivitas auto mootori ja sõitis kohalt minema, võttes suuna Sunset Sushile. Kui Rae selle koha välja pakkus, hakkas mees naerma, sest tundus, nagu mõtleksid nad vägagi ühtemoodi. "Ma tean seda kohta," lausus mees. "Ma olen seal korra käinud ja seal on suurepärane sushi." Aastaid tagasi meeldisid Connorile muud kohad, aga sügisel Tree Hilli tagasi tulles astus Connor läbi ka Sunset Sushist. Võis küll teist korda minna. "Ja kui jutt juba toidule läks," sõnas mees lõbusalt. "Mis sulle kõige rohkem maitseb?" uuris ta, vaadates kordamööda nii teed kui ka tüdrukut, kes kõrvalistmel istus.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 1:19:17 GMT 2
Rae ei saanud aru, mille peale Connor naeris, kuid ta ei hakanud küsima ka. Mehe hilisem selgitus nullis vajaduse selleks küsimuseks. "On tõesti. Seal on üleüldse väga head toidud," nõustus Rae. Muidugi tuli seal ühe söögikorra eest korralik rahasumma välja käia, mistõttu käis selles restoranis rohkem Tree Hilli koorekiht. Kuulnud mehe küsimust, vajus Rae natukeseks ajaks mõttesse. "Kindlat toitu on väga raske nimetada, sest neid on väga palju, aga mulle meeldivad näiteks pastaroad," sõnas Rae. Itaalia köögis leidub nii mõndagi head.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 1:34:17 GMT 2
"Selles pean sinuga nõustuma," lausus Connor. Ja head polnud mitte ainult toidud, vaid nuriseda ei saanud ka teeninduse üle. Teenindajad olid enamasti sõbralikud ja kohusetundlikud. Toit oli tõesti kallis, aga Connor ei näinud selles probleemi. "Nii et Itaalia köök?" uuris mees ja keeras auto tänavasse, kuhu jääb Sunset Sushi. Ei läinudki enam kaua, kui Connor auto söögikoha ees seisma jättis ja Rae sealt välja lasi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 1:59:27 GMT 2
"Ma ei teadnudki, et me vahel nii sarnaselt mõelda võime," lausus Rae. Isegi natuke kummaline oli selle peale mõelda. Aga mis puutus sellesse restorani, siis vinguda küll millegi üle eriti ei saanud. Koht oli tipptasemel. "Otseloomulikult," vastas Rae. Juba nendele toitudele mõtlemine ajas suu vett jooksma. Kui nad kohale jõudsid ja Connor auto seisma jättis, väljusid peagi mõlemad autost ning sisenesid restorani.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2013 2:08:46 GMT 2
"See on... kummaline," lausus Connor kerge muigega. Jällegi võttis Rae mehel sõnad suust. Tegelikult ongi hea, kui nad ühtemoodi mõtlevad, sest see aitab neil teineteist paremini mõista. Kui Itaalia köök, siis Itaalia köök. Connor mõnda retsepti isegi teab, et Rae'd järgmine kord ehk üllatada. Restorani sisenedes jäi Connor hetkeks ruumis ringi vaatama, kuid pöördus siis jällegi oma kaaslase poole. "Kuna sina valisid söögikoha, siis ma annan sulle selle au meile laud ka valida," lausus mees.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 21:39:33 GMT 2
"Minu arvates ka," nõustus Rae. Ta ei mõistnud, millest see kõik tuli. Vaevalt nad nüüd mingid hingesugulased on. Raelyn ei uskunud eriti hingesugulusse. Kui jõudis kätte aeg hakata lauda valima, vaatas näitsik ruumis natuke aega ringi, kuni leidis laua kaugemas nurgas, mille lähedal polnud just palju inimesi. Ongi parem, saavad rohkem privaatsust. "Minu järel," sõnas näitsik ning jalutas ees laua juurde, mille ta valinud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 21:52:16 GMT 2
Ega Connorgi seda hingesuguluse juttu uskunud. Tema liigitas sellised jutud kategooriasse nimega Bullshit. "Tahaks näha, millal me teineteise lauseid hakkame lõpetama hakkame," lausus Connor muige saatel. Vaevalt seegi tulemata jääb, kui Connor ja Rae justkui ühtemoodi mõtlevad. Connor järgnes Rae'le ning tõmbas tüdrukule tooli laua tagant välja. "Valisid ka kõige eraldatuma koha," muigas mees ning istus ise ka laua taha, hakates siis menüüd silmitsema. Jõudnud otsusele, ulatas ta menüü Raelynile. "Mis sa võtad?" küsis ta neiult.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 22:13:03 GMT 2
"Võib-olla tuleb kunagi ka selline aeg," sõnas Rae, näol lõbus ilme. Paarikestega on tihti nii, aga nemad polnud ometi mingi paar. Ja kaksikuid nad samuti ei meenutanud. Rae naeratas kergelt, kui Connor tooli tema jaoks laua tagant välja tõmbas. Mõni jääb ikka alati džentelmeniks. Sellised mehed Raelynile meeldisid. "Tavaliselt ma väldin üleliigseid silmapaare," ütles näitsik. Talle meeldis rahus einestada, ilma et keegi kusagil jälgiks. "Buta maki, ma arvan," vastas Rae. Kui ta selle kõik ära ka süüa jõuaks, oleks tore. Sushi oli hea vaheldus tema tavalisele menüüle.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 22:38:03 GMT 2
"Võib-olla," kordas Connor Rae sõnu. Ta polnud siiani veel ühtegi sellist inimest kohanud, kes temaga ühtemoodi mõtleks, kuid ometi tundus Rae mehest palju tagasihoidlikum. "Arusaadav, et sa madalat profiili tahad hoida," lausus Connor. Tree Hillis võis ju rahulikum olla, aga keegi võis Rae ikka ära tunda. Samas oli see koht hea, sest noored said mõnda aega omaette ka olla. Kuulnud Rae vastust, Connor noogutas ja peagi oli ettekandja nende laua juures. "Neiule Buta Maki, mina võtan Red Mitsubishi Maki," ütles mees ettekandjale tellimused. Ettekandja kirjutas need üles ja läks tellimust edasi andma. "Nii et Jaapani köök kuulub ka lisaks Itaalia köögile su lemmikute hulka?" uuris Connor.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 11, 2013 22:53:01 GMT 2
Rae ainult muigas selle peale, kui Connor tema sõnu kordas. Mine sa tea, äkki lähebki tõesti nii, nagu mees enne ütles. "Ma lihtsalt ei ole hetkel veel suuremaks tähelepanuks valmis," lausus Rae. Miks mitte nautida veel seda aega, mis tal veel jäänud on, et tavalise inimese kombel elada. Kui Connor oli mõlema tellimused juba esitanud, pani Rae menüü kinni. "Kas just lemmik, aga hea vaheldus küll," kehitas näitsik küsimuse peale õlgu.
|
|