|
Post by Deleted on May 22, 2013 20:24:17 GMT 2
"Küll sa harjud," jäi Connor positiivseks. Kui teised kuulsused on siiani hakkama saanud (ka noored), siis ei näinud mees põhjust, miks Rae ei peaks sellega hakkama saama? Võimalik, et näitsik oli lihtsalt liiga tagasihoidlik. Mees kuulas Rae'd ning vähendas siis kiirust, kui kaugelt autoremonditöökoda juba paistis. Palju enam sõita jäänud ei ole. "Kauaks sa siis Tree Hilli jääda plaanid?" küsis Connor. See 'mitte eriti pikaks ajaks' ei öelnud just palju.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2013 22:20:51 GMT 2
"Ma loodan," sõnas Rae, kuigi ta praegu veel sellesse nii väga ei uskunud. Tagasihoidlikkus võis vahel tema elu ikka tunduvalt raskemaks teha. Samas leidub maailmas ilmselt väga palju inimesi, kes annaksid endast kõik, et Raelyni asemel olla, kuid ei jõua sinna paraku kunagi. Elu ei olegi õiglane. "Arvatavasti jään suve lõpuni," vastas Raelyn, aga ei olnud selles siiski täiesti kindel. Juba Joce'i pärast oleks parem lahkuda, sest vaevalt ta enam Tree Hilli keskkoolis edasi käia tahab. Võib-olla tulekski mõnes suurlinnas uuesti alustada.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2013 22:29:04 GMT 2
"Vähemalt on sul praegu koht, kus nende paparatsode ja kõmuajakirjanike eest end peita,"lausus Connor. Rae oli ju ise ka maininud, et siin väikelinnas ongi kohe palju rahulikum ning vähesed tunnevad ta ära. Miks tal siis üldse vaja ära on minna? "Ja mis su edasised plaanid siis on?" küsis Connor, kuid jõudis peagi autoremonditöökoja juurde, kus auto seisma jättis. "Ma räägiks sinuga hea meelega veel edasi, Raelyn, aga me oleme nüüd kohal," lausus mees kerge muigega ning viis silmad tüdrukule. "Äkki annad mulle oma numbri või midagi?"
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 22:21:11 GMT 2
"Mis näitab minu nõrkust," lisas Rae Connori lausele. Ta oli enda kohta juba samal teemal üht-teist lugenud. Levib isegi selline jutt, et Rae on pildilt kadunud sel põhjusel, kuna viibib praegu mingis võõrutusravikeskuses. "Lähen esialgu New Yorki tagasi ja jätkan ilmselt samast kohast, kus olin enne Tree Hilli tulekut. Ma ei saa ennast igavesti siin varjata," vastas näitsik. On juba aeg suureks saada ja kõikidele näidata, et ei karda enam midagi. Mis siis, et see praeguse seisuga veel tõsi pole. Autoremonditöökoja juurde jõudmine tuli küll kiiresti, kuid eks lobisemisega lähebki aeg ruttu - eriti veel siis, kui samal ajal autoga sõidetakse. "Kunagi ehk saame oma vestlust jätkata," arvas Rae. Tema küll sellest võimalusest ära ei ütleks. Ja loomulikult andis Rae tüübile enda numbri. Ta polnud juba ammu ennast pärast kellegagi rääkimist, keda alles esimest korda nägi, nii hästi tundnud.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2013 22:32:54 GMT 2
"Sa ei ole nõrk," oli Connor kindel. Rae tegi lihtsalt nii, nagu talle endale parem oli ja see, et teised teda sellepärast nõrgaks pidasid, ei tähendanud, et tüdruk tegelikult seda ka on. "Aga tule siis vahepeal jälle Tree Hilli ka," lausus mees. Tema tahaks kindlasti seda tütarlast uuesti näha. "Kindlasti," naeratas ta, kui kuulis, et kunagi võib ta veel Raelyniga oma vestlust jätkata. Mehele kindlasti meeldiks mõni päev temaga uuesti kokku saada. "Aga oli tore sinuga kohtuda, Raelyn. Head õhtut sulle! jättis Connor neiuga hüvasti, enne kui too autost väljus ning autoremonditöökotta läks. Siis käivitas mees uuesti auto ning sõitis minema.
OT: Finito!
|
|