|
Post by Deleted on May 29, 2013 22:00:02 GMT 2
"Siis teeme selle kunagi ära," sõnas mees. See kunagi võib olla mõne aasta pärast, aga ka mõne kuu pärast. Siis kui nad ise leiavad, et tahavad seda teha. Raha pärast ei pea Diana ilmselt kunagi muretsema. Seda neil on. "Enda arvates olen veel täitsa terve," muigas Shawn, "ma ei mõelnudki, et me ujuma läheme. Lihtsalt jalutame natuke jalgupidi vees." Võibolla oleks pidanud ennast kohe natuke selgemalt väljendama. Ei olekse nda kihlatule südameatakki põhjustanud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 29, 2013 22:20:49 GMT 2
"Äkki on meil õnne siingi virmalisi näha. Ma mõtlen talvel...väga külma ilmaga ikka ju näeb neid," arvas Diana. Kui nad muidugi siis Tree Hillis on, ehkki korter oli neil ju täitsa olemas. Samas Diana on lapsega kodus ja tema nägi end siis ka Tree Hillis. Ta tahtis enda ja Shawni lapse Tree Hillis üles kasvatada, kuigi kindlasti saab laps ka Mehhikos ja Kuubal piisavalt käia. "Ah, oleksid kohe võinud öelda," lausus Diana kergendatult, kui Shawn ütles, et nad ei peagi ujuma minema. Ujumine tulgu ikka siis, kui vesi on soojem. "Aga lähme jalutame siis natuke mööda ranna äärt, kuigi väga kaugele pole vist mõtet minna," sõnas naine. Lapsed võiks ikka ju silma all olla ja juba nende pärast oleks hea mitte väga kaugele minna.
|
|
|
Post by Deleted on May 30, 2013 17:44:28 GMT 2
"Ma kahtlen, aga võibolla väga hea õnne korral ainult," lausus Shawn. Tavaliselt oli neid ikka natuke põhja pool. Mees sättis naise käe endale ilusti pihku ning jalutas siis vaikselt edasi, lastes lainetel enda jalgadele sõita. Kui alguses tundus vesi ikka päris külm, siis nüüd olid jalad juba üsna harjunud. "Polegi vaja väga kaugele minna," arvas mees. Lastel vist enam kuigi kaua aega ei lähegi ju.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on May 31, 2013 17:38:21 GMT 2
"Teine asi on veel magnettormid, kui virmalisi võib näha, aga kes neid magnettorme ikka teab. Need mõjutavad ju mõnda inimestki," muigas Diana. Jah, ootame magnettorme, sest äkki näeb siis ka virmalisi. "Jalgadele polegi see vesi kõige külmem," märkis naine, kui nad Shawniga mööda rannaäärt olid jalutanud ning lasknud mereveel oma jalgu pidevalt justkui pesta. "Kunagi võiks mingile kruiisile ka minna," tuli naisel mõte. Polegi ammu ühtegi merereisi ette võtnud, ikka ainult lendamine ja lendamine.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2013 12:46:08 GMT 2
Kes seda veel teab, kuna need magnettormid ükskord piisavalt tugevad on, et virmalisi näha. Samas muidugi kunagi ei või teada. "Alguses oli külm, aga nüüd olen täitsa ära harjunud," sõnas mees pisikese noogutusega. Kruiisi mõte oli iseenesest päris mõnus. Neil on veel pikk elu ees ja seega küllaga aega, et käia kruiisil või lausa kahel. Kui lapsed korraga kilkama hakkasid, pööras mees enda pilgu nende suunas. Nad olid avastanud, et veesõda on väga lahe tegevus. Ei no jah. "Ma arvan, et me võiks minema hakata, enne kui nad täiesti läbimärjas ennast teevad. Pärast veel külmetavad tuule käes," sõnas Shawn.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 1, 2013 18:02:38 GMT 2
"No minu arust polnud siis ka hullu, kui esimene laine jalgade pihta tuli," lausus Diana. Mitte külm, aga hoopis mõnusalt jahe. "Mulle meeldib see hästi helesinine meri," sõnas naine. Mõnes soojemas kohas ongi vesi helesinine ja liiv ka ikka palju heledam, aga praegusel polnud ka viga. Rannas oli sellise ilmaga alati mõnus olla. Kuulnud laste kilkamist, vaatas ka Diana hetkeks nende poole ja muigas endamisi. "Ma arvan ise ka, et oleks õige aeg minema hakata," nõustus naine, kui Shawn tegi ettepaneku ära minna. Saabki lõpuks koju puhkama.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2013 19:28:52 GMT 2
Shawn jalutas koos Dianaga tagasi laste juurde ning kutsus nad veest välja. Kailey oli ikka päris korralikult vett saanud, potsatades veel enne välja jõudmist istuli vette. Oijah. Mees haaras pisema endale sülla ning aitas siis enda kihlatul asju kokku panna. Chris ei tundunud just kõige õnnelikum mõtte üle, et nad juba koju lähevad, aga ega ta jonnima ka ei hakanud. Asjad koos, hakkasid nad kodu poole jalutama.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 1, 2013 20:15:05 GMT 2
"Tal midagi kuiva vähemalt on kaasas?" küsis Diana, kui nägi, et Kailey ikka vette potsatas. Märjalt pole vist eriti hea veel ringi käia, võib külma saada. Tundub, et ka Chris oleks natukeseks veel vee äärde mängima jäänud, aga kõik hea saab ka kunagi otsa. Pealegi saab mingi päev uuesti tulla. Vähemalt polnud koju kauge jalutada ning uksest sisse astudes libistas Diana plätud varba otsast ära. "Ma läheks magaks nüüd mõned tunnid," ütles naine Shawnile. Ta oli nii väsinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2013 21:02:52 GMT 2
"Jah. Joyce pakib neile alati riideid kaasa igaksjuhuks," lausus Shawn, jalutades maja poole, mis oli rannale üsna lähedal. Kui nad viimaks koju jõudsid, jalutas Chris kööki jooma ja Kailey sammus talle järele. "Okei, ma tegelen nii kaua lastega," sõnas mees, "ja tellin meile ilmselt ka õhtusöögi millalgi. Kas sa tahad, et ma su üles ajaksin või paneda endale ise äratuse?" Tavaliselt ei olnud Shawnil südant, et naist üles äratada. Ta magas alati nii sügavalt. Kuna lapsed olid köögis, siis asetas mees hetkeks enda käed ümber enda tulevase abikaasa ning suudles teda korralikult. "Maga hästi," sõnas ta hispaania keeles ning vajutas veel naise otsmikule ühe pehme musi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 1, 2013 21:09:19 GMT 2
Siis on hästi, kui lastel vähemalt kuivad riided kaasas on. "Muidugi," lausus Diana naeratades, kui Shawn lastega lubas tegeleda. Poleks Diana nii väsinud, mängiks ta nendega ise ka. "Ma arvan, et lasen sinul end seekord üles ajada," arvas naine, sest ta ei teadnud ise ka, kui kaua ta täpselt magab. Päris järgmise hommikuni magada ei tahtnud ja las seekord äratab siis parem Shawn kui äratuskell. Saanud Shawnilt ühe suudluse, vastas Diana sellele ning asetas oma käed hetkeks ümber mehe kaela. "Eks ma püüan," sõnas ta naeratades, kui mees ütles, et ta hästi magaks. Emmanud veel hetkeks Shawni, läks Diana magamistuppa ning heitis kohe voodile. Siis sulges ta silmad ning vajus lõpuks sügavasse unne.
OT: Lõpetame või tahad jätkata?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2013 21:51:43 GMT 2
OT: Võime ära lõpetada
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 2, 2013 0:39:49 GMT 2