|
Post by Deleted on May 25, 2013 20:47:32 GMT 2
Daniela ja Anna olid ühel päeval Sommersite juures jutulainele saanud ja viimaks isegi väikese kohtumise kokku leppinud. Tüdrukule kulus see väga ära, sest esimene nädal koolis pärast tulistamist oli tõesti raske olnud ja seda just emotsionaalselt. Seega ootas näitsik väga suure innuga seda lõunat. Tüdrukud said kokku keskväljakul asuva purskkaevu juures. Mõned minutid kulusid neil sellele, et üks kohvik välja valida, kuid kui nad sellega viimaks hakkama said, istusid nad ühe kohviku terrassile päikesevarju alla. Õige pea toodi neile ka menüüd, mida nad mõneks ajaks vaikuses silmitsema jäid. "Mul tekkivad väljas süües alati otsustamisraskused enda tellimuse osas," mainis tüdruk muiates, lehitsedes menüüd ikka edasi ja tagasi. Hetkel pidi ta veel meeles pidama, mida ta võis süüa ja mis oli parem tellimata jätta. Jalas mustad baleriinad
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on May 25, 2013 21:59:16 GMT 2
Anna ja Daniela said üllatavalt kiirelt ja vabalt sina peale ning üldse hakkas neil jutt omavahel sujuvalt jooksma. Nende kokku lepitud kohtumine oli tõeliselt hea vaheldus, sest näitsik on viimasel ajal kas varasest hommikust hilise õhtuni galleriis tööl või veedab enda vabad tunnid Chadiga. Põhiliselt istuvad nad Veronica korteris, vaadates lihtsalt mõnda filmi või rääkides. Kuigi nad näevad üksteist peaaegu iga päev, on neil endiselt nii palju rääkida, nagu poleks kuid või isegi aastaid kokku saanud. Täna oli Annal aga vabapäev, mis tõttu võis ta endale täitsa lubada pisikese tüdrukute aja keset päeva. Näitsik jõudis üpris täpselt kohale, leides Daniela juba eest. Tavaliselt on Ronnie see, kes jõuab tükk aega varem kohale, aga täna kadus aeg kohe nii käest ära, et täitsa kiire hakkas lõpus. Neidis oli ainult õhtuks söögi valmis teinud ning natukene koristanud, ometigi kulus sellele lausa kolm tundi. Peaaegu kaks korda kauem kui muidu. "I feel you girl," naeratas Anna õrnalt. Kuigi neidis peab töö tõttu tihti väljas äripartneritega söömas käima, ei suuda ta endiselt menüüd väga erapooletult vaadata. Ta eelistab siiski kodust kööki, vähemalt on teada, mis sinna sisse pannakse. Anna jaoks ei loe need tärnid ega hinnangud midagi, sest kunagi ei tea, mis kokk täna tööl on. Ka tema sirvis tükk aega menüüd, jäädes lõpuks ikkagi salatide juures pidama. Eks ta siis võtab tavalise - Caesari salat suitsukana kuupikutega ning kõrvale ühe rohelise tee. Veronica jaoks pole ilm kunagi liiga kuum, et loobuda teest.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2013 22:48:41 GMT 2
Daniela muiges kergelt, tõstes silmad hetkeks menüült Annale. Tore teada, et ta ei ole ainuke, kes tavaliselt viimasena tellimuse annab, sest ei suuda otsustada. Täna jäi neidise pilk pidama suppidel, mida ta huviga silmitses. Kuigi õues oli soe, ei ole Danil kunagi mitte midagi ühe mõnusa püreesupi vastu. Supi kõrvale sobib ilmselt kõige paremini üks tavaline mineraalvesi. "Ma arvan, et ma olen lõpuks enda valiku teinud. Tellime ära?" uuris näitsik, vaadates kohviku poole, et näha, kas mõni teenindaja on vaba. Dani otsustas kukeseene-suitsujuustu püreesupi kasuks ja nagu juba mainutud, siis joogiks sobis tavaline vesi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on May 26, 2013 22:36:28 GMT 2
Anna noogutas õrnalt. Sulgenud menüü, asetas neidis selle enda ette lauale, viies rohekad silmad kohvikule, püüdes leida vaba teenintajat. Nii pea kui üks oli eakama paari käest tellimuse saanud ning selle köögile edastanud, andis Veronica talle käega märku, et ka nemad on valmis tellima. Olnud kindel, et noormees märkas tema märguannet, pööras näitsik enda silmad tagasi Danielale. "Nii.. kaks Sommersi tüdrukut ühe laua taga ... millest me siis täna räägime? Meie poiste kõige halvemalt läbi kukkunud üllatused? Nende suurimad apsakad? Või viime jutu teema hoopis mujale?" kergitas Anna lõbusalt kulmu, toetades ennast mugavalt vastu tooli, pilk neidisel teisel pool lauda. Talle sobiksid kõik need teemad, sest Chadi kõige margimatest hetkedest võib ta rääkima jäädagi. Loodetavasti pole poiss väga pahane, kui peaks seda kellegi teise käest kuulma.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2013 23:36:28 GMT 2
Kui mõlemad tüdrukud olid menüüdega ühele poole saanud, viidis lõpuks tähelepanu teineteisele. Tore, et Anna natuke jutukam oli, sest Danielal kippus mõnikord jututeemadest puudust tulevat. "Tead need kõik kõlavad väga ahvatlevalt ja oleks täitsa tore neid kellegagi jagada," muigas tüdruk, "pealegi ega ma Chadi väga ei tunnegi. Seega võid mind tema apsudega lõbustada küll. Te olete natuke kauem ka koos olnud kui meie. Peaks nagu jutte jaguma." Lisaks sellele saab küll Mattil ja Danielale kuskil suvelõpus aasta täis, aga tegelikult on nad väga suure osa sellest laiali olnud. "Küll me jõuame veel kõigest muust ka rääkida," arvas Daniela. Temal vähemalt aega on.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on May 29, 2013 18:18:42 GMT 2
Anna pole alati seltskonna kõige jutukam osapool, aga samas pole neidis ka see inimene, kes seisab natukene eemal, kuulates tervet vestlust, ise sõnagi kaasa ütlemata. Ta on selleks liiga põikpäine, sest oma arvamust meeldis tüdrukul välja öelda. Pealegi mis mõtet on seda omada, kui sa pole piisavalt julge seda avalikuks tegema. "Neid tal juba jagub piisavalt. Ma lihtsalt ei tea enam, kas ta ongi nii koba või ta püüab muljet avaldada," turtsatas Veronica lõbusalt, viies enda rohekad silmad hetkeks ümbrusele, kuid peagi olid need uuesti Danielal. Natukene kauem on nad tõesti koos olnud, juhul kui need kaks aastat lähevad arvesse. Sellisel juhul olekski õige öelda - oli ka aeg. "Seda küll. Aga millest me siis täpsemalt alustame?" ilmus veelkord õrn muie näitsiku suule. Chadil on neid häid momente küllalt olnud.
|
|
|
Post by Deleted on May 29, 2013 21:56:12 GMT 2
Daniela hakkas tüdruku sõnade peale naerma. Võibolla ta ongi nii koba, aga kes teab, võibolla üritab tõesti tüdrukule muljet avaldada. "Tal on aega areneda vähemalt," leidis tüdruk õlgu kehitades. Ja siis tuli muidugi see küsimus, mida tüdruk kõige vähem ootas. Matt on õnneks juba aru saanud, et sellistele küsimustele ei oska tüdruk peaaegu kunagi vastata. "Alguses? Kuidas te kaks üldse kohtusite. Jooksis Matt ka sa peaaegu pikali nagu Matt minu?" küsis tüdruk kergelt naerdes. Äkki on Annal ka mõni lahe jutt nende kohtumise kohta rääkida.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on May 29, 2013 23:06:25 GMT 2
"Seda küll. Ainult ma ei mõista, miks ta peab seda tegema minu närvide arvelt," hakkas ka Anna lõbusalt naerma. Kuigi nad nääklevad ja norivad üksteise kallal palju, ei mõtle nad seda kunagi tõsiselt, hakates pigem enda sõnade peale naerma enne, kui nende tähendus kohale jõuab. "Meie esimene kohtumine ... it's really hard to forget and you're gonna love it," muigas näitsik endamisi, meenutades toda õhtut. "Mu isa elas veel Tree Hillis siis ning korraldas Spring Street Gallery's ühte enda heategevusüritust, kuhu ma pidin ka ennast kohale vedama. Kuna ma sain teate suht mingi tund enne ürituse algust teada, siis läks mul suht kiirelt. Õnneks leidsin ma endale ühe viisakama valge kleidi ning kuna mul ei õnnestunud taksot saada, pidin ma paljajalu, kingad näpu otsas, jooksma läbi linna. Ning kohe peale silda astus Chad enda sõpradega kuskilt kohvikust välja, käes kohvitops. Ta vaatas korraks isegi minu poole ning ikkagi astus mulle ette ja ma lõpetasin põhimõtteliselt tema seljas, keset kleiti üks suur pruun kohviplekk," ilmus Veronica suule veel kord üks lõbus muie, enne kui ta jätkas. "Loomulikult oli ta nõus keemilise puhastuse kinni maksma, tingimusel, et ma lähen temaga välja. Ning ma lihtsalt seisin seal, näol loll ilme ning korraga virutasin käes olevate kingadega talle vastu kukalt. Kuna ta ei elanud eriti kaugel, siis oli ta sunnitud laenama mulle ühte enda õe kleiti, aga see oli algus umbes kolmenädalasele piinamisele, kuni ta suudles mind esimest korda paduvihma ajal rannal. And this time it sounds like a moviescript," turtsatas Anna valjult.
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2013 17:40:11 GMT 2
"Öeldakse ju, et poisid jäävad ikka poisteks," lausus Daniela, olemata samas kindel, kas see Matti kohta ka käib. Pigem panerb mehe täiskasvanulik käitumine tüdruku ka pigem lapselikkusest loobuma. Kui Anna rääkima hakkas, kuulas Daniela teda huviga, nägu vastavalt emotsioonidele muutumas. Tüdruk oskas hästi rääkida, aga samas kipus ta vahel liiga kiiresti seletama. Õnneks midagi kaduma ei läinud. "Hästi, Chad, hästi," lausus tüdruk, "see tundus tõesti nagu stseen mõnest filmist." Need kohtumise jutud on alati väga huvitavad. "Tundub, et Sommersid on ikka väga järjepidavad," muigas Daniela. Matthew oleks võinud juba ammu alla anda ja kellegi teise endale otsida, aga ometi oli ta ikka veel siin. Nagu näha siis oli ka Chad väga kindlameelne Anna osas. Ju siis tuli kasuks, sest nüüd on nad ju kihlatud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jun 2, 2013 22:50:21 GMT 2
"Ning need poisid jäävad vist igavesti poisteks," turtsatas Anna lõbusalt. Pole mingit võimalust, et Sommersi vennad saavad kunagi vaimselt täiskasvanuks, sest viimase 20-aasta jooksul pole muutust nähtud. Vähemalt Chad mitte, kuigi aeg-ajalt ilmutab ta märke küpsemast inimesest, kes suhtub ellu mõistusega. "Seda küll ... nemad enne ei lõpeta, kui enda tahtmine on saadud," vangutas näitsik õrnalt pead, suul lõbus muie. Kaks aastat lahusolekut, kuid noormees ei andnud peale nende taaskohtumist ikka alla. Ega ka tüdruk ise polnud suurem asi loobuja. "Aga kuidas sul siis oli? Ka järjekordne stseen mõnest menukast Hollywoodi filmist?" tundis Anna Daniela ja Matthew esimese kohtumise vastu huvi.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 2, 2013 23:08:50 GMT 2
Sellega oli Daniela täiesti päri. Samas on ju tore, sest siis ei hakka kunagi igav, kuigi vahel võivad nad enda lapsikusega närvid ka kirjuks ajada. "Noh, kas just stseen, aga Matt jooksis mulle lihtsalt tänaval otsa, kui ma vaateaknal ehteid vaatasin. Otse loomulikult ei piisanud talle minu väitest, et kõik on korras ja seega lõppes meie kohtumine sellega, et me läksime mingit fotonäitust vaatama," seletas tüdruk, "kusjuures pärast seda kohtumist ei näinud me üksteist päris pikalt ja siis ta helistas mulle täiesti ootamatult, kutsudes mind enda juurde lõunale, kus ta mulle selle käeketi kinkis, sest seda ma seal vaateaknal imetlesingi. Nüüd on siin muidugi kõvasti charme juures, aga alguses oli ainult süda. Mina enda tagasihoidlikusega muidugi ehmatasin ära tema väga... kiirest edasiliikumisest meie suhtluses, aga ma suutsin seda parandada, kutsudes teda õhtusöögile pärast mida me rannas enda esimest suudlist jagasime ja siis hakkas see asi arenema." Nüüd rääkis ta küll Annale täitsa algusest kuni käima hakkamiseni kõik ära.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jun 15, 2013 19:09:42 GMT 2
Anna toetas enda küünarnukid lauale, jättes lõua põimutud sõrmedele, rohelised silmad Danielat jälgimas. Näitsiku varianti Sommersite järjepidevusest ja sarmist oli tunduvalt põnevam, aga sarnanes natukene ikka mingi filmistseeniga. "Chadil ikka on natukene enda vanemalt vennalt õppida," muigas neidis õrnalt. Peagi said nad enda joogid kätte, kuid söögiga läks veel mõni minut aega, andes tüdrukutele võimaluse rahulikult rääkida. "Aga tundub, et Matt on päris kärsitu. Chad ootas vist pea kuus nädalat, enne kui julges mind suudelda. Aga ilmselt on süüdi ka nende vanuse vahe. Mattil on tänu Hollywoodile võimalus suhelda nii paljude tüdrukutega, kuigi ilmselt nüüd on ta palju taltsam ja paiksem. Siiski tulevane isa," ilmus Ronnie suule veel üks pisikene naeratus, peites selle peagi teekruusi taha. Kodus on tee alati parem, aga momendil ei saanud kurta. Üllatavalt maitsev söögikoha kohta.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2013 19:38:47 GMT 2
"Ma olen kogu aeg vastupidi arvanud," lausus Daniela lõusalt, "Chad tundub alati see tasakaalukam vend olevat, kes kõik enne läbi mõtleb, kui tegutseb. Matt on teistsugune... ta sageli enne teeb ja siis mõtleb." Kui klaas mineraalveega lauale jõudis, võttis näitsik sealt pisiekse lonksu, asetades külma klaasi seejärel lauale, saateks jääkuubikute õrnad kõlksud, kui nad vastu klaasi käisid. "Ma ei saaks öelda, et ta kärsitu oleks. Ta ise põhjendas seda kiiret asjade kulgu enda eluga New Yorgis. Ja nüüd kus ma olen ka paar kuud temaga koos seal elanud võin ma öelda, et asjad käivad seal tõesti hoopis kiiremini, kui siin Tree Hillis," sõnas tüdruk, vaikides hetkeks sõnade kohal, mis puudutasid teisi tüdrukuid. "Tal tiirleb neid tõesi palju ümber," suutis tüdruk viimaks lausuda, näol isegi lõbus naeratus. Lastest rääkides. "Te küll alles hakkate abielluma, aga te ei ole kunagi lastets rääkinud? Või jätate selle kaugemasse tulevikku?" uuris Dani, lootes samal ajal, et see liiga isiklik küsimus ei ole.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Jun 15, 2013 19:49:38 GMT 2
"Need suured sinised silmad ja lambarullid peas tekitavad sellise tunde, aga tegu on paraja ... jääraga. Vägagi eksitavad faktorid. Ta kohati mõtleb tõesti rohkem kui Matt, aga vähem tormakamaks ja kärsitumaks see teda ei tee. Seega võib öelda, et vennad, keda peeti vägagi erinevateks iseloomult, on kaks tilka, mis on pärit ühest ämbrist," kehitas Anna lõbusal muigel õlgu, meenutades kahe aasta tagust tüüpi ning võrreldes teda tänapäevase Chadiga. Võtnud ka ise lonksu sooja teed, mis andis ühe kuumajoogi kohta vägagi palju energiat. "The city that never sleeps," noogutas Veronica Daniela sõnade peale. Võrreldes Tree Hilliga on New York hoopis teises maailmas. New Orleansi ja Tree Hilli vahe on ka märgatav. Rääkimata siis Miamist või mõnest teisest suurlinnast. "Mina, Chad ja üks pisikene lokilammas ringi jooksmas? Ma arvan, et me püüame paar aastat üksteisega hakkama saada, aga ma loodan, et päris tulemata nad ei jää," peitis Anna enda näo taaskord teekruusi taha. Mõni päev tagasi olid nad küll sel teemal rääkinud, aga nii pea ei ole nad küll valmis lapsevanemateks saama. Esmalt peaksid nad ise ülesse kasvama.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2013 20:04:15 GMT 2
"Võimalik. Sa tunned neid nagunii kauem kui mina ja ega ma Chadiga niisama polegi väga suhelnud," muigas Daniela, kui tegi avastuse, et ta on tegelikult Matti õdedest ja vendades ainult noorematega rohkem rääkinud. Jah, see linn tõesti ei maga. Selle sai tüdruk üsna kiiresti selgeks. "Tulemata nad tõesti ei jää ma arvan," sõnas Daniela noogutades. Nemad saavad Mattiga enda esimese lapse varsti kätte. Siis loodab neiu natuke enda karjääriga tegeleda, enne kui pere suurendamisele mõtleb. Terrassile ilmus kelner ning ta asetas kummagi neiu ette nende tellimused.
|
|